!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έλληνες με μικρότερες συντρόφους

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Έλληνες με μικρότερες συντρόφους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

mec έγραψε: 01 Οκτ 2018, 22:54 Ζήλεια για ενήλικα άτομα που κάνουν το κέφι τους. Εγώ αυτό βλέπω.
Δεν κανουν απλα το κεφι τους. Οι ηλικιωμενοι δηθεν επιβητωρες δειχνουν εγωισμο και ανασφαλεια με τις εντυπωσιακες κινησεις τους. Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες. Ο γσλανος με τη 40αρα μπορει να ειναι ενα πραγματικο ζευγαρι. Αλλα καποιοι αλλοι τι θελουν να δειξουνε; οτι αρεσουνε; ε τους εχω νεα, δεν αρεσουνε
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Υδράργυρος έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:23
mec έγραψε: 01 Οκτ 2018, 22:54 Ζήλεια για ενήλικα άτομα που κάνουν το κέφι τους. Εγώ αυτό βλέπω.
Δεν κανουν απλα το κεφι τους. Οι ηλικιωμενοι δηθεν επιβητωρες δειχνουν εγωισμο και ανασφαλεια με τις εντυπωσιακες κινησεις τους. Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες. Ο γσλανος με τη 40αρα μπορει να ειναι ενα πραγματικο ζευγαρι. Αλλα καποιοι αλλοι τι θελουν να δειξουνε; οτι αρεσουνε; ε τους εχω νεα, δεν αρεσουνε
Ναι, αλλά σε αυτό που γράφει παρακάτω, δεν έχει άδικο. Είναι συναλλαγή και οι 2 πλευρές έχουν επίγνωση της κατάστασης, οπότε δεν μας αφορά.
Εντάξει τα άλλα που γράφτηκαν περί έρωτα κλπ. είναι "πήρα κουρτίνα 3 και βγήκε ο ζονγκ".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

mec έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:18
Zήλεια, λέμε ρε συ Paul. Γιατί ο άλλος να έχει λεφτά και να μπορεί, ενώ εγώ να μην έχω; Από κεί ξεκινάνε όλα. Κι αφού δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να τον σπιλώσω. Εντωμεταξύ ο άλλος χέστηκε. Πήρε ένα δίποδο pet και περνάει την ώρα του. Αφού κάποιες/οι πουλάνε τον εαυτό τους σαν pet, κάποιοι που μπορούν θα αγοράσουν. Σε αυτές τις σχέσεις κανένας δεν κοροιδεύει κανέναν. Πρόκειται για μία έντιμη συναλλαγή. Άλλά όποιος δεν μπορεί αυτά που μπορούν οι άλλοι, ωρύεται συνήθως με ηθικές αξίες, πράγμα που στην συγκεκριμμένη περίπτωση είναι αδικαιολόγητο, γιατί πρόκειται για συνεύρευση ενηλίκων κι απόλυτα νόμιμη πράξη.
Μα το παραξενο δεν ειναι οτι κραζουν τοσο οι αντρες οσο οι γυναικες, ιδιαιτερα για ηλικιωμενο αντρα με κοπελα. Οι αντρες μπορει να κραζουν απο ζηλεια αλλα οι γυναικες κραζουν προς ηθικη συμμορφωση και τηρηση της νορμαλ ταξης των πραγματων, πραττουν ως θεματοφυλακες. Εμεις δε θα λεγαμε και τοσα πολλα αν καποιος νεος τα εφτιαχνε με μια ηλικιωμενη. Αν παρατηρησεις οποτε ανοιγουμε τετοιο θεμα η εκφραστικοτητα των γυναικων εκφραζεται με λεξεις οπως "σιχαμα, " αηδια" κλπ
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

paul25 έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:38
Μα το παραξενο δεν ειναι οτι κραζουν τοσο οι αντρες οσο οι γυναικες, ιδιαιτερα για ηλικιωμενο αντρα με κοπελα. Οι αντρες μπορει να κραζουν απο ζηλεια αλλα οι γυναικες κραζουν προς ηθικη συμμορφωση και τηρηση της νορμαλ ταξης των πραγματων, πραττουν ως θεματοφυλακες. Εμεις δε θα λεγαμε και τοσα πολλα αν καποιος νεος τα εφτιαχνε με μια ηλικιωμενη. Αν παρατηρησεις οποτε ανοιγουμε τετοιο θεμα η εκφραστικοτητα των γυναικων κινειτε με λεξεις οπως "σιχαμα, " αηδια" κλπ
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι προσωπικά (για να μη γενικεύω και αρπάζεστε) μου φαίνεται αδιανόητο να ιδρώνει αυτό το πράμα μέσα μου;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Zήλεια, λέμε ρε συ Paul. Γιατί ο άλλος να έχει λεφτά και να μπορεί, ενώ εγώ να μην έχω; Από κεί ξεκινάνε όλα. Κι αφού δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να τον σπιλώσω. Εντωμεταξύ ο άλλος χέστηκε. Πήρε ένα δίποδο pet και περνάει την ώρα του. Αφού κάποιες/οι πουλάνε τον εαυτό τους σαν pet, κάποιοι που μπορούν θα αγοράσουν. Σε αυτές τις σχέσεις κανένας δεν κοροιδεύει κανέναν. Πρόκειται για μία έντιμη συναλλαγή. Άλλά όποιος δεν μπορεί αυτά που μπορούν οι άλλοι, ωρύεται συνήθως με ηθικές αξίες, πράγμα που στην συγκεκριμμένη περίπτωση είναι αδικαιολόγητο, γιατί πρόκειται για συνεύρευση ενηλίκων κι απόλυτα νόμιμη πράξη.
Μα το παραξενο δεν ειναι οτι κραζουν τοσο οι αντρες οσο οι γυναικες, ιδιαιτερα για ηλικιωμενο αντρα με κοπελα. Οι αντρες μπορει να κραζουν απο ζηλεια αλλα οι γυναικες κραζουν προς ηθικη συμμορφωση και τηρηση της νορμαλ ταξης των πραγματων, πραττουν ως θεματοφυλακες. Εμεις δε θα λεγαμε και τοσα πολλα αν καποιος νεος τα εφτιαχνε με μια ηλικιωμενη. Αν παρατηρησεις οποτε ανοιγουμε τετοιο θεμα η εκφραστικοτητα των γυναικων εκφραζεται με λεξεις οπως "σιχαμα, " αηδια" κλπ
Εντάξει η αλήθεια είναι τον έχουμε γλωσσοφάει το Μανωλάκη κι εμείς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:14Μην τη σχολιάζεις, δεν σε πίεσα.
Σοβαρά, να μη σχολιάσω; Αφού με αφορά. Να σου υπενθυμίσω ότι έγραψα κι αυτό:
Τεσπα, σε μένα που εξασκούσα το «σπόρ» μέχρι το 12 (γιατί μετά συμμαζεύτηκα) αυτό λειτουργούσε μία χαρά.
Έρχεσαι και πετάς από κάτω κάτι για κόπρους συλλήβδην. Με ταίζεις ή με ποτίζεις ρε Cecily?
Για να θυμηθώ μία περίπτωση: είμαι 47 κι έχω γυρίσει από εμπορική αποστολή στην Αφρική όπου μου είχε φύγει ο πάτος κι είμαι αραχτός για καιρό περιμένοντας νέα δουλειά κι εντωμεταξύ πηγαίνω κάθε μερα κατα τις δεκα να πάρω τον καφέ μου σε καλό στεκι και η άλλη (κάπου στα 20) νομίζει ότι είμαι εισοδηματίας και μου την πέφτει. Θα την αφήσω; Θα κάθομαι, λες, να σκέφτομαι τι νομίζει ο καθένας;

Λίγο τακτ σε πείραζε να έχεις; Εκτός αν δεν το πρόσεξες.
Άβαταρ μέλους
paul25

Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:40
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι προσωπικά (για να μη γενικεύω και αρπάζεστε) μου φαίνεται αδιανόητο να ιδρώνει αυτό το πράμα μέσα μου;
Μα γιατι να το φανταστεις για σενα; Εγω οταν μου λεει καποιος οτι του αρεσει μια μεγαλυτερη δε φανταζομαι τιποτα απλα αν μου αρεσει η δε μου αρεσει σε εξωτερικη εμφανιση κοιταω. Αν αυτος βρισκει κατι...οκ...who cares? Βασικα αυτη την αντιδραση την εχω διαπιστωσει με τις γυναικες και εξω στο πραγματικο κοσμο, οι αντρες δεν αντιδρουν ετσι σε αντιστοιχη περιπτωση.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

mec έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:45
Έρχεσαι και πετάς από κάτω κάτι για κόπρους συλλήβδην. Με ταίζεις ή με ποτίζεις ρε Cecily?
Για να θυμηθώ μία περίπτωση: είμαι 47 κι έχω γυρίσει από εμπορική αποστολή στην Αφρική όπου μου είχε φύγει ο πάτος κι είμαι αραχτός για καιρό περιμένοντας νέα δουλειά κι εντωμεταξύ πηγαίνω κάθε μερα κατα τις δεκα να πάρω τον καφέ μου σε καλό στεκι και η άλλη (κάπου στα 20) νομίζει ότι είμαι εισοδηματίας και μου την πέφτει. Θα την αφήσω; Θα κάθομαι, λες, να σκέφτομαι τι νομίζει ο καθένας;

Λίγο τακτ σε πείραζε να έχεις; Εκτός αν δεν το πρόσεξες.
Ξανατσέκαρε το ποστ, διότι το δικό μου σχόλιο έγινε πριν γράψεις το προσωπικό σου παράδειγμα και χωρίς να ξέρω το προσωπικό σου παράδειγμα. Τώρα, αν έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, δεν είναι κακό, δεν είμαστε "παρέα" και δεν σε υποχρεώνω να αλλάξεις γνώμη, όπως κι εσύ δε θα υποχρεώσεις εμένα. Όσο για το τακτ, μα που να ήξερα τι κάνεις εσύ στη ζωή σου; Τεσπα, επειδή, όντως, δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις στη ζωή σου, ας επανέλθουμε στο γ' ενικό, διότι δεν υπάρχει λόγος να προσωποποιούμε την συζήτηση.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Και η μανα μου γερο με λεει.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

paul25 έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:48
Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:40
Μα γιατι να το φανταστεις για σενα; Εγω οταν μου λεει καποιος οτι του αρεσει μια μεγαλυτερη δε φανταζομαι τιποτα απλα αν μου αρεσει η δε μου αρεσει σε εξωτερικη εμφανιση κοιταω. Αν αυτος βρισκει κατι...οκ...who cares? Βασικα αυτη την αντιδραση την εχω διαπιστωσει με τις γυναικες και εξω στο πραγματικο κοσμο, οι αντρες δεν αντιδρουν ετσι σε αντιστοιχη περιπτωση.
Προφανώς και δεν αντιδρούν έτσι οι άντρες, διότι στο συγκεκριμένο παράδειγμα ο μεν παίρνει το γκομενάκι και η δε τον μπαρμπα-γιαννη τον κανατά. (όπου κανατάς βάλε εργοστασιάρχη, πλοιοκτήτη, κλπ. σιγά μην έπαιρνε τον κανατά).
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Τι να ζηλεψω απο εναν κουστα; τα νειατα του; :lol: ή την 25χρονη trophy wife, η οποια μολις εχει σποφοιτησει απο το ντιρι και ονειρευρται μεγαλη ζωη; δεν εχουμε τιποτα το κοινο
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Δεν είναι πάντα τα λεφτά στη μέση.

Κάποτε είχα δεσμό με μια κοπέλα με την οποία τσακωνόμασταν για το παραμικρό, η σχέση δεν κράτησε χρόνο. Η ουσία είναι ότι ήταν πολύ ανασφαλής πράγμα που έκανε αφόρητη την ζήλια. Χωρίσαμε.
Κρατήσαμε όμως φιλικές επαφές, τελικά δημιούργησε δεσμό με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό της, 25 χρόνια πιο μεγάλος χωρίς κάποια ιδιαίτερη περιουσία, ένα σπίτι και ένα μαγαζί. Η πλάκα είναι ότι ηρέμησε γιατί κοντά του ένοιωθε ασφάλεια, αναζητούσε την ασφάλεια του πατέρα στον άνθρωπό της. Έχουν και ένα παιδάκι 5 χρονών τώρα.
the end
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ναι.... οκ.....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
paul25

Απο τη πραγματικη ζωη:

Αν μια μεγαλη σε ηλικια γυναικα δηλωσει σε καποιους αντρες οτι της αρεσουν οι μικροι αντρες, οι αντρες το πιο πιθανο να γελασουν και να πουν κανα "πωωω! Μερακλου η γιαγια ε; " και να σκασουν στα γελια, αλλα θα το καλοδεχθουν ως μια πραγματικοτητα της ζωης,δεν θα το κατακρινουν ηθικα και το πολυ-πολυ να κανουν και πλακα του τυπου "φανταζεσαι τη γιαγια να κανει...." και θα σκανε στα γελια μεταξυ τους, ενω αν ειναι μπροστα μπορει να της πουνε ακομα "Μπραβο κυρα Μαρια! " κλπ κλπ. Αντιστοιχα οι γυναικες τωρα θα πουν ενα " ουουουου! Το πορνογερο που τολμαει να κανει τετοια με το ενα ποδι στο ταφο, πως τολμα;" η "ιιιχ! Το σιχαμα! Μου ερχεται να ξερασω κοριτσια" αντιδραση σαν να οριζουν εμμεσα ποιο ειναι το ηθικα σωστο και να επιβαλλουν μια συμπεριφορα μην τολμησετε ποτε να παραστρατησετε απο αυτο θα ειστε για παντα σιχαμενες.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Gherschaagk έγραψε: 02 Οκτ 2018, 00:02 ναι.... οκ.....
:smt108
Δεν έχω κάποιο λόγο να πω ψέματα. τρου στόρυ
the end
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”