Μου εμεινε γιατι και γω τα γλυκοκοιταζα μια μερα που ειχα παει μοναστηρακι. Μετα, ειδα τιμη.Cecily Anne έγραψε: 27 Οκτ 2018, 14:52Τώρα που το λες, χτες έλεγα τι ήθελα για τη γιορτή μου και το ξέχασα.Custom_F έγραψε: 27 Οκτ 2018, 14:49
Επειδη για γιορτη εχεις κλεισει, βαλτα στη λιστα των Χριστουγεννων!![]()
![]()
Πωωω άνοια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποσα ζευγαρια παπουτσια εχετε;
Re: Ποσα ζευγαρια παπουτσια εχετε;
οχι ειναι βαρελάκι να κάνεις κομπόστα τα φύλλα κλπ, χώμα, γυρνάει και τα ανακατεύει.
- Cecily Anne
Nαι τί ήτανε λέμε; Να το σημειώσωCustom_F έγραψε: 27 Οκτ 2018, 14:55
Μου εμεινε γιατι και γω τα γλυκοκοιταζα μια μερα που ειχα παει μοναστηρακι. Μετα, ειδα τιμη.![]()
ΥΓ. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θυμηθηκα. Τα μποτάκια
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Ορέστης 35
enaon έγραψε: 27 Οκτ 2018, 14:56οχι ειναι βαρελάκι να κάνεις κομπόστα τα φύλλα κλπ, χώμα, γυρνάει και τα ανακατεύει.![]()
Ααα συγγνωμη, νομιζα οτι τελικα θυμηθηκες!Cecily Anne έγραψε: 27 Οκτ 2018, 14:58Nαι τί ήτανε λέμε; Να το σημειώσωCustom_F έγραψε: 27 Οκτ 2018, 14:55
Μου εμεινε γιατι και γω τα γλυκοκοιταζα μια μερα που ειχα παει μοναστηρακι. Μετα, ειδα τιμη.![]()
ΥΓ. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θυμηθηκα. Τα μποτάκια
-
Ορέστης 35
Αυτο το υλικο που εβγαλε η αντιντας, το μπουστ, ειναι σπουδαια καινοτομια. Ειναι πολυ απορροφητικο αλλα δε βαζει αρκετο κατω απ το πελμα.
Το αθλητικο παπουτσι αν το θες για περα απο φιγουρα, θελει αλλαγη στο εξαμηνο. Να το κανω οκταμηνο; 180 ευρω αθλητικο παπουτσι δυο φορες το χρονο, δεν... Να το βρουμε σε προσφορα, να το παρουμε.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Οκτ 2018, 15:01 Αυτο το υλικο που εβγαλε η αντιντας, το μπουστ, ειναι σπουδαια καινοτομια. Ειναι πολυ απορροφητικο αλλα δε βαζει αρκετο κατω απ το πελμα.
- Cecily Anne
Ποιό 6μηνο; Έχω 2 τα βάζω εναλλάξ και το ένα το έλιωσα, το άλλο ετοιμάζεται, άσε που νομίζω ότι έχει πάρει κλίση.Custom_F έγραψε: 27 Οκτ 2018, 15:06
Το αθλητικο παπουτσι αν το θες για περα απο φιγουρα, θελει αλλαγη στο εξαμηνο. Να το κανω οκταμηνο; 180 ευρω αθλητικο παπουτσι δυο φορες το χρονο, δεν... Να το βρουμε σε προσφορα, να το παρουμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Ορέστης 35
Αν εχει eva σολα θελει σε κανα χρονο αλλαγη, αναλογως τα χιλιομετρα, γιατι "καθεται", δηλαδη χανει την απορροφητικοτητα. Το μπουστ κραταει πολυ παραπανω.Custom_F έγραψε: 27 Οκτ 2018, 15:06Το αθλητικο παπουτσι αν το θες για περα απο φιγουρα, θελει αλλαγη στο εξαμηνο. Να το κανω οκταμηνο; 180 ευρω αθλητικο παπουτσι δυο φορες το χρονο, δεν... Να το βρουμε σε προσφορα, να το παρουμε.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Οκτ 2018, 15:01 Αυτο το υλικο που εβγαλε η αντιντας, το μπουστ, ειναι σπουδαια καινοτομια. Ειναι πολυ απορροφητικο αλλα δε βαζει αρκετο κατω απ το πελμα.
έχει και πορτοκαλί 
Cecily Anne έγραψε: 27 Οκτ 2018, 15:08
Ποιό 6μηνο; Έχω 2 τα βάζω εναλλάξ και το ένα το έλιωσα, το άλλο ετοιμάζεται, άσε που νομίζω ότι έχει πάρει κλίση.![]()
- Cecily Anne
Κοίτα, το ένα επειδή ήταν μαύρο, το περπάτησα τρομερά για δουλειές κλπ, πέραν του γυμναστηρίου. Δεν την ξαναπατάω να πάρω μαύρα.Custom_F έγραψε: 27 Οκτ 2018, 15:12
Δηλαδη; Δυο ζευγη λιγοτερο απο εξαμηνο; Ποτε εχεις γενεθλια; Γιορτη για γιορτη δε θαφησουμε!!!!
![]()
Θελω ειδικο παπουτσι με στηριξη στην εξω πλευρα, αλλιως πονανε τα καλαμια μου κατα το περπατημα. Ολα ειναι πανακριβα. Ειχα δοκιμασει και τα μπουστ που λες, αν και δε θυμαμαι αν ηταν καταλληλα για μενα, αλλα δεν ειχαν το νουμερο μου εκεινη τη στιγμη στο γυναικειο και μου εδωσαν ταντρικο. Ασφαλως και δεν εφαρμοζε καλα γιατι το νουμερο μπορει να ειναι μεγαλο, αλλα δεν εχω ποδαρα αντρικη!Ορέστης 35 έγραψε: 27 Οκτ 2018, 15:11 Αν εχει eva σολα θελει σε κανα χρονο αλλαγη, αναλογως τα χιλιομετρα, γιατι "καθεται", δηλαδη χανει την απορροφητικοτητα. Το μπουστ κραταει πολυ παραπανω.
Saucony σε προσφορα, καταλληλο για το ποδι μου, στο 1/3 της αρχικης τιμης. Αν θες για φιγουρα βεβαια, ισως δε θα προτιμησεις παλιοτερο μοντελο...
-
Ορέστης 35
Κανεις underpronation;
Απο saucony ειχα τα kinvara 5. Πολυ ανετο παπουτσι με καποιες αδυναμιες. Θα το ξαναγοραζα αν υπηρχε στο νουμερο μου.
Απο saucony ειχα τα kinvara 5. Πολυ ανετο παπουτσι με καποιες αδυναμιες. Θα το ξαναγοραζα αν υπηρχε στο νουμερο μου.
και η ασικς βγάζει, τα έχει σαν κατηγορία, στο αμαζον έχουν νορμάλ τιμές. Γενικά πάντως είναι πολύ σημαντικά τα παπούτσια, να είναι καλή η σόλα δηλαδή 
https://www.asics.com/gb/en-gb/womens-u ... s20201060/
https://www.asics.com/gb/en-gb/womens-u ... s20201060/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 864 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur