Ωραίος!Ασέβαστος έγραψε: 14 Απρ 2018, 09:24 η καθηγητρια που τις εφαγε, απο τον προεδρο του 15μελους παρακαλω, ζητησε και συγνωμη. ο προεδρος ηταν γιος μεγαλοδικηγορου, πολιτευτη της νδ. η εκπαιδευτικος, κατι σε αριστερη. μεσα στο μαθημα λοιπον, αναφεροταν συνεχεια επιθετικα στον συγκεκριμμενο μαθητη, μιλωντας του πολιτικα, για τον πατερα του. (δοσιλογος και τετοια χοντρα) ο μαθητης αρχικα δεν εδινε σημασια δεν καταλαβαινε τι λεει ουτε ειχε ποτε ασχοληθει με πολιτικη, αλλα καποια στιγμη το ανεφερε στον πατερα του, ο οποιος θυμωσε, και του ειπε την επομενη φορα που θα αναφερει το ονομα του στο μαθημα, να την παει στο λυκειαρχη και να τον παρει τηλ απο εκει.
της ειπε λοιπον να πανε στο λυκειαρχη, και αυτη ειπε δεν παω πουθενα. ε, στο τελος αγριεψε, και την πηγε σηκωτη και κλωτσηδων. ηρθε φυσικα και ο πατερας, και η εκπαιδευτικος ζητησε συγνωμη, προφανως για να μην βρεθει κατηγορουμενη η και απολυμενη.
Καλά αυτή τι θράσος να λέει τον πατέρα του άλλου δοσίλογο;
Ο μεγαλοδικηγόρος έπρεπε να προχωρήσει σε μήνυση, κακώς έκανε πίσω.
Μία πασόκα με την παρέα της με είχαν βγάλει σηκωτή έξω από την τάξη γιατί είχαν αποφασίσει να κάνουμε αποχή και διαφωνούσα.Antares έγραψε: 14 Απρ 2018, 16:11 Δεν λέω να τρώνε σφαλιάρες τα παιδιά αλλά να τους μαθαίνουν τα όρια. Είμαι εντελώς κατά της σφαλιάρας στα παιδιά, δεν θα χτυπούσα ποτέ παιδάκι.
Πάντως η γενιά μου έβγαλε μια φουρνιά από το σχολείο που οι μισοί θα μπορούσαν να προάγουν τα πάντα στην χώρα. Αυτοί καβαλήθηκαν από το άλλο μισό που κάνει bulling ακόμη σε ολόκληρη την κοινωνία. Καμιά φορά εύχομαι να τα είχαν ταράξει στο ξύλο από το Λύκειο ή να μην τους έδιναν ποτέ απολυτήριο, εξάλλου οι περισσότεροι/ες χαριστικά το πήραν.
Με έχουν πει κοντή (ακόμη και πιο κοντές), χάπατο, αγράμματη (οι ημιαμόρφωτες της Παντείου), ότι γνωρίζω καλή αριθμητική (έχω σπουδάσει φυσική, οι ημιαμόρφωτες της Παντείου και αυτό) και άλλα που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή.
Μια άλλη φορά όχι μόνον μας έβγαλαν από την τάξη (ήμασταν κάμποσοι που διαφωνούσαμε), αλλά μας ανάγκασαν να πάμε και σε πορεία, αλλά στρίψαμε στο πρώτο στενό και γυρίσαμε πίσω. Από το σχολείο όμως μέχρι το στενό, κανονικά και υπό την επίβλεψη ενός, 25άρη τουλάχιστον που ήταν ακόμα στο λύκειο γιατί είχε κάνει και φυλακή. Εμείς ήμασταν στο συστεγαζόμενο γυμνάσιο, μια ομορφιά.
Η κοπελιά γόνος "καλής" οικογένειας, κάθε φορά που έβγαινε το πασοκ, το βράδυ των εκλογών, ο πατέρας της μαζί με κάτι άλλους έσπαζαν τα μαγαζιά των δεξιών. Ποιος θα τους πείραζε, κανείς.
Τότε πέρασαν καλά, αλλά μάλλον δεν μάζευαν για τους δύσκολους καιρούς και τώρα κάνει δουλειές του ποδαριού και φτιάχνει και κάτι χαϊμαλιά. Και μου στέλνει και χαιρετίσματα μέσω της μητέρας μου γιατί "ήμασταν κολλητές στο γυμνάσιο". Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν προφανώς.
Αυτά πληρώνουμε τώρα.