Πόσους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ (ποσοστό στις εκλογές 36%) έχουμε στο forum;
Πόσους υποστηρικτές του Δημιουργία, Ξανά! (ποσοστό στις εκλογές 0,5%) έχουμε στο forum;
Πόσους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ (ποσοστό στις εκλογές 36%) έχουμε στο forum;
Τι σημασία έχει αν είναι αναρχοάπλυτη η κοπελίτσα ρε ιδεολογικά κολλημένε;vantono έγραψε: 19 Σεπ 2018, 17:19 η φάση ειναι πως αν βγει στην πορεία πχ, οτι η τύπισσα ηταν αναρχοάπλυτη και το έφαγε καταλάθος το ξύλο απο δικούς της, θα βγει μετά ολη αυτη η παραπχορουμική ακροδεξιά μάκα που τωρα την υπερασπίζεται με τοσο σθένος, και θα το γυρίσει στο καλαματιανο λέγοντας "καλά να πάθει η βρωμοάπλυτη που τις έφαγε απο δικούς της" κτλ, οπως ακριβώς ειχε γινει πριν καμποσους μήνες με εκεινη τη δικηγόρο στα Εξάρχεια με τη φωτοβολίδα στο πόδι.
Σε καταλαβαίνω, μάλλον τα έχεις ανάγκη τα 60 λεπτά της Κουμουνδούρου, για καμιά τζιβάνα από εισιτήριο. Σας μοιράζει ασάλιωτο πόνο ο Θάνος και τσιρίζετε απ' το ζόριΔεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:38 Έτζι! Εχουν τρελαθει στον πονο με τον Τζήμερο, τι να σου πω.
Αν και προσωπικά πιστεύω ότι στα @@ τους ο Τζήμερος και οι τρολλιές σας.
Παρ' όλες τις αντι-αριστερίστικες υστερίες που αμολάτε στο δίκτυο σε πλέον ψυχοπαθολογική μορφή, ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβερνηση![]()
Περαστικά!
Jafar έγραψε: 20 Σεπ 2018, 01:52 Τα θύματά της η Αριστερά τα θεωρεί παράπλευρες απώλειες στον αγώνα για το "καλό σκοπό", του τύπου "ωχου μωρέ τώρα". Οι δολοφονίες (ευθείες ή μη) αντιμετωπίζονται σαν αμελητέο ζήτημα, σα να μη συνέβη καν στην πραγματικότητα, μεμονωμένο περιστατικό, ότι αυτά τα λένε οι δεξιοί γιατί δεν έχουν επιχειρήματα κλπ. Πηγαίνετε να πεθάνετε σε καμιά γωνία λίγο να δω κάτι. Για να εκτιμηθεί και να χαρακτηριστεί κάποιο γεγονός ως "τραγωδία" πρέπει να έχει εγκριθεί από κάποιο αναρχοαυτόνομο - αυτοδιαχειριζόμενο στέκι στα Εξάρχεια πίνοντας ρακόμελα και στρίβοντας "τσιγάρα". Οι υπάλληλοι της Μαρφίν, του Ματιού κλπ προφανώς δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αυτές ώστε να εργαλειοποιήσει το θάνατό τους η Αριστερά (σε αυτά τα αναίσχυντα ΜΑΝΟΥΛΑ είναι). Τουλάχιστον αφού το παίζετε αποκλειστικοί ανθρωπιστές (και να γίνει πιο πειστικός ο ρόλος του πονόψυχου), θα μπορούσατε, έστω για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ, εσείς που σπάτε και καίτε επειδή πχ ο Αμίρ έσπασε το νύχι του στο πεζοδρόμιο, να δείξετε ότι ρε γαμώτο διαφωνείτε με το να καίγονται και να σκοτώνονται οι άνθρωποι σαν τα ποντίκια επειδή εσείς θέλετε να κάνετε την επαναστατική γυμναστική σας και να ικανοποιήσετε τις ανασφάλειές σας, τα κόμπλεξ σας και τις εφηβικές σας ονειρώξεις, μπας και φύγουν τα κα*λόσπυρα, έστω και στα 25-30-40 έτη που βρίσκεστε. Το αριστερό πολιτικό αισθητήριο λειτουργεί με κριτήρια Trash TV.
Άκουσες "μποτ" και μπήκες;Highlander έγραψε: 20 Σεπ 2018, 17:19Πόσους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ (ποσοστό στις εκλογές 36%) έχουμε στο forum;
Πόσους υποστηρικτές του Δημιουργία, Ξανά! (ποσοστό στις εκλογές 0,5%) έχουμε στο forum;

Άκουσα "τζήμερος μόνο" και μπήκα.Saliveros έγραψε: 20 Σεπ 2018, 17:50Άκουσες "μποτ" και μπήκες;Highlander έγραψε: 20 Σεπ 2018, 17:19Πόσους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ (ποσοστό στις εκλογές 36%) έχουμε στο forum;
Τζήμερος + μποτ λοιπόν το hint.
E όχι και συριζομπότ,και σίγουρα όχι καινούριος.Μου λείπει βέβαια αυτό το "αλλά" από το nick,αλλά δεν πειράζει.

Οι περισσοτεροι εθνικιστες επικομεταλλαδες,εσκαγαν και στα live με ελληνικες σημαιες κτλ.paul25 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 14:06 Επισης, υπηρχαν πολλοι μεταλαδες, υπηρχε ειδικη εκπομπη για μεταλ ραδιοφωνικη και τηλεοπτικη και σχεδον ανυπαρκτοι ραπερς, ηταν λες και ειχαν μεινει στο 80.
Μπα δικέ μου, βγάζω παραπάνω από όσα θα δεις ποτέ εσύ. Και θα πρότεινα να είσαι πιο ευγενικός με αυτούς που πληρώνουν το συστημα υγείας σου, την συνταξη των γονιών σου κλπ. Δείχνει τρόπους.Jafar έγραψε: 20 Σεπ 2018, 17:22Σε καταλαβαίνω, μάλλον τα έχεις ανάγκη τα 60 λεπτά της Κουμουνδούρου, για καμιά τζιβάνα από εισιτήριο. Σας μοιράζει ασάλιωτο πόνο ο Θάνος και τσιρίζετε απ' το ζόρι
ΥΓ. Χαιρέτα την εξουσία γιατί σε λίγο καιρό καταρρέει πανηγυρικά.![]()
Χέστηκα για τη ΝΔ, ένας μπλε ΣΥΡΙΖΑ έχει καταντήσει, απλά φοράει και γραβάτα. Καλά κρατάει ο κρατισμός. Κι εγώ πληρώνω εισφορές υπέρ υγείας κλπ, τι με αυτό; Απλά βαρέθηκα να πληρώνω ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, προκαταβολή φόρου, δυσθεώρητες εισφορές, το 70% του εισοδήματός μου να καταλήγει σε αυτό το ανίκανο κράτος και στο τέλος να έχω ένα κράτος μπάχαλο, να τα τρώνε οι διαχρονικοί "Καρανίκες", οι "Φωτόπουλοι, τα νοσοκομεία να μην έχουν ούτε τα στοιχειώδη, οι συνδικαλισταράδες να κάνουν ταξίδια, να διατηρούνται ένα σωρό άχρηστοι δημόσιοι οργανισμοί των οποίων τα ελλείμματα να πληρώνω πάλι ΕΓΩ κλπ. Δεν υπάρχει ελπίδα σ' αυτό το κωλοκράτος.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 21 Σεπ 2018, 09:03 Μπα δικέ μου, βγάζω παραπάνω από όσα θα δεις ποτέ εσύ. Και θα πρότεινα να είσαι πιο ευγενικός με αυτούς που πληρώνουν το συστημα υγείας σου, την συνταξη των γονιών σου κλπ. Δείχνει τρόπους.
ΥΓ. Ανυπομονώ να βγει η συστημική, προ-Ευρωπαϊκή ΝΔ στη εξουσία και να σε ακουω να κλαψουρίζεις πάλι.
Λογικο οι περισσοτεροι εθνικιστες μεταλλαδες να ειναι επικο.Drexler έγραψε: 21 Σεπ 2018, 01:20Οι περισσοτεροι εθνικιστες επικομεταλλαδες,εσκαγαν και στα live με ελληνικες σημαιες κτλ.paul25 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 14:06 Επισης, υπηρχαν πολλοι μεταλαδες, υπηρχε ειδικη εκπομπη για μεταλ ραδιοφωνικη και τηλεοπτικη και σχεδον ανυπαρκτοι ραπερς, ηταν λες και ειχαν μεινει στο 80.