!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Κοινωνική Αλληλεγγύη"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: "Κοινωνική Αλληλεγγύη"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

24·07·2024

Εικόνα

Κοιτάζω έξω από το παράθυρο και παρατηρώ έναν παππούλη, μόλις που στέκεται όρθιος με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού. Για κάποιο λόγο το βλέμμα μου στάθηκε σε εκείνον και για κάμποση ώρα παρατήρησα τις κινήσεις του μέχρι που απόφασισα να κατέβω κάτω στον δρόμο να τον συναντήσω.

Ο παππούλης προσπαθούσε να σταματήσει ένα ταξί αλλά δυσκολευόταν ακόμη και να κάνει σινιάλο. Έτσι αφού στάθηκα στην απέναντι μεριά για λίγο, αποφάσισα να καλέσω ένα ταξί για εκείνον.
- «Ράδιο Ταξί Ηρακλείου παρακαλώ».
- «Ναι παρακαλώ ένα ταξί θα ήθελα Αγίου Μήνα και Κατεχάκη».
- «Για που;»
- «Μισό λεπτό να ρωτήσω γιατί δεν είναι για μένα».
- «Παππούλη που πηγαίνεις; Έχω καλέσει ταξί για σένα».
- «Μασταμπά πάω παιδί μου. Εσυ;»
Ο οδηγός θα έφτανε σε 3 λεπτά οπότε έκατσα να κάνω παρέα στον παππούλη και να μου προσφέρω ένα μικρό μάθημα ζωής.
- «Πως σε λένε παππού;»
- «Μηνά Ευτυχίδη.. Ευτυχίδη» μου απάντησε σα να ήθελε τόσο πολύ να μου πει το όνομα του!
- «Είσαι καλα;»
- «Δόξα τω Θεω παιδί μου, έζησα 94 υπέροχα χρόνια! Δεν στερήθηκα τίποτα και ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο…», είπε με μια γλυκιά νοσταλγία στο βλέμμα του «…αλλά η ζωή είναι γλυκιά και πάντα κάτι παραπάνω θα θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος».
- «94; Ζωή να έχεις παππού. Να είσαι γερός!»
- «Ε παιδί μου δεν είναι καλό»
- «Δεν είναι καλό;»
- «Ναι δεν είναι καλό να ζει κανείς πολλά χρόνια. Έχω χάσει όλους τους φίλους μου, όλοι έχουν φύγει»..
- «Εντάξει παππού αλλά έζησες όμορφα χρόνια»
- «Δεν έχω παράπονο. Αλλά η ζωή είναι γλυκιά και πάντα κάτι παραπάνω θα θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος».
Την ίδια ακριβώς φράση την επανέλαβε μέσα σε λίγα λεπτά σα να ήθελε να του κάνω την ερώτηση που ακολούθησε,
- «Εσύ τι θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος παππού;»
- «Ε να παιδι μου, ένα εγγόνι.. άλλοι στα 70 έχουνε δισέγγονα και εγώ ούτε ένα εγγόνι. Βλέπεις παντρεύτηκα μεγάλος γιατί ήθελα να ζήσω τη ζωή μου! Και την έζησα! Δυό φορές παντρεύτηκα…»
- «Παιδιά έχεις παππού;»
- «Έχω μια κόρη 32 χρόνων. Μόλις αρραβωνιάστηκε» είπε σα να της είχε παράπονο και συνέχισε «πρέπει να παντρεύεσαι μικρός, να κανείς μικρός παιδιά!»
- «Γερός να είσαι παππού και σύντομα θα σου χαρίσει η κόρη σου το εγγονάκι» του απάντησα ενθαρρυντικά.
Ο Κυρ Μηνάς με κοίταξε χαμογελώντας ελαφρά και κουνώντας το κεφάλι σα να άφηνε την απάντηση να τη δώσει ο Θεός.
Το ταξί καθυστερούσε. Είπαμε κι αλλά πολλά. Για την καταγωγή του, την επαγγελματική του καριέρα… μιλήσαμε σα να γνωριζόμασταν. Σα να είχαμε ανάγκη και οι δύο αυτό τον διάλογο, ο καθένας για τους λόγους του.
Το ταξί έφτασε. Αφού άνοιξα την πόρτα στον παππούλη ζήτησα στον οδηγό να ανοίξει το παράθυρο. Του έδωσα λίγα περισσότερα χρήματα από το αναμενόμενο κόστος της διαδρομής.
«Τι έκανες εκεί;» μου λέει ο παππούς.
«Δώρο από εμένα κύριε Μηνά, να είσαι καλά!
Ο παππούλης με κοιτάει απορημένος και ευχάριστα έκπληκτος… Ο οδηγός επιταχύνει και ο παππούλης που ήθελε να ξέρει ποιόν να ευχαριστήσει μόλις που πρόλαβε να ρωτήσει καθώς απομακρυνόταν:
«Πώς σε λένε……;;;;»
Να είσαι καλά παππούλη και δεν έχει σημασία πως με λένε. Άλλωστε οι ψυχές μας γνωρίζονται γιατί αυτή η συνάντηση δεν ήταν τυχαία.
Έφυγα από το σημείο γαλήνιος και ανάλαφρος σα να είχα κάνει τον πιο όμορφο διαλογισμό.
Stylianos Rouvakis.
Spoiler
Άβαταρ μέλους
The Rebel

21 Αυγούστου, 2024
Την ώρα που οι Νεοδημοκράτες κλέβουν και με τα δύο χέρια τον ελληνικό λαό, 56χρονος μεροκαματιάρης βρήκε φάκελο με 7.500 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία.

Εικόνα

Η οικονομική πίεση και οι δυσκολίες της καθημερινότητας δοκιμάζουν τις αντοχές πολλών ανθρώπων, όμως η πράξη ενός ανθρώπου από την Κατερίνη δείχνουν πως ακόμη υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα ακεραιότητας και ήθους.

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος για έναν 56χρονο βιοπαλαιστή από την Κατερίνη, ενός ανθρώπου που καθημερινά δίνει αγώνα για το μεροκάματο, που βρήκε στον δρόμο έναν φάκελο που περιείχε 7.500 ευρώ και χωρίς δεύτερη σκέψη τον παρέδωσε στην αστυνομία!

Το περιστατικό συνέβη στον δρόμο Σβορώνου – Ανδρομάχης, όταν ο 56χρονος επέστρεφε από την εργασία του με το μηχανάκι του. Καθώς οδηγούσε, είδε πεσμένο στην άκρη του πεζοδρομίου έναν φάκελο. Σταμάτησε, τον σήκωσε για να δει τι περιείχε και με μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε την ύπαρξη σημαντικού χρηματικού ποσού, μαζί με διάφορα έγγραφα. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει, καθώς η γυναίκα του είναι άνεργη και το παιδί του υπηρετεί στον στρατό, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει τα χρήματα για τον εαυτό του.

Χωρίς να χάσει χρόνο, απευθύνθηκε στην αστυνομία και παρέδωσε τον φάκελο. Λίγο αργότερα βρέθηκε ο κάτοχος του φακέλου, που περιείχε μέσα το σημαντικό χρηματικό ποσό και τον παρέλαβε από την αστυνομία σύμφωνα με το odelalis.gr.
https://karditsastakra.com/2024/08/21/% ... bd-%ce%ba/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

29/08/2024
ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΑΝΕΡΓΗ & ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!

Εικόνα

Εικόνα

Ο 10χρονος Άγγελος, ο μικρός γιος της πολύτεκνης οικογένειας της Χρυσούλας Παναγιώτου (έχει 4 παιδιά), αντιμετωπίζει από την ηλικία των 1 1/2 ετών συσσωρευμένα προβλήματα υγείας που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Τα οικονομικά της οικογένειας είναι σε άθλια κατάσταση: η μάνα είναι άνεργη και ανασφάλιστη και με όλη την αξιοπρέπεια που την διακρίνει (ζήτησε να καλύψουμε το πρόσωπό της), εξιστορεί στην κάμερά μας τον Γολγοθά του μικρού Άγγελου και της οικογένειάς της.

Ο Άγγελος δεν μπορεί να παίξει, να χαρεί και να πάει σχολείο, όπως όλα τα άλλα παιδιά. Χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση από γιατρούς, μιας και τα προβλήματα που έχει είναι πάρα πολλά. Όπως το σύνδρομο Chiari (σπάνια νόσος), αλλά και η δυσκινησία των κροσσών που θέτουν καθημερινά σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του. Ο Άγγελος πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε λεπτή εγχείρηση.

Ας βοηθήσουμε όλοι. Θα σώσουμε ένα μικρό παιδί.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο (το βίντεο έγινε με επικάλυψη του προσώπου, ωστόσο η κυρία Χρυσούλα σήμερα δεν διστάζει να απευθυνθεί στον κόσμο και με το πρόσωπό της).

**Η ίδια η μάνα, η κυρία Χρυσούλα ζήτησε να δημοσιεύσουμε και το τηλέφωνό της, για όποιον θέλει να της μιλήσει: 6946954759
https://indobserver.gr/%CE%BA%CE%BF%CE% ... E%BF%CF%85
Άβαταρ μέλους
The Rebel

12.09.2024
Γιάννης Παπαστεφανάκης: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση του μικρού φίλου του ΠΑΟΚ στις ΗΠΑ.
Υποβλήθηκε σε 4ωρη επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Saint Louis Children’s Hospital των ΗΠΑ.

Εικόνα

Ο μικρός Γιάννης έχει γίνει πασίγνωστος στο πανελλήνιο με τις εμφανίσεις του σε πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες και τα σπουδαία μηνύματα ευγενούς άμιλλας που στέλνει σε κάθε ευκαιρία.

Ο φίλος του ΠΑΟΚ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο Saint Louis Children’s Hospital των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο, επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής, μια επέμβαση που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του, δίνοντάς του τη δυνατότητα εφόσον όλα πάνε καλά, να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Μετά από τέσσερις ώρες η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον μικρό Γιάννη να αναρρώνει από τη νάρκωση.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ θα παραμείνει για 1-1,5 μήνα στις ΗΠΑ, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα συνεχίσει με ειδικό πρόγραμμα και στόχο να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου, Ιβάν Σαββίδης φρόντισε να καλύψει όλα τα έξοδα και μάλιστα λίγο πριν την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ, φρόντισε να γιορτάσει ο Γιάννης τα γενέθλιά του μαζί με όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του χαρίζει ένα μπουφάν και τον αγαπημένο του σκούφο, ενώ οι ποδοσφαιριστές του χάρισαν έναν σταυρό για να τον συντροφεύει.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram πριν την επέμβαση:

Εικόνα
https://www.pronews.gr/athlitismos/para ... -stis-ipa/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Θοδωρή τον μικρό τσοπανάκο από την Άρτα.

Εικόνα

Πρόκειται για μια τραγική ιστορία όπως θα διαβάσετε ποιο κάτω για τον μικρό Θοδωρή.
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους ότι έκανα όλες τις ενέργειες επικοινώνησα με την Άρτα και η περίπτωση είναι αληθινή και πραγματική.
Τα χρήματα, η βοήθεια συγκεντρώνονται στον παρακάτω λογαριασμό ώστε η τράπεζα να μην τα δεσμεύσει, ο λογαριασμός αυτός είναι νόμιμος όπως προβλέπει ο νόμος για αυτές τις περιπτώσεις δηλαδή, και η οικογένεια η μητέρα του παιδιού είναι σύμφωνη και επιθυμεί να γίνει έτσι.
Όπως πάντα έτσι και τώρα πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε ο μικρός Θοδωρής να μπορέσει να γίνει απολύτως καλά.

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του Θοδωρή του μικρού τσοπανάκου.

SOS!!!! Αυτός είναι ο Θοδωρής από την Άρτα.
Τον τελευταίο χρόνο η ζωή του όλη είναι το δωμάτιο ενός νοσοκομείου.
Έχει ξεχάσει τις παρέες του, το σχολείο, τις βόλτες.
Πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα .
Πριν από λίγα χρόνια είχε παρατηρήσει κάποια «σπυράκια» στην γεννητική του περιοχή τα οποία δεν θα αναφέρει δυστυχώς ποτέ στους γονείς του για να μην τους ανησυχήσει , καθώς εκείνη την περίοδο η οικογένεια του αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες .
Δυστυχώς τα πρόβλημα για την οικογένεια του ποτέ δεν τελειώνουν και έτσι πολύτιμος χρόνος περνάει …
Κάποιους μήνες μετά ο όγκος του Θοδωρή έχει φτάσει πια να είναι μεγάλος σαν αυγό και ο Θοδωρής μη αντέχοντας πια ζητά βοήθεια .
Τότε επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα και για τον Θοδωρή .
Καρκίνος … ραβδομυοσάρκωμα …
Εκ τότε νοσηλεύεται στην Αθήνα δίνοντας την δική του μάχη πάντα με αισιοδοξία , παρά τα προβλήματα και τις ατυχίες !
Η κατάσταση είναι πολύ αγχωτική και πολύ άσχημη.
Πίσω στην Άρτα έχουν μείνει τα αδέρφια του Θοδωρή .
Η μητέρα τους , που ούτως ή άλλως δυσκολευόταν οικονομικά , πλέον έχει μείνει εντελώς μόνη της στη ζωή και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα που έχουν προκύψει εξαιτίας της μετακόμισης στην Αθήνα για τις θεραπείες του παιδιού .
Έχουν συσσωρευτεί και αρκετά χρέη .
Χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας αυτή την στιγμή !
Εμείς μπορούμε να τους βοηθήσουμε και να δώσουμε και την ελπίδα στον Θοδωρή και την μητέρα του ότι έχουν να παλέψουν μόνο με την αρρώστια του και με τίποτε άλλο !
SOS ! Κάνουμε όλοι μας κοινοποίηση ! SOS
Οποίος θέλει να μιλήσει απευθείας με την μητέρα ας μας στείλει ένα μήνυμα για να δώσουμε αμέσως το τηλέφωνο της για άμεση επικοινωνία .
Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που ανοίχτηκε γι’ αυτόν τον σκοπό :
🆘IBAN : GR9401407010701002002029468
ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : PAIDIKI HARA
(για εύκολη αντιγραφή επικόλληση το iban θα υπάρχει κάτω στα σχόλια )
🆘 PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ
Το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης
🆘 Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name

Κοινοποιήστε σε όποιον νομίζετε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Θοδωρή.
https://melissocosmos.blogspot.com/2024 ... .html#more
Άβαταρ μέλους
The Rebel

06.10.2024
ΗΠΑ: Οδηγός λεωφορείου αγόρασε ρούχα σε παιδί που έκλαιγε επειδή δεν είχε να φορέσει για τη γιορτή του σχολείου του.
Η συγκεκριμένη ιστορία έχει συγκινήσει πλήθος κόσμου στο Διαδίκτυο.

Εικόνα

Μια ένδειξη αλληλεγγύης και προσφοράς στους μη έχοντες έρχεται να αποτυπωθεί μέσα από την ιστορία του Larry Farrish Jr, οδηγού λεωφορείων στο Λούισβιλ της πολιτείας Κεντάκι των ΗΠΑ.

Ο Larry λοιπόν καθώς έκανε τη καθημερινή του διαδρομή παρατήρησε τον Levi έναν μικρό αγόρι να στέκεται λυπημένο στη στάση λεωφορείου.

Τότε, ο 35χρονος οδηγός τον ρώτησε τι συμβαίνει, με τον νεαρό μαθητή να του εξηγεί ότι θέλει να λάβει μέρος στο πιτζάμα πάρτι που διοργανώνει το σχολείο του, ωστόσο δεν μπορεί, καθώς δεν έχει τα κατάλληλα ρούχα.

Αμέσως, ο Larry χωρίς δεύτερη σκέψη αγόρασε τις πιτζάμες για τον Levi και ερωτώμενος από δημοσιογράφους σε σχετική συνέντευξη εφόσον μαθεύτηκε το γεγονός, απάντησε τα εξής:

«Συνήθως όταν σταματάω, στέκεται εκεί και με περιμένει με ένα μεγάλο χαμόγελο, αλλά εκείνη τη μέρα, καθόταν στο έδαφος με ένα μπουφάν στο κεφάλι του. Τον ρώτησα, ‘Έι φίλε, τι συμβαίνει; Τι συμβαίνει;”».

Τότε ήταν η στιγμή που έλαβε την απάντηση για την έλλειψη των κατάλληλων ρούχων από τον Levi, με τον οδηγό να προσθέτει πως: «Σκέφτηκα ότι πρέπει να το διορθώσω αυτό», αγοράζοντας του έτσι δυο σετ πιτζάμας.

«Μπορώ να πω ότι ο κύριος Larry είναι καλός και η καρδιά του είναι γεμάτη χαρά. Όταν μου έδωσε τις πιτζάμες, έκλαψα από χαρά», απάντησε ο Levi, όταν ρωτήθηκε πως αισθάνθηκε με το δώρο που έλαβε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Larry Farrish Jr είναι ιδιαίτερα γνωστός στην ευρύτερη περιοχή του Λούσβιλ για τις ενάρετες κινήσεις του, κάτι που επιβεβαιώνουν μέσω των social media και άλλα άτομα που είχαν λάβει δώρα από τον ίδιο.
https://www.pronews.gr/uncategorized/ip ... leiou-tou/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
Βόλος: Μαθητής βρήκε και παρέδωσε στον κάτοχό της πιστωτική κάρτα – Ανήκε σε πρώην δήμαρχο της πόλης.

Εικόνα

Μία πιστωτική κάρτα βρήκε και παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του ένας μαθητής της τρίτης τάξης του 5ου Γυμνασίου του Βόλου.

Μάλιστα, ο μαθητής έκανε τη δική του έρευνα μέσω facebook εντοπίζοντας τον κάτοχο της κάρτας, ο οποίος ήταν… τέως δήμαρχος Βόλου.

Μάλιστα ο πρώην δήμαρχος της πόλης έκανε και σχετική ανάρτηση στο Facebook για το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Όσες και όσοι έχετε χάσει πιστωτική κάρτα ξέρετε πολύ καλά τι ζόρι είναι ‒ οι υπόλοιπες και οι υπόλοιποι μπορείτε να το φανταστείτε. Το έπαθα σήμερα. Κι εκεί που με είχαν πιάσει τα διαόλια, λαμβάνω ένα μήνυμα στο messenger. Ο άγνωστος σε μένα αποστολέας, ο οποίος προφανώς με αναζήτησε μέσω του fb ‒να και ένα από τα καλά του‒ είχε βρει την κάρτα και με ρωτούσε ευγενικά αν ήμουν εγώ εκείνος που την είχε χάσει. Του απάντησα θετικά, μου έκανε μια ερώτηση για να βεβαιωθεί ότι πράγματι ήταν δική μου και, αφού βεβαιώθηκε, μου έδωσε ραντεβού στο σχόλασμα, στην έξοδο του σχολείου του. Όπως διαπίστωσα, ήταν μαθητής στην τρίτη τάξη του 5ου Γυμνασίου Βόλου. Βγήκε παρέα με κάποιους συμμαθητές του και μου παρέδωσε αμέσως την κάρτα, λέγοντάς μου ότι πρόσφατα η μητέρα του είχε χάσει τη δική της κάρτα και ξέρει πόσο ταλαιπωρήθηκε. Με συγκίνησε πάρα πολύ. Δεν σας κρύβω, όμως, ότι καταχάρηκα και όλα τα παιδιά. Φωτεινά πρόσωπα, με χιούμορ, σπιρτάδα και θετική ενέργεια. Είπαμε λίγα λόγια στο πόδι και χαιρετηθήκαμε, αφού πρώτα ευχαρίστησα και συγχάρηκα τον Άγγελο (Aggelos Dimas) και αφού του ευχήθηκα να πορευτεί σ’ όλη του τη ζωή με ήθος και αξιοπρέπεια. Υπήρξα τυχερός, μα πιο τυχεροί είναι οι γονείς του που έχουν έναν τέτοιο λεβέντη, και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Ένα μπράβο και στους καθηγητές και τις καθηγήτριές του. Τελικά, υπάρχει ελπίς»!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
https://www.enikos.gr/society/volos-mat ... s/2250956/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

03|11|2024
Ανήλικοι στα Χανιά βρήκαν πορτοφόλι με χρήματα και το παρέδωσαν στην αστυνομία.

Εικόνα

Ανήλικοι του Κέντρου Προστασίας Παιδιών στα Χανιά βρήκαν στο δρόμο, πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και το παρέδωσαν στην αστυνομία.

Πρόκειται για τρία αδέρφια ηλικίας 12, 14 και 16 ετών, τα οποία σύμφωνα με την ΕΡΤ, διαμένουν στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και Νέων Χανίων (πρώην Ορφανοτροφείο) του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

Τα τρία αδέρφια σε περίπατο που πραγματοποιούσαν στο κέντρο των Χανίων, βρήκαν ένα πορτοφόλι στο δρόμο και το σήκωσαν για να βρουν στοιχεία επικοινωνίας. Οι νεαροί διαπίστωσαν ότι το πορτοφόλι περιείχε το χρηματικό ποσό των 732 ευρώ σε μετρητά και κάρτες.

Δίχως δεύτερη σκέψη, τα παιδιά επικοινώνησαν με τις υπεύθυνες της δομής όπου διαμένουν και από κοινού μετέβησαν στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, όπου και κατέθεσαν το πορτοφόλι μαζί με τα χρήματα.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο κτίριο, έδωσαν συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτή τους την πράξη, ενώ μετά από σύντομη έρευνα εντοπίστηκε ο κάτοχος του πορτοφολιού και αφού ευχαρίστησε τα παιδιά μέσω τηλεφώνου, υποσχέθηκε να τα επισκεφτεί στο Κέντρο Προστασίας για να τα γνωρίσει.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... b9-%ce%bc/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

03/11/2024
Τρίκαλα: O Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών βρήκε τσαντάκι με 1.000 ευρώ και το παρέδωσε στον κάτοχο.

Εικόνα

Μία αξιέπαινη προσωπική πράξη από τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Τρικάλων, Πύραρχο κ. Βαγγέλη Τσιορλίδα.

Ο κ. Τσιορλίδας σήμερα Σάββατο 2-11-2024 την ώρα που περιπολούσε για ανίχνευση φωτιάς στην περιοχή ανάμεσα στα Περτουλιώτικα λιβάδια και τη Χρυσομηλιά Καλαμπάκας, δίπλα στην άσφαλτο, αντικρίζει ένα τσαντάκι (μπανάνα).

Κατεβαίνει από το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και παίρνει το τσαντάκι που περιείχε μέσα το ποσό των 1.050 ευρώ!

Στη συνέχεια ο κ. Τσιορλίδας, αφού μέσα στο τσαντάκι δεν υπήρχαν στοιχεία του κατόχου, επικοινώνησε με τον κ. Νίκο Σαλέπη (διαχειριστή του trikalaola.gr) για να δημοσιεύει ότι βρέθηκε το τσαντάκι με τα χρήματα, πράγμα που έγινε άμεσα.

Αφού ο κάτοχος ενημερώθηκε μέσω του δημοσιεύματος, προσήρθε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, όπου με χαρά ο κ. Τσιορλίδας μαζί με τους υπόλοιπους πυροσβέστες που είχαν υπηρεσία, παρέδωσε το τσαντάκι με τα χρήματα στον κ. Μπλιώνα από την Θάσο που βρίσκεται στην περιοχή μας.

Με τη σειρά του ο κ. Μπλιώνας ευχαρίστησε τον κ. Τσιορλίδα για την πράξη του αυτή και τους υπόλοιπους πυροσβέστες.

Αξίζει τα συγχαρητήρια μας και την εκτίμησή μας, προσωπικά ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Τρικάλων κ. Βαγγέλης Τσιορλίδας για την αξιέπαινη αυτή πράξη του που διδάσκει ανθρώπινες αξίες.
https://www.onlarissa.gr/2024/11/03/tri ... n-katocho/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

05/11/2024
Τρίκαλα: Παππούς θα έπεφτε στον Ληθαίο – Τον έσωσε νεαρή γυναίκα.

Εικόνα

Παραλίγο τραγωδία το μεσημέρι της Τρίτης στα Τρίκαλα όταν και ηλικιωμένος άντρας, πιθανόν χάνοντας τον προσανατολισμό του, βρέθηκε να επιχειρεί να περάσει από αδιάβατο σημείο της όχθης του Ληθαίου.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr έγινε αντιληπτός από περαστικούς και μια γυναίκα έσπευσε να τον κρατήσει και να τον ανεβάσει στο πεζοδρόμιο.

Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/shorts/wm0X19AcOo8

https://www.onlarissa.gr/2024/11/05/tri ... ika-video/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

7 Νοεμβρίου 2024
Σκόπελος: 13χρονος βρήκε πορτοφόλι με 1.000 ευρώ και το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Εικόνα

Μαθήματα ζωής έδωσε ένας 13χρονος μαθητής στη Σκόπελο, ο Βλούτης Αστεριάδης, ο οποίος βρήκε στο έδαφος ένα πορτοφόλι, που εμπεριείχε 1.000 ευρώ και το παρέδωσε άμεσα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο 13χρονος από τη Σκόπελο, μόλις είδε το πορτοφόλι, σάστισε με το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε είναι ότι κάποιος τα έχει ανάγκη, ενώ, όπως λέει στον Alpha, δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή να τα κρατήσει.

«Εάν κάποιο παιδί βρεθεί στη θέση μου, να το παραδώσει στην αστυνομία γιατί αυτός ο άνθρωπος μπορεί να τα έχει ανάγκη. Όπως και στη δική μου θέση, που ο κάτοχος του πορτοφολιού ήταν σε αμαξίδιο» είπε ο μαθητής από τη Σκόπελο.

Ο 13χρονος μαθητής από τη Σκόπελο, δίχως να χάσει λεπτό, ενημέρωσε τους γονείς του και πήγε μαζί τους στο αστυνομικό τμήμα, για να το παραδώσει.

Για την καλή του πράξη κέρδισε το μπράβο των καθηγητών, οι οποίοι τον τίμησαν με έπαινο. Μάλιστα, για τον μαθητή του μίλησε ο Χρήστος Παλαιολόγος, διευθυντής σχολείου στη Σκόπελο.

«Στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, μαζί με τις βαθμολογίες, δώσαμε στον μαθητή τον έπαινο για την πράξη του».

Ο κάτοχος του πορτοφολιού, μόλις το παρέλαβε, θέλησε να επικοινωνήσει άμεσα με τον μαθητή και τον ευχαρίστησε.

Εικόνα
https://lawandorder.gr/skopelos-13chron ... astynomia/
https://www.onlarissa.gr/2024/11/07/sko ... astynomia/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

14 Νοεμβρίου 2024
Αγρίνιο: Η Χαριτίνη μας χρειάζεται όλους για να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή – Πρωτοβουλία για συγκέντρωση χρημάτων.

Εικόνα

Η Χαριτίνη γνώρισε το χειρότερο πρόσωπο της ζωής μόλις στα 18 της χρόνια… Η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Αγρίνιο και βρήκε τραγικό θάνατο ο 20χρονος αδελφός της, Άκης.

Η Χαριτίνη Καραχρήστου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου, ωστόσο πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένη ΜΕΘ στην Αθήνα, όπου οι ελπίδες για να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή είναι πολλές.

Το κόστος είναι δυσβάσταχτο και για αυτόν τον λόγο αναλήφθηκε μια πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων που η οικογένεια δεν έχει την δυνατότητα να διαθέσει και τα οποία θα βοηθήσουν τη 18χρονη κοπέλα.

Για να κερδίσει αυτή τη μάχη λοιπόν, πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, καταθέτοντας από το υστέρημά μας στον λογαριασμό της οικογένειας στην Εθνική Τράπεζα.

Το χρονικό του φρικτού τροχαίου στο Αγρίνιο.
Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στον κόμβο της Μεγάλης Χώρας, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 20χρονος Άκης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος Γύφτος (https://lawandorder.gr/agrinio-orgismen ... mothanati/).

Εικόνα

Στη μηχανή επέβαινε και η αδελφή του Χαριτίνη προκειμένου να πάνε μια βόλτα. Δυστυχώς αυτή η βόλτα έμελλε να είναι η τελευταία για τον Άκη και η αρχή ενός… γολγοθά για την 18χρονη που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ας βοηθήσουμε όλοι…

Αριθμός Λογαριασμού:
GR2401106000000060000125728 ΓIOΞIMOBITΣ KAPAXPHΣTOY ΣTOΓIANKA.
https://lawandorder.gr/agrinio-i-charit ... chrimaton/

14/11/2024
Η απίστευτη περιπέτεια οικογένειας Λαρισαίων στο δρόμο, ο εγχειρισμένος πεντάχρονος και το «ευχαριστώ» στα παιδιά των διοδίων.

Εικόνα

Η ανθρωπιά ζει και βασιλεύει κόντρα στα σημεία των καιρών που θέλουν τους ανθρώπους αδιάφορους και κλεισμένους στους εαυτούς τους, χωρίς ενσυναίσθηση.

Αρκεί ένα γεγονός σαν αυτό που βίωσε μια λαρισινή οικογένεια, για να μας το υπενθυμίσει. Την περιπέτεια της περιέγραψε στα social media, μια Λαρισαία θέλοντας να υπογραμμίσει ακριβώς αυτό, ότι υπάρχει ακόμη αλληλεγγύη και ανθρωπιά μεταξύ μας και φυσικά για να ευχαριστήσει όσους την βοήθησαν απλόχερα, όταν το αυτοκίνητο της οικογένειας υπέστη βλάβη και χρειάστηκαν επιστρέφοντας με εγχειρισμένο παιδί μόλις 5 ετών από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, να μείνουν καθηλωμένοι στα διόδια για τέσσερις ολόκληρες ώρες.

Δείτε τα όσα περιγράφει και το συγκινητικό «ευχαριστώ» της:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους υπαλλήλους που δουλεύουν στα διόδια του Αιγινίου του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου καθώς εχθές (σ.σ. προχθές) το μεσημέρι προς απόγευμα είχαμε πρόβλημα με το αυτοκίνητο μας γυρνώντας από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης με τον 5 μηνών εγγόνο μου χειρουργημένο και την νύφη μου.

Τα παιδιά που δουλεύουν εκεί δεν μας άφησαν στιγμή από δίπλα μας όπως ο Γρηγόρης και ο Παρασκευάς που μέχρι και πάμπερς για το μωρό μας βρήκαν. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τις κοπέλες που ήταν εκεί και δεν ξέρω το όνομα τους και όλους τους υπαλλήλους που δουλεύουν στα διόδια Αιγινίου. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τα παλληκάρια που σταμάτησαν για να μας δώσουν πάμπερς μιας και κοντέψαμε 4 ώρες περίπου στα διόδια. Ακόμη υπάρχουν άνθρωποι».

Εικόνα
https://www.onlarissa.gr/2024/11/14/i-a ... n-diodion/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

10.12.2024
Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ βρήκε τσάντα με 2.500 ευρώ και την παρέδωσε – «Έπραξα το αυτονόητο» είπε.
«Οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσα, μου υπαγορεύουν ότι κάτι που δεν είναι δικό μου, δεν μπορώ να το κρατήσω».

Εικόνα

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε ένας οδηγός του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (10/12), ο κύριος Γιάννης Καρατσίδης, βρήκε την Κυριακή (08/12) μια τσάντα με το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, την οποία και παρέδωσε στον επόπτη της βάρδιάς του.

«Οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσα, οι αρχές που πήρα από την οικογένειά μου, είναι αυτές οι οποίες μου υπαγορεύουν πάντα, ότι κάτι που δεν είναι δικό μου, δεν μπορώ να το κρατήσω.

Έπραξα το αυτονόητο», είπε σε σχετικές δηλώσεις του ο κ.Καρατσίδης.

Τα συγχαρητήρια στον συνάδελφό του έδωσε και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ Γιάννης Δήμκας.

«Συνάδελφε συγχαρητήρια. Εμείς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, οι άνθρωποι του μεροκάματου, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της κοινωνίας και συχνά μας δίνονται ευκαιρίες για να δείξουμε την ανθρωπιά μας.

Είτε βρίσκοντας και παραδίδοντας χρήματα, κινητά τηλέφωνα και ταυτότητες, είτε συνδράμοντας ηλικιωμένους να μετακινηθούν ή ανθρώπους με κινητά προβλήματα που δεν έχουν συνοδό να επιβιβαστούν στο λεωφορείο.

Αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε», τόνισε ο κ. Δήμκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως γίνονται όλες οι απαραίτητες και προβλεπόμενες ενέργειες σε συνεργασία με την αστυνομία, προκειμένου να βρεθεί η κάτοχος της τσάντας και να της επιστραφεί μαζί με το χρηματικό ποσό.
https://www.pronews.gr/koinonia/thessal ... oito-eipe/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Δευτέρα , 23 Δεκεμβρίου
ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ! Η 85ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ»!

Εικόνα

Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ας το κάνει.

Διαβάστε παρακάτω την αγωνιώδη έκκληση:

"ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ, ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΑΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ, ΜΑΣ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΦΤΩΧΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

Εικόνα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.
Η 85ΧΡΟΝΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ. ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ 85ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6986724104.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5188-061500-259 USD GR 7201721880005188061500259

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΚΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΛΠ-ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Δέσποινα Μιχαηλίδου".

Εικόνα
https://indobserver.gr/%CE%BA%CE%BF%CE% ... F%85%CF%83
Άβαταρ μέλους
The Rebel

26/12/2024
Το δημόσιο «ευχαριστώ» Λαρισαίου για την άγνωστη συμπολίτισσα με την κόρη της: «Της πρότεινα κάποιο δώρο αλλά ευγενικά το αρνήθηκε…».

Εικόνα

Εν μέσω της σκληρότητας των εποχών που βιώνουμε τέτοια παραδείγματα, ειδικά αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων σίγουρα δίνουν ελπίδα και αγαλλιάζουν την ψυχή μας.

Κάτοικος Λάρισας περιγράφει σε ανάρτησή του όσα βίωσε χάνοντας το τσαντάκι του, αλλά είχε την τύχη μια συμπολίτισσά μας με την κόρη της να το βρουν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα. Ο ίδιος θέλησε να την ευχαριστήσει κάνοντάς την κάποιο δωράκι αλλά εκείνη απλά αρνήθηκε τονίζοντας ότι έκανε το… αυτονόητο.

Δείτε την ανάρτηση:
«Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι. Δημόσια θα ήθελα να ευχαριστήσω, μίαν άγνωστη μου κυρία με την θυγατέρα της, που σήμερα σε κάποια υπεραγορά βρήκε το τσαντάκι μου, που ξέχασα σε καλάθι τροχήλατο και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στις πληροφορίες του καταστήματος. Την ευχαρίστησα και ιδιαιτέρως γιατί ήταν ακόμη στο κατάστημα όταν το παρέλαβα. Της πρότεινα να της κάνω κάποιο δώρο αλλά ευγενικά το αρνήθηκε και μου είπε ότι έκανε το αυτονόητο. Εύχομαι αυτό πάντα να είναι το αυτονόητο για όλους μας. Όσο για την κυρία με την θυγατέρα της, να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένες».

Εικόνα
https://www.onlarissa.gr/2024/12/26/to- ... arnithike/
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”