Κάνεις λάθος.Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:30 Ο Κάρολος δεν είχε παραιτηθεί της διαδοχής ρε τύποι;
Ή κάνω λάθος;
This never happened.
Περίμενε 70 χρόνια να παρειβτο οικογενειακό μαγαζί και θα παραιτηθεί?
Μαλακας είναι?
Κάνεις λάθος.Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:30 Ο Κάρολος δεν είχε παραιτηθεί της διαδοχής ρε τύποι;
Ή κάνω λάθος;
ΑΛήθεια, υπάρχει άλλος βρεταννός μονάρχης πλην Καρόλου που έχει πέσει θύμα επανάστασης, ή έστω στάσης;
Ότι νομίζει ότι θα του πουν μπράβο
Ο Ιάκωβος Β' the Glorious Revolution of 1688.Καραμελίτσα έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:32ΑΛήθεια, υπάρχει άλλος βρεταννός μονάρχης πλην Καρόλου που έχει πέσει θύμα επανάστασης, ή έστω στάσης;
Μου έχει κατσικωθεί στο κεφάλι ρε δικέ μου, ότι προ πολλών ετών είχε παραιτηθεί από το να γίνει ο επόμενος βασιλιάς και θα γινόταν ο Γουίλιαμ, όταν πέθαινε η βασίλισσα.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:36 https://twitter.com/cinemakisses/status ... 4324794375
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Λάθος.Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:36Μου έχει κατσικωθεί στο κεφάλι ρε δικέ μου, ότι προ πολλών ετών είχε παραιτηθεί από το να γίνει ο επόμενος βασιλιάς και θα γινόταν ο Γουίλιαμ, όταν πέθαινε η βασίλισσα.
Σε λίγο τα κομμουνια θα βγουν με σημαίες ΕΟΚΑ
ΞαφνικήτιδαHighlander έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:06 Ξέρουμε από τι πέθανε τελικά; Δεδομένου των (εξωφρενικων) παροχών που έχει η βασιλική οικογένεια και ότι ήταν τρομερά κοτσονατη μέχρι και πριν 1-2 μέρες περίμενα οτι θα περνούσε άνετα τα 100. Εδώ πέρασε τα 101 η γιαγιά μου με πολύ λιγότερες ανέσεις, και συνεχίζει.
Είναι τελείως διακοσμητικός ο ρόλος ουσιαστικά. Δηλαδή στα παπάρια μας αν τυπικά έχει την δυνατότητα να κάνει ό,τι θέλει. Στην ουσία δεν έχει καμμιά πολιτική αρμοδιότητα. Μόνο υπογραφές βάζει.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:20Φυσικά και έχει. Ουσιαστικά μπορεί να διορίσει πρωθυπουργό όποιον θέλει. Λόγω εθίμου διορίζει τον αρχηγό του κόμματος που έρχεται πρώτο στις εκλογές.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:13Είναι αλήθεια ότι ο Βρετανός μοναρχης ως συνταγματικό μοναρχης έχει μεγάλες εξουσίες αλλά by convention έχει επιλέξει να μην της ασκεί για να μην δημιουργεί πρόβλημα στην υπεύθυνη κυβέρνηση.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:12 Δεν είναι καθόλου διακοσμητικός ο ρόλος της. Την συμμετοχή των Βρετανών στον πόλεμο του Ιράκ τον αποφάσισε το παλάτι.
Κι εγώ θυμάμαι να έχει λεχθεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να μην ίσχυε ωστόσο. Αλλά όχι τώρα πρόσφατα. Είναι αρκετά χρόνια που είχε παίξει αυτή η είδηση.Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:36Μου έχει κατσικωθεί στο κεφάλι ρε δικέ μου, ότι προ πολλών ετών είχε παραιτηθεί από το να γίνει ο επόμενος βασιλιάς και θα γινόταν ο Γουίλιαμ, όταν πέθαινε η βασίλισσα.
Αυτοι και πολλοι ακομα τα μπραβο περιμενουν?