Και καμία φωτο αν θες.waldorf έγραψε: 09 Ιουν 2022, 18:34 Έξω από χαβαλέ,να έρθεις.
Κάποια στιγμή θα ανοίξω θέμα στα "ταξίδια" για το Καστελόριζο.
Και τα χαιρετίσματα μου στον φαρμακοποιό εκεί, είναι φίλος.
Και καμία φωτο αν θες.waldorf έγραψε: 09 Ιουν 2022, 18:34 Έξω από χαβαλέ,να έρθεις.
νομιζεις οτι κανω χαβαλε;waldorf έγραψε: 09 Ιουν 2022, 18:34 Έξω από χαβαλέ,να έρθεις.
Ναί θα βάλω φωτογραφίες.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2022, 18:37 ...
Και καμία φωτο αν θες.
Ναι το φαρμακείο είναι δωρεά της Οικογένειας Γιαννακοπουλου.waldorf έγραψε: 09 Ιουν 2022, 18:44Ναί θα βάλω φωτογραφίες.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2022, 18:37 ...
Και καμία φωτο αν θες.
Φαρμακοποιό όμως δεν βρήκα,μιά κυρία το λειτουργεί το φαρμακείο.Εκτός αν έχουν βάρδιες και πέτυχα την σύζυγο.
(btw το φαρμακείο έχει και όνομα!Παύλος Γιαννακόπουλος,προς τιμή του μακαρίτη που είχε βοηθήσει τον τόπο.)
Οι Τουρκοι δεν εχουν ξεχάσει ακομα τα ρεζιλικια που παθανε σε Πολυάραβο και Δυρο (οκ Αιγυπτιοι ηταν εκει αλλα το ιδιο κανει συμμαχοι τους ηταν) ειδικα στο Δυρό που 300 γυναικες, γεροι και παιδια τους πηραν στο κυνήγι με δρεπάνια και τους πέταξαν στη θάλασσα.Στύγιος έγραψε: 09 Ιουν 2022, 19:00 «Τα οχυρά δεν παραδίδονται. Καταλαμβάνονται»...
http://www.mixanitouxronou.com.cy/b-pag ... imona-gia/
Μλκ οι τουρκ είναι χέστηδες όταν βρουν αντίσταση. Στα Δερβενάκια ο Νικηταράς έσφαξε ανελέητα. Έσπασε 3 γιαταγάνια ! και στο 4ο έπαθε αγκύλωση και δεν μπορούσαν να το ξεκολλήσουν απ' το χέρι!George_V έγραψε: 09 Ιουν 2022, 19:58Οι Τουρκοι δεν εχουν ξεχάσει ακομα τα ρεζιλικια που παθανε σε Πολυάραβο και Δυρο (οκ Αιγυπτιοι ηταν εκει αλλα το ιδιο κανει συμμαχοι τους ηταν) ειδικα στο Δυρό που 300 γυναικες, γεροι και παιδια τους πηραν στο κυνήγι με δρεπάνια και τους πέταξαν στη θάλασσα.Στύγιος έγραψε: 09 Ιουν 2022, 19:00 «Τα οχυρά δεν παραδίδονται. Καταλαμβάνονται»...
http://www.mixanitouxronou.com.cy/b-pag ... imona-gia/
Οκ, αν δεις αυτούς τους λάθρο ως μια άλλη εφαρμογή του μπρέιν ντρέιν, δεν είναι καθόλου κακό.