θα το αφηνα ασχολιαστο αλλα εχει σημασια για τον φιλο που τα γραφουμε
εγω πιστευω σε εναν μεσσια ο φιλος που λεμε δεν πιστευει αλλα τον περιμενει
αυτη ειναι η διαφορα
θα το αφηνα ασχολιαστο αλλα εχει σημασια για τον φιλο που τα γραφουμε
Εγώ δεν είμαι εθνικιστής αλλά εθνο συντηρητικόςnemo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 16:10 αυτο που ειπε ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 νομιζω οτι ειναι πιο συμβατο στο μελλον
παρα απο τις παπαριες των υπολοιπων
μια και οι περισοτεροι απο σας δεν κατανοουν τι σημαινει εθνικισμος
αλλοι νομιζουν απο θα παρουμε τα γκραους και θα παμε να παρουμε την πολη
αλλοι παλι νομιζουν οτι θα εχουμε στρατοπεδα οπου θα συγκεντρωνουμε τους αριστερους και τους γκει
γενικως στο πιαστε το πουλι σας και κτυπατετο στον τοιχο ειστε
και ποια ειναι η διαφορα του ενος απο του αλλου;southern έγραψε: 14 Ιαν 2024, 16:12Εγώ δεν είμαι εθνικιστής αλλά εθνο συντηρητικόςnemo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 16:10 αυτο που ειπε ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 νομιζω οτι ειναι πιο συμβατο στο μελλον
αλλοι παλι νομιζουν οτι θα εχουμε στρατοπεδα οπου θα συγκεντρωνουμε τους αριστερους και τους γκει
Δεν με ενδιαφέρει ο Παπαδόπουλος. Είμαι πιο ήπιος σε κάποια πράγματαnemo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 16:13και ποια ειναι η διαφορα του ενος απο του αλλου;southern έγραψε: 14 Ιαν 2024, 16:12Εγώ δεν είμαι εθνικιστής αλλά εθνο συντηρητικόςnemo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 16:10 αυτο που ειπε ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 νομιζω οτι ειναι πιο συμβατο στο μελλον
βρεχει 'η χιονιζει; .....αλλο σε ρωτησα !!
Νομίζεις ότι οι στόχοι της αριστεράς ήταν ο γάμος ομοφυλοφίλων;nemo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 14:00βρε πατ μονο εγω βλεπω τα αντι συγκρουομενα που γραφεις κανεις αλλος;πατησιωτης έγραψε: 14 Ιαν 2024, 12:54 Το πρόβλημα του χώρου δεν είναι τα πρόσωπα αλλά οι ανέφικτοι και αλληλοσυγκρουόμενοι στόχοι του.
Είναι δηλαδή το ίδιο πρόβλημα που έχουν και στην αριστερά.Απλώς αυτοί κάνουν πιο πολύ θόρυβο και έχουν πολλούς μορφωμένους μαιντανούς σε καλές θέσεις.Αλλά και οι δύο ονειροβατούν.
καταρχην οι στοχοι δεν ειναι ιδιοι
και καταδευτερον τους στοχους της αριστερας τους εκπληρωσε η δεξια του κουλι
οσο για αλληλοσυγκρουομενοι στοχοι δες την δεξια με ποση ομοψυχία θα ψηφισουν τον γαμο
και την υιοθεσια και αργοτερα την μοιρασια του αιγαιου
οποτε δεν ειναι θεμα προσωπων ουτε και στοχων αλλα καθαρα μειοψηφικο
ειμαστε πολυ λιγοι για να θεσουμε πολιτικοκοινωνικους στοχους
Εθνικιστικό κόμμα ήτα η ΧΑ, εμένα μου αρέσει ο Τραμπ και το πολωνικό pisnemo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 16:13και ποια ειναι η διαφορα του ενος απο του αλλου;southern έγραψε: 14 Ιαν 2024, 16:12Εγώ δεν είμαι εθνικιστής αλλά εθνο συντηρητικόςnemo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 16:10 αυτο που ειπε ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 νομιζω οτι ειναι πιο συμβατο στο μελλον
ολο αυτο το κατεβατο δεν χρειαζοταν αφου στα περισσοτερα ή μαλλον σε ολα συμφωνουμεπατησιωτης έγραψε: 14 Ιαν 2024, 16:34Νομίζεις ότι οι στόχοι της αριστεράς ήταν ο γάμος ομοφυλοφίλων;nemo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 14:00βρε πατ μονο εγω βλεπω τα αντι συγκρουομενα που γραφεις κανεις αλλος;πατησιωτης έγραψε: 14 Ιαν 2024, 12:54 Το πρόβλημα του χώρου δεν είναι τα πρόσωπα αλλά οι ανέφικτοι και αλληλοσυγκρουόμενοι στόχοι του.
Είναι δηλαδή το ίδιο πρόβλημα που έχουν και στην αριστερά.Απλώς αυτοί κάνουν πιο πολύ θόρυβο και έχουν πολλούς μορφωμένους μαιντανούς σε καλές θέσεις.Αλλά και οι δύο ονειροβατούν.
καταρχην οι στοχοι δεν ειναι ιδιοι
και καταδευτερον τους στοχους της αριστερας τους εκπληρωσε η δεξια του κουλι
οσο για αλληλοσυγκρουομενοι στοχοι δες την δεξια με ποση ομοψυχία θα ψηφισουν τον γαμο
και την υιοθεσια και αργοτερα την μοιρασια του αιγαιου
οποτε δεν ειναι θεμα προσωπων ουτε και στοχων αλλα καθαρα μειοψηφικο
ειμαστε πολυ λιγοι για να θεσουμε πολιτικοκοινωνικους στοχους![]()
Πας σε άλλα θέματα τώρα.Για το μεταναστευτικό τα έχουμε γράψει εκατό φορές και ξανάγραψα να μου πείς τι παραπάνω έκανε η Μελόνι.Δεν μπορείς να πνίγεις ανθρώπους στη θάλασσα ή τουλάχιστον να μη φαίνεται ότι τους πνίγεις.nemo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 17:04 εγω θελω περισσοτερη ελλαδα περισσοτερα σε αξιες και ηθος για τον πιο μικρο και τον πιο μεγαλο
εσυ θελεις απλα μια επιβιωση για μια μικρη μεριδα πληθυσμου
για τους υπολοιπους δεν σε νοιαζει
οκ θα πω και κατι ακομη γιατι ετσι ! θα σου κηρύξουν τον πολεμο αν πεις λιγοτερη μεταναστευση;
θα σου κηρυξουν τον πολεμο αν βαλεις περισσοτερη ελλαδα στην παιδεια;
θα .......οταν φτιαξεις λιγη βιομηχανια;
μπορεις να προσθεσεις οτι αλλο εγω απλα τα ειπα επιγραμματικα
Ουτε καν.
Οποιος και να ηταν το ιδιο θα συνεβαινε.Ίακχος έγραψε: 14 Ιαν 2024, 14:33Εντάξει αυτό. Αλλά επί Σαμαρα η οικοδομή ήταν σε πλήρη κάμψη, οι αμοιβές των μηχανικών στα τάρταρα η φορολογία των Ελεύθερων Επαγγελματιών πολύ υψηλή. Επί των ημερών του είχα κλείσει το γραφείο μου και δούλευα σε μια εταιρεία για 600 Ευρώ το μήναstergiosbik έγραψε: 14 Ιαν 2024, 14:27Ανδριάντα έπρεπε να του έχουμε κάνει μόνο και μόνο που έκλεισε το μεγαλύτερο ίσως κηφηναριό της χώρας,την ΕΡΤ.Ίακχος έγραψε: 13 Ιαν 2024, 22:07 O Σαμαράς ήταν ένας απαράδεκτος πρωθυπουργός δε μπορεί να μιλάτε σοβαρά. Για το Βοριδη το συζητάμε
Καμία σχέση. Βαρέθηκα να περιμένω τον Μεσσία, αυτό λέω πιο πάνω. Ο Κασιδιάρης, ο Μεσσίας πολλών, πάει από βλακεία σε βλακεία και σπαταλάει τη δυναμική του χώρου. Ο μόνος που έχει βρεθεί να έχει κάποιο ρεύμα τώρα είναι ο... Βελόπουλος (ημαρτον), που έχει μεν το λέγειν και την ατάκα αλλά τίποτα άλλο, ενώ το ταβάνι του είναι πολύ συγκεκριμένο γιατί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας δεν έχει καν ερείσματα.nemo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 16:12θα το αφηνα ασχολιαστο αλλα εχει σημασια για τον φιλο που τα γραφουμε
εγω πιστευω σε εναν μεσσια ο φιλος που λεμε δεν πιστευει αλλα τον περιμενει
αυτη ειναι η διαφορα
Τίποτα από αυτά δεν έχουν τα έρμα, γι' αυτό ψοφαν. Η σημερινή Αριστερά πλην της ειδικής περίπτωσης του ΚΚ είναι 95% ένα πλαδαρό κρατικοδίαιτο πράγμα που διαλύεται στην παραμικρή δυσκολία και 5% κανονικοί παρακρατικοί. Δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά που έγραψα. Δεν υπάρχει μη κρατικοδίαιτος αριστερός εκτός εργαστηρίου, πλην ίσως καμίας "εναλλακτικής" καφετέριας. Αυτό θέλουμε να μιμηθούμε ως χώρος; Η ΧΑ είναι η μόνη που προσπάθησε να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.nemo έγραψε: 14 Ιαν 2024, 14:28Sid Vicious έγραψε: 14 Ιαν 2024, 14:19ΑυτόRakomelofronas έγραψε: 14 Ιαν 2024, 08:38 Ο χώρος δεν έχει την παραμικρή ελπίδα όσο παραμένει προσκολλημένος σε θεσμούς του υπάρχοντος ελλαδικού κρατιδίου: να φτιάξουμε κόμματα - προσωποπαγη μαγαζάκια να μπούμε Βουλή να βγάλουμε κανένα φράγκο, ζήτω η Αστυνομία, ζήτω ο Ελληνικός Στρατός, ζήτω ο Βασιλεύς που ξαναήρθε στη μόδα εσχάτως. Όλοι αυτοί οι θεσμοί φυσικά και χρησιμοποιούν τους συντηρητικούς και τους εθνικιστές στα δύσκολα, πχ σε τυχόν πόλεμο με χαρά θα μας στείλουν να ψοφησουμε όλοι, αλλά ακόμα και ο αστυνομικός που μας συμπαθεί μωρέ μια χαρά θα μας βαρεσει και θα μας χώσει στην μπουζου και ο στρατιωτικός που νοσταλγεί Παπαδόπουλο θα φροντίσει τους καταυλισμούς των μεταναστών γιατί "εκτελεί εντολές" και "δεν τον αφήνουν να κάνει τη δουλειά του". Ακόμα και πολιτικές παρατάξεις και κόμματα δεξιά και αριστερά αρμέγουν τους δεξιούς: ΕΑΜ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησαν αφελείς δεξιούς, με πρώτη και καλύτερη τη ΝΔ που είναι και ο επίσημος τσομπάνος των δεξιών στην Ελλάδα.
(Αυτο)μόρφωση, αυτοοργάνωση, αυτοάμυνα, αυτοχρηματοδότηση, αλληλεγγύη, αυτονομία και παράλληλες δομές γενικά είναι ο μόνος δρόμος για να βγει κάτι υγιές.![]()
τι εχουν τα ερμα και ψοφαν ή αλλιως φερτε την αριστερα
Η Ελένη Παπαδοπούλου που αναφέρω είναι αυτήν:Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2024, 15:40Δεν έχω fbGolden Age έγραψε: 14 Ιαν 2024, 14:37Όχι, καμμία σχέση. Η Παπαδοπούλου είναι σοβαρή:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008020323341
Εσύ λες μία απο τις Σέρρες:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063529368648
Τον Πλεύρη μόνο για αυτά που κάνει με την Σιακαβάρα δεν το κρίνω . Καλά κάνει ο άνθρωπος. Δεν ενοχλεί κανέναν.ik_90 έγραψε: 13 Ιαν 2024, 20:16Για τον Σαμαρά δεν διαφωνώ, αλλά κατά τη γνώμη μου ο Πλεύρης, ακόμα και στην ηλικία του και με τις ανοησίες που κάνει με τη Σιακαβάρα, είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον χώρο. Ο άνθρωπος, ακόμα και τώρα, είναι πολύ πιο καλλιεργημένος και ετοιμόλογος από πολλούς μπουχέσες Έλληνες πολιτικούς.Golden Age έγραψε: 13 Ιαν 2024, 20:10 Ο Σαμαράς και ο Πλεύρης είναι καμμένα χαρτιά. Αξιόλογο δεξιό πατυριωτικό κόμμα θα μπορούσε να δημιουργήσει η Ελένη Παπαδοπούλου. Τουλάχιστον σιτς ευρωεκλογές θα πήγαινε καλά (εκτός κι αν υπάρξει κανένα σχήμα που θα στηρίξει ο Κασιδιάρης).