Είδατε η πίεση από δεξιά ( ναζι+ χριστιανοταλιμπαν + πωλητές επιστολών Χριστού) έφερε αποτελέσματα.
Έπεισαν μια υφυπουργό του Κουλη ότι το ωάριο και το σπερματοζωαριο είναι ανθρώπινη ζωή εύγε.
Και μάλιστα με την επιστημονική τεκμηρίωση.
" Ο Θεός το ειπε"
Υ. Γ. Μην χρησιμοποιείτε τον όρο θεωρία διότι αυτό αφορά την επιστήμη. Η άποψη του αγέννητου παιδιού είναι μια μεσαιωνική σκοταδιστικη ιδεοληψία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όταν η Χριστίνα Αλεξοπούλου, νέα υφυπουργός του Μητσοτάκη, προωθούσε τη θεωρία του αγέννητου παιδιού
Re: Όταν η Χριστίνα Αλεξοπούλου, νέα υφυπουργός του Μητσοτάκη, προωθούσε τη θεωρία του αγέννητου παιδιού
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λίνο Βεντούρα
Re: Όταν η Χριστίνα Αλεξοπούλου, νέα υφυπουργός του Μητσοτάκη, προωθούσε τη θεωρία του αγέννητου παιδιού
τι λέγαμε φος;zteo έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:14 Είδατε η πίεση από δεξιά ( ναζι+ χριστιανοταλιμπαν + πωλητές επιστολών Χριστού) έφερε αποτελέσματα.
Έπεισαν μια υφυπουργό του Κουλη ότι το ωάριο και το σπερματοζωαριο είναι ανθρώπινη ζωή εύγε.
Και μάλιστα με την επιστημονική τεκμηρίωση.
" Ο Θεός το ειπε"
Υ. Γ. Μην χρησιμοποιείτε τον όρο θεωρία διότι αυτό αφορά την επιστήμη. Η άποψη του αγέννητου παιδιού είναι μια μεσαιωνική σκοταδιστικη ιδεοληψία.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εγώ είχα υπογράψει μαζί με τη μητέρα μου για τις ταυτότητες. Αν ήταν τόσο συντηρητικοί θα ήμουν ακόμα ψηφοφόρος τους.Arisvilla έγραψε: 27 Ιουν 2023, 14:12Επειδή η στροφή του Κουλη στην κεντροαριστερα θυμίζει λίγο τη στροφή Κωστάκη στο μεσαίο χώρο με Λουλη και Ρουσόπουλος θα σου πω το εξής. Το 2000 ήταν η μοναδική και τελευταία φορά που ψήφισα νδ, αποκλειστικά λόγω του Καραμανλή που μου φαινόταν πολύ πιο προοδευτικός από τον άθλιο Σημίτη. Και εκεί που ήμουν πάλι να το ρίξω Συνασπισμο ψήφισα νδ. Μετά από ένα δύο μήνες όμως είδα τον Καραμανλή να πάει να ψηφίζει για δημοψήφισμα για τις ταυτότητες και να συντάσσεται με τον Χριστοδουλο. Εκεί τελείωσε η ΝΔ για μενα. Η νδ όσο λίφτινγκ και να θέλει να κάνει ο Κουλης για ψηφοθηρικους λόγους ήταν και θα είναι ένα βαθύτατα συντηρητικό κόμμα.southern έγραψε: 27 Ιουν 2023, 11:45 Θα είναι θαυμάστρια του διεσυ. Αλλά είναι πολύ πικρό ποτήρι για οποιοδήποτε κεντροαριστερο
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 242 Απαντήσεις
- 5359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος