Το μεγαλύτερο έγκλημα που συντελέστηκε με το φέησμπουκ στην Ελλάδα ήταν ότι εξοικείωσε με την τεχνολογία πληθυσμό που δεν έπρεπε να εξοικειωθεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2023, 15:33Το πιο ενδιαφέρον είναι ο συνδυασμός της εκτόξευσης των διαστημόπλοιων από τη συμπαντική του Γκράαλ.AlienWay έγραψε: 08 Ιαν 2023, 14:15 Ενδιαφέρον πάντως έχει το γεγονός ότι αυτοί που μιλάνε για αστρόπλοια και διαγαλαξιακές μάχες, συνήθως δεν έχουν διαβάσει ούτε μια αράδα από επιστημονική φαντασία.
Μ' ένα σμπάρο, χιλιάδες ψαγμένα τρυγόνια, που επιμορφούνονται από τους μύστες του φέισμπουκ.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΨΕΚΟΝΗΜΑ
Re: ΨΕΚΟΝΗΜΑ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εμένα μου φαίνεται πως πήρε την μάπα της από φωτογραφία που έβγαλε πριν 20 χρόνια, έβαλε πάνω φίλτρα και την πέταξε στο σώμα κάποιας άλλης.
Εάν προσέξεις την φωτογραφία υπάρχει μια τομή στον λαιμό της, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι λόγο του φίλτρου ή απλά κακό Photoshop.
Επίσης το πρόσωπο έχει άλλο χρώμα από το λαιμό και το σώμα.GoBzi έγραψε: 08 Ιαν 2023, 15:42Εμένα μου φαίνεται πως πήρε την μάπα της από φωτογραφία που έβγαλε πριν 20 χρόνια, έβαλε πάνω φίλτρα και την πέταξε στο σώμα κάποιας άλλης.
Εάν προσέξεις την φωτογραφία υπάρχει μια τομή στον λαιμό της, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι λόγο του φίλτρου ή απλά κακό Photoshop.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι ειναι παλι αυτος ο λετσος?Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2023, 02:16
Ο υπαρχηγός της.
Έχει ανοιχτό το πουκαμισάκι και φαίνεται από μέσα το μπλουζάκι.
panos291 έλα λίγο.
Τί είναι τα υπερσύμπαντα..;; 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι εννοείς; Δεν φοριούνται έτσι τα υποκάμισα;panos291 έγραψε: 08 Ιαν 2023, 20:59Τι ειναι παλι αυτος ο λετσος?Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2023, 02:16
Ο υπαρχηγός της.
Έχει ανοιχτό το πουκαμισάκι και φαίνεται από μέσα το μπλουζάκι.
panos291 έλα λίγο.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
εχετε τον στρατηγό της Αθηνας και σχολιαζετε το πουκαμισο, ψεκες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μία υπερμαλακία.
σταματα ρε να ζηλεύεις την Θεά, και εσυ εισαι υπερσυντονίστρια του υπερφόρουμ οκ.
- taxalata xalasa
- taxalata xalasa
γιατί; μηπως εισαι δρακονιανος και σε χαλαει που μαθαμε την αληθεια για το τι κουμασια ειστε εσεις;AlienWay έγραψε: 08 Ιαν 2023, 15:37Το μεγαλύτερο έγκλημα που συντελέστηκε με το φέησμπουκ στην Ελλάδα ήταν ότι εξοικείωσε με την τεχνολογία πληθυσμό που δεν έπρεπε να εξοικειωθεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2023, 15:33Το πιο ενδιαφέρον είναι ο συνδυασμός της εκτόξευσης των διαστημόπλοιων από τη συμπαντική του Γκράαλ.AlienWay έγραψε: 08 Ιαν 2023, 14:15 Ενδιαφέρον πάντως έχει το γεγονός ότι αυτοί που μιλάνε για αστρόπλοια και διαγαλαξιακές μάχες, συνήθως δεν έχουν διαβάσει ούτε μια αράδα από επιστημονική φαντασία.
Μ' ένα σμπάρο, χιλιάδες ψαγμένα τρυγόνια, που επιμορφούνονται από τους μύστες του φέισμπουκ.![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Τί ξέρετε και δεν μου λέτε..;;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα σε αναλάβει η θεά.Parrot έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:08Τί ξέρετε και δεν μου λέτε..;;![]()
You have been warned.
Η θεά ποιά είναι..; Η καραφλή κοκκινομάλλα στο βίντεο..;Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:10Θα σε αναλάβει η θεά.
You have been warned.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι. Υπάρχει κανένα πρόβλημα μ' αυτό;Parrot έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:26Η θεά ποιά είναι..; Η καραφλή κοκκινομάλλα στο βίντεο..;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith