!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αγρια δολοφονια 14χρονου γιατι τον θεωρουσαν ομοφυλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ορέστης 35
Re: αγρια δολοφονια 14χρονου γιατι τον θεωρουσαν ομοφυλο
Νυφη και πεθερα πρεπει να ειχαν καλες σχεσεις εκεινη την εποχη.
- blackpaint
Σε αυτο οπως και σε τοσα αλλα νηματα. βλεπουμε ποσο το ελληνικο φασιστικο σκυλολοι ζηλευει τους ομοδοξους τζιχαντιστες. Ναι, αναφερομαι σε ολα τα φασιστικα σιχαματα του φορουμ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, καθε φορα που ανοιγετε τετοιο νημα, το παραπονο σας που δεν μπορειτε να κανετε τα ιδια με τον ΙΣΙΣ βγαζει ματι. 'Η που χρησιμοποιειτα το φοβητρο της τζιχαντ για να φανειτε ως πιο νορμαλ σε σχεση με αυτους, η ακομα χειροτερα, αναγκαια λυση για να σταματησει η τζιχαντ. Τα ιδια σκατα ειστε, κι ακομα χειροτεροι, εκεινοι τουλαχιστον εχουν την δικαιολογια της αποικιοκρατιας και του ιμπεριαλισμου, εσεις μονο την γενετησια ανωμαλια σας που ειμαι υποχρεωμενος απο τον κανονισμο του φορουμ να σεβομαι και να ανεχομαι. Αρχιδια. Στην αληθινη ζωη σας παταω στον σβερκο, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
Σας εχει σιχαθει η ψυχη μου, επιδοξοι νεοφασιστες τζιχαντιστες.
Σας εχει σιχαθει η ψυχη μου, επιδοξοι νεοφασιστες τζιχαντιστες.
συνεχιζει το κκε κι το κακο συναπαντημα αμα η πραμματικοτητα δεν συμφωνει με τα συμφεροντα του να μιλα για φασισμο
βλοημενε εχεις να πεις κατι για τους καλους μωαμεθανικούς κανονες ...
κι οποιος δεν συμφωνει φασιαστας,παει το χασανε
βλοημενε εχεις να πεις κατι για τους καλους μωαμεθανικούς κανονες ...
κι οποιος δεν συμφωνει φασιαστας,παει το χασανε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
α ναι οι φασιστες κκε αριστερας κτλ τολμουν να μιλανε για φασισμο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Αυτά τα νήματα δεν πρέπει να ανοίγουν blackpaint; Ποιος θα τα άνοιγε; Αντζέντες υπάρχουν ένθεν και ένθεν. Δεν σε ενδιαφέρει blackpaint να συζητιέται ένα τέτοιο θέμα; Η Δύση δεν πρέπει να έχει υποψη της τι συμβαίνει και τις τάσεις αυτές και δεν έχει να πει τίποτα για αυτό; Δεν πιστεύω ότι η ακροδεξιά είναι η λύση αλλά ούτε είναι λύση να κάνουμε ότι αυτά δεν συμβαίνουν. Εξισου παράξενο είναι να διαβεβαιώνονται νέες κοπέλες που δουλεύουν με "ανήλικους" ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας... ή ότι δεν έχουν δημιουργηθεί γειτονιές στην Αθήνα που δεν μπορείς πια να περπατήσεις με ασφάλεια μέρα ή νύχτα... Επειδή απλώς το ευχόμαστε αυτό;
-
Δεν Είμαι Φασίστας
φιλαράκι στα αρχίδια μου αν τσιμπάς ή όχιΠάνας έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:48Φιλαράκι αν και δεν μετέχω στο άθλημα , τσιμπάω με τον πληθυντικό που χρησιμοποιείτε. Πολύ άσχημο και θα έχουμε θέματα.
Εδώ κοίτα. viewtopic.php?f=24&t=4668
έχεις και υφάκι λες και θα κάνεις κάτι πέρα από το κλαψιμουνιαστείς στους κολλητούς σου mods μπας και με μπανάρουν επειδή έγραψα κάτι που δε σου άρεσε
σε κάθε νήμα διαβάζω τα χειρότερα τσουβαλιάσματα προς οτιδήποτε αριστερό/προοδευτικό και είμαι υποχρεωμένος να τα ακούω αν θέλω να συμμετάσχω διότι έτσι είναι η ελευθερία του λόγου
οποτε οπως εχεις εσυ το δικαιωμα να λες οτι θες, να τσουβαλιαζεις οποιον θες, να χρσηιμοποιεις τον πλυθηντικο οπως σου καυλώσει, ετσι θα κανουν και οι αλλοι
δε ξερω γιατι την εχεις δει καπως διαφορετικα
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 14 Οκτ 2018, 09:42 έχεις και υφάκι λες και θα κάνεις κάτι πέρα από το κλαψιμουνιαστείς στους κολλητούς σου mods μπας και με μπανάρουν επειδή έγραψα κάτι που δε σου άρεσε
Φαντάσματα βλέπεις, με χρεώνεις κάτι που δεν έκανα ποτέ. Δεν γαμιέται... αν το καταλάβεις έχει καλώς.
the end
- Τοξοβόλος_UK
Η ομοφοβία δε κοιτάζει θρησκείες.
Γίδια όλων των θρησκειών βρίσκουν τρόπο να απανθρωποποιούν με κάθε ευκαιρία την LGBT κοινότητα.
Τραγικό το συμβάν απλά
Γίδια όλων των θρησκειών βρίσκουν τρόπο να απανθρωποποιούν με κάθε ευκαιρία την LGBT κοινότητα.
Τραγικό το συμβάν απλά
Επίσης όταν με τσουβαλιάζουν θα τσουβαλιάζω και εγώ αυτός που το κάνουν. Από τότε με το νήμα του Ζακ έχουν ξεφύγει όλοι και κρεμάνε ταμπέλες. Να βάλουμε τον τοξοβόλο να μας κάνει μια ψυχανάλυση.
the end
-
Δεν Είμαι Φασίστας
Από το νήμα του Ζακ έχουν ξεφύγει όλοι Πάνα;
Από το παλιό παραπχόρουμ θυμάμαι υστερικούς υπερπατριώτες που στρίγγλιζαν 10 φορές το λεπτό για την "Μαρφίν" και πως όλοι ευθυνόμαστε για την Μαρφίν.
Δε κρύβω καθόλου ότι ένας σημαντικός λόγος που ψήφισα Τσίπρα ήταν η υστερική μαλακία του μέσου υπερπατριώτη νοικοκυραίου, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει μια έγγυο καμμένη ζωντανή με το μωρό της για να προωθήσει την σκατοπολιτική του.
Δυστυχώς για αυτούς, η τακτική τσουβαλιάσματος δεν δούλεψε και τώρα φάγαν Τσίπρα στη μάπα να τους κυβερνάει
Παρ' όλα αυτά, αν είσαι ο μέσος αριστερός σου χρεώνονταν και χρεώνονται τα εξής:
Ποιοί είναι οι γκέι που παίρνουν τον μουσούλμ και ποιοί είναι αυτοί οι μουσούλμ που θέλουν γκέι να πάρουν το μέρος τους; Σε ποιούς αναφέρεσαι; Τι θα πει "παίρνουν το μέρος"; Σε παρατάξεις τους χώρισες και με τι δικαίωμα το έκανες αυτό;
Γιατί δεν αναφέρεσε προσωπικά σε κάποιον χρήστη "γκέι που παίρνει το μέρος των μουσούλμ" να συζητήσετε να δούμε τα επιχειρήματα σας; Να δούμε δημόσιο διάλογο ρε αδερφάκι μου επιτέλους. Να καταλάβουμε τι στο πούτσο συζητάτε διότι μονίμως αναφέρεσε σε τρίτους!
Αντί αυτού τσουβαλιάζεις για 5-10 δημοσιεύσεις. Συνεχίζεις ενδεικτικά:
Βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο αλλά αυτό το κάνεις τόσο εσύ τόσο οι άλλοι εδώ σε κάθε νήμα. Και μετά έχεις το θράσος να γκρινιάζεις για... τσουβάλιασμα. Δηλαδή έλεος.
Έλεος.
Από το παλιό παραπχόρουμ θυμάμαι υστερικούς υπερπατριώτες που στρίγγλιζαν 10 φορές το λεπτό για την "Μαρφίν" και πως όλοι ευθυνόμαστε για την Μαρφίν.
Δε κρύβω καθόλου ότι ένας σημαντικός λόγος που ψήφισα Τσίπρα ήταν η υστερική μαλακία του μέσου υπερπατριώτη νοικοκυραίου, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει μια έγγυο καμμένη ζωντανή με το μωρό της για να προωθήσει την σκατοπολιτική του.
Δυστυχώς για αυτούς, η τακτική τσουβαλιάσματος δεν δούλεψε και τώρα φάγαν Τσίπρα στη μάπα να τους κυβερνάει
Παρ' όλα αυτά, αν είσαι ο μέσος αριστερός σου χρεώνονταν και χρεώνονται τα εξής:
- Η Μαρφίν και όλα τα θύματα της.
- Κάθε έγκλημα μετανάστη στην ευρώπη τα τελευταία ~50 χρόνια
- Επίσης σου χρεώνονται τα εγκλήματα και των σκουρόχρωμων/μη-γηγενών πολιτών της Ευρώπης.
- Ο εμφύλιος
- Κάθε μαλακία που γράφει ο κάθε τελειωμένος σε blog είναι "πολιτική της Αριστεράς"
- Για να μην ξεχάσω, η έγγυος που πέθανε στην Μαρφίν είναι ευθύνη της Αριστεράς. Τουλάχιστον 100,000 φορές τη μέρα το ακούγαμε αυτό.
- Ο Στάλιν, ο Χίτλερ, ο Πολ Ποτ και ο Μάο επίσης
- Η άνοδος της δεξιάς σήμερας είναι και αυτό ευθύνη της Αριστεράς. Οι δεξιοί είναι νήπια, δεν έχουν προσωπική ευθύνη για τίποτε.
- Τα εγκλήματα μουσουλμάνων επίσης σου χρεώνονται.
- Ακόμα και σε αυτό το νήμα... οτιδήποτε κακό κάνουν θρήσκοι, συντηρητικοί και ομοφοβικοί χρεώνεται στην Αριστερά.
Οι γκέι που παίρνουν το μέρος τον μουσούλμ λέει.Πάνας έγραψε: Αυτά να τα βλέπουν οι γκέι που παίρνουν το μέρος των μουσούλμ. Άντε και στα δικά μας, να έρθουν εδώ να βάλουν τάξη.
Ποιοί είναι οι γκέι που παίρνουν τον μουσούλμ και ποιοί είναι αυτοί οι μουσούλμ που θέλουν γκέι να πάρουν το μέρος τους; Σε ποιούς αναφέρεσαι; Τι θα πει "παίρνουν το μέρος"; Σε παρατάξεις τους χώρισες και με τι δικαίωμα το έκανες αυτό;
Γιατί δεν αναφέρεσε προσωπικά σε κάποιον χρήστη "γκέι που παίρνει το μέρος των μουσούλμ" να συζητήσετε να δούμε τα επιχειρήματα σας; Να δούμε δημόσιο διάλογο ρε αδερφάκι μου επιτέλους. Να καταλάβουμε τι στο πούτσο συζητάτε διότι μονίμως αναφέρεσε σε τρίτους!
Αντί αυτού τσουβαλιάζεις για 5-10 δημοσιεύσεις. Συνεχίζεις ενδεικτικά:
Ποιοί κοροϊδεύουν τον Χριστό; Οι γκέι; Μιλάμε για ένα έγκλημα στη Συρία, πως σκατά το πήγες εκεί ("οι γκέι(;) κοροϊδεύουν τον Χριστό!!") και ποιους τελοσπάντων τσουβαλιάζεις πάλι;Πάνας έγραψε: Όχι, δεν είναι θέμα αποκλειστικό του isis αλλά του ισλάμ γενικότερα. Γιατί το μπερδεύουμε; Χουριάτ έτσι και βγουν να κοροϊδέψουν τον Αλάχ όπως κάνουν με τον Χριστό θα τους βρουν το λιγότερο σε μια εβδομάδα κομματάκια ψιλοκομμένα για τας και μπαπ.
Βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο αλλά αυτό το κάνεις τόσο εσύ τόσο οι άλλοι εδώ σε κάθε νήμα. Και μετά έχεις το θράσος να γκρινιάζεις για... τσουβάλιασμα. Δηλαδή έλεος.
Έλεος.
Εκεί έχουμε φτάσει δυστυχώς. Όταν άνθρωποι που ίσως στον έξω κόσμο είναι κανονικοί, κάθονται και βρίσκουν δικαιολογίες για τέτοια εγκλήματα, γιατί γίνονταν ίσως κάπου 300 χρόνια πριν. Δεν διάβασες το τόπικ; Πώς αισθάνθηκες με αυτό; Έτσι πάμε μπροστά; Προς τα πού πάμε;
Έχω χρεώσει ποτέ αυτά που αναφέρεις στο πρώτο σκέλος σε αριστερό; Σε τσουβάλιασα ποτέ; Έχουμε έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση για τέτοια θέματα; Ειδικά στο νήμα της μαρφίν δεν είχα ούτε μία δημοσίευση.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 15 Οκτ 2018, 08:58 Από το νήμα του Ζακ έχουν ξεφύγει όλοι Πάνα;
Δυστυχώς για αυτούς, η τακτική τσουβαλιάσματος δεν δούλεψε και τώρα φάγαν Τσίπρα στη μάπα να τους κυβερνάει![]()
Παρ' όλα αυτά, αν είσαι ο μέσος αριστερός σου χρεώνονταν και χρεώνονται τα εξής:Ακόμα και σε αυτό το γαμημένο νήμα, ο Πάνας έχει αρχίσει την γκρίνια κατά του τσουβαλιάσματος, δείτε όμως ποιά ήταν η πρώτη δημοσίευση του:
- Η Μαρφίν και όλα τα θύματα της.
- Κάθε έγκλημα μετανάστη στην ευρώπη τα τελευταία ~50 χρόνια
- Επίσης σου χρεώνονται τα εγκλήματα και των σκουρόχρωμων/μη-γηγενών πολιτών της Ευρώπης.
- Ο εμφύλιος
- Κάθε μαλακία που γράφει ο κάθε τελειωμένος σε blog είναι "πολιτική της Αριστεράς"
- Για να μην ξεχάσω, η έγγυος που πέθανε στην Μαρφίν είναι ευθύνη της Αριστεράς. Τουλάχιστον 100,000 φορές τη μέρα το ακούγαμε αυτό.
- Ο Στάλιν, ο Χίτλερ, ο Πολ Ποτ και ο Μάο επίσης
- Η άνοδος της δεξιάς σήμερας είναι και αυτό ευθύνη της Αριστεράς. Οι δεξιοί είναι νήπια, δεν έχουν προσωπική ευθύνη για τίποτε.
- Τα εγκλήματα μουσουλμάνων επίσης σου χρεώνονται.
- Ακόμα και σε αυτό το νήμα... οτιδήποτε κακό κάνουν θρήσκοι, συντηρητικοί και ομοφοβικοί χρεώνεται στην Αριστερά.
Οι γκέι που παίρνουν το μέρος τον μουσούλμ λέει.Πάνας έγραψε: Αυτά να τα βλέπουν οι γκέι που παίρνουν το μέρος των μουσούλμ. Άντε και στα δικά μας, να έρθουν εδώ να βάλουν τάξη.
Αντί αυτού τσουβαλιάζεις για 5-10 δημοσιεύσεις. Συνεχίζεις ενδεικτικά:Ποιοί κοροϊδεύουν τον Χριστό; Οι γκέι; Μιλάμε για ένα έγκλημα στη Συρία, πως σκατά το πήγες εκεί ("οι γκέι(;) κοροϊδεύουν τον Χριστό!!") και ποιους τελοσπάντων τσουβαλιάζεις πάλι;Πάνας έγραψε: Όχι, δεν είναι θέμα αποκλειστικό του isis αλλά του ισλάμ γενικότερα. Γιατί το μπερδεύουμε; Χουριάτ έτσι και βγουν να κοροϊδέψουν τον Αλάχ όπως κάνουν με τον Χριστό θα τους βρουν το λιγότερο σε μια εβδομάδα κομματάκια ψιλοκομμένα για τας και μπαπ.
Έλεος.
Όσο για τα υπόλοιπα ναι έχω μιλήσει για τον Βαλιανάτο (χρησιμοποίησα τον γενικό όρο γκέι γιατί είναι σε συσπείρωση) όπου κινεί τα νήματα και δίνει κατευθύνσεις και να σου θυμίσω τους Τσαρλί. Δεν είναι όλα ρόδινα. Εσύ μου χρεώνεις όλα τα παραπάνω;
the end
-
Δεν Είμαι Φασίστας
Δε νομίζω ότι είναι έτσι, ο Βαλιανάτος είναι ένας (1) γκέι αλλά εσύ αναφέρθηκες στον πλυθηντικό.Πάνας έγραψε:Όσο για τα υπόλοιπα ναι έχω μιλήσει για τον Βαλιανάτο (χρησιμοποίησα τον γενικό όρο γκέι γιατί είναι σε συσπείρωση) όπου κινεί τα νήματα και δίνει κατευθύνσεις και να σου θυμίσω τους Τσαρλί.
Για "τους Τσαρλί" δεν ειμαι σίγουρος τι εννοείς.
Εγώ αυτό που σου χρεώνω είναι ότι δε θες να τσουβαλιάζεσαι -κατανοητό μεν- αλλά μετά κάνεις το ίδιο. Ο τύπος με τις ζαρτιέρες που πόσταρες πριν π.χ. ξέρεις καλά γιατί ποστάρεις τέτοιες φώτο και τι επιδιώκεις με αυτό και για αυτό δε καταλαβαίνω προς τι η αγανάκτηση.Πάνας έγραψε:Δεν είναι όλα ρόδινα. Εσύ μου χρεώνεις όλα τα παραπάνω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δεν Είμαι Φασίστας την 15 Οκτ 2018, 21:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Οι Τσαρλί είναι αυτοί που κορόιδεψαν τον Μωάμεθ στην Γαλλία και εκτελέστηκαν, δεν είναι υπονοούμενο, γεγονός είναι.
the end
-
Δεν Είμαι Φασίστας
ναι έχεις δίκιο, ήταν άστοχο το σχόλιο μου για αυτό και το άλλαξα (δύο φορές κιόλας)Πάνας έγραψε: 15 Οκτ 2018, 21:20 Οι Τσαρλί είναι αυτοί που κορόιδεψαν τον Μωάμεθ στην Γαλλία και εκτελέστηκαν, δεν είναι υπονοούμενο, γεγονός είναι.
αν δεν ήταν υπονούμενο, νομίζεις ότι δεν ξέρω ή ότι δεν θυμάμαι τι έγινε; Είχα (και έχω) συνάδελφους γάλλους και το έμαθα αμέσως, και δε νομίζω να το ξεχάσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
-
- 1 Απαντήσεις