Το κ@λοδάχτυλο είναι η απάντηση που αρμόζει στον χυδαιότερο των χυδαίων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεοσατανιστικές ταυτότητες
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Νεοσατανιστικές ταυτότητες
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το πρωί στην τουβού άκουσα ότι πρέπει να αλλάξουν όλες μέχρι το 2026. Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν ήταν καμμιά παπαριά δημοσιογράφων.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Nandros
Μετά από 13 χρόνια στο πχόρουμ (παλιό και νέο) κατάλαβα ότι ο διάλογος δεν έχει αποτέλεσμα με ορισμένους.
Ο εν θέματι, για κάποιο άγνωστο λόγο, κουβάλησε το μίσος του εναντίον μου από το παλιό στο καινούργιο. Παρά τα συνεχή αιτήματα μου στην Διαχείριση να πάρει μέτρα ώστε να μην με ενοχλεί δεν έκαναν τίποτα. Οπότε αντιδρώ ανάλογα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
πως να αντιδρασει ρε σκερβελο λολ?Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2023, 15:22Μετά από 13 χρόνια στο πχόρουμ (παλιό και νέο) κατάλαβα ότι ο διάλογος δεν έχει αποτέλεσμα με ορισμένους.
Ο εν θέματι, για κάποιο άγνωστο λόγο, κουβάλησε το μίσος του εναντίον μου από το παλιό στο καινούργιο. Παρά τα συνεχή αιτήματα μου στην Διαχείριση να πάρει μέτρα ώστε να μην με ενοχλεί δεν έκαναν τίποτα. Οπότε αντιδρώ ανάλογα.
.
το μονο πραγμα που κανεις δω μεσα ειναι να λες ''ου Σταλινες'' κλπ
ρε απιστευτε, εισαι 78 χρονον κι αντι να χαιρεσαι τα εγγονια σου μαλωνεις στα ιντερνετς
τραβα πεθανε ηρεμα ρε
- Nandros
Προτροπή να πεθάνει στην μάνα σου ρε αληταρά!Πλέριος έγραψε: 26 Αύγ 2023, 15:25πως να αντιδρασει ρε σκερβελο λολ?Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2023, 15:22Μετά από 13 χρόνια στο πχόρουμ (παλιό και νέο) κατάλαβα ότι ο διάλογος δεν έχει αποτέλεσμα με ορισμένους.
.
το μονο πραγμα που κανεις δω μεσα ειναι να λες ''ου Σταλινες'' κλπ
ρε απιστευτε, εισαι 78 χρονον κι αντι να χαιρεσαι τα εγγονια σου μαλωνεις στα ιντερνετς
τραβα πεθανε ηρεμα ρε
.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2023, 13:27
Γι αυτό και εμείς την ξεδοντιάσαμε την ταλιμπανία σας με την Αναγέννηση και την Γαλλική Επανάσταση. Πονάς πολύ τώρα;
Κλαίω.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Ακομα καλυτερα!
Θα ξαναστηθουν τα σουργελα στις ουρες να ξαναβγαλουν ταυτοτητα!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το 2026 εμπεριέχει το 6. Σημαδιακό το νούμερο.
Τότε θα μας σφραγίσει όλους ο Αντίχριστος.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
ΚΤΗΝ ΠΙΚΤΗ ΚΟΥ ΜΕΙΝΕ ΠΙΚΤΟΚ

Τον δίσκο τον θέλω. Είναι κομμάτι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Εδώ ταιριάζει απολύτως τοwaldorf έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:26Από τα πλέον χυδαία ποστ που έχω διαβάσει εδώ`μέσα,και εξηγούμαι:Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2023, 12:58 ...
Εσύ, ως φανατική χριστιανοταλιμπάνα, διάδοχος του Harrys1935 που έγραφε με μηχανικά πνευματική υποστήριξη και της Σουβλίτσας, έχεις άμεση ανάγκη πνευματικού, αφού ο ψυχίατρος είναι του διαόλου για σας τα χριστιανοταλιμπάνια.
![]()
Δεν δίνω μισό φράγκο για το τι έγραφε και πίστευε ο εν λόγω χρήστης,όμως ξέρουμε ότι ήταν τυφλός και έγραφε με "μηχανική υποστήριξη".
Είναι χυδαίο λοιπόν να ειρωνεύεσαι την αναπηρία ενός ανθρώπου για να σχολιάσεις τα λεγόμενά του και να αναδείξεις την "ανωτερότητά σου".
Δεν περιμένα και πολλά πράγματα απ`τον ξέμπαρκο σε ζητήματα ήθους,αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε και τον εαυτό του.
"Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου καί θύραν περιοχής περί τά χείλη μου"
Για τον ξέμπαρκο το λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 146 Απαντήσεις
- 3830 Προβολές
-