Αρίστος έγραψε: 02 Μαρ 2024, 19:14
AlienWay έγραψε: 02 Μαρ 2024, 19:12
Αρίστος έγραψε: 02 Μαρ 2024, 19:10
Το ξερεις οτι στο Πρινστον καταργουνε τα αρχαια ελληνικα και τα λατινικα γιατι ειναι λεει ρατσιστικες γλωσσες;
Τελικα εγω που τους λεω παλαβρες ειμαι συντηρητικος;
.
Αυτό ρε φίλε είναι επιβολή βλακείας από φορείς εξουσίας. Δεν έχει σχέση με τη διαμαρτυρία προς τον καθωσπρεπισμό.
Απλα θελουν να ξεριζωσουν τις ιστορικες και πολιτισμικες καταβολες των δυτικων λαων και να τους κανουν ολους χαζα αφυλα κοτοπουλακια.
Γι' αυτο και οι βανδαλισμοι στα κλασσικα εργα τεχνης στις μεγαλες δυτικες γκαλερι.
Γι' αυτους ΟΛΟΙ οι προηγουμενοι δυτικοι πολιτισμοι θελουν ακυρο και πιστευουν πως ενας νεος πολιτισμος που δεν θα εχει πατριαρχια και παραδοσιακα φυλα ξεκιναει με αυτους.
.
Ο απλός καθημερινός άνθρωπος, σε μια δημοκρατία έχει το ελεύθερο να είναι όσο στόκος επιθυμεί όταν κινείται στα πλαίσια του νόμου. Το μόνο που δικαιούται να εισπράξει είναι κριτική για τις πράξεις του, ή και χλεύη.
Τα μεγάλα πανεπιστήμια, οι πολυεθνικές, οι πολιτικοί κλπ, οφείλουν να μην χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να επιβάλλουν τον ανορθολογισμό.
Μη μου βάζεις τη χοντρή που χτυπά των κώλο της πάνω στο κιονόκρανο στην ίδια μοίρα με πολυεθνικές, πολιτικούς και φορείς εξουσίας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.