!!! DEVELOPMENT MODE !!!
EUROVISION 2023
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: EUROVISION 2023
Στηρίζομεν Γερμανία και Φινλανδία, εννοείται!
- vantono
Δάσκαλε Eθνικοκοινωνιστης, τι βαθμολογία εχομεν για την εβραιοπούλα? 
- Eθνικοκοινωνιστης
πολυ σκυλε,εχει καλυτερα κομματιαvantono έγραψε: 10 Μάιος 2023, 11:53 Δάσκαλε Eθνικοκοινωνιστης, τι βαθμολογία εχομεν για την εβραιοπούλα?![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
β' ημιτελικός σημερα, περνάμε και το Σαββατο κερδίζουμε τη γιουροβιζγιο. Καλή μας επιτυχία!
Πώς την βλέπετε την συμμετοχή μας; Θα προκριθούμε σήμερα;
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
- vantono
Εννοείται. Και το Σαββατο νικητές. Ας αρχισει να ετοιμάζεται απο τωρα η διοργάνωση στην Αθηνα, για του χρονου.
Εγώ θα πλήρωνα για να προκριθούμε. Μάλιστα θα έβλεπα και τον τελικό. Τέτοια ξεφτίλα δεν πρέπει να έχει ξαναεμφανιστεί ποτέ σε τελικό Eurovision, θα ζούσαμε ιστορικές στιγμές.
Δυστυχώς πιο εύκολο είναι να αναστηθεί ο Άλκης Στέας παρά να προκριθούμε.
Δυστυχώς πιο εύκολο είναι να αναστηθεί ο Άλκης Στέας παρά να προκριθούμε.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- vantono
Σοβαρά τωρα, παίζει να ειναι το πιο αδιάφορο και γλυκανάλατο τραγούδι που εχουμε στείλει ποτέ.
Ετσι θεωρούσα και το περσινο εγω, αλλά το περσινό δεν συγκρίνεται με το φετινο. Ηταν ετη φωτός καλύτερο.
Ετσι θεωρούσα και το περσινο εγω, αλλά το περσινό δεν συγκρίνεται με το φετινο. Ηταν ετη φωτός καλύτερο.
Νομίζω έγινε και θέμα που δεν προκρίθηκε μια κοπελίτσα. Είχαν και ένσταση αν θυμάμαι καλάvantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:19 Σοβαρά τωρα, παίζει να ειναι το πιο αδιάφορο και γλυκανάλατο τραγούδι που εχουμε στείλει ποτέ.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Συμφωνώ. Ούτε η ερμηνεία μου αρέσειvantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:19 Σοβαρά τωρα, παίζει να ειναι το πιο αδιάφορο και γλυκανάλατο τραγούδι που εχουμε στείλει ποτέ.
- vantono
Εννοείται.
Φετος ψαχνομουν μπας και ρίξω και κανενα στοίχημα. Μετάνιωσω που δεν εσπρωξα περισσότερα στην Ουκρανία πέρυσι. Ηταν ο πιο εύκολος διπλασιασμός που εχω πετυχει στη ζωη μου.
- vantono
Το τελευταίο τιμιο τραγουδάκι που στείλαμε, και σαν ερμηνεία και σαν καλτ χαρακτήρα που οφειλει να εχει ενα γιουροβιζγιονικό τραγουδι που σεβεται τον εαυτό του, ηταν αυτο
Απο 'κει κι έπειτα, το μαύρο χαος!
RIP μέγα Αγάθωνα!
Απο 'κει κι έπειτα, το μαύρο χαος!
RIP μέγα Αγάθωνα!
- vantono
Ειχαν για τοπ φαβορί την Κλαυδία αρχικά (την τυπισσα που εχω ποστάρει στην αρχή του νηματος), μετά εγινε ακλόνητο φαβορί μια άλλη τύπισσα, και εν τέλει ξεφύτρωσε απο το πουθενά αυτός, που παιζει να ηταν και το πιο αδιάφορο τραγούδι μακράν.Lugozzi έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:21Νομίζω έγινε και θέμα που δεν προκρίθηκε μια κοπελίτσα. Είχαν και ένσταση αν θυμάμαι καλάvantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:19 Σοβαρά τωρα, παίζει να ειναι το πιο αδιάφορο και γλυκανάλατο τραγούδι που εχουμε στείλει ποτέ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση