Α ναι, σωστά, ο γενικός ιατρός έχει κάνει 4 ολάκερους μήνες ειδικότητα με τίτλο "μητέρα-παιδί". 'Ενιγουέι, εγώ θεωρώ ότι θα την πληρώσουν οι παθολόγοι τη νύφη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πλεύρης : όσοι ασφαλισμένοι δεν εγγραφείτε στον προσωπικό γιατρό, 10% παραπάνω σε φάρμακα, εξετάσεις και νοσήλια
- Cecily Anne
Re: Πλεύρης : όσοι ασφαλισμένοι δεν εγγραφείτε στον προσωπικό γιατρό, 10% παραπάνω σε φάρμακα, εξετάσεις και νοσήλια
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Πλεύρης : όσοι ασφαλισμένοι δεν εγγραφείτε στον προσωπικό γιατρό, 10% παραπάνω σε φάρμακα, εξετάσεις και νοσήλια
Όχι ούτε εγώ νομίζω ότι το έχουν κάνει έτσι γιατί έχει επιστημονικό κέρδος, περισσότερο για μείωση του κόστους και της ταλαιπωρίας του κόσμου θα το κάνουνε. Οι παθολόγοι εδω μαζεύονται δέκα-δέκα σε ιατρικά κέντρα, έχει από ένα σε κάθε γειτονιά και ξεπετάνε κόσμο με τη σέσουλα χωρίς ραντεβού και πάμφθηνα. Ενώ παιδίατρο πρέπει να τραβηχτείς να τον βρεις, να κλείσεις ραντεβού, και είναι πανάκριβοι όπως όλοι οι εξειδικευμένοι γιατροί. Θα μου πεις στην Ελλάδα είναι και οι παιδίατροι πάμφθηνοι και έχει από έναν σε κάθε δρόμο πάνω απ'το φούρνο, ντάξει οκ.Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2022, 18:26 Οκ, επαναδιατύπωση : έχει μια λογική αλλά δεν είναι πανάκεια.
Και αν επικεντρωθούμε στην εξειδίκευση για το κάθε τι, μπορεί αφενός ο παθολόγος (ειδικά αν είναι καλός) να κάνει παπαδες αλλά η κάθε ειδικότητα είναι προτιμότερη.
Αυτό που λες εσύ, βοηθάει κυρίως στο να ΜΗΝ παίρνεις σβάρνα όλες τις ειδικότητες κάθε φορά που έχεις κάτι και ο καθένας σου λέει "από μένα είσαι οκ".
Ενώ ο παθολόγος εξ αρχής θα μπορούσε να σε καθοδηγήσει.
Σαν αποτέλεσμα όμως (επιστημονικά) , δεν έχει κέρδος.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Νομίζω τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Συνήθως όταν λέμε παιδίατρος αναφερόμαστε στον συγκεκριμένο γιατρό που έχει κάνει τις πρώτες εξετάσεις στο νεογέννητο και αντίστοιχα τα πρώτα εμβόλια κλπ και γενικώς έχει πληρέστερη εικόνα για το ιστορικό του παιδιού τα πρώτα χρόνια, που οι επισκέψεις είναι συχνές ακόμη και αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας. Ε, σ' αυτές τις περιπτώσεις αν το παιδί παρουσιάσει το οποιοδήποτε πρόβλημα, απλώς τον παίρνεις τηλέφωνο, του το αναφέρεις και αντίστοιχα σου λέει "δώσε του αυτό, εκείνο ή τίποτα" και παραμένεις σε επικοινωνία. Δεν παίρνεις το παιδί αγκαλιά να το τρέχεις στον παιδίατρο κάθε φορά που φτερνίζεται.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 17:39Παθολόγος δεν είναι ο οικογενειακός γιατρός; Ε αυτός θα σου πει αν το παιδί χρειάζεται παιδίατρο ή παναντόλ ή τίποτα (συνήθως χρειάζεται παναντόλ ή τίποτα).Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 17:28Ό,τι να'ναι. Οι παθολόγοι αναλαμβάνουν από εφηβεία κι έπειτα. Άντε και λίγο προεφηβεία.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 17:27 Αυτή τη μανία να στέλνετε τα παιδιά στον παιδίατρο να δούμε πότε θα την κόψετε. Στον παιδίατρο πας αν σου πει ο παθολόγος ότι χρειάζεται, και 9 φορές στις 10 δε χρειάζεται.
Όλος ο κόσμος έτσι κάνει, μόνο στην Ελλάδα τρέχουν στον παιδίατρο συνέχεια.
Από εκεί και πέρα, αν το παιδί σου κάνει πυρετό και πάρεις κάποιον άγνωστο και του πεις "ξέρετε συμβαίνει αυτό κι αυτό" το λογικό είναι να σου πει να πας το παιδί στο χώρο του ή να έρθει αυτός στο δικό σου.
Ε, πάνω κάτω το ίδιο συμβαίνει και με τους οικογενειακούς παθολόγους. Λίγο πολύ ξέρουν το ιστορικό της οικογένειας. Και ασχολούνται κυρίως με πελάτες που είναι γενικώς υγιείς με περιστασιακά προβλήματα που ξεπερνιούνται. Αν παίζει κάποιο χρόνιο νόσημα, είναι σαφές ότι θα ξέρεις αντίστοιχα και καρδιολόγους, νευρολόγους, ογκολόγους κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Chilloutbuddy
Midwives σε άλλες χώρες τα κάνουν αυτά, ούτε καν γιατρός. Μαίες βλέπουνε το παιδί για μήνες.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:22 Συνήθως όταν λέμε παιδίατρος αναφερόμαστε στον συγκεκριμένο γιατρό που έχει κάνει τις πρώτες εξετάσεις στο νεογέννητο και αντίστοιχα τα πρώτα εμβόλια κλπ και γενικώς έχει πληρέστερη εικόνα για το ιστορικό του παιδιού τα πρώτα χρόνια, που οι επισκέψεις είναι συχνές ακόμη και αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας.
Σε κάθε περίπτωση ρώτα τον παιδίατρό σου για πλάκα, πες έτσι κάνουν οι βάρβαροι στη βαρβαρία, πώς σου φαίνεται; Να δεις τι θα σου πει.
- Cecily Anne
Ο παιδίατρος της Γαλής λογικά θα είναι στη σύνταξη.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:28Midwives σε άλλες χώρες τα κάνουν αυτά, ούτε καν γιατρός. Μαίες βλέπουνε το παιδί για μήνες.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:22 Συνήθως όταν λέμε παιδίατρος αναφερόμαστε στον συγκεκριμένο γιατρό που έχει κάνει τις πρώτες εξετάσεις στο νεογέννητο και αντίστοιχα τα πρώτα εμβόλια κλπ και γενικώς έχει πληρέστερη εικόνα για το ιστορικό του παιδιού τα πρώτα χρόνια, που οι επισκέψεις είναι συχνές ακόμη και αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας.
Σε κάθε περίπτωση ρώτα τον παιδίατρό σου για πλάκα, πες έτσι κάνουν οι βάρβαροι στη βαρβαρία, πώς σου φαίνεται; Να δεις τι θα σου πει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Chilloutbuddy
Των εγγονιών σας τότε ρε παιδί μουCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:32Ο παιδίατρος της Γαλής λογικά θα είναι στη σύνταξη.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:28Midwives σε άλλες χώρες τα κάνουν αυτά, ούτε καν γιατρός. Μαίες βλέπουνε το παιδί για μήνες.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:22 Συνήθως όταν λέμε παιδίατρος αναφερόμαστε στον συγκεκριμένο γιατρό που έχει κάνει τις πρώτες εξετάσεις στο νεογέννητο και αντίστοιχα τα πρώτα εμβόλια κλπ και γενικώς έχει πληρέστερη εικόνα για το ιστορικό του παιδιού τα πρώτα χρόνια, που οι επισκέψεις είναι συχνές ακόμη και αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας.
Σε κάθε περίπτωση ρώτα τον παιδίατρό σου για πλάκα, πες έτσι κάνουν οι βάρβαροι στη βαρβαρία, πώς σου φαίνεται; Να δεις τι θα σου πει.Μπα, δε θα ζει, εδώ ο δικός μου και είναι στη σύνταξη.
- Cecily Anne
Εμείς στο χωριό έχουμε έναν καλό κτηνίατρο που ξεγεννά όλα τα μουσχάρια και βαρά σφραγίδες σε ούλα τα κρέατα και στέλνουμε ούλα τα παιδιά εκεί για βασικά εμβόλια και τέτοια, γιατί ξέρει από τα γελάδια ντειιιιι...Το κέντρο υγείας δεν το εμπιστευόμαστε, όταν μπαίνουν εκεί μέσα δε βγαίνουν μετά.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:36Των εγγονιών σας τότε ρε παιδί μουCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:32Ο παιδίατρος της Γαλής λογικά θα είναι στη σύνταξη.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:28
Midwives σε άλλες χώρες τα κάνουν αυτά, ούτε καν γιατρός. Μαίες βλέπουνε το παιδί για μήνες.
Σε κάθε περίπτωση ρώτα τον παιδίατρό σου για πλάκα, πες έτσι κάνουν οι βάρβαροι στη βαρβαρία, πώς σου φαίνεται; Να δεις τι θα σου πει.Μπα, δε θα ζει, εδώ ο δικός μου και είναι στη σύνταξη.
![]()
- Chilloutbuddy
Καλά κόφτε τώρα λίγο τα μπριζολίδια στα παιδάκια γιατί τα μισά έχουν γίνει τόφαλοι την τελευταία φορά που ήρθαCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:38Εμείς στο χωριό έχουμε έναν καλό κτηνίατρο που ξεγεννά όλα τα μουσχάρια και βαρά σφραγίδες σε ούλα τα κρέατα και στέλνουμε ούλα τα παιδιά εκεί για βασικά εμβόλια και τέτοια, γιατί ξέρει από τα γελάδια ντειιιιι...Το κέντρο υγείας δεν το εμπιστευόμαστε, όταν μπαίνουν εκεί μέσα δε βγαίνουν μετά.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:36Των εγγονιών σας τότε ρε παιδί μουCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:32
Ο παιδίατρος της Γαλής λογικά θα είναι στη σύνταξη.Μπα, δε θα ζει, εδώ ο δικός μου και είναι στη σύνταξη.
![]()
- Cecily Anne
ΑΑΑΑΑααα εδώ θα συμφωνήσουμε. Πιάσε κόκκινο.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:43Καλά κόφτε τώρα λίγο τα μπριζολίδια στα παιδάκια γιατί τα μισά έχουν γίνει τόφαλοι την τελευταία φορά που ήρθαCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:38Εμείς στο χωριό έχουμε έναν καλό κτηνίατρο που ξεγεννά όλα τα μουσχάρια και βαρά σφραγίδες σε ούλα τα κρέατα και στέλνουμε ούλα τα παιδιά εκεί για βασικά εμβόλια και τέτοια, γιατί ξέρει από τα γελάδια ντειιιιι...Το κέντρο υγείας δεν το εμπιστευόμαστε, όταν μπαίνουν εκεί μέσα δε βγαίνουν μετά.
Πέθανε πριν 22 χρόνια. Ο Φραγκλίνος Παπαδέλλης του πασοκ ήταν. Είχε ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη και φυσικά ήταν στο "Αγία Σοφία" του παίδων. Δεν έχω άποψη για τα πολιτικά αλλά ως παιδίατρος ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Κι επειδή εγώ ήμουν πιτσιρίκα όταν γέννησα αλλά τον πρότεινα και στις φίλες μου που έκαναν παιδιά πολύ αργότερα, η άποψη τους ήταν ακριβώς η ίδια.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:32Ο παιδίατρος της Γαλής λογικά θα είναι στη σύνταξη.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:28Midwives σε άλλες χώρες τα κάνουν αυτά, ούτε καν γιατρός. Μαίες βλέπουνε το παιδί για μήνες.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:22 Συνήθως όταν λέμε παιδίατρος αναφερόμαστε στον συγκεκριμένο γιατρό που έχει κάνει τις πρώτες εξετάσεις στο νεογέννητο και αντίστοιχα τα πρώτα εμβόλια κλπ και γενικώς έχει πληρέστερη εικόνα για το ιστορικό του παιδιού τα πρώτα χρόνια, που οι επισκέψεις είναι συχνές ακόμη και αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Α νομίζω ήταν υφυπουργός, κάτι τέτοιο αυτός. Αλλά δεν τον θυμάμαι καθόλου πολιτικά, ήμουν μικρη, ακουστά τον έχω μόνο σαν όνομα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:46Πέθανε πριν 22 χρόνια. Ο Φραγκλίνος Παπαδέλλης του πασοκ ήταν. Είχε ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη και φυσικά ήταν στο "Αγία Σοφία" του παίδων. Δεν έχω άποψη για τα πολιτικά αλλά ως παιδίατρος ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Κι επειδή εγώ ήμουν πιτσιρίκα όταν γέννησα αλλά τον πρότεινα και στις φίλες μου που έκαναν παιδιά πολύ αργότερα, η άποψη τους ήταν ακριβώς η ίδια.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:32Ο παιδίατρος της Γαλής λογικά θα είναι στη σύνταξη.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:28
Midwives σε άλλες χώρες τα κάνουν αυτά, ούτε καν γιατρός. Μαίες βλέπουνε το παιδί για μήνες.
- Chilloutbuddy
Aμαν ρε παιδί μου με τους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ παιδίατρους, όλοι το ίδιο λένε για τον παιδίατρό τους, λες και ΟΛΑ τα παιδάκια στην Ελλάδα γεννήθηκαν ζαβά και τα έφερε ίσα ο τρομερός φωστήρας.
- EKPLIKTIKOS
Τα πιο πολλά πάντως αν κρίνω από τους γονείς τους όντως δε νομίζω να κληρονομησαν κ τα καλύτερα γονίδιαChilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:50 Aμαν ρε παιδί μου με τους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ παιδίατρους, όλοι το ίδιο λένε για τον παιδίατρό τους, λες και ΟΛΑ τα παιδάκια στην Ελλάδα γεννήθηκαν ζαβά και τα έφερε ίσα ο τρομερός φωστήρας.
Γιατί διακρίνω τέτοια επιθετικότητα;Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:50 Aμαν ρε παιδί μου με τους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ παιδίατρους, όλοι το ίδιο λένε για τον παιδίατρό τους, λες και ΟΛΑ τα παιδάκια στην Ελλάδα γεννήθηκαν ζαβά και τα έφερε ίσα ο τρομερός φωστήρας.
Να υποθέσω επειδή είναι ακριβοί οι παιδίατροι εκεί;
Και ναι, από τη δική μου εμπειρία τουλάχιστον, ειδικώς οι παιδίατροι του Παίδων στην Ελλάδα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ αν και δεν δουλεύουν με τις καλύτερες συνθήκες.
Κατά τα άλλα, νομίζω ότι έχεις μπερδέψει το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ γιατρός με το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ μάστορας σε συνεργείο αυτοκινήτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Όχι, αλλά είναι και θέμα προτεραιοτήτων. Μπορεί να τα διαθέτουν πιο εύκολα σε πορσελάνες για δόντια φωτεινότητας 4000 λούμεν ξέρω'γω.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 20:09Γιατί διακρίνω τέτοια επιθετικότητα;Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:50 Aμαν ρε παιδί μου με τους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ παιδίατρους, όλοι το ίδιο λένε για τον παιδίατρό τους, λες και ΟΛΑ τα παιδάκια στην Ελλάδα γεννήθηκαν ζαβά και τα έφερε ίσα ο τρομερός φωστήρας.![]()
Να υποθέσω επειδή είναι ακριβοί οι παιδίατροι εκεί;
Και ναι, από τη δική μου εμπειρία τουλάχιστον, ειδικώς οι παιδίατροι του Παίδων στην Ελλάδα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ αν και δεν δουλεύουν με τις καλύτερες συνθήκες.
Κατά τα άλλα, νομίζω ότι έχεις μπερδέψει το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ γιατρός με το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ μάστορας σε συνεργείο αυτοκινήτων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις