!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υγρασία και μούχλα στο σπίτι

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

enaon έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:42
Casp έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:33 Στο ένα από τα 2 δωμάτια:

Εικόνα
φρεσκοβαμμενο σπιτι και το κατέστρεψες απο το πολυ καθαρισμα, εφυγαν οι μπογιες.

Να το βάψεις πάντως με καλό πλαστικό, θα παψει να σε ενοχλει η μουχλα για λιγο καιρο, θα φουσκώσει όλο το σπίτι και θα πρέπει να το φτιάξει κανονικα μετά. Τον ηλιακό πες τους να δούνε, από εκεί θα μπαινει υγρασια
Γύρω από το παράθυρο πάλι η ταράτσα φταίει;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

vagabondo έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:51 Γύρω από το παράθυρο πάλι η ταράτσα φταίει;
έχουν σπάσει οι στοκοι δεν το βλέπεις; η μούχλα δεν πιάνει πάνω σε υλικά που δεν έχουν πόρους, θέλει σκόνη και κακοτεχνια, εκει εχει και τα δυο, η μπογιά μοιάζει υρδομπογια, σκετη σκονη ειναι.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

nostromos έγραψε: 18 Δεκ 2023, 17:50
Casp έγραψε: 18 Δεκ 2023, 17:40
nostromos έγραψε: 18 Δεκ 2023, 16:03

παντως συμφωνα με τις φωτο δεν εχεις καθαρισει ακομη ...
Θέλω σκάλα να βγω εκεί πάνω και είναι ακριβώς πάνω το μπάνιο. Η λατρεία έχει ένα project με την δουλειά και τον έβαλαν να δουλεύει απανωτές νυχτερινές βάρδιες, πλας το ότι μετράμε αντίστροφα τα λεφτά για να πληρωθούμε. Πρέπει να έρθει κάποιος να το αξιολογησει πρώτα και μετά να δούμε πώς θα προχωρήσουμε
κανεις δεν προκειται να αρχισει να σκαβει τοιχους αν πρωτα δεν βεβαιωθει οτι προκειται για διαρροη ... θα σου πει καθαρισε το και δες τι θαγινει μετα απο 2-3 μηνες ... στο λεω για να μην τρως τη μουχλα περιμενοντας τσαμπα
Τώρα το είδα αυτό.

Εννοείς αν καθαριστεί με φάρμακο και δεν εμφανίσει ξανά πρόβλημα σε 3 μήνες τότε δεν μιλάμε για διαρροή. Ε αν πρόκειται για διαρροή όμως δεν μπορούν να το συμπεράνουν χωρίς δοκιμές και να είμαστε στο περίμενε;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν καναμε έρωτα με κλειστά κουφώματα.
Ήταν τόσο ΜΟΥΝΑΡΑ που έβγαζαν υγρασία μέχρι και οι τοίχοι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Εμείς είδαμε διαφορά με αυτό: https://www.skroutz.gr/s/22364142/Bison ... 20685.html

Μέχρι και τις τέντες καθάρισε!!!
(Εδώ να πω ότι δεν ξέρω αν τυχόν χάλασε την αδιαβροχοποίησή τους, θα δείξει, αλλά εκεί που οι καινούριες θα στοίχιζαν πάνω από 2.000, πήραν μια παράταση οι παλιές).
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Casp

Feindflug έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:37
Casp έγραψε: 18 Δεκ 2023, 17:38
Spoiler
Bazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2023, 15:44
Τι αφυγραντήρα έχεις; Πόσα λίτρα;

Εικόνα

Εικόνα
Βάλε και κανένα χαλί ρε δικιά μου, να ζεσταθεί ο χώρος.
Δεν μ' αρέσουν τα χαλιά, άσε που δεν θα μπορεί να περνάει μετά η Μαλού (η ρομποτική μας σκούπα :smt005: )
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

Daje έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:55 Είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν καναμε έρωτα με κλειστά κουφώματα.
Ααα! Ε εντάξει μωρέεεε, τώωωωρα εξηγούνται όλαα :smt005:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Daje έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:55 Είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν καναμε έρωτα με κλειστά κουφώματα.
Αντίλαλο έκανε αμα την έγλυφες?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Casp, όταν κάνεις μπάνιο, πόση ώρα επικρατεί η κατάσταση σάουνα;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Casp έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:53 Ε αν πρόκειται για διαρροή όμως δεν μπορούν να το συμπεράνουν χωρίς δοκιμές και να είμαστε στο περίμενε;
δεν είναι διαρροή, απο καπου τραβαει υγρασια, ζεσταινει την πλακα ο ήλιος και όταν βρέχει το τσιμεντο ρουφαει αν υπάρχει είσοδος καπου, ηλιακος που τον έχουν παρατημένο στην μοίρα του πχ, όλο το καλοκαιρι μαζευε υγρασια, ηρθε η ωρα να να δωσει. Δεν θα το λύσεις φέτος, αποδέξου το να μην τους πριζεις αδικα, το επόμενο καλοκαίρι μπορείς να το φτιάξεις αν θες.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Casp έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:53
nostromos έγραψε: 18 Δεκ 2023, 17:50
Casp έγραψε: 18 Δεκ 2023, 17:40

Θέλω σκάλα να βγω εκεί πάνω και είναι ακριβώς πάνω το μπάνιο. Η λατρεία έχει ένα project με την δουλειά και τον έβαλαν να δουλεύει απανωτές νυχτερινές βάρδιες, πλας το ότι μετράμε αντίστροφα τα λεφτά για να πληρωθούμε. Πρέπει να έρθει κάποιος να το αξιολογησει πρώτα και μετά να δούμε πώς θα προχωρήσουμε
κανεις δεν προκειται να αρχισει να σκαβει τοιχους αν πρωτα δεν βεβαιωθει οτι προκειται για διαρροη ... θα σου πει καθαρισε το και δες τι θαγινει μετα απο 2-3 μηνες ... στο λεω για να μην τρως τη μουχλα περιμενοντας τσαμπα
Τώρα το είδα αυτό.

Εννοείς αν καθαριστεί με φάρμακο και δεν εμφανίσει ξανά πρόβλημα σε 3 μήνες τότε δεν μιλάμε για διαρροή. Ε αν πρόκειται για διαρροή όμως δεν μπορούν να το συμπεράνουν χωρίς δοκιμές και να είμαστε στο περίμενε;
οχι ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

vagabondo έγραψε: 18 Δεκ 2023, 19:00 Casp, όταν κάνεις μπάνιο, πόση ώρα επικρατεί η κατάσταση σάουνα;
:smt023
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Casp έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:33

Εικόνα
πρέπει να το έβαψε με ότι φθηνότερο υπάρχει + στόκο στο χρώμα, ειναι σαπιο σπίτι, φύγε. ειχα μείνει προσωρινά σε τέτοιο στυλ, αλλά ήξερα ότι ήταν για μερικούς μήνες, επλυνα τους τόιχους που εμφάνιζαν με χλωρίνη περιοδικά και καλό εξαερισμό. 45% είναι η ιδανική υγρασία εκεί στοχεύει ο αφυγραντήρας δεν πρέπει να πάει στο 0.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Casp

vagabondo έγραψε: 18 Δεκ 2023, 19:00 Casp, όταν κάνεις μπάνιο, πόση ώρα επικρατεί η κατάσταση σάουνα;
Χωρίς λούσιμο μαλλιών, 10 λεπτά. Με λούσιμο μαλλιών, 20.

Αν μπαίνουμε και οι 2, κυρίως για να τον ξυρίσω, 45 λεπτά μιν :oops:

Αλλά έχουμε πάντα ανοικτό το παράθυρο και την πόρτα του μπάνιου.
Casp

Dorian έγραψε: 18 Δεκ 2023, 19:28
Casp έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:33

Εικόνα
πρέπει να το έβαψε με ότι φθηνότερο υπάρχει + στόκο στο χρώμα, ειναι σαπιο σπίτι, φύγε. ειχα μείνει προσωρινά σε τέτοιο στυλ, αλλά ήξερα ότι ήταν για μερικούς μήνες, επλυνα τους τόιχους που εμφάνιζαν με χλωρίνη περιοδικά και καλό εξαερισμό. 45% είναι η ιδανική υγρασία εκεί στοχεύει ο αφυγραντήρας δεν πρέπει να πάει στο 0.
1 χρόνο είναι το συμβόλαιο. Μέχρι τον Νιόβρη. Αν το σπάσουμε τώρα χάνουμε τα 650 της προκαταβολής + το ότι για το καινούριο πρέπει επίσης να δώσουμε ένα ή 2 deposit μπροστά μαζί με το ενοίκιο. Δεν είναι εύκολο. Αναγκαστικά θα αντέξουμε.

Τώρα έχει πέσει όντως στο 45%. Εδώ και μέρες ήταν από 75-95!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”