!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγρότες: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπλοκα στις εθνικές και επαρχιακές οδούς και κατεβαίνουν στην Αθήνα με τρακτέρ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Αγρότες: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπλοκα στις εθνικές και επαρχιακές οδούς και κατεβαίνουν στην Αθήνα με τρακτέρ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:53
Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 19:13
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 19:04

ναι φταίνε οι αγρότες που καλλιεργουν το α και όχι το β προιόν. Που καλλιεργούν στάρι αντί για χασισιές. Από τον κοινωνικό αυτοματισμό στην ατομική ευθύνη. Αλλου αυτά.
Πάντως σου αναγνωρίζω ότι δε κρύβεσαι. Σε κάθε ποστ θες να αποδεικνύεις πόσο βλακας εισαι και με το παραπάνω.
φασιστάκο στην τρυπα σου.
Στο αναγνωρίζω και μπράβο σου. Μόνο ταμπέλα "είμαι βλαξ" δν έχεις κρεμάσει ακόμη. Αλλά δηλώνεις κουκουες οπότε είσαι μέσα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Αγρότες: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπλοκα στις εθνικές και επαρχιακές οδούς και κατεβαίνουν στην Αθήνα με τρακτέρ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

τράβα από δω ρε φασιστάκι
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Η προσπάθεια της κυβέρνησης και των παπαγάλων που τσιμπάνε και αναπαράγουν τον κοινωνικό αυτοματισμό πέφτει στο κενό. Ότι δήθεν κοινωνικές ομάδες που έχουν μπει στο στόχαστρο είναι εναντίον της κοινωνίας. Κανέναν βαρδινογιάννη και λοιπά παράσιτα στο κοινωνικό σώμα δεν έχουμε δει να βγαίνουν στον δρόμο. Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως οι αγρότες που αγωνίζονται είναι εφοπληστάδες. Δεν περνάνε αυτά πλεον.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:57
taliban έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:55
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:39
Αν λυνόταν έτσι το πρόβλημα θα είχε λυθεί για τους αγρότες της πατάτας αν θυμάσαι.

Ένα βήμα όμως είναι αυτό.Βασικο.

Το να φύγουν π.χ τα σιρόπια από τα σ/μ τα οποία πουλάνε σαν μέλι με 3 ευρώ είναι ένα ακόμη βήμα.
Και στην θέση τους να μπουν από παραγωγούς.
Αυτονόητο είναι για εναν παραγωγο αλλα δεν πρόκειται να συμβεί. Αυτό γίνεται με πολιτική ανοχη.
Αυτος που αγοράζει αυτά τα σιρόπια από τα μάρκετ, θα τα αγοράζει μετά από αλλού. Αυτός δεν είναι πελάτης σου. Ξέχασε τον.
Το θέμα ποιο είναι.
Υπήρχε κόσμος που έπαιρνε 1 κιλό μέλι το μήνα.
Στάνταρ πελάτες.
Όχι ένας-δύο.

Και όχι μόνο από εμένα.
Το έκαναν έτσι κ σε άλλους μελισσοκομους.
Ε,αυτοί στράφηκαν στα σ/μ ή σε διάφορους πλανόδιους που πουλάνε χαμηλή τιμή και δεν είναι μέλι.

Ο άλλος που θέλει να ξέρει τι θα φάει ναι θα πάρει από παραγωγούς οκ.

Αλλά υπάρχουν κ αυτοί.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Aitwlos έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:56 Να σε ρωτήσω εγώ; αφού στην επαρχεία έπεφταν λεφτά γιατί ήρθαν όλοι στην Αθήνα;
Όλοι όχι, η εποχή της αστικοποίησης ήταν πριν μπούμε στην ΕΟΚ, οπότε άρχισε να πέφτει καλός παράς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

hellegennes έγραψε: 08 Φεβ 2024, 00:29
Aitwlos έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:56 Να σε ρωτήσω εγώ; αφού στην επαρχεία έπεφταν λεφτά γιατί ήρθαν όλοι στην Αθήνα;
Όλοι όχι, η εποχή της αστικοποίησης ήταν πριν μπούμε στην ΕΟΚ, οπότε άρχισε να πέφτει καλός παράς.
Ναι αλλά επί 3 δεκαετίες συνεχίζουν και φεύγουν από τα χωριά. Αν βρέχει λεφτά, γιατί άραγε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Aitwlos έγραψε: 08 Φεβ 2024, 00:57
hellegennes έγραψε: 08 Φεβ 2024, 00:29
Ναι αλλά επί 3 δεκαετίες συνεχίζουν και φεύγουν από τα χωριά. Αν βρέχει λεφτά, γιατί άραγε;
Φεύγουν σε πολύ μικρότερο βαθμό και φεύγουν κυρίως γιατί ενδιαφέρονται για άλλα πράγματα κι ας πεινάνε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2024, 17:58 Κοπριτες!

https://www.facebook.com/10007634682646 ... 3100787830
Ποιοί κομμουνιστές ρε, όλοι ΝΔ ψήφισαν.
Να φάνε σκατά τώρα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Ούτε σβουρνιες δεν βρίσκουν οι αγροτες πετάξουν στο Σύνταγμα!
Τις έφαγαν όλες οι ΝΔΑΠιτες!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2024, 17:58 Κοπριτες!

https://www.facebook.com/10007634682646 ... 3100787830
να κεραστει μπυρα μπυρα ο κυριος. σωστα μιλαει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:09
Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 14:09
Frappezitis έγραψε: 07 Φεβ 2024, 13:54 - Ο αγρότης δεν γίνεται να έχει αφορολόγητο πετρέλαιο. Δεν το χωράει το δημοσιονομικό ταμείο.
Ο εφοπλιστής μπορεί να έχει αφορολόγητο πετρέλαιο. Το χωράει το δημοσιονομικό ταμείο.
- Ο αγρότης δεν γίνεται να έχει κατώτερες εγγυημένες τιμές. Δεν το χωράει το δημοσιονομικό ταμείο.
Ο εργολάβος μπορεί να έχει κατώτερα εγγυημένα κέρδη από τα διόδια και τις λεόντειες για το λαό συμβάσεις του με το κράτος. Το χωράει το δημοσιονομικό ταμείο.
- Εσύ τώρα, που ο αγρότης πουλάει το κιλό το στάρι 0,25 κι εσύ φτάνει να πληρώνεις το 1 κιλό ψωμί μέχρι και 3,40, τι δεν καταλαβαίνεις;

Νίκος Μπογιόπουλος
αυτος ο βλακας τωρα δηλωνει οικονομολογος;
νομίζω τέλειωσε οικονομική σχολή με μίζα, εσυ φασιστάκο με την αξία σου;
αν εγω ειμαι φασιστακος, αυτος ειναι φασισταρος; κι εσυ αρχιφασιστας. :102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:13 Επειδή οι περισσότεροι αλληλέγγυοι τον αγρότη τον έχετε δει μόνο σε τηλεόραση, δε κάνει σε κανέναν εντύπωση πως όλες αυτές οι κινητοποιήσεις εδώ και δεκαετίες συμβαίνουν από Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο;
:smt005:

επισης καποιος πρεπει να τους εξηγησει ποσο φτωχη αγροτια ειναι στους δρομους, δηλαδη ποσο κοστιζει το τρακτερ που βλεπουν.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:50
Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:44
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:42
Ο viewtopic.php?f=32&t=31756 πλέον περνάει σε ελάχιστους, μπορεί εσυ να τσιμπας βέβαια και να παπαγαλίζεις κάθε φορά οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα μπει στο στόχαστρο.
Έχεις δει ποτέ χωράφι στην πράξη;
Θα μου πει εμένα ο κουκουες αν έχω δει αγροτιά η αν τσιμπάω από τους εκάστοτε Πατάκηδες. :lol:
Ήσουν ποτέ μπροστά σε ζύγιση βαμβακιού;
έχω δουλέψει ως αγρεργάτης σε αμπελώνες και ελαιώνες. Ο καπιταλιστής που τα είχε, είχε και εμφιαλωτήριο και ελαιοτριβείο. Δεν τον είδα να κατεβαίνει στους δρόμους.

επιδη δεν κοιταξες καλα.

τα lamborghini τρακτερ που κοστιζουν ακριβοτερα απο τα σουπερκαρς, εκει ειναι.

Άβαταρ μέλους
unholydiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unholydiver »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2024, 10:21
Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:44
Έχεις δει ποτέ χωράφι στην πράξη;
Θα μου πει εμένα ο κουκουες αν έχω δει αγροτιά η αν τσιμπάω από τους εκάστοτε Πατάκηδες. :lol:
Ήσουν ποτέ μπροστά σε ζύγιση βαμβακιού;
έχω δουλέψει ως αγρεργάτης σε αμπελώνες και ελαιώνες. Ο καπιταλιστής που τα είχε, είχε και εμφιαλωτήριο και ελαιοτριβείο. Δεν τον είδα να κατεβαίνει στους δρόμους.

επιδη δεν κοιταξες καλα.

Εικόνα
Τι σχέση έχει η τιμή ενός supercar μιας εταιρίας με τα τρακτέρ που επίσης παράγει η ίδια εταιρία....... :xena: :xena: :xena:
Εχω τρακτερ Ferrari (πράσινο χρώμα :102:) με κινητήρα lombardini, σπαστό δενδροκομικό μοντέλο 1975 :003:
Επίσης έχω και ένα άροτρο παλιό για ζώα. Στο χαρίζω, να βρεις και κάνα δυο βόδια μέσα από το phorum για να οργώσεις και να παράξεις το 1/10 αν είσαι τυχερός..................
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" :003:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

unholydiver έγραψε: 08 Φεβ 2024, 11:04
Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2024, 10:21

επιδη δεν κοιταξες καλα.

Εικόνα
Τι σχέση έχει η τιμή ενός supercar μιας εταιρίας με τα τρακτέρ που επίσης παράγει η ίδια εταιρία....... :xena: :xena: :xena:
Εχω τρακτερ Ferrari (πράσινο χρώμα :102:) με κινητήρα lombardini, σπαστό δενδροκομικό μοντέλο 1975 :003:
Επίσης έχω και ένα άροτρο παλιό για ζώα. Στο χαρίζω, να βρεις και κάνα δυο βόδια μέσα από το phorum για να οργώσεις και να παράξεις το 1/10 αν είσαι τυχερός..................
τα τρακτερ των 200κ που κλεινουν τους δρομους, δεν ανηκουν σε μεροκαματιαρηδες αγροτες που δηθεν υποστηριζει το κκε,

βασικα ανηκουν σε εργοδοτες. :102: απο αυτους που πινουν το αιμα του εργατη.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”