!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιάκηδες ευτυχώς είστε ελεύθεροι τώρα.Τρέξτε για την τέταρτη δόση.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Εμβολιάκηδες ευτυχώς είστε ελεύθεροι τώρα.Τρέξτε για την τέταρτη δόση.
Δεν κάνω τίποτα που με διατάζει αυτη η ψεκοκυβέρνηση.
Να επαναφέρουν άμεσα τα πιστοποιητικά και τις μασκες σε εσωτερικους χωρους, οι αρχυποκρίταροι οι τσιμπουκοπαίρνοβες της βαργιάς βγιομηχανίαςζ μας, και τρέχω αμεσως να κανω και 5η και 6η. Όσο δεν με σεβεται η ψεκο-κυβέρνησή μου, ειναι χρέος μου να μην τη σεβαστώ κι εγώ.
Να επαναφέρουν άμεσα τα πιστοποιητικά και τις μασκες σε εσωτερικους χωρους, οι αρχυποκρίταροι οι τσιμπουκοπαίρνοβες της βαργιάς βγιομηχανίαςζ μας, και τρέχω αμεσως να κανω και 5η και 6η. Όσο δεν με σεβεται η ψεκο-κυβέρνησή μου, ειναι χρέος μου να μην τη σεβαστώ κι εγώ.
- vantono
Εγώ στις 3+νόσηση. Και αν δεν παιζοταν το θέατρο του παραλόγου απο την ψεκασμένη κυβέρνηση γιατί τσιμπούκια στον τουρισμο, θα ημουν μια χαρά διατεθειμένος να κάνω και 20η δόση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:12Εγώ στις δύο σταμάτησα (2 συν τη νοσηση δλδ)
Τώρα τι κάνουν οι άλλοι δεν ξέρω
Εγώ πάντως αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις ως αριστερόστροφο, το βλέπω ως τον χαρακτηρισμό του αργόστροφου.BigChiefWahoo έγραψε: 23 Ιουν 2022, 17:52Πρέπει να είναι και ο μοναδικός αριστερόστροφος εδώ μέσα που δεν το έχει κάνει.Stalker έγραψε: 23 Ιουν 2022, 17:42
εδιτ: παραείναι προφανές, αλλά σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες δες ποιος άνοιξε το νήμα.
Οι υπόλοιποι ζητάνε την κεφαλήν μας επί πίνακι.
Χειρότεροι και από τους δήθεν δεξιούς aka πασόκους είναι.
Αν παίζει στο κόνσεπτ "Μακάριοι οι κοκσάι μπάμπα γιατί αυτοί θα κερδίσουν τη βασιλεία των ουρανών κλπ", κανένα πρόβλημα. Αυτό ναι, έχει μια στοιχειωδώς φιλοσοφική/ποιητική/κατανοητή βάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Και οι δύο έχετε σχετικά δίκιο. Οι σοβαροί αριστεροί ήταν απ'αυτους που έτρεξαν πρώτοι να εμβολιαστούν, αλλα γενικα είναι κατι σαν παγκόσμιο παράδοξο αυτο που συνέβη στο ελλαδιστάν: Να βλέπεις ακροαριστερούς αναρχοχιποτέτοιους να συμμαχούν με ακροδεξιούς και θρησκοληπτους υπό τη σημαία της ψέκας και να κατεβαινουν αγκαλίτσα σε ψεκοπορείες.Stalker έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:48Μήπως μπέρδεψες την Ελλάδα με τις ΗΠΑ;BigChiefWahoo έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:39Είσαι με τα καλά σου ;Stalker έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:35 Γενικά ελπίζω να μη βγάλουν ΣΥΡΙΖΑ οι επόμενες κάλπες, προτιμώ να μείνω με την απορία αν η πούστικη στάση του απέναντι στον εμβολιασμό οφείλεται σε γνήσιο ψεκασμό ή είναι απλά μακιαβελική καλλιέργεια δυσαρέσκειας και με το καλημέρα θα ξανακωλοτουμπιάσουν με γλειφοκώλια στον μπουρλά για έκπτωση στην 5η δόση.
Οι αριστερίζοντες γενικότερα ήταν οι πρώτοι που έτρεξαν να τρυπηθούν !
Αν κυβερνούσε το ΚΚΕ θα είχαν εμβολιαστεί και οι γάτες !
Οι ντόπιες αριστεράντζες στο τσακίρ κέφι της πανδημίας και της καραντίνας κάνανε πορείες για τον κουφοντίνα.
Δηλαδή το παίζεις αντίσταση ή εκδίκηση χωρίς να βάζεις ως προτεραιότητα τη δική σου εκτίμηση για το θέμα.vantono έγραψε: 23 Ιουν 2022, 17:55 Δεν κάνω τίποτα που με διατάζει αυτη η ψεκοκυβέρνηση.
Φοβερή άποψη από αυτούς που δεν μασάνε σανό αλλά φύλλα δάφνης ή καπνού (που κάνει και πιο καμπόικο) δε λέω.
Ίτε παίδες ελλήνων είτε παίδες ντάντυ τσούλφα, νο πασαράν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με μια φορά δεν γίνεσαι, τύπε.vantono έγραψε: 23 Ιουν 2022, 17:57Εγώ στις 3+νόσηση. Και αν δεν παιζοταν το θέατρο του παραλόγου απο την ψεκασμένη κυβέρνηση γιατί τσιμπούκια στον τουρισμο, θα ημουν μια χαρά διατεθειμένος να κάνω και 20η δόση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:12Εγώ στις δύο σταμάτησα (2 συν τη νοσηση δλδ)
Τώρα τι κάνουν οι άλλοι δεν ξέρω
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
vantono έγραψε: 23 Ιουν 2022, 17:55 Δεν κάνω τίποτα που με διατάζει αυτη η ψεκοκυβέρνηση.
Να επαναφέρουν άμεσα τα πιστοποιητικά και τις μασκες σε εσωτερικους χωρους

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
Αυτό ακριβώς μασάω. Και φτύνω μια παχιά καφετιά ροχάλα στα μούτρα της ψεκοκυβέρνησης.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2022, 18:08Δηλαδή το παίζεις αντίσταση ή εκδίκηση χωρίς να βάζεις ως προτεραιότητα τη δική σου εκτίμηση για το θέμα.vantono έγραψε: 23 Ιουν 2022, 17:55 Δεν κάνω τίποτα που με διατάζει αυτη η ψεκοκυβέρνηση.
Φοβερή άποψη από αυτούς που δεν μασάνε σανό αλλά φύλλα δάφνης ή καπνού (που κάνει και πιο καμπόικο) δε λέω.
Ίτε παίδες ελλήνων είτε παίδες ντάντυ τσούλφα, νο πασαράν.![]()
Και ξαναλέω. Να μου επαναφέρουν πιστοποιητικά και μάσκες υποχρεωτικά απο αύριο, και πάω να εμβολιαστώ μεθαύριο. Αν εσεις γουστάρετε να σας κοροϊδεύουν έτσι, μόνο και μονο επειδη είστε ψηφοφόροι τους, γούστο σας-καπέλο σας.
Πλεον θεωρω και θα αποκαλω και με την βουλα ψεκι
Οποιον δεν κανει το αμεσο διαστημα την προφυλαχτικη δοση
Οποιον δεν κανει το αμεσο διαστημα την προφυλαχτικη δοση
vantono έγραψε: 23 Ιουν 2022, 18:10Αυτό ακριβώς μασάω. Και φτύνω μια παχιά καφετιά ροχάλα στα μούτρα της ψεκοκυβέρνησης.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2022, 18:08Δηλαδή το παίζεις αντίσταση ή εκδίκηση χωρίς να βάζεις ως προτεραιότητα τη δική σου εκτίμηση για το θέμα.vantono έγραψε: 23 Ιουν 2022, 17:55 Δεν κάνω τίποτα που με διατάζει αυτη η ψεκοκυβέρνηση.
Ίτε παίδες ελλήνων είτε παίδες ντάντυ τσούλφα, νο πασαράν.![]()
Και ξαναλέω. Να μου επαναφέρουν πιστοποιητικά και μάσκες υποχρεωτικά απο αύριο, και πάω να εμβολιαστώ μεθαύριο. Αν εσεις γουστάρετε να σας κοροϊδεύουν έτσι, μόνο και μονο επειδη είστε ψηφοφόροι τους, γούστο σας-καπέλο σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τηλεργασία θα ξαναγίνει; Όχι.
Οπότε με αυτά που τραβάμε στις εργασίες μας, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες πρόωρης αποχώρησης από αυτό τον κόσμο, από άλλη αιτία, παρά από κορωνοιό ή εμβόλιο.
Οπότε με αυτά που τραβάμε στις εργασίες μας, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες πρόωρης αποχώρησης από αυτό τον κόσμο, από άλλη αιτία, παρά από κορωνοιό ή εμβόλιο.
- vantono
Τα 'χουμε ξαναπει αυτα, όσο δεν ψοφάει και ο τελευταίος μπούμερ εργοδότης (που στο σκουριασμένο μυαλό του τηλεργασία=λούφα), μην εχετε αλλες ελπίδες για τηλεργασία. Μας ηρθε λιγο, την ειδαμε, τελείωσε. Με τη νοσταλγία θα μεινουμε.Antares έγραψε: 23 Ιουν 2022, 18:31 Τηλεργασία θα ξαναγίνει; Όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 23 Ιουν 2022, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τι ηλικία έχεις και βαράς κατά συρροή εμβόλια για κάτι που καθαρίζει κατά 99,99% γέρους; Είμαι 48, ανεμβολίαστος και πέρασα τον κορονοϊό σαν κάτι μεταξύ από βαρύ συνάχι και ελαφριά γρίπη. Μέχρι 37,2 μου πήγε ο "υψηλός πυρετός". Αν το ανοσοποιητικό σου χρειάζεται από τώρα πατερίτσες για να πορεύεται, στην ηλικία μου θα πρέπει να σε κλείσουν σε θάλαμο αποστειρωμένης ατμόσφαιρας.Δημοκράτης έγραψε: 23 Ιουν 2022, 17:08Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:46 Να στοκάρετε και κορτιζόνη μην ξεχάσετε, γιατί με τόσα επιπρόσθετα αντισώματα στο τέλος θα έχετε αλλεργία και στο Άζωτο.![]()
![]()
![]()
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
foscilis έγραψε: 23 Ιουν 2022, 15:27 Επιτέλους.
Δε γινόταν όμως να φέρουν το Άστρα; Πάλι με γκαζόζες θα τη βγάλουμε;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Δημοκράτης
και εγώ της άποψης ότι το εμβόλιο το χρειάζονται μόνο όσοι έχουν πρόβλημα με το ανοσοποιητικό τους είμαι. Ειδικά από την στιγμή που για τον κόβιντ πρέπει να εμβολιάζεσαι 2-3 φορές τον χρόνο.Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Ιουν 2022, 18:34Τι ηλικία έχεις και βαράς κατά συρροή εμβόλια για κάτι που καθαρίζει κατά 99,99% γέρους; Είμαι 48, ανεμβολίαστος και πέρασα τον κορονοϊό σαν κάτι μεταξύ από βαρύ συνάχι και ελαφριά γρίπη. Μέχρι 37,2 μου πήγε ο "υψηλός πυρετός". Αν το ανοσοποιητικό σου χρειάζεται από τώρα πατερίτσες για να πορεύεται, στην ηλικία μου θα πρέπει να σε κλείσουν σε θάλαμο αποστειρωμένης ατμόσφαιρας.Δημοκράτης έγραψε: 23 Ιουν 2022, 17:08Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:46 Να στοκάρετε και κορτιζόνη μην ξεχάσετε, γιατί με τόσα επιπρόσθετα αντισώματα στο τέλος θα έχετε αλλεργία και στο Άζωτο.![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-