Ο Σανταμ ηταν παιδι των Αμερικανων. Αυτοι τον βαλαν στην καρεκλα οταν ηταν νεος, ασχετα αν αυτος το επαιξε διπλο ταμπλω με τους Σοβιετικους μετα (κατι σαν τον Ερντογαν εκεινο τον καιρο).ST48410 έγραψε: 20 Δεκ 2023, 19:11 Τι είναι αυτό που ήξερε ο Σαντάμ πχ όταν προκαλούσε; Τόσες δεκαετίες μετά θα έπρεπε να το έχουμε μάθει κι εμείς που δεν γνωρίζαμε.
Θέλω να πω ότι πολλές φορές γίνονται επικίνδυνοι ελιγμοί που απευθύνονται κυρίως στο εσωτερικό σου ακροατήριο γιατί δεν πιστεύεις ότι αυτός που προκαλείς θα μπει στον κόπο να απαντήσει ή γιατί ποντάρεις σε κάποιους ισχυρότερους που μπορεί να βάλουν πλάτη για σένα.
Προς τα παρόν μου φαίνεται ότι οι Παλαιστίνιοι πέταξαν τη ζωή και τις περιουσίες τους στα σκουπίδια. Να δούμε αν σε βάθος χρόνου δικαιωθεί με κάποιο τρόπο η ενέργεια της Χαμάς.
Κ οπως τοτε τον πουλησαν που τον βαλαν να βομβαρδισει το Ιραν κ μετα του γυρισαν πλατη, ετσι κ κατι χρονια μετα του δωσαν πρασινο φως για Κουβειτ, μονο για να ξαναφαει μπανανα (κ υστερα λεμε τον Ιωανηδη βλακα που τους πιστεψε κ χασαμε την Κυπρο).
Ποιος ξερει τι σχεδια ειχαν για την περιοχη, τι ειχε αυτος για παρτυ του, που τα σπασαν, που διαχωριστηκαν. Το μονο που βλεπουμε ειναι η αρχικη προωθηση κ το τελικο πισωπλατο.
Ο συλογισμος μου ειναι απλος- εγω που ειμαι τεχνικος υπολογιστων (π.χ.) δεν γνωριζω πως διακυβερνιεται μια χωρα. Σιγουρα οχι καλυτερα απο καποιον που το κανει για πανω απο 20 χρονια.
Τωρα θελετε εσεις να λετε οτι κανετε outsmart τον Πουτιν, τον Μπαιντεν, τον Σανταμ, τον Κανταφι, την Λεπεν κ οποιον αλλο θελετε... ενταξει.... κοιταξτε να εχετε λεφτα να πληρωσετε τα νοικια σας οι περισσοτεροι, κ μετα ελατε να μου πειτε ιστοριες για αγριους.
Τιποτα δεν γνωριζουμε φιλε- αυτη ειναι ολη κ η μονη αληθεια.
Σαν να πας για εξετασεις σε εναν γιατρο κ να του πεις εσυ πως να κανει την δουλεια του..... Αλλα εκει δεν το κανεις..... Εκει δεν μιλας.
Γιατι καταλαβαινεις την αγνοια σου κ οτι αν γινει αυτο που λες το πολυ πολυ να σκοτωσεις τον εαυτο σου.
(κ δεν μιλαω για εσενα, ασχετα αν χρησιμοποιω πρωτο προσωπο, μιλαω για αλλους που νομιζουν διαφορα- εσυ δεν εισαι καθολου δεικτικος)
Γιατι δεν ειναι ελιγμοι για εσωτερικο ακροατηριο που λες??
Γιατι περιλαμβανουν τους καουμπηδες. Κ μολις γινει αυτο, αυτοματα οτι κ αν κανεις γινεται διεθνες κ οχι εσωτερικο.
Κ γω μπορει να θελω να βομβαρδισω την Αγκυρα για να με γουσταρετε μετα ως πατριωτη.
Εσυ τι λες οτι θα ειναι?? Εσωτερικη καταναλωση, η διεθνες ζητημα??