Είχα πάει και το είχα ξαναπάρει το ίδιο.
Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον δεν έχω λάβει δώρο εσώρουχο.
Πολλά τα μηνύματα, πολλά.
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι μεγάλη σημασία έχει ο τρόπος που σκίζεται και όχι το σκίσιμο αυτό καθεαυτό. Θεωρώ με τα δόντια είναι ο πιο ερεθιστικός.
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι μεγάλη σημασία έχει ο τρόπος που σκίζεται και όχι το σκίσιμο αυτό καθεαυτό. Θεωρώ με τα δόντια είναι ο πιο ερεθιστικός.
Και να καθεσαι να περιμενεις τον αλλο να σκισει το βρακι... και να μη σκιζεται το γμδι γιατι το υφασμα ειναι, ξερω γω, απο λαστιχο... Αστο καμαρι μου, κοιτα, τοβγαλα!
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο με τα δόντια.
Άσε που δεν το πριονίζεις σιγά σιγά. Θα είχα λιώσει στο γέλιο
Πάνας έγραψε: 26 Οκτ 2018, 23:31
. Θεωρώ με τα δόντια είναι ο πιο ερεθιστικός.
Ασυγκρατητο αρσενικο. Ειμαστε και καποιας ηλικιας, ασε μη φυγει κανα δοντι και ξεφτιλιζομαστε. Ειναι και αυτα τα ρημαδια που τα φτιαχνουνε απο κατι συνθετικα νηματα που δε δκιζονται με τιποτα. Πρεπει να φτασεις στο διπλανο δωματιο για να κανει κρακ
Custom_F έγραψε: 26 Οκτ 2018, 23:35
Και να καθεσαι να περιμενεις τον αλλο να σκισει το βρακι... και να μη σκιζεται το γμδι γιατι το υφασμα ειναι, ξερω γω, απο λαστιχο... Αστο καμαρι μου, κοιτα, τοβγαλα!