!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όμορφες γυναίκες που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δεν μας αρέσουνε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Όμορφες γυναίκες που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δεν μας αρέσουνε
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Η Βιτάλη ήτανε πολύ χυμώδης και γοητευτική.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
σαφώς είναι πολύ πιθανό, όπως συμβαίνει και με την ομορφιάO I έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 23:13 Πράγματι, αυτά κινούν το ενδιαφέρον για προσέγγιση αλλά μπορεί να είναι και επίπλαστα. Αν ανοίξει το στόμα και συναναστραφείς για κάποιο καιρό μαζί του; θα έχει και τότε αυτό που σε προσέλκυσε αρχικά;
Μήπως η ακεραιότητα τού χαρακτήρα, πλέον των εξωτερικών χαρακτηριστικών είναι το ζητούμενο τελικά;![]()
.,
που από μόνη της δεν επαρκεί
το ζητούμενο για τον καθένα μας είναι διαφορετικό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Οργισμένος
Σε μια γυναικα υπαρχει η ομορφια αλλα και η εκπεμπουσα σεξουαλικοτητα που φυσικα ειναι κατι πολυ υποκειμενικο. Η ΣΚαρλετ Γιοχανσον ως γνησιο κοντοπουτανο ειναι πολυ θελκτικη αλλα με αντικεινικα κριτηρια σε θεμα ομορφιας (σωμα και προσωπο) ειναι πισω απο την πχ Ειρηνη Παπα στα νιατα της η οποια ομως ηταν τελειως αντισεξι.Αρίστος έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 19:11 Αναφερομαι σε φυσικη ομορφια.
Αναφερτε τρεις τουλαχιστον γυναικες σελεμπς που ολοι τις θεωρουν κουκλαρες αλλα εσας δεν σας αρεσουν..
Δεν μου άρεσαν ποτε...
α) Μελινα Μερκουρη
β) Ειρηνη Παππα
γ) Ελενη Μενεγακη
δ) Σμαραγδα Καρυδη
.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Το ξέρω. Τα είπα γι' αυτό που ρώτησες αρχικά, καλή νύχτανύχτα έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 23:40σαφώς είναι πολύ πιθανό, όπως συμβαίνει και με την ομορφιάO I έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 23:13 Πράγματι, αυτά κινούν το ενδιαφέρον για προσέγγιση αλλά μπορεί να είναι και επίπλαστα. Αν ανοίξει το στόμα και συναναστραφείς για κάποιο καιρό μαζί του; θα έχει και τότε αυτό που σε προσέλκυσε αρχικά;
Μήπως η ακεραιότητα τού χαρακτήρα, πλέον των εξωτερικών χαρακτηριστικών είναι το ζητούμενο τελικά;![]()
.,
που από μόνη της δεν επαρκεί
το ζητούμενο για τον καθένα μας είναι διαφορετικό
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Είχε και γοητευτικές ιδέες βάση τού τραγουδιού αυτού που έγραψε η ίδια
.,
Μου είχε κάνει εντύπωση αυτό το άλμπουμ, αν θυμάμαι καλά, ήταν με τον Σπάθα. Προσπάθησε να κάνει ένα δίσκο με ψευδορόκ ανησυχίες και προβληματισμό, αυτό με είχε εντυπωσιάσει. Μετά έμαθα πως έπεσε στα ψυχοφάρμακα, είχε θέματα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Δεν αμφιβάλω
Καλό βράδι
.,
Καλό βράδι
.,
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Τελικά τζάμπα εκνευριζόταν ο κοσμάκης που ήθελες να δηλώσει τι ψηφίζει για να έχει γνώμη για τις σκατοκυβερνήσεις. Είσαι σε όλα τα θέματα σπασα@@ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ - δεν είναι πολιτικό το κόλλημα σου
ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Η Βιτάλη κι η Αλεξίου φωνητικά ήταν συγγενείς. Η Βιτάλη οπτικά μου γινόταν -εμένα- πιο sexy. Ήταν πιο γήινη. Η Αλεξίου πιο αιθέρια.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 00:22Και η Αλεξίου. Αυτές οι δύο είχανε και φωνή και τα πιο ηδονικα χείλη. Οι άφωνες γελοίες τραγουδιάρες με τα χειλη-σαμπρέλες του σήμερα να λυσσαξουν.
Σία Κοσιώνη. Έχει κάτι τελείως απωθητικό για εμένα. Χωρίς πολιτικό φίλτρο η διατύπωση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βουγιούκλω. Δλδ ειλικρινά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Φόνσου. Σιμόν Σινιορέ.
Μερκούρη τρίμπαζο
Μερκούρη τρίμπαζο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Συνήθως εντελώς ανεξήγητα δε γουστάρω ό,τι τελειώνει σε τρία, τραγουδίστρια χορεύτρια κομμώτρια κλπ, δεν ξέρω γιατί
Ηθοποιός, πουτάνα, δημοσιογράφος κανένα πρόβλημα, δεν τελειώνει σε τρία
Με δασκάλα πχ μου έχει σηκωθεί, με καθηγήτρια ποτέ
Μακριά από τρία
Ηθοποιός, πουτάνα, δημοσιογράφος κανένα πρόβλημα, δεν τελειώνει σε τρία
Με δασκάλα πχ μου έχει σηκωθεί, με καθηγήτρια ποτέ
Μακριά από τρία
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1931 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 16 Απαντήσεις