!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Την λιγουρεύεστε;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Την λιγουρεύεστε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Namrail έγραψε: 29 Σεπ 2018, 22:08

Το ξέρω, είσαι λίγο αφελής, αλλά έχεις καλή καρδούλα. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο. :hebit:

Είσαι σκληρός
Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Σεπ 2018, 22:12
Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 22:09
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Σεπ 2018, 21:54
Για 2 εργαζόμενους μισθωτούς πρόκειται προφανώς, ε δε φταίει η νοοτροπία που δεν έχουν ένα ολόκληρο μισθό σε δώσουν σε τρίτο.
Δε το καταλαβαίνω αυτό. Ζητάνε άνθρωπο 12ωρες τη μέρα αλλά δε βγαίνουν να πληρώνουν για τόσες ώρες; Τότε γιατί ζητάνε άτομο;
Υποθέτω γιατί δεν ξέρουν τις τιμές τις αγοράς, ή γιατί διάβασαν το Art of the Deal.
Μάλλον επειδή ξέρουν τι παίζει στην αγορά έχουν αυτές τις απαιτήσεις. Υπάρχουν άνθρωποι με ανάγκη που θα πάνε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

perseus έγραψε: 29 Σεπ 2018, 21:57 Χαοινη ,καταρχας καμμια σχεση μια γρια με ενα μωρο,δευτερον δεν μου λες σε τι κατασταση ειναι η μανα σου ? και η διπλανη εχει γυναικα για την μανα της απλα για να την προσεχει ,αντε ομως να ειναι ανημπορη να ειναι στο κρεββατι ναμην μπορει να εξυπηρετηθει κα αν παθει τιποτα η γρια χαλαλι ,τηνεχει ζησει την ζωη της ,το παιδι ομως?
Το παιδί χρειάζεται περισσότερη προσοχή και λιγότερη κούραση.

Η μάνα μου χρειάζεται βοήθεια να σηκωθεί από το κρεβάτι και να κάτσει σε καρότσι για να πάει στην τουαλέτα (κι εκεί θέλει βοήθεια) ή στο τραπέζι για φαγητό γιατί δεν μπορεί να περπατάει πλέον.
Υποχρέωση της γυναίκας που την φροντίζει είναι να κρατάει το σπίτι καθαρό, να μαγειρεύει να πλένει και να σιδερώνει,
Σίγουρα το 12ωρο με το μωρό έχει λιγότερη κούραση.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Δε μου λες Χαινη, πληροφοριακά επειδή με ενδιαφέρει, πόσες γυναίκες άλλαξες μέχρι να βρεις μία και να μπορέσεις να την εμπιστευτείς οτι θα είναι οκ με την μάνα σοου?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 22:30
perseus έγραψε: 29 Σεπ 2018, 21:57 Χαοινη ,καταρχας καμμια σχεση μια γρια με ενα μωρο,δευτερον δεν μου λες σε τι κατασταση ειναι η μανα σου ? και η διπλανη εχει γυναικα για την μανα της απλα για να την προσεχει ,αντε ομως να ειναι ανημπορη να ειναι στο κρεββατι ναμην μπορει να εξυπηρετηθει κα αν παθει τιποτα η γρια χαλαλι ,τηνεχει ζησει την ζωη της ,το παιδι ομως?
Το παιδί χρειάζεται περισσότερη προσοχή και λιγότερη κούραση.

Η μάνα μου χρειάζεται βοήθεια να σηκωθεί από το κρεβάτι και να κάτσει σε καρότσι για να πάει στην τουαλέτα (κι εκεί θέλει βοήθεια) ή στο τραπέζι για φαγητό γιατί δεν μπορεί να περπατάει πλέον.
Υποχρέωση της γυναίκας που την φροντίζει είναι να κρατάει το σπίτι καθαρό, να μαγειρεύει να πλένει και να σιδερώνει,
Εξαρτάται την ηλικία του μωρού. Αλλά η ευθύνη που φέρεις είναι τεράστια. Όσο και να είναι.
Και φυσικά όσο μεγαλώνει τόσο πιο απαιτητικό σε ενέργεια και χρόνο είναι. Βασικά δε σταματάς. Ποτέ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Η αλήθεια είναι οτι το μωρό και ο γέρος άνθρωπος με ειδικές ανάγκες, δεν παλεύονται.
Όσοι δεν γνωρίζουν καταλαβαίνω οτι αγνοοούν τις ανάγκες, όπως τις αγνοούσα κι εγώ κάποτε
Άβαταρ μέλους
Chainis

Σουβλίτσα έγραψε: 29 Σεπ 2018, 22:32 Δε μου λες Χαινη, πληροφοριακά επειδή με ενδιαφέρει, πόσες γυναίκες άλλαξες μέχρι να βρεις μία και να μπορέσεις να την εμπιστευτείς οτι θα είναι οκ με την μάνα σοου?
Πολλές.
Δύο μόνο πέτυχα που είμασταν ευχαριστημένοι και η μάνα και τα παιδιά, η πρώτη έφυγε μετά από 5 χρόνια γιατί βρήκε (της βρήκαν συγγενείς της) καλή δουλειά στην πατρίδα της, η δεύτερη τώρα θα μείνει γιατί είναι στο ίδιο χωριό και τα παιδιά της που δουλεύουν σε άλλες δουλειές.
Είναι δυσεύρετες οι καλές περιπτώσεις.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 22:37
Σουβλίτσα έγραψε: 29 Σεπ 2018, 22:32 Δε μου λες Χαινη, πληροφοριακά επειδή με ενδιαφέρει, πόσες γυναίκες άλλαξες μέχρι να βρεις μία και να μπορέσεις να την εμπιστευτείς οτι θα είναι οκ με την μάνα σοου?
Πολλές.
Δύο μόνο πέτυχα που είμασταν ευχαριστημένοι και η μάνα και τα παιδιά, η πρώτη έφυγε μετά από 5 χρόνια γιατί βρήκε (της βρήκαν συγγενείς της) καλή δουλειά στην πατρίδα της, η δεύτερη τώρα θα μείνει γιατί είναι στο ίδιο χωριό και τα παιδιά της που δουλεύουν σε άλλες δουλειές.
Είναι δυσεύρετες οι καλές περιπτώσεις.
i know, κλαψ
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Βλέπω υπάρχει και η άποψη ότι άμα δεν κάνεις κάτι αλλά παρευρίσκεσαι στο χώρο, δεν πρέπει να πληρώνεσαι για όλες τις ώρες. Καλά το πάμε..

Σα να λέμε, έλα μωρέ και τί θα έκανες αυτές τις ώρες; Σιγά, λεφτά δεν έχεις να βγεις, να διασκεδάσεις,, εδώ κανεις και κάτι χρήσιμο.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Chainis

Spiros252 έγραψε: 29 Σεπ 2018, 22:43 Βλέπω υπάρχει και η άποψη ότι άμα δεν κάνεις κάτι αλλά παρευρίσκεσαι στο χώρο, δεν πρέπει να πληρώνεσαι για όλες τις ώρες. Καλά το πάμε..

Σα να λέμε, έλα μωρέ και τί θα έκανες αυτές τις ώρες; Σιγά, λεφτά δεν έχεις να βγεις, να διασκεδάσεις,, εδώ κανεις και κάτι χρήσιμο.
Σπύρο μην λες ότι να 'ναι.

Υπάρχει η άποψη και από "εργοδότες" και από αλλοδαπές εργαζόμενες ότι αν είμαι 50+ και αμόρφωτη και δεν ξέρω καλά την γλώσσα το να βρω μια δουλειά που μου δίνουν 550 (και 500 και 450 άλλες) και έχω μηδενικά έξοδα γιατί μου παρέχουν και φαγητό και ύπνο, είναι πολύ καλή περίπτωση γιατί θα μαζέψω χρήματα που θα είναι πολλαπλάσια στην πατρίδα μου όταν γυρίσω κι ας ξυπνάω και μια φορά την νύχτα κι ας έχω μόνο 2 ή 4 ρεπό τον μήνα και καθημερινή έξοδο μόνο για να ψωνίσω από το σούπερ μάρκετ ή το φαρμακείο.

Είναι πάρα πολλές τέτοιες γυναίκες στην Ελλάδα, το θέμα για τους ενδιαφερόμενους είναι να τους τύχει καλή περίπτωση.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 22:30

:p3: :p3: :p3:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Chainis

Έχεις εμπειρία και από μωρά και από γέρους;

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Chainis τα γνωρίζω πολύ καλά όλα αυτά που γράφεις. Ωστόσο το 12ωρο επεκτείνεται σε όλες τις εργαζόμενες ακόμα και στις εξωτερικές που δεν έχουν φαγητό, πληρώνουν νοίκι και έχουν και οικογένεια. Το ότι δεν κάνουν κάτι συγκεκριμένο δεν σημαίνει ότι δεν αφιερώνουν το χρόνο τους εκει και αυτό θίγω.

12ωρο σημαίνει ότι πας σπίτι σου μόνο για ένα ντουζ και ύπνο.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Που καταντησαμε.Εκει που ηθελαν καποια μεγαλα κεφαλια να καταντησουμε.12ωρο εργασια με 500 ευρω μισθο και να λεμε και ευχαριστω.Και το χειροτερο,Να το υποστηριζουν ως θετικο κιολας καποιοι. :fp:
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 23:15 Έχεις εμπειρία και από μωρά και από γέρους;
Ναι, έχω εμπειρία και από τα δυο! Και αμφισβητώ ότι 12ωρο με μωρό είναι ξεκούραστο!

Πόσο χαμηλά θα πέσετε για να δικαιολογήσετε την κατάπτυστη αυτή αγγελία;

Άσε, ξέρω. Όσο χρειάζεται.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”