Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 15:14
Αυτό δεν είναι τίποτα. Οι Ιάπωνες το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και έφτιαξαν συνθετικό κρέας από πρωτεΐνες συλλέγμενες από αποχετεύσεις.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Δεν είπα να τις έχεις σε ανοιχτό μπολ σαν μανταρίνια.Libre arbitre έγραψε: 10 Ιαν 2023, 14:45Και δεν γίνονται ατραξιόν για παντός είδους ζωύφια;hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2023, 13:59Πήζει. Αλλά υπάρχουν δυο λύσεις: τις ξεπλένεις ή δεν τις βάζεις στο ψυγείο (γιατί δεν χρειάζεται).
Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.Libre arbitre έγραψε: 10 Ιαν 2023, 14:56Ε, να καταργήσουμε το Αουτάν τοτενες.
Θέλει πολύ γλίτσιασμα για να μην τον πλησιάζουν ζουζούνια. Δεν θα το αντέξει.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:36Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.
Πίστεψέ με μια χαρά σε τσιμπάνε με σκέτο ελαιόλαδο. Εκτός κι αν βάλεις μέσα σε αυτό διαφορά αιθέρια έλαια. Π.χ λεβάντα...hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:36Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.
Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:38Θέλει πολύ γλίτσιασμα για να μην τον πλησιάζουν ζουζούνια. Δεν θα το αντέξει.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:36Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.
GoBzi έγραψε: 10 Ιαν 2023, 13:26Πρώτον εσύ ο ίδιος είσαι Ευρωπαίος. Δεύτερον, πάλι καλά που υπάρχουν αυτοί οι μπουχεσες και δεν τρως λάδι αποχέτευσης.
Ωραίος.Libre arbitre έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:46Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:38Θέλει πολύ γλίτσιασμα για να μην τον πλησιάζουν ζουζούνια. Δεν θα το αντέξει.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:36
Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.![]()
Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:52Ωραίος.Libre arbitre έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:46Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:38
Θέλει πολύ γλίτσιασμα για να μην τον πλησιάζουν ζουζούνια. Δεν θα το αντέξει.![]()
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γνωριζόμαστε.
ειπε, καθώς γύρισε απολαυστικά στον ουρανίσκο του το νεκταρ του μπακογιάννη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2023, 10:50 ο νάνος είναι απασχολημένος σήμερα, δεν προλαβαίνει να μπει εδώ
ναιΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:16 Δηλαδή το κινέζικο βρωμόλαδο είναι χειρότερο από τις παγκοσμίας κλίμακας μπόμπες στα ποτά, τις κοτομπουκιές του λιντλ ή την καπνιστη σαλμονέλλα των Πατρών;
να βαλεις τσιλια μεσα στο λαδι... να γινει καυτερο για να καιγονται τα κουνουπια μολις σε τσιμπησουν...Libre arbitre έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:42Πίστεψέ με μια χαρά σε τσιμπάνε με σκέτο ελαιόλαδο. Εκτός κι αν βάλεις μέσα σε αυτό διαφορά αιθέρια έλαια. Π.χ λεβάντα...hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2023, 15:36Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.