Μπορεί. Ο ίδιος το απέδωσε οτι αυτη την εποχή έχει πάρα πολύ δουλειά και θα το βάλει μπρος μετά τις γιορτές.Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:26Τάληρο ψιλολογικό (βρίσκεις και φτηνότερα), 5 μήνες όχι. Ίσως να μην ήθελε τη δουλειά.Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:56 Ναι κάπου εκεί μου είπαν, για κερασιά τσιλ. Σύνολο ένα τάλιρο και χρόνος παράδοσης έως 5 μήνες. Ίσως όταν γυρίσω στο δικό μου να το κοιτάξω, προς το παρόν μου φαίνονται πολλά![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Re: Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και καλά έκανε
Από το να λέει ψέματα είναι ειλικρινης
Από το να λέει ψέματα είναι ειλικρινης
Οι συμβουλές του τσιλ είναι το ιδανικό αλλά χρειάζεσαι καλό μάστορα ειδικά αν επενδύσεις σε ξύλο.
Αν έχεις χρόνο, μαθε για τα διαφορετικά ξύλα (σκληρότητα-ευκολία επεξεργασίας-αντοχές).
Όσον αφορά λειτουργικότητα αυτό θα το κοιτάξεις βάση αναγκών σου.
πχ στο τραπέζι κουζίνας να έχει συρτάρι. κ.ο.κ
Αν έχεις χρόνο, μαθε για τα διαφορετικά ξύλα (σκληρότητα-ευκολία επεξεργασίας-αντοχές).
Όσον αφορά λειτουργικότητα αυτό θα το κοιτάξεις βάση αναγκών σου.
πχ στο τραπέζι κουζίνας να έχει συρτάρι. κ.ο.κ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Φάση Νο 1
- Θέλω να εξέχει ο φούρνος (κάτω πάγκου εντοιχιζόμενο)
- Τι μαρμαροκοριαν θα βάλεις;
- Είναι ακριβό θα βάλω ντουροπαλ
- Δε γίνεται να εξέχει τότε
- Μία χαρά γίνεται
Καλημέρα σας
Άντε να τις βάλεις κολονακια πέρα δώθε να ομορφαίνει, αλλά ήθελε να εξέχει
Δε γίνεται πως το λένε
- Θέλω να εξέχει ο φούρνος (κάτω πάγκου εντοιχιζόμενο)
- Τι μαρμαροκοριαν θα βάλεις;
- Είναι ακριβό θα βάλω ντουροπαλ
- Δε γίνεται να εξέχει τότε
- Μία χαρά γίνεται
Καλημέρα σας
Άντε να τις βάλεις κολονακια πέρα δώθε να ομορφαίνει, αλλά ήθελε να εξέχει
Δε γίνεται πως το λένε
Φάση Νο 2
- Θέλω μασίφ
- Οκ μέσα όμως δε γινεται
- Μα θέλω μασίφ
- Το μέσα ΠΑΝΤΑ είναι εμ Ντι εφ , πάνε να πριξεις άλλο
Θέλει τρόπο...εξηγείς ήρεμα..φεύγει ήρεμα
Όταν τη πατήσει, θα καταλάβει
Γιατί αν πεις ναι γίνεται είσαι απατεώνας, αν επιμένεις να καταλάβει δεν είσαι καλός
- Θέλω μασίφ
- Μα θέλω μασίφ
Γιατί αν πεις ναι γίνεται είσαι απατεώνας, αν επιμένεις να καταλάβει δεν είσαι καλός
Στο δικό σου σπίτι καλό είναι να φτιάξεις και δικά σου έπιπλα. Με όλα αυτά που θες, όπως τα θες, σε κουζίνα, βιβλιοθήκες, ντουλάπες, τραπέζια, γραφεία, τραπεζαρίες κλπ.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Είμαστε κι εμείς από τους μανιακούς με τις 2 φορές ηλεκτρική κάθε μέρα (έχουμε μαύρο πάτωμα και 2 παιδιά).Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:39 Ερμή απ τη στιγμή που πας σε ενοικιαζόμενο με χωρητικότητα 1-2 παιδιά μελλοντικά και υπάρχει πιθανότητα για μετακόμιση σε δικό σου μεγαλύτερο αργότερα, αυτό που είπε η Cecily Anne είναι σημαντικό. Όχι καλά και ακριβά έπιπλα πριν τα 6-7 έτη, ως τότε διάλεξε σχετικά φτηνά, ανθεκτικά και άνετα, σκουρόχρωμα![]()
Στείλε, θέλω τη Χάρυβδη την ίδια κατα το δυνατόν αθόρυβη και καλής ενεργειακής κλάσης, 2 φορές τη μέρα μ' όλο το ψιχουλάκι, μακαρονάκι, φρουτάκι, τριχούλα μου χει πιει το αίμα, βρίσκομαι σε πόλεμο και τον χάνωCecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:14 Κορίτσια, άσχετο, αλλά σε ό,τι αφορά την ηλεκτρική, επειδή έχουν όλες πρόβλημα, πάρτε μια όρθια μονοκόμματη, για να μην κοπανά στα έπιπλα. Σώθηκα και έσωσα και τη μάνα μου. Τώρα θα σώσω και την αδερφή μου στα γενέθλιά της. χοχοχο
Λοιπόν έχω μία μπαταρίας Dyson πανάλαφρη με μακρύ λαιμό που σκουπίζεις όρθιος κανονικά, όχι από αυτά τα μικρά σκουπάκια.
Ρουφάει σαν πόρνη στην Ουγκάντα. 20 λεπτάκια ό,τι προλάβεις, μετά μια ώρα φόρτιση, αλλά συνήθως 20 λεπτά είναι αρκετά γιατί δεν έχεις να βγάζεις-βάζεις μπρίζες κάθε φορά που αλλάζεις δωμάτιο. Το βασικό είναι ότι δεν το σκέφτεσαι καθόλου να τη βγάλεις γιατί δεν έχει μπρίζες, καλώδια κλπ, και είναι πανάλαφρη. Έχει θήκη-φορτιστή και κρεμιέται στον τοίχο.
Πριν από αυτή είχα πάρει μια φοβερή Miele κανονική μπρίζας, με ένα σωρό σιγαστήρες μέσα. Ούτε που την ακούς. Και αν την φουλάρεις σηκώνει τις μοκέτες απ'τα καρφιά. $800
Ε από τότε που μπήκε η Dyson στο σπίτι δεν την έχουμε ξαναβγάλει, άντε 1-2 φορές το χρόνο αν τύχει καμμιά σοβαρή καταστροφή.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ωραίες αλλά πανάκριβες
Έλεοςdon't speak έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:34
Έχω δει όμως σε φιλικό σπίτι παλιά να μην ανοίγει εντελώς η πόρτα του πλυντηρίου πιάτων διότι έβρισκε στο ψυγείο που εξέχει σε σχέση με τα ντουλάπια και ήταν κάθετα αριστερά του.
Κόλλησε 60αρι με 60αρι χωρις φασα
Δεν έβγαινε το σχέδιο; Δεν ήξερε ο δισκοσμητης τεχνικά θέματα;
Ε δε το πας εκεί. Το βολεύει όπου πρέπει αρκεί να καταλαβαίνει γιατί όχι ο πελάτης
Μου φαίνεται όμως ότι δεν ήξερε ο διακοσμητής στη περίπτωση αυτη
Ο άλλος τραβάει μια scale κι έτσι φτιαχνει κουρμπα 5 μέτρα μασιφ,που δε βγαίνει ουτε με σούπερ σι εν σι
Πολλές φορές ο διακοσμητής μαθαίνει από το τεχνιτη και πρέπει να τον καλύπτεις
Όχι ότι δε κάνουν όλοι λάθη
Η θα είπε ο πελάτης δε θέλω φασα αλλά θέλω το ψυγείο εδώ
Ε..
Γιατί δεν γίνεται να είναι κάτι μασίφ ;bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:52 Φάση Νο 2
- Θέλω μασίφ
- Μα θέλω μασίφ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έτσι είναι δε πουλάνε όλο το πορτάκι μασίφ, το εσωτερικό δεν είναι, μόνο το γύρω γύρω.
Σε πόρτες μεγάλες γινεται αλλά είναι πανακριβες
Αρα όλα γινονται.bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:32 Έτσι είναι δε πουλάνε όλο το πορτάκι μασίφ, το εσωτερικό δεν είναι, μόνο το γύρω γύρω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τώρα πες εγώ θέλω όλο μασίφ
Μα δε γίνεται παγκοσμίως
Κι ούτε κανεις ότι σχέδια θες
Θελω να εξηγήσω αλλά μπερδεύονται περισσότερο
Απ' την άλλη δεν έχεις την απαίτηση να γνωρίζει ο πελάτης
Κι απ' την παραλη νιώθεις ένοχος αν πεις τη γνώμη σου γιατί θα νομίσει ότι τον κοροιδευεις
Μα δε γίνεται παγκοσμίως
Κι ούτε κανεις ότι σχέδια θες
Θελω να εξηγήσω αλλά μπερδεύονται περισσότερο
Απ' την άλλη δεν έχεις την απαίτηση να γνωρίζει ο πελάτης
Κι απ' την παραλη νιώθεις ένοχος αν πεις τη γνώμη σου γιατί θα νομίσει ότι τον κοροιδευεις
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Xρόνος επί χρήμα ίσον 1
Αυτό σημαίνει ότι όσο αυξάνει το ένα μειώνεται το άλλο
Ο χρόνος σου είναι το πιό ακριβό πράγμα που έχεις.
Στο παλιό μας σπίτι είχε εντοιχισμένη σκούπα. Δηλαδή είχε στο γκαράζ το μηχανισμό που ρούφαγε, και σε κάθε δωμάτιο είχε ένα στρογγυλό πορτάκι δίπλα στις μπρίζες, και μόλις έβαζες εκεί το σωλήνα της άρχιζε και ρούφαγε αυτόματα. Δηλαδή είχες μόνο ένα μακρύ σωλήνα χωρίς σκούπα και τον πήγαινες από δωμάτιο σε δωμάτιο.
Ε, και αυτή η διαδικασία πολύ πιό αργή ήταν απ'την Dyson. Βάλε-βγάλε, και κουβάλα τον 5 μέτρα σωλήνα σε κάθε δωμάτιο, καμμία σχέση.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Βρε, δε γίνεται πορτάκι κουζίνας όλο μασίφ με νταμπλα. Μόνο το γύρω γύρω είναι
Είχε κάποια ιταλικά μόνο παλιά
Αυτά τα παίρνουν έτοιμα όλοι και τα βαζουν
Εκτός καπλαμάς...που είναι πχ δρυς
Μπερδεύτηκες. Το ξέρω. Σόρρυ θα προσπαθήσω σιγά σιγα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-