μπορείς να γράψεις ένα γαμημένο ποστ που να είναι κάτι άλλο εκτός απο whataboutism? Μα τω θεώ δηλαδή, έχεις 60.000+ ποστ και είναι όλα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είπα να μη σου απευθύνω λόγο αλλά ακόμα σ'αυτό εδώ το θέμα που συζητάμε, έχεις κάνει 10 πόστ που λένε όλα το ίδιο πράγμα με διαφορετικές λεξούλες. Ακόμα και ο Φόρεστ Γκαμπ θα το καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει σ'αυτό το σημείο που είσαι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Φόνοι στο Καμπαναριό» Ως πότε θα ανεχόμαστε να βλασφημείται ο Χριστός και να χλευάζεται ο μοναχισμός ;
Re: «Φόνοι στο Καμπαναριό» Ως πότε θα ανεχόμαστε να βλασφημείται ο Χριστός και να χλευάζεται ο μοναχισμός ;
Re: «Φόνοι στο Καμπαναριό» Ως πότε θα ανεχόμαστε να βλασφημείται ο Χριστός και να χλευάζεται ο μοναχισμός ;
Μα το(ν) Θεό(ν).Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:59μπορείς να γράψεις ένα γαμημένο ποστ που να είναι κάτι άλλο εκτός απο whataboutism? Μα τω θεώ δηλαδή, έχεις 60.000+ ποστ και είναι όλα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είπα να μη σου απευθύνω λόγο αλλά ακόμα σ'αυτό εδώ το θέμα που συζητάμε, έχεις κάνει 10 πόστ που λένε όλα το ίδιο πράγμα με διαφορετικές λεξούλες. Ακόμα και ο Φόρεστ Γκαμπ θα το καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει σ'αυτό το σημείο που είσαι![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
αμα μπορείς και την πείσεις να κάνει 1 ποστ που να μην είναι καρμπον, το γράφω όπως θεςIsildur έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:04Μα το(ν) Θεό(ν).Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:59μπορείς να γράψεις ένα γαμημένο ποστ που να είναι κάτι άλλο εκτός απο whataboutism? Μα τω θεώ δηλαδή, έχεις 60.000+ ποστ και είναι όλα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είπα να μη σου απευθύνω λόγο αλλά ακόμα σ'αυτό εδώ το θέμα που συζητάμε, έχεις κάνει 10 πόστ που λένε όλα το ίδιο πράγμα με διαφορετικές λεξούλες. Ακόμα και ο Φόρεστ Γκαμπ θα το καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει σ'αυτό το σημείο που είσαι![]()
Εσύ δεν θέλεις εθελοντή. Κασκαντέρ ψάχνεις.Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:06αμα μπορείς και την πείσεις να κάνει 1 ποστ που να μην είναι καρμπον, το γράφω όπως θεςIsildur έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:04Μα το(ν) Θεό(ν).Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:59
μπορείς να γράψεις ένα γαμημένο ποστ που να είναι κάτι άλλο εκτός απο whataboutism? Μα τω θεώ δηλαδή, έχεις 60.000+ ποστ και είναι όλα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είπα να μη σου απευθύνω λόγο αλλά ακόμα σ'αυτό εδώ το θέμα που συζητάμε, έχεις κάνει 10 πόστ που λένε όλα το ίδιο πράγμα με διαφορετικές λεξούλες. Ακόμα και ο Φόρεστ Γκαμπ θα το καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει σ'αυτό το σημείο που είσαι![]()
![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Γλυκjjjέ μου Σενέκα, αν από τα 60.000+ γαμημένα ποσταρίσματα μου τα περισσότερα έπαιζαν στο πανκυ και όχι στο πολιτικό πλαίσιο του πχόρουμ, πάω ό,τι στοίχημα θέτε ότι όλοι οι προχωκάτι και εθνοκάτι κάγκουρες, δεν θα είχαν την ίδια συλλογική αντίδραση στα whataboutismΣενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:59μπορείς να γράψεις ένα γαμημένο ποστ που να είναι κάτι άλλο εκτός απο whataboutism? Μα τω θεώ δηλαδή, έχεις 60.000+ ποστ και είναι όλα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είπα να μη σου απευθύνω λόγο αλλά ακόμα σ'αυτό εδώ το θέμα που συζητάμε, έχεις κάνει 10 πόστ που λένε όλα το ίδιο πράγμα με διαφορετικές λεξούλες. Ακόμα και ο Φόρεστ Γκαμπ θα το καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει σ'αυτό το σημείο που είσαι![]()
Οπότε, κάντε μου τη χάρη και σταματήστε να αλυχτάτε σαν τσιουάουα σε πανσέληνο.
Όταν έστω και ένας/μία/ένα από σας, πει κάτι πιο πρωτότυπο από τα συνήθη κοπυπάστε της πσιλής διανόησης που εκφράζουν τη συλλογικότητα σας για να μου την πει, θα το χειροκροτήσω.
Με λίγα λόγια, θέλω κάτι παραπάνω για να πήξω
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Eίπαν οι ιπτάμενοι γάιδαροι τη γαλή κεφάλα.
Γουάου, που θα 'λεγε κι ο προσγειωμένος.
Γουάου, που θα 'λεγε κι ο προσγειωμένος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζεις ότι εισαι ενοχλητική. Δεν ενοχλείς, βαρετή μέχρι αηδίας είσαι, σε 60.000 πόστ δεν έχεις πει τίποτα απολύτως. Τζάμπα χώρο στον σερβερΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:45Γλυκjjjέ μου Σενέκα, αν από τα 60.000+ γαμημένα ποσταρίσματα μου τα περισσότερα έπαιζαν στο πανκυ και όχι στο πολιτικό πλαίσιο του πχόρουμ, πάω ό,τι στοίχημα θέτε ότι όλοι οι προχωκάτι και εθνοκάτι κάγκουρες, δεν θα είχαν την ίδια συλλογική αντίδραση στα whataboutismΣενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:59μπορείς να γράψεις ένα γαμημένο ποστ που να είναι κάτι άλλο εκτός απο whataboutism? Μα τω θεώ δηλαδή, έχεις 60.000+ ποστ και είναι όλα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είπα να μη σου απευθύνω λόγο αλλά ακόμα σ'αυτό εδώ το θέμα που συζητάμε, έχεις κάνει 10 πόστ που λένε όλα το ίδιο πράγμα με διαφορετικές λεξούλες. Ακόμα και ο Φόρεστ Γκαμπ θα το καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει σ'αυτό το σημείο που είσαι![]()
που παραθέτω.
Οπότε, κάντε μου τη χάρη και σταματήστε να αλυχτάτε σαν τσιουάουα σε πανσέληνο.
Όταν έστω και ένας/μία/ένα από σας, πει κάτι πιο πρωτότυπο από τα συνήθη κοπυπάστε της πσιλής διανόησης που εκφράζουν τη συλλογικότητα σας για να μου την πει, θα το χειροκροτήσω.
Με λίγα λόγια, θέλω κάτι παραπάνω για να πήξωαπό τις κωλοπετεινιτσιώτικες μέθοδες της εν λόγω στάνης.
Με την κριτική ικανότητα που τους διέπει, θα βρούνε κασκαντέρ που αν έχει αμάξι θα ψάχνει για θέση αμεα και δεν θα βρίσκει επειδή έχουν παρκάρει οι αρτιμελείς άρχοντες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ αντιθέτως σας βρίσκω χαλαρωτικούς και στηρίζω την πολυπολιτιζμική προσφορά σας στον πχώρο.Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:49 Νομίζεις ότι εισαι ενοχλητική. Δεν ενοχλείς, βαρετή μέχρι αηδίας είσαι, σε 60.000 πόστ δεν έχεις πει τίποτα απολύτως. Τζάμπα χώρο στον σερβερ
Μείνετε όπως είστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ωχ ωχ ωχ.... δεν του φτανε η Ακριτα
τώρα τον κυνηγά και ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου το φτωχό Σεφερλη

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... or-00lefta
Ο λόγος που ζητά να παρέμβει η Δικαιοσύνη είναι γιατί, όπως λέει, «εράντιζε δέ μέ τόν ἁγιασμό τήν φαλάκρα κάποιου θεατή γιά νά βγάλει ἤ καί νά μεγαλώσουν τά μαλλιά του καί στή συνέχεια τά γεννητικά του ὄργανα γιατί ὁ ἁγιασμός ἔχει δυνατότητα νά τά μεγαλώνει ὅλα».

τώρα τον κυνηγά και ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου το φτωχό Σεφερλη

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... or-00lefta
Ο λόγος που ζητά να παρέμβει η Δικαιοσύνη είναι γιατί, όπως λέει, «εράντιζε δέ μέ τόν ἁγιασμό τήν φαλάκρα κάποιου θεατή γιά νά βγάλει ἤ καί νά μεγαλώσουν τά μαλλιά του καί στή συνέχεια τά γεννητικά του ὄργανα γιατί ὁ ἁγιασμός ἔχει δυνατότητα νά τά μεγαλώνει ὅλα».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δεν μας τα λέει καλά το oneman
Αστείος.... άκου αστείος λόγος, η προσβολή της πίστης μας

https://www.oneman.gr/life/i-ekklisia-t ... a-asteios/
Αστείος.... άκου αστείος λόγος, η προσβολή της πίστης μας

https://www.oneman.gr/life/i-ekklisia-t ... a-asteios/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
-
- 1 Απαντήσεις