Με αποκαλείς ανόητο;aLiCat έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 23:10Ο νοών, νοείτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Re: Ερώτηση Για δέμα
Τις προάλλες έκανε στορυ ότι κάποιος την είχε πάρει με απόκρυψη στις 5 το πρωί. Δεν ήμουν εγώ όμως. Ποιος να ηταν; Κάποιος έχει εμμονή μαζί της και δεν είμαι εγώ. Το να παίρνεις κάποιον ξημερωματα με απόκρυψη, ναι ,είναι κριπι.
Αν όμως πιστεύει ότι ήμουν εγω;
Μήπως τις προάλλες το βράδυ πήρες ζάναξ;Kappa έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 08:45 Τις προάλλες έκανε στορυ ότι κάποιος την είχε πάρει με απόκρυψη στις 5 το πρωί. Δεν ήμουν εγώ όμως. Ποιος να ηταν; Κάποιος έχει εμμονή μαζί της και δεν είμαι εγώ. Το να παίρνεις κάποιον ξημερωματα με απόκρυψη, ναι ,είναι κριπι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Οχι, κοιμόμουν. Ζαναξ έχω να πάρω από όταν ήμουν σπίτι της που αναγκάστηκα να πάρω γιατί μου ειχε κλεοψει τις ωτοασπίδες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ.GoBzi έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 09:26Μήπως τις προάλλες το βράδυ πήρες ζάναξ;Kappa έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 08:45 Τις προάλλες έκανε στορυ ότι κάποιος την είχε πάρει με απόκρυψη στις 5 το πρωί. Δεν ήμουν εγώ όμως. Ποιος να ηταν; Κάποιος έχει εμμονή μαζί της και δεν είμαι εγώ. Το να παίρνεις κάποιον ξημερωματα με απόκρυψη, ναι ,είναι κριπι.
Λέτε να νόμιζε πως είμαι εγω;
Έλα ,ξεκόλλα ,δεν θέλει επαφές με σένα είναι ξεκάθαρο..Kappa έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 08:45 Τις προάλλες έκανε στορυ ότι κάποιος την είχε πάρει με απόκρυψη στις 5 το πρωί. Δεν ήμουν εγώ όμως. Ποιος να ηταν; Κάποιος έχει εμμονή μαζί της και δεν είμαι εγώ. Το να παίρνεις κάποιον ξημερωματα με απόκρυψη, ναι ,είναι κριπι.
Όχι, προφανώς έχει πάρε δώσε με πολλούς μουρλούς οπότε το ανέβασε για να δει ποιος θα της στείλει.Kappa έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 08:45 Τις προάλλες έκανε στορυ ότι κάποιος την είχε πάρει με απόκρυψη στις 5 το πρωί. Δεν ήμουν εγώ όμως. Ποιος να ηταν; Κάποιος έχει εμμονή μαζί της και δεν είμαι εγώ. Το να παίρνεις κάποιον ξημερωματα με απόκρυψη, ναι ,είναι κριπι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν νομίζω. Στατιστικά να το δεις, με τόσους που έχει πάει, δεν παίζει να είσαι ο μόνος ή ο χειρότερος κρίπουλας.Kappa έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 09:37Οχι, κοιμόμουν. Ζαναξ έχω να πάρω από όταν ήμουν σπίτι της που αναγκάστηκα να πάρω γιατί μου ειχε κλεοψει τις ωτοασπίδες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ.GoBzi έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 09:26Μήπως τις προάλλες το βράδυ πήρες ζάναξ;Kappa έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 08:45 Τις προάλλες έκανε στορυ ότι κάποιος την είχε πάρει με απόκρυψη στις 5 το πρωί. Δεν ήμουν εγώ όμως. Ποιος να ηταν; Κάποιος έχει εμμονή μαζί της και δεν είμαι εγώ. Το να παίρνεις κάποιον ξημερωματα με απόκρυψη, ναι ,είναι κριπι.
Μα με αυτον δε πήγε, οπότε μπορει να μη πηγαίνει με τους κατιμάδες. Μπορεί απλά να τους χρησιμοποιεί επειδή είναι εύκολοι.GoBzi έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 10:13Δεν νομίζω. Στατιστικά να το δεις, με τόσους που έχει πάει, δεν παίζει να είσαι ο μόνος ή ο χειρότερος κρίπουλας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 02:11Με αποκαλείς ανόητο;![]()
Αν ήταν, θα στο έλεγα στα ίσια. Με άμεσο τρόπο.
Όπως σχολίασα το ποστ του Κάπα και για να πω στον GoBack , πως τον δικό μου τρόπο δεν τον θεωρώ χειρότερο από τον δικό του.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι γίνεται; Ακόμα κολλημένος με την έτσι είναι αυτός;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κι άμα το νόμιζε;Kappa έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 09:37Οχι, κοιμόμουν. Ζαναξ έχω να πάρω από όταν ήμουν σπίτι της που αναγκάστηκα να πάρω γιατί μου ειχε κλεοψει τις ωτοασπίδες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ.GoBzi έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 09:26Μήπως τις προάλλες το βράδυ πήρες ζάναξ;Kappa έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 08:45 Τις προάλλες έκανε στορυ ότι κάποιος την είχε πάρει με απόκρυψη στις 5 το πρωί. Δεν ήμουν εγώ όμως. Ποιος να ηταν; Κάποιος έχει εμμονή μαζί της και δεν είμαι εγώ. Το να παίρνεις κάποιον ξημερωματα με απόκρυψη, ναι ,είναι κριπι.
Τι θα άλλαζε;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Δεν πάμε για κανένα μπάνιο λέω γω;
Σε λιγάκι..
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Μαζί εννοούσαaLiCat έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 11:12Δίκιο έχεις..
Σε λιγάκι..![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση