ειναι σκυλοι δεν ειναι ανθρωποι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υιοθετηστε ένα σκυλάκι
Re: Υιοθετηστε ένα σκυλάκι
καλες οι μπηχτες κ ''οι χαρες του σεξ ''
- καντε ομως μια χαρη στον εαυτο σας ενημερωθειτε απο επιστημονες κυνολογους - για την ψυχολογια τους - τα ενστικτα τους κ την ανατροφη - διαβιωση τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ μένω Νέα Σμύρνη. Και όσους βλέπω με σκυλιά (και είναι όντως πολλοί) έχουν πάντα μαζί τους σακκουλάκι και γάντια. Τόσο στην πλατεία, όσο και στο άλσος, στους περιφερειακούς δρόμους, τα παρκάκια κλπ σπανίως έχω δει περιττώματα. Παλιότερα, δεν ήταν έτσι. Υπήρχαν λιγότερα δεσποζόμενα σκυλιά και σαφώς περισσότερα περιττώματα. Το ίδιο ισχύει και για τα σκυλιά στα μπαλκόνια. Όσοι τα βγάζουν, μετά από δυο τρεις μέρες το πολύ, τα παίρνουν μέσα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:09Όποτε θέλεις να σε "ξεναγήσω" στην ευρύτερη περιοχή Ελληνορώσων-Νέου Ψυχικού...ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:00
Εγώ πάντως, σπανίως βλέπω πια σκατάκια στους δρόμους. Ακόμα και σκυλάκια στα μπαλκόνια.
Απέχω 50 μέτρα από ωραιότατο πάρκο όπου τα παιδιά μου δεν μπόρεσαν να παίξουν ποτέ λόγω της συνύπαρξης ανθρώπινων περιτριμμάτων και ζωικών περιττωμάτων![]()
Με λίγα λόγια και οι άνθρωποι εκπαιδεύονται σε κάποια θέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρε Άγι, πραγματικά θεωρείς ότι οι ζωόφιλοι αγαπάνε τα ζώα τους επειδή τα θεωρούν ανθρώπους; Επειδή είναι ζώα τα αγαπούν. Και κανείς από αυτούς που τα αγαπούν δεν τους βάζει πουλοβεράκια, και κορδελίτσες στα μαλλιά. Αυτοί είναι μπάρμπι-ζωόφιλοι.Αγις έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:14 καλες οι μπηχτες κ ''οι χαρες του σεξ ''- καντε ομως μια χαρη στον εαυτο σας ενημερωθειτε απο επιστημονες κυνολογους - για την ψυχολογια τους - τα ενστικτα τους κ την ανατροφη - διαβιωση τους
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ζωοφιλια παραπεμπει αλλουΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:22Βρε Άγι, πραγματικά θεωρείς ότι οι ζωόφιλοι αγαπάνε τα ζώα τους επειδή τα θεωρούν ανθρώπους; Επειδή είναι ζώα τα αγαπούν. Και κανείς από αυτούς που τα αγαπούν δεν τους βάζει πουλοβεράκια, και κορδελίτσες στα μαλλιά. Αυτοί είναι μπάρμπι-ζωόφιλοι.Αγις έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:14 καλες οι μπηχτες κ ''οι χαρες του σεξ ''- καντε ομως μια χαρη στον εαυτο σας ενημερωθειτε απο επιστημονες κυνολογους - για την ψυχολογια τους - τα ενστικτα τους κ την ανατροφη - διαβιωση τους
οι φιλοζωοι λοιπον κ στην προκειμενη οι εχοντες σκυλους στην συντριπτικη τους πλειοψηφια - ΟΧΙ δεν γνωριζουν - ιδεα δεν εχουν πως να τους συμπεριφερθουν κ ποιες ειναι οι αναγκες τους
Η αγαπη δεν εχει καμια σχεση ουτε υποκαθιστα τη γνωση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
OANNHSEAvantono έγραψε: 10 Απρ 2023, 11:25Τί αποτέλεσμα να περιμένουμε?Αγις έγραψε: 10 Απρ 2023, 10:43οι μονοι που υποφερουν ειναι οι ηλιθιοι που αποκτουν σκυλο αλλα τον θελουν προβατο - κ βρισκουν τη λυση κατακρεουργονταςΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2023, 10:32
Και πώς ακριβώς το βλέπεις; Είναι καλύτερα να υποφέρει το ζωντανό από ορμές που δεν μπορεί να εκπληρώσει;
Ή είναι φυσική πρακτική να εξοντώνει κάποιος τα αδέσποτα και τα κουτάβια τους;
οσο αφορα την καταγελαστη δικαιολογια για τις ασθενειες - οταν τρεφονται με την ευκολη λυση της ετοιμης ξηροσκατοτροφης κ δεν ασκουνται + την απουσια σωστης προστασιας της υγειας τους - τι αποτελεσματα περιμενετε ;
για τα αδεσποτα ανοιξε νημα - δεν ειναι του παροντος
Το δικο μου κοντεψε να πάει απο πυομήτρα σου λέω, όχι απο εμφραγμα ή χοληστερίνη.
Το σκυλί ασκείται όσο ασκείται και ο ιδιοκτήτης του. Και εγώ συνεχώς με γυμναστικη σε πάρκα κτλ είμαι, οπότε και το σκυλί το ειχα τούρμπο απο φυσική κατάσταση. Και δεν του έδινα μονο ξηρά τροφή, του έφτιαχνα και δικό του μενου με ανάλατα κρέατα, φιλετάκια κτλ.
Ουτε κι εγω τα πολυπίστευα αυτα περι στειρώσεων που λενε, αλλά έπρεπε να πάθω για να μάθω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οχι κανενα μπον φιλέ ή κόμπε, τσάμπα φωνάζεις τον μεγάλο σκυλοεκδικητήΕρμής έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:38OANNHSEAvantono έγραψε: 10 Απρ 2023, 11:25Τί αποτέλεσμα να περιμένουμε?Αγις έγραψε: 10 Απρ 2023, 10:43
οι μονοι που υποφερουν ειναι οι ηλιθιοι που αποκτουν σκυλο αλλα τον θελουν προβατο - κ βρισκουν τη λυση κατακρεουργοντας
οσο αφορα την καταγελαστη δικαιολογια για τις ασθενειες - οταν τρεφονται με την ευκολη λυση της ετοιμης ξηροσκατοτροφης κ δεν ασκουνται + την απουσια σωστης προστασιας της υγειας τους - τι αποτελεσματα περιμενετε ;
για τα αδεσποτα ανοιξε νημα - δεν ειναι του παροντος
Το δικο μου κοντεψε να πάει απο πυομήτρα σου λέω, όχι απο εμφραγμα ή χοληστερίνη.
Το σκυλί ασκείται όσο ασκείται και ο ιδιοκτήτης του. Και εγώ συνεχώς με γυμναστικη σε πάρκα κτλ είμαι, οπότε και το σκυλί το ειχα τούρμπο απο φυσική κατάσταση. Και δεν του έδινα μονο ξηρά τροφή, του έφτιαχνα και δικό του μενου με ανάλατα κρέατα, φιλετάκια κτλ.
Ουτε κι εγω τα πολυπίστευα αυτα περι στειρώσεων που λενε, αλλά έπρεπε να πάθω για να μάθω.
Εκει που εχω κοτοπουλο για μεσημεριανο, κραταω μια μικρη μεριδα που το κανω βραστό και του το δινω εντελως αναλατο, απέτσωτο κτλ. Ή αν το κανω φουρνιστο με πατατες, θα του δωσω κανενα φιλετακι χωρις πέτσα κτλ.
Άλλα κρέατα δεν του δινω, πόσο μαλλον και λιπαρά κρέατα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 10 Απρ 2023, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κακώς. Αυτός ειναι ο σωστός φιλολογικός όρος. Φιλόζωος ετυμολογικά ειναι "ο φίλος της ζωής".Αγις έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:27ζωοφιλια παραπεμπει αλλουΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:22Βρε Άγι, πραγματικά θεωρείς ότι οι ζωόφιλοι αγαπάνε τα ζώα τους επειδή τα θεωρούν ανθρώπους; Επειδή είναι ζώα τα αγαπούν. Και κανείς από αυτούς που τα αγαπούν δεν τους βάζει πουλοβεράκια, και κορδελίτσες στα μαλλιά. Αυτοί είναι μπάρμπι-ζωόφιλοι.Αγις έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:14 καλες οι μπηχτες κ ''οι χαρες του σεξ ''- καντε ομως μια χαρη στον εαυτο σας ενημερωθειτε απο επιστημονες κυνολογους - για την ψυχολογια τους - τα ενστικτα τους κ την ανατροφη - διαβιωση τους
οι φιλοζωοι λοιπον κ στην προκειμενη οι εχοντες σκυλους στην συντριπτικη τους πλειοψηφια - ΟΧΙ δεν γνωριζουν - ιδεα δεν εχουν πως να τους συμπεριφερθουν κ ποιες ειναι οι αναγκες τους
Eγώ στους σκύλους που είχα, μαγείρευα σε κατσαρόλα και δεν τους έδινα κονσέρβα.vantono έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:42Οχι κανενα μπον φιλέ ή κόμπε, τσάμπα φωνάζεις τον μεγάλο σκυλοεκδικητήΕρμής έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:38OANNHSEAvantono έγραψε: 10 Απρ 2023, 11:25
Τί αποτέλεσμα να περιμένουμε?
Ουτε κι εγω τα πολυπίστευα αυτα περι στειρώσεων που λενε, αλλά έπρεπε να πάθω για να μάθω.![]()
Εκει που εχω κοτοπουλο για μεσημεριανο, κραταω μια μικρη μεριδα που το κανω βραστό και του το δινω εντελως αναλατο κτλ. Ή αν το κανω φουρνιστο με πατατες, θα του δωσω κανενα φιλετακι χωρις πέτσα κτλ.
Υπάρχουν διάφορες συνταγές με ρύζι, κοτόπουλο, μοσχάρι και οπωσδήποτε λαχανικά και όσπρια. Και φυσικά δεν είχε ξεχωριστό μενού για κάθε μέρα. Σε συνδυασμό με ξηρά τροφή, πολύ πιο οικονομικό και υγιεινό από τις κονσέρβες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
9 στους 10 δίνουν ένα μείγμα ξηράς τροφής και κρέατος από κονσέρβα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Το ξέρω. Και ακριβώς γι' αυτό λέω ότι είναι πολύ πιο υγιεινό και οικονομικό τα να δίνεις στον σκύλο μαγειρεμένη τροφή. Ακόμα και κόκκαλα από τον χασάπη του να παίρνει κάποιος (που είναι καλή επιλογή) αν τα βράσει και προσθέσει ρύζι κλπ, μια χαρά είναι. Και είναι κάτι εύκολο, που δεν θέλει σωταρίσματα, δοκιμές και παρακολούθηση.southern έγραψε: 10 Απρ 2023, 13:04 9 στους 10 δίνουν ένα μείγμα ξηράς τροφής και κρέατος από κονσέρβα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το μπολντ ισχύει και για τους ανθρώπους γενικώς και τα παιδιά ειδικώς.Αγις έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:27ζωοφιλια παραπεμπει αλλουΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:22Βρε Άγι, πραγματικά θεωρείς ότι οι ζωόφιλοι αγαπάνε τα ζώα τους επειδή τα θεωρούν ανθρώπους; Επειδή είναι ζώα τα αγαπούν. Και κανείς από αυτούς που τα αγαπούν δεν τους βάζει πουλοβεράκια, και κορδελίτσες στα μαλλιά. Αυτοί είναι μπάρμπι-ζωόφιλοι.Αγις έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:14 καλες οι μπηχτες κ ''οι χαρες του σεξ ''- καντε ομως μια χαρη στον εαυτο σας ενημερωθειτε απο επιστημονες κυνολογους - για την ψυχολογια τους - τα ενστικτα τους κ την ανατροφη - διαβιωση τους
Παρακάτω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Πύτε, μήπως δεν του άρεσαν τα συνοδευτικά σοταρισμένα μανιτάρια πλευρώτους ή το κρασί ήταν σερβιρισμένο σε λάθος θερμοκρασία;vantono έγραψε: 10 Απρ 2023, 11:25Και δεν του έδινα μονο ξηρά τροφή, του έφτιαχνα και δικό του μενου με ανάλατα κρέατα, φιλετάκια κτλ.
εγώ είμαι άπειρος. Ακολουθω τις οδηγίες που μου είπε η ηλικιωμένη γυναίκα που μου το έδωσε.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2023, 13:19Το ξέρω. Και ακριβώς γι' αυτό λέω ότι είναι πολύ πιο υγιεινό και οικονομικό τα να δίνεις στον σκύλο μαγειρεμένη τροφή. Ακόμα και κόκκαλα από τον χασάπη του να παίρνει κάποιος (που είναι καλή επιλογή) αν τα βράσει και προσθέσει ρύζι κλπ, μια χαρά είναι. Και είναι κάτι εύκολο, που δεν θέλει σωταρίσματα, δοκιμές και παρακολούθηση.southern έγραψε: 10 Απρ 2023, 13:04 9 στους 10 δίνουν ένα μείγμα ξηράς τροφής και κρέατος από κονσέρβα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Η αγάπη ενός σκύλου είναι αγνή και ανιδιοτελής.
δλδ ασχετος με τις διατροφικες αναγκες του - σκυλος ειναι οχι ανθρωποςvantono έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:42Οχι κανενα μπον φιλέ ή κόμπε, τσάμπα φωνάζεις τον μεγάλο σκυλοεκδικητήΕρμής έγραψε: 10 Απρ 2023, 12:38OANNHSEAvantono έγραψε: 10 Απρ 2023, 11:25
Τί αποτέλεσμα να περιμένουμε?
Ουτε κι εγω τα πολυπίστευα αυτα περι στειρώσεων που λενε, αλλά έπρεπε να πάθω για να μάθω.![]()
Εκει που εχω κοτοπουλο για μεσημεριανο, κραταω μια μικρη μεριδα που το κανω βραστό και του το δινω εντελως αναλατο, απέτσωτο κτλ. Ή αν το κανω φουρνιστο με πατατες, θα του δωσω κανενα φιλετακι χωρις πέτσα κτλ.
να ρωτηκσξω τρωτε μαζι δλδ στον ιδιο χρονο κ βλεπετε παρειτσα σαρβαιβορ ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ