!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 10:06
foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2023, 09:59 .... Επειδή εμείς χονδρικά από το 14 μέχρι το '20...
To 23 όμως; Ακρίβηνε πολύ, ειλικρινά πρώτη φορά φέτος είπα ότι σε κόστος Αθήνα = Μελβούρνη σε όλα, ακόμα και στα ακίνητα πλέον.
Ναι αυτό είναι γεγονός. Εγώ το αποδίδω σε συνδυασμό της γενικότερης πληθωριστικής συγκυρίας με την υποβόσκουσα ανυπαρξία κουλτούρας καταναλωτή, τις τεράστιες στρεβλώσεις και το ότι η ανάπτυξη της χώρας έχει ανατεθεί στρατηγικά στην αρπαχτή και το ξέπλυμα (τουρισμός και golden visa). Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρητικό μίγμα, η ίδια μαλακία που στη Γερμανία ξερωγώ θα ακρίβαινε 10% στην Ελλάδα ακριβαίνει 50% και ο βασικός λόγος παραμένει ότι ο κόσμος για τον έναν ή τον άλλο λόγο (είναι τουρίστας, είναι μαφιόζος, είναι μαλάκας Έλληνας) θα τα σκάσει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Μαδουραίος έγραψε: 03 Οκτ 2023, 10:21
Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2023, 10:18
hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2023, 09:43

Καταλαβαίνεις ότι ο πίνακας δεν μετράει δηλωθέντα εισοδήματα, έτσι;

Επίσης έχει επιλογή μόνο για υπαλλήλους, που δείχνει τα ίδια ποσοστά, ελάχιστα χαμηλότερα, όπως και για συνταξιούχους, εξίσου άσχημα αν και πιο κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο (μόλις διπλάσιο ποσοστό).
Το θέμα ότι η καθημερινότητα, διαψεύδει τον πίνακα. Οπότε κάνω σενάρια να δω το φταίει.
Μας πολεμάνε οι γραφειοκράτες της Eurostat
Κοίτα με τόσο σκοταδισμό διόλου απίθανο να διαβάσουμε ότι η στατιστική επιστήμη δεν είναι επιστήμη.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Σύμφωνα με τις παραγωγικές δυνατότητες της κοινωνίας σήμερα είναι λογικό να πρέπει να καλύπτονται όλο και περισσότερο οι κοινωνικές ανάγκες. Και πρέπει να έχουμε απαιτήσεις. Δεν μπορεί να τρως φλούδια και κοτσάνια, να κλείνεις τη θέρμανση και τον κλιματισμό όταν φυτρώνουν με ραγδαίο ρυθμό ανεμογενήτριες και φωτοβολταικά. Είναι λογικό στην εποχή μας η αναψυχή με ταξίδια να είναι προσβάσιμη στην κοινωνία. Δεν είναι λογικό να ζητάμε από τον κόσμο και να τον εκπαιδεύουμε μάλιστα να ζει όπως περασμένους αιώνες.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 09:42
EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Οκτ 2023, 09:08
Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 08:19
Ντάξει πες εξόδους, ψώνια, ταξίδια και νησιά, αλλαγή αυτοκινήτου (κάποτε), ξύδια, τσιγάρα, χόμπι, γήπεδο, αθλητισμό/γυμναστήριο, ελάτε-να-δούμε-ΤσουΛου-κερνάω-πίτσες, ολόκληρα καρπούζια κλπ, όλα αυτά τα έχεις κόψει, δε λέω γι'αυτά. Ακόμα κι ο φίλος με τα 5 ούτε τα μισά απ'αυτά δεν κάνει. Αν και τελικά γι'αυτά ζούμε, χρειάζονται, δεν πρόκειται εγώ να πώ τον άλλο μαλάκα επειδή βγήκε έξω μια στο τόσο σαν οικογένεια και τούφυγε ένα κατοστάρικο για πλάκα.
Ο φίλος σου είτε τα τρώει στον τζογο, τις πουτανες και τα ναρκωτικά, είτε (το πιο πιθανό) κλαίγεται γιατί όλοι κλαίγονται και λέει ψέματα γιατι όλοι λένε ψέματα. Μη με ρωτήσεις γιατί, άβυσσος η ψυχή, οι άνθρωποι λένε ψέματα μέχρι και στους εαυτούς τους, να ξέρεις πάντως όπου ακούς πολλή κλαψα στην Ελλάδα ψάξε να βρεις πού είναι παρκαρισμένο το GLA
Είπα εγώ ότι κλαίγεται; :102:
Μια χαρά περνάει, πάει στο σουπερμάρκετ και παίρνει αυτά ακριβώς που θέλει (όχι αυτά που είναι φτηνά), πάει διακοπές την οικογένεια 4 βδομάδες σε νησί τύπου Πάρος/Σίφνος (όχι 4 μέρες στο χωριό), νοικιάζει στο Χαλάνδρι, τα παιδιά πάνε δημόσιο, φροντιστήριο και μπάσκετ, ανάβει το καλοριφέρ, βγαίνει έξω μια στο τόσο, παραγγέλνει απέξω μια στο τόσο, ό,τι χαλάει το φτιάχνει, ό,τι θέλει σέρβις του κάνει σέρβις, ό,τι λήγει το πληρώνει και ό,τι αρρωσταίνει το πάει στο γιατρό. Και τους μισούς μήνες δε μένει τίποτα. Πού είναι το παράξενο, η υπερβολή, ή το ψέμα;
Στο μπολντ, εκτός αν παίζουν αλλα θέματα (χρέη, σοβαρά προβλήματα υγείας κτλ).

Εννοώ ζογκλέρ δεν είμαι αλλά καταφέρνω όλα αυτά που λες κ ταυτόχρονα αποταμιευω κιόλας με λιγότερα από 5κ καθαρά :smt017

Αυτό μου λέει πως κάπου πρέπει να υπάρχει τρύπα στον προϋπολογισμό του ή λέει ψέματα
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2023, 10:28
Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 10:06
foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2023, 09:59 .... Επειδή εμείς χονδρικά από το 14 μέχρι το '20...
To 23 όμως; Ακρίβηνε πολύ, ειλικρινά πρώτη φορά φέτος είπα ότι σε κόστος Αθήνα = Μελβούρνη σε όλα, ακόμα και στα ακίνητα πλέον.
Ναι αυτό είναι γεγονός. Εγώ το αποδίδω σε συνδυασμό της γενικότερης πληθωριστικής συγκυρίας με την υποβόσκουσα ανυπαρξία κουλτούρας καταναλωτή, τις τεράστιες στρεβλώσεις και το ότι η ανάπτυξη της χώρας έχει ανατεθεί στρατηγικά στην αρπαχτή και το ξέπλυμα (τουρισμός και golden visa). Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρητικό μίγμα, η ίδια μαλακία που στη Γερμανία ξερωγώ θα ακρίβαινε 10% στην Ελλάδα ακριβαίνει 50% και ο βασικός λόγος παραμένει ότι ο κόσμος για τον έναν ή τον άλλο λόγο (είναι τουρίστας, είναι μαφιόζος, είναι μαλάκας Έλληνας) θα τα σκάσει.
ρε φίλε δεν έχει ακριβύνει μόνο κάτι που μπορείς να πεις δεν θα το πάρω Μιλάμε για είδη πρώτης ανάγκης που δεν γίνεται να μην τα αγοράσεις .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 06:34
+
Εγώ, τώρα ήμουνα ένα μήνα στη χώρα. Είδα τις πιό ακριβές τιμές που έχω δει ποτέ, και τα παλιότερα αυτοκίνητα που έχω δει ποτέ. Είδα πολύ κόσμο που δεν πήγε διακοπές καθόλου, και είδα ακόμα κόσμο που ψάχνεται να φύγει παρόλο που έχουν περάσει 15 χρόνια απ'την αρχή της κρίσης. Και φυσικά είδα τα ακριβότερα νοίκια που έχω δει ποτέ στην Ελλάδα. Οπότε εμένα δε μου φαίνεται παράξενη η έρευνα. Ακόμα κι ο κολλητός μου που καθαρίζει ένα τάληρο καθαρά το μήνα, με τη γυναίκα του που δε δουλεύει, με νοίκι, και με δύο παιδιά/κινητά/αυτοκίνητα τους περισσότερους μήνες του μένουν στην τράπεζα περίπου μηδέν, και τον πιστεύω. Αυτός είναι στο 1% από μισθό, φαντάσου οι άλλοι.
+
I second this. Οι πιο ακριβες τιμες ever, στους δρομους να κυκλοφορουν Citroen ZX και Opel Kadett του 1992, οσο για τα ενοικια καλωσηρθατε στη Δυτικη Ευρωπη με μισθους Βαλκανιων. Και μια ακομη παρατηρηση, κανει μπαμ πλεον πως η χωρα ειναι γερασμενη και το ασχημο ειναι πως εχεις ηλικιωμενους που ζουν στα κλουβια των πολυκατοικιων - ουτε στον εχθρο μου.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2023, 10:18
Spoiler
hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2023, 09:43
Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2023, 09:36

Είναι και αυτοί που δουλεύουν μαύρα και ταυτόχρονα μασουλάνε επιδόματα ανεργίας στον πίνακα;
Καταλαβαίνεις ότι ο πίνακας δεν μετράει δηλωθέντα εισοδήματα, έτσι;

Επίσης έχει επιλογή μόνο για υπαλλήλους, που δείχνει τα ίδια ποσοστά, ελάχιστα χαμηλότερα, όπως και για συνταξιούχους, εξίσου άσχημα αν και πιο κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο (μόλις διπλάσιο ποσοστό).
Το θέμα ότι η καθημερινότητα, διαψεύδει τον πίνακα. Οπότε κάνω σενάρια να δω το φταίει.
τα στατιστικά είναι προϊόν δημοσκόπησης.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2023, 20:33 Υπερβολές. Οι πωλήσεις οχημάτων αυξάνονται. Τον Αύγουστο οι πόλεις άδειες. Οι καφετέριες και τα εμπορικά γεμίζουν και φυσικά κανείς δε διαμαρτύρεται. Οι άστεγοι λίγοι και συγκεκριμένοι.

Αν ίσχυε αυτό το 87% τότε θα έπρεπε κάθε μέρα θα έπρεπε να έχουμε διαδηλώσεις και συσσίτια με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.
Οι πωλησεις οχηματων αυξανονται καθως βγαινουμε απο την κριση. Αυτο δεν σημαινει οτι γενικα ο κοσμος αγοραζει καινουργια αυτοκινητα γιατι εχει την οικονομικη ανεση. Εαν ειχαμε και καποια στατιστικα, ισως το επιβεβαιωναμε αυτο.

Τον Αυγουστο, εδω που μενω στο Μαρουσι, αδειασε πολυ λιγοτερο απο οτι αλλες χρονιες.

Οι καφετεριες γεμιζουν, οπως και οι ταβερνες, αλλα η συχνοτητα με την οποια πηγαινει ο κοσμος σε αυτα εχει μειωθει. Επισης ειναι και λιγες και μπορει ανετα ενα 10% του πληθυσμου να τις καλυψει.

Τελος, το 87% τα βγαζει οριακα, οποτε αυτο που λες με τις διαδηλωσεις και τα συσσιτια δεν μπορει να ισχυει. Ομως πριν απο μερικα χρονια, πχ 2014, ειδαμε να αυξανονται τα συσσιτια.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Green Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2023, 09:36
Κόκκορας έγραψε: 03 Οκτ 2023, 03:20
Green Dragon έγραψε: 02 Οκτ 2023, 18:36 Άλλα βλέπω εγώ έξω...
ελα ρε κοψε την πλακα,που μενεις; βου που; νου που; :lol:
εδω εχουν παει ολα στον ουρανο,ενοικια ,τροφιμα,ρεκορ πανευρωπαικα κανει ο μητσοτακης και η κυβερνηση του
δεκαρα δεν δινει βγαζει και πανηγυρικες ανακοινωσεις για αυξηση επενδυσεων λογω... γκολντεν βιζα

φετος εκανε ρεκορ στις γεννησεις η χωρα απο την καλοπεραση(αρνητικο)

ακου αλλα βλεπω εξω :lol:

ΥΣ ας κανονισουν τωρα οσοι υποφερουν να μην πατησουν καν εκλογες,αποχη να γινει παλι το 21 41...
Ποιά πλάκα; Ισχύουν όσα γράφει ο Εμπεδοκλής, οι δρόμοι πήχτρα όπως ήταν πριν τα μνημόνια, η οικοδομή δουλεύει φουλ, τα μαγαζιά έχουν μέσα κόσμο, οι πελάτες δεν μου τα κάνουν τσουρέκια στα παζάρια (θυμάμαι το 2014-16 ότι κάποιες φορές χρειαζόταν 1 ώρα παζάρι για να κλειστεί συμφωνία, φευ!), πληρώνουν γρήγορα κλπ. Φαίνεται από 100 διαφορετικά πράγματα.

Εγώ δεν σου λέω ότι είναι υγιής ανάπτυξη, μπορεί να είναι και φούσκα, δεν ξέρω αλλά αυτήν την στιγμή η αγορά κινείται μια χαρά.
Ολα αυτα δεν σημαινουν οτι ο κοσμος μπορει να αποταμιευει ομως.

Η ερευνα δεν λεει οτι 87% ζουν κατω απο το επιπεδο της φτωχιας, λεει οτι βγαζουν οριακα τον μηνα.

Αυτα που λες ισχυουν για το ποσοστο των ανθρωπων με τους οποιους συνδιαλεγεσαι. Εχεις σκεφτει ποτε σε ποια ταξη ανηκουν και τι εισοδηματα εχουν;

Τελος, για την οικοδομη, ενας απο τους λογους για τον οποιο δουλευει φουλ ειναι οτι υπαρχει συσσωρευμενο κεφαλαιο στις εταιρειες κατασκευων, και θελουν να το επενδυσουν για να μην χασει την αξια τους. Σε πολλες νεες πολυκατοικιες τα περισσοτερα διαμερισματα μενουν κλειστα για χρονια...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 02 Οκτ 2023, 23:35
Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2023, 23:30
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 02 Οκτ 2023, 23:25
Γιατί έχεις δει τους λίγους άστεγους να βγαίνουν να διαμαρτυρηθούν; Η αθλιότητα γίνεται συνήθειο. Και απότι λέγεται οριακά τα βγάζει πέρα, αν δουλέψουμε 5-6 ώρες παραπάνω και παρατεταμένα ως τα 74 κάτι μπορεί να τσιμπήσουμε. Η κατάσταση είναι ή θα δουλεύεις ανθρώπινα και δε θα βγαίνει η ζωή ή θα δουλεύεις σαν ζώο για να επιβιώσεις. Σαν ζώο.
Η πλειοψηφία διαφωνεί μαζί σου. Δεν υπάρχει λαϊκή οργή.
Ε αυτό λέμε, συνηθίζουμε στη αποκτηνωμένη ζωή. Π.χ. αντικειμενικά η πλειοψηφία των αστέγων είναι άστεγοι; Εδω έχουμε ταυτολογία δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Πάμε στο υποκειμενικό τώρα, διαδηλώνουν έστω η πλειοψηφία των αστέγων για την αστεγία τους; Όχι. Το ότι υποκειμενικά δεν κάνουν κάτι για αυτήν την κατάσταση που βρίσκονται τους κάνει αντικειμενικά να έχουν σπίτι επειδή δεν ξεκουνιούνται;
Πόσοι είναι οι άστεγοι στην Αττική; 1000; 5000; 10000;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ντάξει πες εξόδους, ψώνια, ταξίδια και νησιά, αλλαγή αυτοκινήτου (κάποτε), ξύδια, τσιγάρα, χόμπι, γήπεδο, αθλητισμό/γυμναστήριο, ελάτε-να-δούμε-ΤσουΛου-κερνάω-πίτσες, ολόκληρα καρπούζια κλπ, όλα αυτά τα έχεις κόψει, δε λέω γι'αυτά. Ακόμα κι ο φίλος με τα 5 ούτε τα μισά απ'αυτά δεν κάνει. Αν και τελικά γι'αυτά ζούμε, χρειάζονται, δεν πρόκειται εγώ να πώ τον άλλο μαλάκα επειδή βγήκε έξω μια στο τόσο σαν οικογένεια και τούφυγε ένα κατοστάρικο για πλάκα.
Ο φίλος σου είτε τα τρώει στον τζογο, τις πουτανες και τα ναρκωτικά, είτε (το πιο πιθανό) κλαίγεται γιατί όλοι κλαίγονται και λέει ψέματα γιατι όλοι λένε ψέματα. Μη με ρωτήσεις γιατί, άβυσσος η ψυχή, οι άνθρωποι λένε ψέματα μέχρι και στους εαυτούς τους, να ξέρεις πάντως όπου ακούς πολλή κλαψα στην Ελλάδα ψάξε να βρεις πού είναι παρκαρισμένο το GLA
Αν τα παιδιά πάνε ιδιωτικό τότε λέει αλήθεια.

εδιτ, τωρα ειδα πως παιζει δημόσιο σχολείο
Αλλά οταν κάνεις διακοπές που κοστίζουν ένα δεκάρικο, λογικό που ακούγεται αυτο που λέει.
Επίσης μπορεί να μένει σε σπίτι με ενοίκιο 1,5Κ το μήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 03 Οκτ 2023, 10:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Να σημειώσουμε ότι οι γεμάτες καφετέριες και ταβέρνες είναι ακριβώς δείγμα του μειωμένου επιπέδου ζωης. Δηλαδή μην το βλέπετε για καλό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 03 Οκτ 2023, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Portia έγραψε: 03 Οκτ 2023, 10:40
Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 06:34
+
Εγώ, τώρα ήμουνα ένα μήνα στη χώρα. Είδα τις πιό ακριβές τιμές που έχω δει ποτέ, και τα παλιότερα αυτοκίνητα που έχω δει ποτέ. Είδα πολύ κόσμο που δεν πήγε διακοπές καθόλου, και είδα ακόμα κόσμο που ψάχνεται να φύγει παρόλο που έχουν περάσει 15 χρόνια απ'την αρχή της κρίσης. Και φυσικά είδα τα ακριβότερα νοίκια που έχω δει ποτέ στην Ελλάδα. Οπότε εμένα δε μου φαίνεται παράξενη η έρευνα. Ακόμα κι ο κολλητός μου που καθαρίζει ένα τάληρο καθαρά το μήνα, με τη γυναίκα του που δε δουλεύει, με νοίκι, και με δύο παιδιά/κινητά/αυτοκίνητα τους περισσότερους μήνες του μένουν στην τράπεζα περίπου μηδέν, και τον πιστεύω. Αυτός είναι στο 1% από μισθό, φαντάσου οι άλλοι.
+
I second this. Οι πιο ακριβες τιμες ever, στους δρομους να κυκλοφορουν Citroen ZX και Opel Kadett του 1992,
Όντως είναι γερασμένος ο στόλος (για την ακρίβεια ο πιο γερασμενος στην Ευρώπη) αλλά στην πραγματικότητα ο μ.ο. ηλικίας είναι τα 17 έτη. Το 1992 ήταν πριν από 30 χρόνια. Δηλαδή το μέσο ιχ είναι κάπως έτσι στην πραγματικότητα:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2023, 10:51
Αν τα παιδιά πάνε ιδιωτικό τότε λέει αλήθεια.
Είπε δημόσιο. Αλλά κ ιδιωτικό αν δεν μπορεί να αγοράσει ολόκληρο καρπούζι με 5κ καθαρα οκ συγγνώμη αλλά κάτι κάνει πολύ λάθος, ξαναλέω αν δεν υπάρχουν άλλα θέματα.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Στη Γερμανία αγοράζεις μεταχειρισμένη Μερτσέντα με μηχανή πετρελαίου και καμια 150αρια χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντερ, περίπου στα 5 χιλιάρικα ευρώ.

Εδώ με τόσα χρήματα το πολυ να αγοράσεις Νισσαν Μικρα :giggle: :giggle:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”