Πολύ ωραιο το δεύτερο. Το πρωτο δεν μ'άρεσε αλλά δεν ειναι καθολου του στυλ μου, ισως να μη μπορω να το κρίνω αντικειμενικά.Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:37 Σε μια χρονιά που το Ελληνικό τραγούδι έχει δώσει πολλά ωραία πράγματα στέλνουμε πάλι ένα αδιάφορο τραγούδι.
Κάποιες τραγουδάρες-προτάσεις μου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Eurovision 2024
AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:50 Αυτό που μου αρέσει στο τραγούδι της Σαττι είναι ότι αποτελεί πραγματικό έθνικ και όχι να χρησιμοποιεί την ταμπέλα του έθνικ ως δικαιολογία για να τσιφτετελίσει.
Από εκεί και πέρα, και η Σαττι έχει βγάλει κακά τραγούδια, το συγκεκριμένο όμως είναι αρκετά άνω του μετρίου.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:15Θα έπιανε ουτως ή άλλως λόγω του ελ στιχου και μόνο. Καθε φορά που εχουμε στειλει ελ στίχο στη γιουροβιζγιο τα τελευταια χρονια, δεν μας θυμαμαι πιο κατω απο 7άδα στη χειρότερη, ακομη και μαλακία να εχουμε στείλει.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2024, 09:29 Κάτι τέτοιο περίμενα, δηλαδή ένα βαλκανοτραπ κομμάτι. Υποθέτω ότι θα πιάσει στο νεαρόκοσμο.
Για καποιο λόγο τα ιταλικά και τα ελληνικα εχουν τρομερή απήχηση στην Ευρώπη. Και οι Ιταλοί τα τελευταια χρονια, απο τότε που την εχουν ψυλλιαστεί οτι η Ευρωπη ξεροχύνει μονο και μονο με τη γλωσσα τους (ακομα και επικη μαλακία να στειλουν) τραγουδια μονο στα ιταλικά στέλνουν και τερματίζουν απο 4άδα και πάνω. Μονο εμεις δεν λέμε να βαλουμε μυαλό τόσα χρόνια.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ελληνικοτατο ειχε και η αταλαντη φιλη μας. Πιο ελληνικος ηταν της αρχιιερειας που μας εκπροσωπησε το σημαδιακο ετος 2008.
Σε 2 γραμμες συμπτυσονται 3000 χρονια ιστοριας:
Μαη σικρετ κομπινεησο ιζ α μιστερι φορ γιου, Γιουζ γιορ ματζανεησο, αημ νοτ ιζι μπατ αημ τρου.
Σε 2 γραμμες συμπτυσονται 3000 χρονια ιστοριας:
Μαη σικρετ κομπινεησο ιζ α μιστερι φορ γιου, Γιουζ γιορ ματζανεησο, αημ νοτ ιζι μπατ αημ τρου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- vantono
Καλα, αυτο ειναι εξαίρεση των εξαιρέσεων. Με αγγλόφωνους στιχους, πρεπει να εχεις συνδυασμό απο τραγουδαρα και παρουσία για να ξεχωρισεις σε αυτο το διαγωνισμο. Αγγλοφωνα οι εξω ακουν συνεχεια, αλλα εθνικ ακουνε πολυ σπανια.Saturn έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:13vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:15Θα έπιανε ουτως ή άλλως λόγω του ελ στιχου και μόνο. Καθε φορά που εχουμε στειλει ελ στίχο στη γιουροβιζγιο τα τελευταια χρονια, δεν μας θυμαμαι πιο κατω απο 7άδα στη χειρότερη, ακομη και μαλακία να εχουμε στείλει.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2024, 09:29 Κάτι τέτοιο περίμενα, δηλαδή ένα βαλκανοτραπ κομμάτι. Υποθέτω ότι θα πιάσει στο νεαρόκοσμο.
Για καποιο λόγο τα ιταλικά και τα ελληνικα εχουν τρομερή απήχηση στην Ευρώπη. Και οι Ιταλοί τα τελευταια χρονια, απο τότε που την εχουν ψυλλιαστεί οτι η Ευρωπη ξεροχύνει μονο και μονο με τη γλωσσα τους (ακομα και επικη μαλακία να στειλουν) τραγουδια μονο στα ιταλικά στέλνουν και τερματίζουν απο 4άδα και πάνω. Μονο εμεις δεν λέμε να βαλουμε μυαλό τόσα χρόνια.
![]()
Και η προπέρσινη εκεινη η μικρουλα η ελληνολλανδέζα, που τερματισε καπου 7-8η θεση, με αγγλόφωνο στιχο ηταν αλλα ηταν καλουτσικο τραγουδι και πηρε τετοια θεση.
- Dwarven Blacksmith
Μόνο εγώ νομίζω ότι η φωνή της Μαρινα Σαττι στην αρχή του βίντεο είναι για να διώχνει τις νυχτερίδες;
Δεν γίνεται τόσο ψηλές νότες να είναι ευχάριστες.
Προσωπικώς δεν ακούω τέτοια, επομένως μη τρως ποπκορν.Saturn έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:11AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:50 Αυτό που μου αρέσει στο τραγούδι της Σαττι είναι ότι αποτελεί πραγματικό έθνικ και όχι να χρησιμοποιεί την ταμπέλα του έθνικ ως δικαιολογία για να τσιφτετελίσει.
Από εκεί και πέρα, και η Σαττι έχει βγάλει κακά τραγούδια, το συγκεκριμένο όμως είναι αρκετά άνω του μετρίου.![]()
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτή η εισαγωγή είναι όντως χάλια και δεν κουμπώνει καλά με το υπόλοιπο τραγούδι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:27 Μόνο εγώ νομίζω ότι η φωνή της Μαρινα Σαττι στην αρχή του βίντεο είναι για να διώχνει τις νυχτερίδες;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Sid Vicious
Γενικά οι Ελληνικές συμμετοχές είναι άτολμες, για παράδειγμα έχουμε μια διεθνώς καταξιωμένη Ελληνική μουσική σκηνή μαύρου μετάλου και ακόμα δεν στείλαμε κάτι στην γιουροβίζιον
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Η φωή της είναι μια χαρά, φωνάρα έχει, το τραγούδι είναι thumbs downDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:27 Μόνο εγώ νομίζω ότι η φωνή της Μαρινα Σαττι στην αρχή του βίντεο είναι για να διώχνει τις νυχτερίδες;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Το χρησιμοποιεί όμως για να τραπάρει. Οπότε, ουσιαστικώς είναι ακριβώς το ίδιο.AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:50 Αυτό που μου αρέσει στο τραγούδι της Σαττι είναι ότι αποτελεί πραγματικό έθνικ και όχι να χρησιμοποιεί την ταμπέλα του έθνικ ως δικαιολογία για να τσιφτετελίσει.
Από εκεί και πέρα, και η Σαττι έχει βγάλει κακά τραγούδια, το συγκεκριμένο όμως είναι αρκετά άνω του μετρίου.
Κάθε τσιφτετελοειδές ή τραποειδές έθνικ, καταλήγει στο πλαίσιο της μαζικότητας των έθνικ, δηλαδή στον ίδιο πολυπολιτισμικό αχταρμά, που ουσιαστικώς καταλύει τον προσδιορισμό "έθνικ".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:27 Μόνο εγώ νομίζω ότι η φωνή της Μαρινα Σαττι στην αρχή του βίντεο είναι για να διώχνει τις νυχτερίδες;
Ισχυει, ειναι ψιλοκριντζιά. Ελπίζω οτι στο λαιβ δεν θα το κανει τοσο τσιριχτα.
- vantono
Όλο το τραγουδι δεν κουμπώνει καν με το υπολοιπο τραγουδι, σαν συζευξη πολλων τραγουδιων μαζι ειναι (οπως ανέφερα και στο πρωτο σχολιο που εγραψα) αλλά αυτό ειναι που εχει τη νοστιμιά του.AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:28Αυτή η εισαγωγή είναι όντως χάλια και δεν κουμπώνει καλά με το υπόλοιπο τραγούδι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:27 Μόνο εγώ νομίζω ότι η φωνή της Μαρινα Σαττι στην αρχή του βίντεο είναι για να διώχνει τις νυχτερίδες;
Και η εισαγωγη ειναι πολυ καλη, αλλα δεν χρειάζονται τόσο ψιλές, ειναι κριντζια, σου 'ρχεται να καθαρίσεις τα αυτιά σου με μπατονέτα με αλουμινόχαρτο.
- Dwarven Blacksmith
Κατά τ' άλλα στηρίζω, το έχω ξαναπεί πιστεύω είναι θετικό τα τραγούδια που στέλνουμε στη eurovision να αντικατατοπρίζουν το zeitgeist της χώρας. Σκεφτείτε ότι μπορεί να δεις το βιντεοκλιπ σε 20 χρόνια και να πεις "α ναι έτσι ήταν τα early 20s" και αυτό δίνει μια επιπλέον αξία. Βαλκανοτραπ λοιπόν είναι μια χαρά, σατιρικό ή μη.
Βασικά αυτό το μπουρδελοreverb να έλειπε... είναι σα να στέλνουμε τον Sinboy.vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:34Όλο το τραγουδι δεν κουμπώνει καν με το υπολοιπο τραγουδι, σαν συζευξη πολλων τραγουδιων μαζι ειναι (οπως ανέφερα και στο πρωτο σχολιο που εγραψα) αλλά αυτό ειναι που εχει τη νοστιμιά του.AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:28Αυτή η εισαγωγή είναι όντως χάλια και δεν κουμπώνει καλά με το υπόλοιπο τραγούδι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:27 Μόνο εγώ νομίζω ότι η φωνή της Μαρινα Σαττι στην αρχή του βίντεο είναι για να διώχνει τις νυχτερίδες;
Και η εισαγωγη ειναι πολυ καλη, αλλα δεν χρειάζονται τόσο ψιλές, ειναι κριντζια, σου 'ρχεται να καθαρίσεις τα αυτιά σου με μπατονέτα με αλουμινόχαρτο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση