Alex Amsterdam έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:28 Συνεχιζεις απτοητος
Κανενας σεβασμος στον νεκρο και την οικογενεια του
Εγω θα ζητουσα ιατροδικαστικη εξεταση για την περιπτωση του.
.
Alex Amsterdam έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:28 Συνεχιζεις απτοητος
Κανενας σεβασμος στον νεκρο και την οικογενεια του
βάλε λίγο σελοτέιπ
Δηλαδή δεν μπορεί σκαρφαλώνοντας να προσπαθούσε να αποφύγει την επαφή με καλώδια και να έχασε την ισορροπία του και να τα ακούμπησε σκαλώνοντας εκεί;Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:23 Λες ψεματα γιατι εγραψα για πυλωνα.
Αν απεγκλωβιστηκε απο τον πυλωνα συνεπως δεν γλιστρισε και αρα μπαρμπουτσαλα λεει η γειτονισα.
.
ΟΚ, ας γίνει. Τι περιμένεις να βγάλει που θα ενοχοποιούσε κάποιον άλλο; Αν πχ ήταν μεθυσμένος ή είχε πάρει ναρκωτικά θα ήταν απόδειξη ότι κάποιος του τα έδωσε; Και αν μεθύσεις κάποιον μπορείς να τον πείσεις να σκαρφαλώσει σε πυλώνα; Θα τα κατάφερνε; Δεν μπορούσες να τον ξεφορτωθείς με αυτοκινητιστικό;
ST48410 έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:35ΟΚ, ας γίνει. Τι περιμένεις να βγάλει που θα ενοχοποιούσε κάποιον άλλο; Αν πχ ήταν μεθυσμένος ή είχε πάρει ναρκωτικά θα ήταν απόδειξη ότι κάποιος του τα έδωσε; Και αν μεθύσεις κάποιον μπορείς να τον πείσεις να σκαρφαλώσει σε πυλώνα; Θα τα κατάφερνε; Δεν μπορούσες να τον ξεφορτωθείς με αυτοκινητιστικό;
Μόνο για εξωγήινους δεν έχετε γράψει.
Alex Amsterdam έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:35 Αριστο ντροπη.
Εχεις κανει χομπι σου το να γραφεις ανυποστατες θεωριας συνομωσιας για νεκρους ανθρωπους.
Για ποιον λογο το κανεις αυτο συνεχως;
Ειναι καποιου ειδους διαστροφη;
Alex Amsterdam έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:46 Καταρχας που ξερεις πχ αν και ποτε η γειτονισα ενημερωσε την αστυνομια;
το πάθος του για την γαλη ηταν δυνατότερο απ τον πυλώνα της δεηΑρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:44Alex Amsterdam έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:35 Αριστο ντροπη.
Εχεις κανει χομπι σου το να γραφεις ανυποστατες θεωριας συνομωσιας για νεκρους ανθρωπους.
Για ποιον λογο το κανεις αυτο συνεχως;
Ειναι καποιου ειδους διαστροφη;
Δυο πραγματα θελω να μου εξηγησετε και θα παω πασο.
α) Γιατι μορφωμενος ανθρωπος ανεβηκε σε πυλωνα χωρις εξοπλισμο.
β) Γιατι η γειτονισα που λεει οτι ανεβηκε να σωσει γατακι επι μια βδομαδα αφησε να διακινειται η ιστορια για Ρομα.
.
Δεν διακινουνταν επι μια εβδομαδαΑρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:47Alex Amsterdam έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:46 Καταρχας που ξερεις πχ αν και ποτε η γειτονισα ενημερωσε την αστυνομια;
Αν ειχε ενημερωθει η αστυνομια γιατι επι μια εβδομαδα διακινουνταν η ιστορια για Ρομα;
Περιμενω ακομη να μου πεις γιατι ανεβηκε χωρις εξοπλισμο, δεν ζηταω πολλα, μια λογικη εξηγηση.
.
Δηλαδη αν ειχε γαντια και εξοπλισμο θα ηταν οκ που ανεβηκε;Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:51 Πραγματικα θελω να παω πασο και να ληξει το θεμα γιατι ισως να το παρακανω με τις καχυποψιες μου.
Αλλα θελω και μια λογικη εξηγηση γιατι μορφωμενος ανθρωπος σκαρφαλωσε με γυμνα χερια και χωρις εξοπλισμο σε πυλωνα υψηλης τασης.
.