Μου πρότεινε μια κοπέλα στο σουπερμάρκετ έναν χαλβά με καραμελωμένα αμύγδαλα και ήταν πραγματικά υπέροχος. Χύμα, όχι συσκευασμένος. Δεν θυμάμαι όνομα.BigChiefWahoo έγραψε: 16 Απρ 2023, 02:20 Χαλβά άσπρο σκληρό,με αμύγδαλα,έχει φάει κανείς σας ;
Παραδοσιακό πασχαλινό γλυκό,έχει ξαναγίνει τρέντυ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγαπημένο Πασχαλινό εδεσμα
Re: Αγαπημένο Πασχαλινό εδεσμα
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Το ξέρω αυτό το φαγητό,το έχω δει σε ταξιδιωτικό βίντεο.vagabondo έγραψε: 16 Απρ 2023, 02:21
Αντί για μαγειρίτσα δοκίμασε chakapuli, γεωργιανό πιάτο που το φτιάχνουν συνήθως το Πάσχα.
Βραστό αρνί με μπόλικο εστραγκόν, τζάνερα και κρασί. Είναι πολύ ελαφρύ και υπέροχο άρωμα.
Αν ξέρω ότι ένα πιάτο έχει αρνί δεν το πλησιάζω.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Έμοιαζε με κομμάτι ασβέστη στην όψη ; Έτσι είναι αυτός που λέω εγώ,πολύ σκληρός,πάρα πολύ σκληρός βασικά,είναι κάτασπρος και έχει στίγματα από αμύγδαλα,καμμιά σταφίδα,τέτοια.Καρολίνα έγραψε: 16 Απρ 2023, 02:22 Μου πρότεινε μια κοπέλα στο σουπερμάρκετ έναν χαλβά με καραμελωμένα αμύγδαλα και ήταν πραγματικά υπέροχος. Χύμα, όχι συσκευασμένος. Δεν θυμάμαι όνομα.
Όχι, δεν ήταν τόσο άσπρος και σκληρός (ακούγεται κάπως αυτό).BigChiefWahoo έγραψε: 16 Απρ 2023, 02:25Έμοιαζε με κομμάτι ασβέστη στην όψη ; Έτσι είναι αυτός που λέω εγώ,πολύ σκληρός,πάρα πολύ σκληρός βασικά,είναι κάτασπρος και έχει στίγματα από αμύγδαλα,καμμιά σταφίδα,τέτοια.Καρολίνα έγραψε: 16 Απρ 2023, 02:22 Μου πρότεινε μια κοπέλα στο σουπερμάρκετ έναν χαλβά με καραμελωμένα αμύγδαλα και ήταν πραγματικά υπέροχος. Χύμα, όχι συσκευασμένος. Δεν θυμάμαι όνομα.
Έχει μια στρώση ψιλοκομμένα αμύγδαλα στην μέση και χοντροκομμένα στην κορυφή. Πολύ ωραίος ο άτιμος.
Δεν έχω τέτοια θέματα πρωτευουσιάνε. Εχθές ήμουν ξύπνια από τις 5 το πρωί, κοιμήθηκα στις 3 το ξημέρωμα και στις 7 το πρωί ήμουν με το μάτι γαρίδα. Αλιά από σας που κοιμάστε όλη μέρα να αναπληρώσετε το χαμένο βραδινό υπνακο σας.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 16 Απρ 2023, 01:27
πάει 2 παιδί μου, κοιμήσου
έχεις να ξυπνήσεις και αξημέρωτα να ετοιμάσεις ως γυναίκα-νοικοκυρά-σύμβολο καταπίεσης το φαλλοκρατικό τραπέζι, δεν είσαι πρωτευουσιάνος τουρίστας![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Naida έγραψε: 16 Απρ 2023, 10:13Δεν έχω τέτοια θέματα πρωτευουσιάνε. Εχθές ήμουν ξύπνια από τις 5 το πρωί, κοιμήθηκα στις 3 το ξημέρωμα και στις 7 το πρωί ήμουν με το μάτι γαρίδα. Αλιά από σας που κοιμάστε όλη μέρα να αναπληρώσετε το χαμένο βραδινό υπνακο σας.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 16 Απρ 2023, 01:27
πάει 2 παιδί μου, κοιμήσου
έχεις να ξυπνήσεις και αξημέρωτα να ετοιμάσεις ως γυναίκα-νοικοκυρά-σύμβολο καταπίεσης το φαλλοκρατικό τραπέζι, δεν είσαι πρωτευουσιάνος τουρίστας![]()
Έτοιμο το αρνί να υποθέσω ή ακόμα το περιποιείσαι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-