όλα μπισπόουκ εκτός από σώβρακο τιράντες κάλτσες παπούτσια
Πολύ σινιέ το συνολάκι σου, δικέ μου και μάλλον ραμμένο διότι κάθεται άψογα πάνω σου!
Θα μπορούσες όμως να κάνεις μια μικρή υποχώρηση στα ποσά που δίνεις για ένδυση και να κάνεις μια ανακαίνιση στο σπίτι, που μου βγαίνεις σέλφι στο σπίτι με τα κουφώματα της γιαγιάς με συρόμενες, ξύλινες πόρτες, βαμμένες με πλαστικό χρώμα και πάτωμα από μωσαϊκό που θυμίζει Κατερίνα Γιουλάκη στο Ρετιρέ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 04 Μάιος 2023, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ σινιέ το συνολάκι σου, δικέ μου και μάλλον ραμμένο διότι κάθεται άψογα πάνω σου!
Θα μπορούσες όμως να κάνεις μια μικρή υποχώρηση στα ποσά που δίνεις για ένδυση και να κάνεις μια ανακαίνιση στο σπίτι, που μου βγαίνεις σέλφι στο σπίτι με τα κουφώματα της γιαγιάς με συρόμενες, ξύλινες πόρτες, βαμμένες με πλαστικό χρώμα και πάτωμα από μωσαϊκό που θυμίζει Κατερίνα Γιουλάκη στο Ρετιρέ!
Δεν είναι του ΣΕ αυτό το σπίτι, είναι των τουριστών που τους το νοικιαζει ως μπιενμπαδικο.
Έλειπε η καθαρίστρια και μπήκε ο ίδιος μετά το τσεκ άουτ να συμμαζέψει και είπε να τραβήξει και μια σελφια μια και ήτο σενιος.
Feindflug έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:47
Γενικά οι τύποι που ανεβάζετε σώβρακα, είτε με την μορφή σέλφι, είτε διαλέγοντας αντίστοιχη εικόνα από το διαδίκτυο, είστε τέρμα γκέι.
Δεν είναι του ΣΕ αυτό το σπίτι, είναι των τουριστών που τους το νοικιαζει ως μπιενμπαδικο.
Έλειπε η καθαρίστρια και μπήκε ο ίδιος μετά το τσεκ άουτ να συμμαζέψει και είπε να τραβήξει και μια σελφια μια και ήτο σενιος.
Ακόμα χειρότερα, τύπε. Κάθε περίσταση απαιτεί τον δικό της ενδυματολογικό κώδικα και αυτό είναι η Νο.1 αρχή του στυλ και του καλού ντυσίματος, ανεξάρτητα το ποσό που μπορεί να ξοδέψει κάποιος.
Όπως, λοιπόν, δεν πηγαίνουμε σε γάμους με βερμούδες ή κολλητά μπλουζάκια, έτσι δεν κάνουμε και οικιακές εργασίες με ρούχα για Managers Meeting.
Γενικά οι τύποι που ανεβάζετε σώβρακα, είτε με την μορφή σέλφι, είτε διαλέγοντας αντίστοιχη εικόνα από το διαδίκτυο, είστε τέρμα γκέι.
Σώβρακα είναι ρε τύπε, όχι το μαγιό του Μπόρατ.
καλα το δικό σου οκ, το δικό μου τον καβλωσε όμως μαλλον. Το *σημα του ευρώ θα φταιει.
Σώβρακα είναι ρε τύπε, όχι το μαγιό του Μπόρατ.
Το μαγιό του Μπόρατ, θα μπορούσε να εκληφθεί και ως χιούμορ, τύπε.
Η άμεση ή έμμεση απεικόνιση των εσωρούχων ενός ανδρός σε δημόσια θέα, θεωρείται τέρμα γκέι, εκτός αν είσαι αυτός που τα διαφημίζει ή κάποιος υπερσταρ.
vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 14:15
Πυτε μου, για ξύλο ετοιμάζεσαι να κατέβεις?
Απλό λιτό ντύσιμο για όλες τις ώρες και για όλους τους χώρους
Όντως ρε δικέ μου, σαν 17χρονος συνδεσμίτης είσαι.
Με ένα διαφορετικό μπλουζάκι ή κάτι άλλο από πάνω, αλλάζει λίγο η φάση, διατηρώντας τα αρσενικά και casual vibes.
Η μπλούζα Punisher παραπέμπει σε έφηβο ή Navy Seal.
Έχεις σκεφτεί να πας στο My style rocks; Κάπως έτσι δεν λέγεται μια εκπομπή; Βέβαια έχει μόνο γυναίκες, αλλά για πάρτη σου μπορεί να κάνουν και σερνική εκδοχή. Πιστεύω θα σκίσεις.