!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τρομος για μητερα κι νηπιο απο ληστη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: τρομος για μητερα κι νηπιο απο ληστη
Το θέμα είναι ότι πολεμάτε αχυρανθρώπους καθώς κανείς δεν έχει μιλήσει υπερ της κατάργησης του δικαιώματος στην αυτοάμυνα.
Είναι απλά άλλη μία φανταστική απειλή ενάντια στην οποία αμύνεστε (ironic).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 03 Οκτ 2018, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παιδιά εγώ πιστεύω ότι ούτε και κάποιος αριστερός το δέχεται αυτό... και αυτός θα αντιδρούσε, ίσως και πολύ χειρότερα από ένα δεξιό αναλόγως του χαρακτήρα του. Η γυναίκα του και το παιδί του είναι... αλίμονο!
the end
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:49 Το θέμα είναι ότι πολεμάτε αχυρανθρώπους καθώς κανείς δεν έχει μιλήσει υπερ της κατάργησης του δικαιώματος στην αυτοάμυνα.
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 88χρονου που πυροβόλησε κατά των δύο κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι του στην Γλυφάδα για να τον ληστέψουν.
όντως, κανένας
μόνο το ίδιο το κράτος με τους απαρχαιωμένους νόμους του
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Μην παϊρνεις και όρκο.Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:50 Ρε παιδιά εγώ πιστεύω ότι ούτε και κάποιος αριστερός το δέχεται αυτό... και αυτός θα αντιδρούσε, ίσως και πολύ χειρότερα από ένα δεξιό αναλόγως του χαρακτήρα του. Η γυναίκα του και το παιδί του είναι... αλίμονο!
Όχι ρε φίλε παίρνω... αν δεν κάνει τίποτα να τους προστατέψει δεν θα είναι λόγω πολιτικών πεποιθήσεων αλλά αδυναμίας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων εκείνη τη στιγμή.Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:53Μην παϊρνεις και όρκο.Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:50 Ρε παιδιά εγώ πιστεύω ότι ούτε και κάποιος αριστερός το δέχεται αυτό... και αυτός θα αντιδρούσε, ίσως και πολύ χειρότερα από ένα δεξιό αναλόγως του χαρακτήρα του. Η γυναίκα του και το παιδί του είναι... αλίμονο!
the end
- Otto Weininger
Έλα ζουζουνάκι, δεν μιλάμε για αυτοάμυνα εδώ. Μιλάμε για γαμησι ασαλιωτο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:49 Το θέμα είναι ότι πολεμάτε αχυρανθρώπους καθώς κανείς δεν έχει μιλήσει υπερ της κατάργησης του δικαιώματος στην αυτοάμυνα.
Εσύ θα είσαι απέναντι και θα σκούζεις ότι δύο μπουνιές δεν δικαιολογουν κλωτσοπατιναδα 5-6 ορόφους μεχρι το ισόγειο μέχρι να μπορεί να μη μπορει να κουνησει παρα μόνο τα μάτια του.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σου έχω έτοιμη την απάντηση: η βία σ'αυτή τη περίπτωση είναι δυσανάλογηOtto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:55Έλα ζουζουνάκι, δεν μιλάμε για αυτοάμυνα εδώ. Μιλάμε για γαμησι ασαλιωτο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:49 Το θέμα είναι ότι πολεμάτε αχυρανθρώπους καθώς κανείς δεν έχει μιλήσει υπερ της κατάργησης του δικαιώματος στην αυτοάμυνα.
Εσύ θα είσαι απέναντι και θα σκούζεις ότι δύο μπουνιές δεν δικαιολογουν κλωτσοπατιναδα 5-6 ορόφους μεχρι το ισόγειο μέχρι να μπορεί να μη μπορει να κουνησει παρα μόνο τα μάτια του.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Λευκός Λύκος
Εγώ δεν πιστευω ότι τετοιοι άπλυτοι θα αντιδράσουν σε κάτι αντίστοιχο.Το βλέπω και εδώ μέσα.Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:54Όχι ρε φίλε παίρνω... αν δεν κάνει τίποτα δεν θα είναι λόγω πολιτικών πεποιθήσεων αλλά αδυναμίας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων εκείνη τη στιγμή.Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:53Μην παϊρνεις και όρκο.Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:50 Ρε παιδιά εγώ πιστεύω ότι ούτε και κάποιος αριστερός το δέχεται αυτό... και αυτός θα αντιδρούσε, ίσως και πολύ χειρότερα από ένα δεξιό αναλόγως του χαρακτήρα του. Η γυναίκα του και το παιδί του είναι... αλίμονο!
Σκίζουν τα στριγκακια τους γιατί ένα πρεζάκι πχ μπήκε να κλέψει και τον κοπάνησε ο ιδιοκτήτης μερικές κλωτσιές.
- blackpaint
ειδα το εσεις στο ποστ σου, και ειπα να το χρησιμοποιησω κι εγω. Ο δε παππους πυροβολησε εναν που βρηκε σπιτι του αλλα που δεν του επιτεθηκε. Τεραστια διαφορα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:44όταν λες "εσείς" ποιους εννοείς;blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 21:44κι εγω θα υποστηριζα οποιονδηποτε αμυνοταν για τη ζωη του. Αν αυτη η γυναικα του κοβε το λαρυγγι του ληστη, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα επαιρνε το μερος του. Μονο που εσεις δεν υποστηριζετε αυτους, αλλα αυτον που πυροβολησε απο το μπαλκονι και τους δυο που λιωσαν τον ζακ στις κλωτσιες ενω ηταν στο εδαφος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2018, 21:07
εγώ συμφωνώ απόλυτα πως η κοπέλα θα έπρεπε είτε να αθωωθεί, είτε να της επιβληθεί επιεικής ποινή
η διαφορά μας είναι πως εγώ θα υποστήριζα το ίδιο αν στη θέση της ήταν άντρας που είχε αμυνθεί προστατευόμενος την σωματική του ακεραιότητα σε περίπτωση ληστείας λόγου χάρη, πόσο μάλλον αν βρισκόταν και στο σπίτι του
εσείς όμως όχι
γιατί εγώ προσωπικά ποτέ δεν υποστήριξα αυτούς που κλότσησαν τον κωστόπουλο
αντιθέτως, θυμάμαι πριν μερικούς μήνες όταν ένας παππούς ογδονταφεύγα χρονών πυροβόλησε τους ληστές μέσα στο σπίτι του για να μην πάθει ό,τι έπαθαν αρκετοί άλλοι που βρέθηκαν στη θέση του, είχε βγει όλος ο προοδευτικός () χώρος και τον κατηγορούσε που πυροβόλησε το κακόμοιρο παιδί. Ο ίδιος ο τότε υπουργός προπο έλεγε πως "δεν θα γίνουμε φαρ ουέστ"
- Λευκός Λύκος
Υπερβολική βια.Δεν χρειαζεται τόσο ξύλο.Κάτι τέτοια γράφουν οι ναιδες του φόρουμ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:56σου έχω έτοιμη την απάντηση: η βία σ'αυτή τη περίπτωση είναι δυσανάλογηOtto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:55Έλα ζουζουνάκι, δεν μιλάμε για αυτοάμυνα εδώ. Μιλάμε για γαμησι ασαλιωτο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:49 Το θέμα είναι ότι πολεμάτε αχυρανθρώπους καθώς κανείς δεν έχει μιλήσει υπερ της κατάργησης του δικαιώματος στην αυτοάμυνα.
- Otto Weininger
Γιατι δεν προλαβε να του επιτεθει.blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:57ειδα το εσεις στο ποστ σου, και ειπα να το χρησιμοποιησω κι εγω. Ο δε παππους πυροβολησε εναν που βρηκε σπιτι του αλλα που δεν του επιτεθηκε. Τεραστια διαφορα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:44όταν λες "εσείς" ποιους εννοείς;blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 21:44 κι εγω θα υποστηριζα οποιονδηποτε αμυνοταν για τη ζωη του. Αν αυτη η γυναικα του κοβε το λαρυγγι του ληστη, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα επαιρνε το μερος του. Μονο που εσεις δεν υποστηριζετε αυτους, αλλα αυτον που πυροβολησε απο το μπαλκονι και τους δυο που λιωσαν τον ζακ στις κλωτσιες ενω ηταν στο εδαφος.
γιατί εγώ προσωπικά ποτέ δεν υποστήριξα αυτούς που κλότσησαν τον κωστόπουλο
αντιθέτως, θυμάμαι πριν μερικούς μήνες όταν ένας παππούς ογδονταφεύγα χρονών πυροβόλησε τους ληστές μέσα στο σπίτι του για να μην πάθει ό,τι έπαθαν αρκετοί άλλοι που βρέθηκαν στη θέση του, είχε βγει όλος ο προοδευτικός () χώρος και τον κατηγορούσε που πυροβόλησε το κακόμοιρο παιδί. Ο ίδιος ο τότε υπουργός προπο έλεγε πως "δεν θα γίνουμε φαρ ουέστ"
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
!!blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:57 Ο δε παππους πυροβολησε εναν που βρηκε σπιτι του αλλα που δεν του επιτεθηκε. Τεραστια διαφορα.
μπήκε στο σπίτι του για να παίξουν μπριζ;
έπρεπε να τον ρωτήσει πρώτα και μετά να πυροβολήσει εφόσον μάθαινε πρώτα με λεπτομέρειες τις προθέσεις των παράτυπων επισκεπτών;
έπρεπε δηλαδή πρώτα να τους αφήσει να του επιτεθούν και μετά να πυροβολήσει (όταν δε θα είναι σε θέση ούτε να σταθεί στα πόδια του δηλαδή);
ρε παιδιά, σοβαρευτείτε επιτέλους
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αλλο τι θα εκανε, αλλο τι θα πει οτι θα εκανε.Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:50 Ρε παιδιά εγώ πιστεύω ότι ούτε και κάποιος αριστερός το δέχεται αυτό... και αυτός θα αντιδρούσε, ίσως και πολύ χειρότερα από ένα δεξιό αναλόγως του χαρακτήρα του. Η γυναίκα του και το παιδί του είναι... αλίμονο!
- Dwarven Blacksmith
Εγώ δεν θα μπορέσω να σκούξω γιατί δεν θα το γράψεις δημοσίως φυσικά, αντίθετα θα πεις στο δικαστήριο πως ότι έγινε ήταν εν θερμώ και σε καμία περίπτωση προσχεδιασμένο και προ-ποσταρισμένο. Η άτιμη ένταση της στιγμής.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:55Έλα ζουζουνάκι, δεν μιλάμε για αυτοάμυνα εδώ. Μιλάμε για γαμησι ασαλιωτο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:49 Το θέμα είναι ότι πολεμάτε αχυρανθρώπους καθώς κανείς δεν έχει μιλήσει υπερ της κατάργησης του δικαιώματος στην αυτοάμυνα.
- blackpaint
ηταν ενοπλος και ο ληστης αοπλος. Αρκουσε να τον απειλησει με το οπλο η να πυροβολησει στον αερα, οχι να σκοτωσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:59!!blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:57 Ο δε παππους πυροβολησε εναν που βρηκε σπιτι του αλλα που δεν του επιτεθηκε. Τεραστια διαφορα.
μπήκε στο σπίτι του για να παίξουν μπριζ;
έπρεπε να τον ρωτήσει πρώτα και μετά να πυροβολήσει εφόσον μάθαινε πρώτα με λεπτομέρειες τις προθέσεις των παράτυπων επισκεπτών;
έπρεπε δηλαδή πρώτα να τους αφήσει να του επιτεθούν και μετά να πυροβολήσει (όταν δε θα είναι σε θέση ούτε να σταθεί στα πόδια του δηλαδή);
ρε παιδιά, σοβαρευτείτε επιτέλους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-