!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Την φίλησε, δεν την πήδηξε.

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Την φίλησε, δεν την πήδηξε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:58 Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα πείραμα. Σκέψου εσύ πως θα ένιωθες αν το αφεντικό σου σε φιλούσε στο στόμα πάνω στον πανηγυρισμό.
Επισης θα ηθελα πανω σε αυτο το ζητημα να σου επισημανω και κατι αλλο:
μπορει μια ξανθια ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΕ ΣΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ να πηδιεται με
ενα γερομπισμισμπικη που ειναι κοντος μπουχεσας κι εχει τα μαυρα του τα χαλια
προκειμενου να εξασφαλισει τηλεοπτικη εκπομπη;
Πολλες φαρμακογλωσσες λεγανε οτι ναι μπορει.Τι οχι; :smt017

Εικόνα
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

οτινάναι.φιλιά σε λήξη παγκοσμίου πολέμου και κοντομηνάδες.το βασίλειο της άσχετης μαλακίας
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

masterridley έγραψε: 26 Αύγ 2023, 23:17 Άλλη ερώτηση. Όταν ήμουν πανελλήνιες, θυμάμαι όταν μάθαμε πού περάσαμε. Μια συμμαθήτρια με την οποία ΔΕΝ είχα πολλές σχέσεις χοροπηδούσε έξαλλη φωνάζοντας "ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ" και επειδή ήμουν δίπλα μάλλον, με έπιασε και με φίλησε στο στόμα (I'm not making this up). Εγώ προφανώς σοκαρίστηκα (γιατί δεν είμαι διαχυτικός). Έπρεπε να νιώσω ότι παρενοχλήθηκα ή να υποθέσω αγνότερες προθέσεις (πχ ενθουσιασμό); Αν το ίδιο συνέβαινε αντίστροφα, έπρεπε να με στείλουν στον διευθυντή;
Μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να αισθανθεί άσχημα αν συμβαίνει κάτι στο σώμα του και στον προσωπικό του χώρο (ως ευθεία συμπεριφορά κάποιου άλλου) που δεν το επιθυμεί και δεν επιδιώκει;

Το ότι δεν αντέδρασες τότε ή δεν ένιωσες πως έπρεπε να διαμαρτυρηθείς, επειδή δεν σου έκανε εντύπωση ή σου άρεσε ή οτιδήποτε άλλο, δεν σημαίνει ούτε ότι δεν έπρεπε να αντιδράσει η ποδοσφαιρίστρια, και ούτε ότι είναι φυσιολογικό το να φιλάς άσχετους άνθρωπους στο στόμα σε περιπτώσεις πανηγυρισμών.

Ο τύπος μπορούσε να την φιλήσει στο μάγουλο ή και στο μέτωπο ακόμα, και κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Όμως ήταν κάπως περίεργη η εικόνα του εκείνο το βράδυ και έκανε αρκετές μαλακίες, δεν θεωρώ απίθανο να είχε πιει κάτι.

Εικόνα

Εικόνα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Καλά μπορεί και να την έχει γκόμενά και να μη το έχουν πει καθώς η τυπικά δεν βγήκε να διαμαρτυρηθει νομίζω
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Θεωρώ υπερβολή να χάσει τη δουλειά του και να αποκλειστεί. Γνώμη μου.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
nowhere

τον άλλο τον έρμο τον παράγοντα για μια χειραψία γλίτσα τον σνεβάζουν τρόμπα τον κατεβάζουν :102:
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

nowhere έγραψε: 27 Αύγ 2023, 09:51 τον άλλο τον έρμο τον παράγοντα για μια χειραψία γλίτσα τον σνεβάζουν τρόμπα τον κατεβάζουν :102:
Και δεν πήρε την χειραψία κιόλας. :smt005:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
nowhere

έχει πλάκα με τι ταυτίζεται και για ποιο λόγο ο κόσμος.σε ποια περίπτωση δλδ θα μπορούσε να βρεθεί ο μέσος τρόμπας που θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι εκμεταλλεύεται την θέση του?να φιλήσει την καθαρίστρια πανηγυρίζοντας το σφουγγάρισμα?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Exodus έγραψε: 27 Αύγ 2023, 09:45 Θεωρώ υπερβολή να χάσει τη δουλειά του και να αποκλειστεί. Γνώμη μου.
Συμφωνώ.

Το να αγκαλιάζονται/φιλιούνται παίκτριες και προπονητές μετά κάποιο ντέρμπυ, είναι από τα πιο συνηθισμένα πράγματα στα ομαδικά αθλήματα και δεν πιστεύω ότι ένας προπονητής περιμένει κάτι τέτοιο για να φιλήσει μια παίκτρια που γουστάρει. Ούτε πρόκειται για ανήλικα.

Ένα ακόμη πολιτικαλικορεκτίστικο ταρατατζουμ, είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Αύγ 2023, 08:16
AlienWay έγραψε: 27 Αύγ 2023, 08:14
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Αύγ 2023, 08:02 Εδώ που τα λέμε , εάν έχεις κάποιο αξίωμα και βρίσκεσαι σε τέτοιες εκδηλώσεις, θα πρέπει να ξέρεις πως να συμπεριφερθεις και να κρατάς την θέση σου
Την φίλησε, δεν την πήδηξε.
Άσχετο
Ένας αξιωματούχος θα πρέπει να κρατάει την θέση του και να ξέρει πως να φερθεί, ειδικά σε τέτοιες επίσημες εκδηλώσεις
Πώς να "κρατήσει τη θέση του", βρε ΑΙΝΕΙΑΝ;
Αφου λέμε οτι πάνω στον παννηγυρισμό η κοπέλλα τον είχε σηκώσει στον αέρα τον μαντράχαλο! Τέτοια "εκδήλωση" ήταν.

Τώρα για τα υπόλοιπα... αν είναι ο πρόεδρος καθίκι, κλπ, συμφωνώ και επαυξάνω, δύσκολα γίνεσαι πρόεδρος στο κλωτσοτόπι χωρίς να είσαι καθίκι anyway, απ την πρώτη στιγμη είπα οτι η σκατόφατσα του έτσι δείχνει.

Αν είναι έτσι όμως, ας αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ντόμπρα, όχι με τέτοιες δόλιες πουστιές που στην τελική μόνο υποβαθμίζουν τον φεμινισμό.

Κι όποιος πεί οτι σε πανηγυρισμό για κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλου, αν σε σηκώσει μια νταρντάνα μισό μέτρο στον αέρα είναι παρενόχληση να της σκάσεις ένα ανεπαίσθητο φιλάκι, έ άντε να μην πω τι είναι όποιος το λέει...

Το να πείς οτι αυτό είναι το #metoo moment του έθνους σου, ε, πια δεν χρειάζεται καν να πω τι είναι όποιος το λέει.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Όταν γεννήσει η γυναίκα σας με το καλό το μωράκι σας, να μου τη φέρετε να πανηγυρισουμε μαζί το χαρμόσυνο γεγονος, θα την τρελανω στα γλωσσοφιλα... σίγουρα δε θα σας πειράζει :g030:
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2023, 11:08 Όταν γεννήσει η γυναίκα σας με το καλό το μωράκι σας, να μου τη φέρετε να πανηγυρισουμε μαζί το χαρμόσυνο γεγονος, θα την τρελανω στα γλωσσοφιλα... σίγουρα δε θα σας πειράζει :g030:
Η είσαι ο Νταλάι Λάμα, ή το μωράκι είναι η Σούπεργουμαν, εφόσον μπορεί να σε σηκώσει στον αέρα.

Η απλώς είσαι ο πιο πανικόβλητος out-of-context χαζοβιόλης πουριτανός του φλώρουμ...
Άκου... το μωράκι! :sal9:

Μεγάλη απογοήτευση, Κοντολιζαίε, μεγάλη :011:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2023, 11:08 Όταν γεννήσει η γυναίκα σας με το καλό το μωράκι σας, να μου τη φέρετε να πανηγυρισουμε μαζί το χαρμόσυνο γεγονος, θα την τρελανω στα γλωσσοφιλα... σίγουρα δε θα σας πειράζει :g030:
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Απαράδεκτο, εκτός από αηδιαστικό, ήταν αυτό. Έτσι, για να μη χάνουμε το μέτρο.

«Ρούφα τη γλώσσα μου» είπε ο Δαλάι Λάμα σε παιδί- Ζήτησε συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις
https://www.lifo.gr/now/world/royfa-ti- ... ntidraseis
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 11:17
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Δεν υπάρχουν δύο πράγματα που να είναι 100% όμοια στον κόσμο.

Από την άλλη τα συγκεκριμένα έχουν την ομοιότητα ότι ένας τύπος ρίχνει γλωσσόφιλο σε μια γυναίκα με την οποία δεν έχει σχέση χωρίς τη συναίνεσή της, προκειμένου να τη συγχαρεί. Και όλοι αυτοί οι στερημένοι μαλάκες λένε "και τι έγινε, δεν την πήδηξε κιόλας". Εκεί τοποθετούν τον πήχυ για το τι δικαιώματα έχεις πάνω σε μια γυναίκα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”