!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευρωψηφοδέλτιο αστέρων
Re: Ευρωψηφοδέλτιο αστέρων
Ο Μπογδάνος δεν έχει γυρίσει στην δημοσιογραφία;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το νήμα. Με τον ξεμαλλιαζεται ο <<δικηγόρος>> της νέας δεξιάς;georgebi έγραψε: 05 Μαρ 2024, 21:04 Ε καλά για να δούμε αν τελικά θα τον βάλει ο Μητσοτακης... γιατι εγώ πιο πιθανό το θεωρώ να μην ....παρά να![]()
Αλλά δεν μπορώ να μην διασκεδάζω με όλους αυτούς που φρίττουν με την αθυροστομία του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Στα αρχιδια μας. Έχει πολύ πλακαOtto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 21:56Κόψτε το κάποια στιγμή όλοι αυτό. Δεν έχει πλάκα.Σενέκας έγραψε: 05 Μαρ 2024, 21:27Θεία, να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση: θα έλεγες ότι είναι ο τύπος σου ο Φαήλος?ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2024, 21:25 Από ό,τι κατάλαβα εγώ όσοι ιντελεκτουέλ φρίττουν με τις εκφράσεις του Φαήλου, θεωρούν ως εποικοδομητική καυστική σάτιρα, ό,τι παπαριά γράφεται εκεί έξω και εδώ μέσα.
Ο προχωκαγκουρισμός στις μεγάλες στιγμές του.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
lifestyle εχει γινει η δημοκρατια σας,λογικο 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Aitwlos έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:39Στα αρχιδια μας. Έχει πολύ πλακαOtto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 21:56Κόψτε το κάποια στιγμή όλοι αυτό. Δεν έχει πλάκα.Σενέκας έγραψε: 05 Μαρ 2024, 21:27
Θεία, να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση: θα έλεγες ότι είναι ο τύπος σου ο Φαήλος?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο Μπογδάνος γύρισε στην δημοσιογραφία. Ο τζημερος φαντάζομαι στην διαφημιστική του..
Ο Φαηλος θα δικηγορισει;
Ο Φαηλος θα δικηγορισει;
Η πραγματική του εργασία είναι αιώνιος πολιτευτής και όχι δικηγόρος.Aitwlos έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:42 Ο Μπογδάνος γύρισε στην δημοσιογραφία. Ο τζημερος φαντάζομαι στην διαφημιστική του..
Ο Φαηλος θα δικηγορισει;
Στην ανάγκη σιδερωνει και κάνα πουκάμισο του Κουλη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καλά, λιγότερη τσόντα από Μπογδάνο και Τζημερο είναι ( προς το παρών)
Ο Μπογδανος το πήρε πολύ βαριά... θα πάθει τίποτα το παιδι

Που να βγει και ευρωβουλευτής ο Φαηλος και να καθαρίζει κάθε μήνα 20χιλιαρα

Που να βγει και ευρωβουλευτής ο Φαηλος και να καθαρίζει κάθε μήνα 20χιλιαρα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
;;;; Θα κατέβει πουθενα το λίπος;georgebi έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:46 Ο Μπογδανος το πήρε πολύ βαριά... θα πάθει τίποτα το παιδι![]()
Που να βγει και ευρωβουλευτής ο Φαηλος και να καθαρίζει κάθε μήνα 20χιλιαρα![]()
Τα νήματα τα διαβάζουμε απ την πρώτη σελίδα για να μην έχουμε απορίες σαν κι αυτήν
Spoiler
Ε καλά σιγά μην διαβάσω την μαλακιά του καθενός.
Μπορείς να μου πεις με μια λέξη αν κατεβαίνει το λιπος
Τι να σου πω ...δεν ξέρω... για ρώτα το Φαηλο μήπως σου πειAitwlos έγραψε: 05 Μαρ 2024, 23:06
Ε καλά σιγά μην διαβάσω την μαλακιά του καθενός.![]()
Μπορείς να μου πεις με μια λέξη αν κατεβαίνει το λιπος

Spoiler
Δεν έχω σχέσεις με κατώτερες μορφές ζωής όπως ο Φαηλος, ο Μπογδάνος και ο Τζημερος. Ηλπιζα μήπως μου έλεγες εσύ.
Καλό βραδυ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1052 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από phorumaster
-
- 30 Απαντήσεις