μπες με το παλιό σου νικ να δεις τι τραβάνε και οι πρώην συντονιστές που κάνουν κριτική σε κάτι που ήταν υπεύθυνοι
οι ίδιοι,να γελάσουμε λίγο
μπες με το παλιό σου νικ να δεις τι τραβάνε και οι πρώην συντονιστές που κάνουν κριτική σε κάτι που ήταν υπεύθυνοι
Δεν έχω δει ποτε στο πχώρουμακι μας τύπο να μπει και να γράψειΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2023, 11:04έτσι ακριβώςΕρμής έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:51Και όμως ο μέσος χρήστης εδώ είναι πολύ πιο διαβασμένος και σοβαρός απο τον μέσο χρήστη fb, twitter. Ακόμη και τα ζόμπι ή οι προβληματικοίaLiCat έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:48
Επίπεδο ως προς τι; Αν εννοείς το διανοητικό των χρηστών θα συμφωνήσω.
Για συμπεριφορές όμως, υπάρχουν λογής -λογής θεματάκια...
και μιλάμε για φόρουμ που έχει την πολιτική ως το κυριότερο θέμα συζήτησης και πάλι το κρατάμε πολιτισμένο
η εσωτερική πολιτική του πχώρουμ έχει ανώτερο επίπεδο συζήτησης από την ίδια τη βουλή, τι να λέμε τώρα
Μεγάλη κουβέντα και δε θα σου αρέσει η απάντηση μου. Οι ίδιοι οι διαχειριστές τελευταία είστε τοξικοί. Είτε γιατί έχετε και εσείς την ατζέντα σας, είτε διότι έχετε αλλοτριωθεί τόσα χρόνια στη διαχείριση...Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:00Και πρέπει να το ανεχόμαστε και εδώ;Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:59Η τοξικότητα είναι σημείο της εποχής μας. Και μαγειρική υποτίθεται εκπομπή να δεις βλέπεις μία τοξικότητα.Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:44 Έχει δημιουργηθεί μια ομαδούλα που ανεβάζει (επίτηδες εκτιμώ) παπαρονήματα, είτε εντελώς άσχετα, είτε πολιτικά σκουπίδια και η οποία έχει κάνει το φόρουμ εντελώς τοξικό.
Και ξενερώνουν τους χρήστες με όρεξη για συζήτηση.
Θα γράψω αναλυτικά τι προτείνω, αλλά η γενική ιδέα είναι να μαζευτούν αυτά τα νήματα σε έναν χώρο (σκουπιδότοπο) κι ας λυσσάνε μεταξύ τους
κατά πρωτοις εχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να βρίζω τον pumpkin για το πως διαχειρίστηκε το παλιο φορουμΝαύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:51Πρώτα-πρώτα, δεν είναι σωστό να μιλάμε για απόντες.dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:36δε μ'αρέσει να είμαι στο έλεος κάποιου διαχειριστή μετα την εμπειρία με τον ανεκδιήγητο pumpkin
Πόσα δινει να συνεισφέρω και εγώ
Δεύτερον, ο Spiros252 είναι στο πχώρουμ. Ρώτα τον.
Όχι.Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:00Και πρέπει να το ανεχόμαστε και εδώ;Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:59Η τοξικότητα είναι σημείο της εποχής μας. Και μαγειρική υποτίθεται εκπομπή να δεις βλέπεις μία τοξικότητα.Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:44 Έχει δημιουργηθεί μια ομαδούλα που ανεβάζει (επίτηδες εκτιμώ) παπαρονήματα, είτε εντελώς άσχετα, είτε πολιτικά σκουπίδια και η οποία έχει κάνει το φόρουμ εντελώς τοξικό.
Θα γράψω αναλυτικά τι προτείνω, αλλά η γενική ιδέα είναι να μαζευτούν αυτά τα νήματα σε έναν χώρο (σκουπιδότοπο) κι ας λυσσάνε μεταξύ τους
Αυτό είναι το χαλαρό μουΝαύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:11 Προσωπικά, προτιμώ χίλιες φορές ένα φόρουμ ανοιχτό και φιλελεύθερο (με όλες τις παθογένειες που μπορεί να υπάρχουν σ' ένα χαλαρό διαδικτυακό φόρουμ), από ένα φόρουμ αποστειρωμένο.
Την αξία στους άλλους χρήστες την δίνουμε εμείς οι ίδιοι. Αν μάς ενοχλεί ένα νήμα, απλά δεν το νομιμοποιούμε συμμετέχοντας σ' αυτό.
Τα διαδικτυακά φόρα είναι χώροι ανοιχτής συζήτησης. Λογικό είναι να υπάρχουν και κάποια τρολς, κάποια μποτ, κάποιοι ψεκασμένοι, κάποιοι κακοήθεις, γενικά διάφοροι τύποι χρηστών. Εσύ επιλέγεις πότε και με ποιους θα ασχοληθείς, δεν είναι σχολείο να βάλουμε παιδονόμους, ούτε στρατόπεδο να έχει λοχίες.
Το φόρουμ σού έχει δώσει εργαλεία διαμαρτυρίας, χρησιμοποίησέ τα. Απ' εκεί και πέρα, υπάρχει μια ομάδα που εξετάζει κάθε αναφορά, σταθμίζοντας την σοβαρότητά της.
Αν κάποια στιγμή αισθανθούμε ότι το περιβάλλον στενεύει υπερβολικά ή χαλαρώνει υπερβολικά, αν τέλος πάντων χαλαστούμε για κάποιον λόγο, υπάρχει ο πολύ απλός τρόπος να αποχωρήσουμε, είτε προσωρινά είτε μόνιμα, χωρίς δράματα. Έχει συμβεί και σ' εμένα, διαφώνησα με μια απόφαση κι έφυγα (νομίζω αρκετά ήσυχα) για έναν χρόνο. Όλα καλά.
Γενικά μιλώντας, δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο πολύ σοβαρά, την πλάκα μας κάνουμε όλοι μέσα σ' έναν χώρο που κάποιοι άλλοι πληρώνουν για να υπάρχει και να μας φιλοξενεί.
Δηλαδή, χρησιμοποιούν τα κόμματα το phorum, για βολιδοσκόπηση;dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:42το phorum είναι ένα διαδικτυακό focus groupΓράφων έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:08 Πάντως, κατά την γνώμη μου, τα κομματικά φερέφωνα υποβιβάζουν λίγο το Phorum...
A focus group is a group interview involving a small number of demographically similar people or participants who have other common traits/experiences. Their reactions to specific researcher/evaluator-posed questions are studied. Focus groups are used in market research to understand better people's reactions to products or services or participants' perceptions of shared experiences. The discussions can be guided or open. In market research, focus groups can explore a group's response to a new product or service. As a program evaluation tool, they can elicit lessons learned and recommendations for performance improvement. The idea is for the researcher to understand participants' reactions. If group members are representative of a larger population, those reactions may be expected to reflect the views of that larger population. Thus, focus groups constitute a research or evaluation method that researchers organize to collect qualitative data through interactive and directed discussions.
https://en.wikipedia.org/wiki/Focus_group
Κοίτα, ένα θέμα είναι τι γράφω εγώ, ένα άλλο θέμα είναι τι καταλαβαίνεις εσύ.dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:05κατά πρωτοις εχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να βρίζω τον pumpkin για το πως διαχειρίστηκε το παλιο φορουμΝαύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:51Πρώτα-πρώτα, δεν είναι σωστό να μιλάμε για απόντες.dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:36
δε μ'αρέσει να είμαι στο έλεος κάποιου διαχειριστή μετα την εμπειρία με τον ανεκδιήγητο pumpkin
Πόσα δινει να συνεισφέρω και εγώ
κατά δευτεροις εσυ αν δεν κανω λάθος έγραψες οτι χρωστάω χάρη στον spiros252 που πληρωνει για να γραφω εδώ
Όχι, οπαδούς έχουμε (ποδοσφαιρικούς και κομματικούς) που λειτουργούν ως χουλιγκάνοι, ενώ νομίζουν ότι είναι διανοούμενοιΓράφων έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:08Δηλαδή, χρησιμοποιούν τα κόμματα το phorum, για βολιδοσκόπηση;dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:42το phorum είναι ένα διαδικτυακό focus groupΓράφων έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:08 Πάντως, κατά την γνώμη μου, τα κομματικά φερέφωνα υποβιβάζουν λίγο το Phorum...
A focus group is a group interview involving a small number of demographically similar people or participants who have other common traits/experiences. Their reactions to specific researcher/evaluator-posed questions are studied. Focus groups are used in market research to understand better people's reactions to products or services or participants' perceptions of shared experiences. The discussions can be guided or open. In market research, focus groups can explore a group's response to a new product or service. As a program evaluation tool, they can elicit lessons learned and recommendations for performance improvement. The idea is for the researcher to understand participants' reactions. If group members are representative of a larger population, those reactions may be expected to reflect the views of that larger population. Thus, focus groups constitute a research or evaluation method that researchers organize to collect qualitative data through interactive and directed discussions.
https://en.wikipedia.org/wiki/Focus_group
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όταν δε λες πρώτα "Μαγκες εχω βαρεθεί, θέλει να το τρέξει και να πληρώνει άλλος;" τότε είσαι μαλάκας.Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:09Κοίτα, ένα θέμα είναι τι γράφω εγώ, ένα άλλο θέμα είναι τι καταλαβαίνεις εσύ.dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:05κατά πρωτοις εχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να βρίζω τον pumpkin για το πως διαχειρίστηκε το παλιο φορουμΝαύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:51
Πρώτα-πρώτα, δεν είναι σωστό να μιλάμε για απόντες.
κατά δευτεροις εσυ αν δεν κανω λάθος έγραψες οτι χρωστάω χάρη στον spiros252 που πληρωνει για να γραφω εδώ
Όσο για τον pumpkin, μια χαρά φίνος παλίκαρος είναι. Βαρέθηκε κάποια στιγμή να πληρώνει και να ασχολείται και τό 'κλεισε το μαγαζί. Δικό του ήταν (οι άλλοι δυο είχαν αποχωρήσει πολύ καιρό πριν) ό,τι γούσταρε τό 'κανε.
Προτάσεις θα παίζουν γι' αυτό;Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:44 Έχει δημιουργηθεί μια ομαδούλα που ανεβάζει (επίτηδες εκτιμώ) παπαρονήματα, είτε εντελώς άσχετα, είτε πολιτικά σκουπίδια και η οποία έχει κάνει το φόρουμ εντελώς τοξικό.
Έχω πάψει εδώ και πολλά χρόνια να παίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου και τούς άλλους. Η ζωή είναι πολλή λίγη για να χαλιόμαστε και να μιζεριάζουμε.Stalker έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:06Αυτό είναι το χαλαρό μουΝαύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:11 Προσωπικά, προτιμώ χίλιες φορές ένα φόρουμ ανοιχτό και φιλελεύθερο (με όλες τις παθογένειες που μπορεί να υπάρχουν σ' ένα χαλαρό διαδικτυακό φόρουμ), από ένα φόρουμ αποστειρωμένο.
Την αξία στους άλλους χρήστες την δίνουμε εμείς οι ίδιοι. Αν μάς ενοχλεί ένα νήμα, απλά δεν το νομιμοποιούμε συμμετέχοντας σ' αυτό.
Τα διαδικτυακά φόρα είναι χώροι ανοιχτής συζήτησης. Λογικό είναι να υπάρχουν και κάποια τρολς, κάποια μποτ, κάποιοι ψεκασμένοι, κάποιοι κακοήθεις, γενικά διάφοροι τύποι χρηστών. Εσύ επιλέγεις πότε και με ποιους θα ασχοληθείς, δεν είναι σχολείο να βάλουμε παιδονόμους, ούτε στρατόπεδο να έχει λοχίες.
Το φόρουμ σού έχει δώσει εργαλεία διαμαρτυρίας, χρησιμοποίησέ τα. Απ' εκεί και πέρα, υπάρχει μια ομάδα που εξετάζει κάθε αναφορά, σταθμίζοντας την σοβαρότητά της.
Αν κάποια στιγμή αισθανθούμε ότι το περιβάλλον στενεύει υπερβολικά ή χαλαρώνει υπερβολικά, αν τέλος πάντων χαλαστούμε για κάποιον λόγο, υπάρχει ο πολύ απλός τρόπος να αποχωρήσουμε, είτε προσωρινά είτε μόνιμα, χωρίς δράματα. Έχει συμβεί και σ' εμένα, διαφώνησα με μια απόφαση κι έφυγα (νομίζω αρκετά ήσυχα) για έναν χρόνο. Όλα καλά.
Γενικά μιλώντας, δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο πολύ σοβαρά, την πλάκα μας κάνουμε όλοι μέσα σ' έναν χώρο που κάποιοι άλλοι πληρώνουν για να υπάρχει και να μας φιλοξενεί.![]()
Η συνεχής και συστηματική παρουσία κομματικής προπαγάνδας πάντως δείχνει ότι το πχώρουμ δεν είναι κλειστό σύστημα, δεν υπάρχει δηλαδή τρομερός λόγος να εθελοτυφλείς εδώ για κάτι που στην καθημερινότητά σου θα έπαιρνες στα σοβαρά αν το έβρισκες μπροστά σου.
https://www.similarweb.com/website/phor ... /#overviewΕμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:04 Τέλος πάντων. Στατιστικά της κίνησης των users έχετε; Αδειάζει το καράβι ή όλα καλά;

Σε ένα φόρουμ που έγραφα παλιά, υπήρχε ένας τέτοιος χώρος που τον είχαν ονομάσει ''Περικοκλάδες του Άλσους.'' Αναφέρομαι στο 12830.γρ, το φορουμ του Λυκόφρωνα. Τον θυμάσαι έτσι; Έγραφε και στο παλιό πχόρουμ.Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:44 .. αλλά η γενική ιδέα είναι να μαζευτούν αυτά τα νήματα σε έναν χώρο (σκουπιδότοπο) κι ας λυσσάνε μεταξύ τους