Πρώτον, δεν έχω κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας (ή ανωτερότητας) λόγω του τόπου γέννησής μου. Δεύτερον, αυτό που θες να πεις δεν έχει νόημα έτσι και αλλιώς. Η ουσία είναι ότι μεταξύ του παραδείγματος των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών, το κόμμα σου επιλέγει με τα μπούνια τους δεύτερους σε όλες τις πολιτικές του, από τη φορολογία και τα εμβόλια μέχρι τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, την αντιμετώπιση των αριστεριστών, τις εκτρώσεις και τους μουσουλμάνους μετανάστες. Εσείς ταυτίζεστε με κάτι, όχι εγώ, που εξάλλου ψήφισα ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές.under έγραψε: 19 Ιουν 2022, 18:47Δηλαδη αν εισαι απο τον Κολωνο,θεωρεις οτι μπορεις να ταυτιζεσαι με αμερικανικες πολιτικες συμπεριφορες ;Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2022, 18:33Όχι ότι έχει κάποια σημασία, αλλά είμαι γέννημα-θρέμμα αστός (50-50 Θεσσαλονίκη-Αθήνα), όπως και όλη η οικογένειά μου και από τις δύο πλευρές εδώ και τρεις γενιές (2 από τους τέσσερις ''κλάδους'' μάλιστα για πολύ παραπάνω). Να φανταστείς ένιωθα άσχημα όταν ήμουν παιδί γιατί όταν τα άλλα παιδάκια πήγαιναν στις διακοπές στο χωριό, εμείς δεν είχαμε χωριό για να πάμε και μέναμε στην πόλη ή πηγαίναμε ταξίδια εκτός Ελλάδας.under έγραψε: 19 Ιουν 2022, 17:23
Ρε συ ενας αμερικανος μπορει να ειναι τραμπικος, οκ.
Ο κωτσος απο τα φαρσαλα πως στο διαολο το παιζει τραμπικος;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαλάζιοι Εγκλωβισμένοι
Re: Γαλάζιοι Εγκλωβισμένοι
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Otto Weininger
2004 και 2007 στην χώρα υπήρχε δικομματισμός καθαρός, αφού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπαιρναν 90+%
Σαν τι να ψήφιζα το 2004, αν όχι ΝΔ ; Ή το 2007;
Και άντε, μιλάμε για εποχές χαλαρές που δεναμε τα σκυλιά με λουκάνικα, θα μπορούσα να πετάξω ψήφο σε κάτι άλλο. Μα δεν υπήρχε. Ειδικά το 2004.
Όμως το 2012 και το 2015, όταν όλα ήταν στην κόψη και κρίνονταν στο ελάχιστο, οι υπερΔεξιοί (και δεν λέω όσους πήγανε ΑΝΕΛ ή ΧΑ) σφυραγατε κλέφτικα.
Και αν την γλιτώσαμε το 2012, το 2015 ήρθε η λαίλαπα.
Και αυτή την λαίλαπα την διώξαμε το 2019 αφού πρώτα πληρώσαμε βαρύ τίμημα.
Αλλά κάποιοι έχετε κοντή μνήμη. Ξαναλέω: είναι τρομακτικό που λες ότι δεν σε νοιάζει να ξανάρθουν.
Και τέλος, μη μου βάζεις την Βίβιαν. Δεν είναι στην ΝΔ, δεν έχει θέση στην ΝΔ, δεν έχει λόγο.
Για κάθε μια Βίβιαν, υπάρχουν χιλιάδες Δεξιοί. Και μάλιστα σε θέσεις και με λόγο. Από υπουργεία και γενικές γραμματείες και από διοικητικές θέσεις μέχρι απλές τοπικές.
Προσπάθησε λοιπόν να φέρεις τους ζαίους ξανά. Εγώ θα προσπαθήσω να μην συμβεί.
Αυτό κάνουμε άλλωστε 10 χρόνια τώρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εδώ' είναι ο νήμας που οι κουλάκοι επιμένουν πως βρέχει;
My Life had stood, a Loaded Gun
- Eθνικοκοινωνιστης
καλα οχι οτι και της ιερας κωλοτρυπιδας ειναι καλυτεροι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλά, νταξ, απλά εδώ έχουμε το νήμα που φαρμακοτρίφτης, τρολαίπωρας, μποτάκια και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, ενώνονται κάτω από το λάβαρο του μέγα ηγέτη ανεμελου. Κάθε συνδυασμός δύο λέξεων της προηγούμενης πρότασης, είναι μια κωμωδία από μόνος του.
Ενώ όταν ο μέσος πχορουμίστας βλέπει αριστερό/αντιφα/αντικάτι νικ, παθαίνει δέος.aljawn έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:41 Καλά, νταξ, απλά εδώ έχουμε το νήμα που φαρμακοτρίφτης, τρολαίπωρας, μποτάκια και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, ενώνονται κάτω από το λάβαρο του μέγα ηγέτη ανεμελου. Κάθε συνδυασμός δύο λέξεων της προηγούμενης πρότασης, είναι μια κωμωδία από μόνος του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γεια σου ΓιάννηΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:49Ενώ όταν ο μέσος πχορουμίστας βλέπει αριστερό/αντιφα/αντικάτι νικ, παθαίνει δέος.aljawn έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:41 Καλά, νταξ, απλά εδώ έχουμε το νήμα που φαρμακοτρίφτης, τρολαίπωρας, μποτάκια και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, ενώνονται κάτω από το λάβαρο του μέγα ηγέτη ανεμελου. Κάθε συνδυασμός δύο λέξεων της προηγούμενης πρότασης, είναι μια κωμωδία από μόνος του.
![]()
![]()
![]()
Κουκιά σπέρνω
Κράτα το λάβαρο σου καλά, μη σου πέσει.aljawn έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:50Γεια σου ΓιάννηΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:49Ενώ όταν ο μέσος πχορουμίστας βλέπει αριστερό/αντιφα/αντικάτι νικ, παθαίνει δέος.aljawn έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:41 Καλά, νταξ, απλά εδώ έχουμε το νήμα που φαρμακοτρίφτης, τρολαίπωρας, μποτάκια και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, ενώνονται κάτω από το λάβαρο του μέγα ηγέτη ανεμελου. Κάθε συνδυασμός δύο λέξεων της προηγούμενης πρότασης, είναι μια κωμωδία από μόνος του.
![]()
![]()
![]()
Κουκιά σπέρνω
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κανένα λάβαρο δεν κρατάω, εδώ και πολύ καιρό.
Εσύ έχεις βάλει το δικό σου λάβαρο (αυτό της Μακονίας) στον πάτο σου.
Ναι,επιβεβαιωνεις οτι δεν ξερεις τι λες και βλεπεις τα πραγματα υπο το πρισμα μιας πραγματικοτητας που απεχει ετη φωτος απο την ελληνικη και την ευρωπαικη πραγματικοτητα.Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:03Πρώτον, δεν έχω κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας (ή ανωτερότητας) λόγω του τόπου γέννησής μου. Δεύτερον, αυτό που θες να πεις δεν έχει νόημα έτσι και αλλιώς. Η ουσία είναι ότι μεταξύ του παραδείγματος των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών, το κόμμα σου επιλέγει με τα μπούνια τους δεύτερους σε όλες τις πολιτικές του, από τη φορολογία και τα εμβόλια μέχρι τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, την αντιμετώπιση των αριστεριστών, τις εκτρώσεις και τους μουσουλμάνους μετανάστες. Εσείς ταυτίζεστε με κάτι, όχι εγώ, που εξάλλου ψήφισα ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές.
Η Ελλας ανηκει στην ευρωπαικη ενωση αν σου διαφευγει και δεν ειναι πολιτεια των ΗΠΑ.
Εχουμε λοιπον να κανουμε με ενα πλαισιο που ειναι εντελως διαφορετικο απο αυτο των ΗΠΑ.
Τα λεφτα που λειπουν στην Ελλαδα για να εφαρμοσει μια σειρα απο πολιτικες θα τα βρουμε στην ΕΖ και οχι στις ΗΠΑ.
Γι αυτο λοιπον θα δεχτουμε και το ευρωπαικο δικαιο σε μια σειρα απο θεματα.Πχ εκτρωσεις.
Αλλωστε,αν δεν κανω λαθος η ΝΔ δεν εχει κανει κατι περισσοτερο απο αυτο που εκανε ο Τραμπ στο θεμα των gay πχ.
Λες οτι η ΝΔ σε θεματα φορων ταυτιζεται με τους δημοκρατικους. Κλαπαρχιδιες.
Η ΝΔ μειωνει τους φορους,οι δημοκρατικοι τους αυξανουν.
Στο θεμα των μεταναστων η ΝΔ σηκωνει τειχη σε Εβρο και Αιγαιο. Τι λιγοτερο εκανε απο τον Τραμπ ; Εκτος και αν νομιζεις οτι επι Τραμπ δεν περνουσαν λαθρο στις ΗΠΑ.Ποσα εκατομμυρια λαθρο απελασε ο Τραμπ αραγε;
Σε γενικες γραμμες δεν ξερεις τι λες και προσπαθεις να ντυσεις με εναν ξενο ιδεολογικο μανδυα τις ιδεοληψιες σου που ταιριαζουν περισσοτερο στον Ορμπαν παρα σε οποιοδηποτε ευρωπαικο ή αμερικανικο συντηρητικο κομμα.
Και η Ελλαδα δεν θελει αλλα και δεν εχει την πολυτελεια να ακολουθει πολιτικες Ορμπαν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Otto Weininger
Σε αντίθεση με σένα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Να το πω διαφορετικα : αν για να εχω Rafale πανω απο το Αιγαιο πρεπει να ανεχτω τον Πατελη στο gay pride, χιλιες φορες να το ανεχτω.
Αληθεια, ο Τζημερος τι λεει για τους gay;
Αληθεια, ο Τζημερος τι λεει για τους gay;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μη μου τους πειράζεις, θα χαλάσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1360 Προβολές
-