!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιστροφή στα '80s

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Θα το πατούσατε;

Ναι
26
57%
Όχι
20
43%

Σύνολο ψήφων: 46

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Επιστροφή στα '80s

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Οσοι εχουν ζήσει εκεινη την περιοδο (και την εζησαν καλά) δεν μπορουν να κρίνουν με αντικειμενικά κριτήρια. Ολοι ναι θα σου πουν, "το πατάω και γυρνάω", επειδη ηταν νέοι, ηταν σε πιο ανέμελη και ξέγνοιαστη φάση με λιγότερες ή και καθόλου υποχρεώσεις, ειχαν ακομα κοντά τους αγαπημένα τους πρόσωπα που πιθανώς πλέον δεν εχουν και δεν παύουν να τους λείπουν κτλ.
Εδώ εγώ θα ήθελα να γυρίσω μόλις 2 εβδομάδες πριν, μονο και μονο επειδη ζούσε ακομα το σκυλί μου, τι να λέμε τωρα.

Πάντως, γενικά αν με εβαζες να επιλεξω με ενα κουμπί αν προτιμώ παρελθόν ή μέλλον, μέλλον θα προτιμούσα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Σεπ 2023, 01:39
Έπος! Όπως και πολλά άλλα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

vantono έγραψε: 07 Σεπ 2023, 12:04 Οσοι εχουν ζήσει εκεινη την περιοδο (και την εζησαν καλά) δεν μπορουν να κρίνουν με αντικειμενικά κριτήρια. Ολοι ναι θα σου πουν, "το πατάω και γυρνάω", επειδη ηταν νέοι, ηταν σε πιο ανέμελη και ξέγνοιαστη φάση με λιγότερες ή και καθόλου υποχρεώσεις, ειχαν ακομα κοντά τους αγαπημένα τους πρόσωπα που πιθανώς πλέον δεν εχουν και δεν παύουν να τους λείπουν κτλ.
Εδώ εγώ θα ήθελα να γυρίσω μόλις 2 εβδομάδες πριν, μονο και μονο επειδη ζούσε ακομα το σκυλί μου, τι να λέμε τωρα.

Πάντως, γενικά αν με εβαζες να επιλεξω με ενα κουμπί αν προτιμώ παρελθόν ή μέλλον, μέλλον θα προτιμούσα.
Ξερεις πιο είναι το περίεργο στην υπόθεση; Λένε ότι τα πιο ευχάριστα χρόνια που νοσταλγούν οι άνθρωποι, είναι συνήθως τα χρόνια της εφηβείας. Ε, λοιπόν εγώ ήμουν εφηβος στα 90ς και στα 80ς ήμουν παιδί. Κι όμως, νοσταλγώ πολύ πιο ευχάριστα τα 80ς από τα 90ς.

Αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 07 Σεπ 2023, 12:04 Οσοι εχουν ζήσει εκεινη την περιοδο (και την εζησαν καλά) δεν μπορουν να κρίνουν με αντικειμενικά κριτήρια. Ολοι ναι θα σου πουν, "το πατάω και γυρνάω", επειδη ηταν νέοι, ηταν σε πιο ανέμελη και ξέγνοιαστη φάση με λιγότερες ή και καθόλου υποχρεώσεις, ειχαν ακομα κοντά τους αγαπημένα τους πρόσωπα που πιθανώς πλέον δεν εχουν και δεν παύουν να τους λείπουν κτλ.

Μην είσαι σίγουρος. Εγώ ας πούμε που έζησα αυτήν την περίοδο, δεν θα ήθελα να ξαναγυρίσω. Απλώς χαίρομαι που την έζησα ως εμπειρία.

Στην τελική, να ξαναγυρίσω να κάνω τί; Τα ίδια; Για ποιο λόγο; :lol:

Έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να βλέπεις την εξέλιξη των πραγμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Μπήκα στο 80 δεκαοκτώ ετών. Προφανώς γαμαγε η δεκαετία
Φαντάζομαι ότι ισχύει για ολους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Beria έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:12 Μπήκα στο 80 δεκαοκτώ ετών. Προφανώς γαμαγε η δεκαετία
Σαφέστατα. Και δεν ήταν μόνον ντισκόμπαλες, ροδοκοπανατζίδικες βιντεοταινίες και ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου. Υπήρχε μία τεράστια γκάμα ενδιαφερόντων, διασκέδασης κλπ κλπ και το κυριώτερο ήταν οι παρέες, που δεν υπάρχουν πια σήμερα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Σεπ 2023, 00:48
η Γερτρουδη την λεει στα νεουδια για τα τιμημενα 80ς, και μας χωνει ασμα του... 1991 :fp:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πλέριος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 18:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Σεπ 2023, 00:48
η Γερτρουδη την λεει στα νεουδια για τα τιμημενα 80ς, και μας χωνει ασμα του... 1991 :fp:
:lol:

Ok, το συγκρότημα εννοούσα. Πάρε και κάτι από 80's.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

Θα το πατούσα το κουμπί.Μόνο και μόνο για να βρω ΓΑΛΗ στα prime της και να χορέψουμε μαζί σε μια ντίσκο μπρέικ ντανς (στο οποίο ήμουν άπιαστος κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής μου).
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Beria έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:12 Μπήκα στο 80 δεκαοκτώ ετών. Προφανώς γαμαγε η δεκαετία
Εγώ ήμουν 19 το 1980.

Το κουμπί θα το πάταγα (συνυπογράφοντας και όσα γενικότερα γράφει η ΓΑΛΗ) σαν ένα νεύμα ευγνώμονος χαιρετισμού στα χρόνια εκείνα που έζησα τόσο δημιουργικά και με τόση ένταση.

Φοιτητής και παράλληλα εργαζόμενος, με τρομερές παρέες, πάμπολλα διαβάσματα, συζητήσεις και προβληματισμοί μέχρι πρωίας, μετά δουλειά στα βιβλιοπωλεία Σόλωνος και Ιπποκράτους, γνωριμία με τη μισή διανόηση της Αθήνας που περνούσε από εκεί κλπ κλπ

ΥΓ Όσο σκέφτομαι ότι πρόλαβα τον Μιχάλη Γκανά "συνάδελφο" βιβλιοπώλη στη ΔΩΔΩΝΗ πολύ συγκινούμαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ την 08 Σεπ 2023, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος »

οντοπικ λοιπον...

θα το πατουσα για αυτα....

και αλλα πολλα, μα παααρα πολλα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Γκιώνης έγραψε: 08 Σεπ 2023, 19:01 Θα το πατούσα το κουμπί.Μόνο και μόνο για να βρω ΓΑΛΗ στα prime της και να χορέψουμε μαζί σε μια ντίσκο μπρέικ ντανς (στο οποίο ήμουν άπιαστος κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής μου).
Ντίσκο πήγαινα όταν ήμουν λύκειο. Στα έιτις πηγαίναμε σε μπαράκια. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2023, 19:08 Ντίσκο πήγαινα όταν ήμουν λύκειο. Στα έιτις πηγαίναμε σε μπαράκια. :P
Εξ ών βέβαια και αυτό τότε:
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2023, 19:08
Γκιώνης έγραψε: 08 Σεπ 2023, 19:01 Θα το πατούσα το κουμπί.Μόνο και μόνο για να βρω ΓΑΛΗ στα prime της και να χορέψουμε μαζί σε μια ντίσκο μπρέικ ντανς (στο οποίο ήμουν άπιαστος κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής μου).
Ντίσκο πήγαινα όταν ήμουν λύκειο. Στα έιτις πηγαίναμε σε μπαράκια. :P
Καλά,αν ντρέπεσαι (ντρεπόσουν) χορεύω μόνος μου.Εγώ ούτως ή άλλως για να με βάλεις στο μαγαζί σε παίρνω :lol:
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Σεπ 2023, 19:04
Εγώ ήμουν 19 το 1980.

Το κουμπί θα το πάταγα (συνυπογράφοντας και όσα γενικότερα γράφει η ΓΑΛΗ) σαν ένα νεύμα ευγνώμονος χαιρετισμού στα χρόνια εκείνα που έζησα τόσο δημιουργικά και με τόση ένταση.

Φοιτητής και παράλληλα εργαζόμενος, με τρομερές παρέες, πάμπολλα διαβάσματα, συζητήσεις και προβληματισμοί μέχρι πρωίας, μετά δουλειά στα βιβλιοπωλεία Σόλωνος και Ιπποκράτους, γνωριμία με τη μισή διανόηση της Αθήνας που περνούσε από εκεί κλπ κλπ

ΥΓ Όσο σκέφτομαι ότι πρόλαβα τον Μιχάλη Γκανά "συνάδελφο" βιβλιοπώλη στη ΔΩΔΩΝΗ πολύ συγκινούμαι
Καλά, τα Εξάρχεια εκείνης της εποχής ήταν άλλη φάση. Τότε είχαμε ατελιέ γραφικών οπότε τους είχαμε γνωρίσει σχεδόν όλους.

Τη μπουάτ "Τιπούκειτος" στα Εξάρχεια, την είχες προλάβει; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”