https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Beuys
Κακώς. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε διαφορά μεταξύ καλλιτέχνη και παρατράγουδου της Πάνια.Σενέκας έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:49δεν είπε κανείς ότι πρέπει να το κάνει συνειδητάDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:37 Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται για σόου και σπάσιμο στεγανών, μάλλον όντως τόσο γτπ είναι.
αυτό ήτανε πρόβλημα απο πολύ παλιά, πως κρίνουμε δηλαδή τον μουρλό ή τον απατεώνα απο το real deal. Ο Αυτοκράτορας Ιουλιανός είχε γράψει και ολόκληρο βιβλίο κατά της μόδα των κυνικών φιλοσόφων που ζούσαν σαν άστεγοι και χέζανε στο δρόμο απο άποψη γιατί μιμούνταν τον Διογένη και νόμιζαν ότι κάνουν φιλοσοφία. Καμιά φορά, η διάκριση γίνεται και με το μάτι αλλά γενικά, δεν είναι απλό ερώτημαDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2024, 22:18Κακώς. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε διαφορά μεταξύ καλλιτέχνη και παρατράγουδου της Πάνια.Σενέκας έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:49δεν είπε κανείς ότι πρέπει να το κάνει συνειδητάDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:37 Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται για σόου και σπάσιμο στεγανών, μάλλον όντως τόσο γτπ είναι.
υπαρχει, το ποσα κονομαει καθενας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2024, 22:18Κακώς. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε διαφορά μεταξύ καλλιτέχνη και παρατράγουδου της Πάνια.Σενέκας έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:49δεν είπε κανείς ότι πρέπει να το κάνει συνειδητάDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:37 Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται για σόου και σπάσιμο στεγανών, μάλλον όντως τόσο γτπ είναι.
Εδω ο αλλος την ακουγε με Γιοκο Ονο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Φεβ 2024, 09:36 Αν έγραφε Έλληνας τη βιογραφία του Κιθ Ρίτσαρντς θα ανέφερε πως έπινε μόνο Γιόκο Τσοκο.
Αυτός τουλάχιστον άρχισε του μπάφους και τα lsd, και έτσι ξεκίνησε να γράφει καλή μουσική.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Φεβ 2024, 10:03Εδω ο αλλος την ακουγε με Γιοκο Ονο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Φεβ 2024, 09:36 Αν έγραφε Έλληνας τη βιογραφία του Κιθ Ρίτσαρντς θα ανέφερε πως έπινε μόνο Γιόκο Τσοκο.
Το πρόβλημα είναι το είδος τουΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2024, 10:37 Δεν θα πήγαινα στο μαγαζί που εμφανίζεται ή σε κάποια συναυλία του αλλά στο είδος του είναι ο καλύτερος. Γιατί έχει δική του και όχι μαρκετίστικη ταυτότητα ως ερμηνευτής.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά έστω κι έτσι, είναι καλό που υπάρχει ακόμη και σ' αυτό το είδος. Το φοράει το πρότζεκτ δεν τον φοράει.Beria έγραψε: 21 Φεβ 2024, 10:39Το πρόβλημα είναι το είδος τουΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2024, 10:37 Δεν θα πήγαινα στο μαγαζί που εμφανίζεται ή σε κάποια συναυλία του αλλά στο είδος του είναι ο καλύτερος. Γιατί έχει δική του και όχι μαρκετίστικη ταυτότητα ως ερμηνευτής.
Κι εγώ πιστεύω ότι είναι sui generis, αλλά μέχρι εκεί
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:13 .
Οταν ακούσετε να μιλάνε κάποτε για τον Αμαζωνάκη και τους Κατσιμίχα ΤΟΤΕ είναι η Μεγάλη Ωρα του Κρίσεως.....
Τίποτα δεν θα έχει Αξία πιά.....Αφήστε ότι κάνετε και πάρτε τα βουνά.....ο Σώζων Εαυτόν Σωθήτω.....
Γέρων Παϊσιος.....Ανέκδοτα Οραματόρια.....
.