Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://dev.phorum.com.gr/
Ενημερωτικα
ο Καβαλιερε για να φαει 100 γραμ μακαρονια θελει 400 γραμ τυρι πανω τους
ολα οσα γραφει ειναι για την καβλατζα του κ μιας μορφης αυτομαστιγωση για αυτο που νομιζει πως ειναι διατροφικη πλεμπαιικη αδυναμια του
Μακάρι, αλλά δεν. Δεν μου αρέσει. Μου αρέσει μια κουταλιά.
κατεθεσες την αληθεια σου - οποιος θελει μπορει να σε πιστεψει
Έπρεπε να με έβλεπες το 2007 στην Pasteria με τον σερβιτόρο να θέλει να μου τρίψει επάνω σε μακαρονάδα 4 τυριών.
Re: Αυστηρά για λυσσασμένους τυροφάγους!
Δημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2022, 20:37
από Αγις
John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιουν 2022, 20:32
Καμαμπερ απο ωμο, απαστεριωτο γαλα, ιδανικα εκτος ψυγειου για κανα δυο μερες, για να ωριμασει και να ειναι σχεδον ρευστο, καπως ετσι.
Ιδανικο ακομα και για πρωινο, με ζεστο φρεσκο ψωμι και ενα Μεντοκ σοδειας του 98.
αν δεν βρουμε καμαμπερ μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την απλυτη επι δεκαημερο μαλλινη καλτσα μας που φοραμε με την γαλοτσα οταν στοιβαζουμε τις σβουνιες η δεν θα ταιριαζει με το μεντοκ του 98 ;
John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιουν 2022, 20:32
Καμαμπερ απο ωμο, απαστεριωτο γαλα, ιδανικα εκτος ψυγειου για κανα δυο μερες, για να ωριμασει και να ειναι σχεδον ρευστο, καπως ετσι.
Ιδανικο ακομα και για πρωινο, με ζεστο φρεσκο ψωμι και ενα Μεντοκ σοδειας του 98.
Μετα απο 2 κιλα κρασι ή μισο μπουκαλι green, ειναι μια χαρα!
Re: Αυστηρά για λυσσασμένους τυροφάγους!
Δημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2022, 20:40
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Volk έγραψε: 03 Ιουν 2022, 18:30
Μιας και χαρακτηριστηκε ως το ποστ της 10ετιας απο αλλο μελος, θα ξεκινησω με τη φωτογραφια που ειχα ανεβασει σε αλλο νημα.
Κοιταξτε ομορφια, ντυμενη στα λευκα η μακαροναδα, δεν ειναι τελεια; Δεν θες να την αρπαξεις και να αρχισεις να πηρουνιαζεις φαι χωρις να σταματας;
Το εν λογω τυρι: Παρμεζανα, τριμμενη απο την σερβιτορα πανω απο το πιατο.
.
Τι Παρμεζάνα κι αρχίδια..... .πάγενε σε κάποιον βοσκό που φτιάχνει καί παράγειλε 10 κεφάλια μυτζήθρα πρόβεια νάχεις.....
Η σπιτική πρόβεια των χωριών δε παίζεται με κανένα αλλο τυρί στη μακαρονάδα χυλοπίτα γιουβέτσ.....
John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιουν 2022, 20:32
Καμαμπερ απο ωμο, απαστεριωτο γαλα, ιδανικα εκτος ψυγειου για κανα δυο μερες, για να ωριμασει και να ειναι σχεδον ρευστο, καπως ετσι.
Ιδανικο ακομα και για πρωινο, με ζεστο φρεσκο ψωμι και ενα Μεντοκ σοδειας του 98.
αν δεν βρουμε καμαμπερ μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την απλυτη επι δεκαημερο μαλλινη καλτσα μας που φοραμε με την γαλοτσα οταν στοιβαζουμε τις σβουνιες η δεν θα ταιριαζει με το μεντοκ του 98 ;
Σε αυτη τη περιπτωση, θα ηταν πρεπων του 97.
Εξαρταται φυσικα και τη μπλιχλομποχα της καλτσας.
Σε βριζουν απο τα 30 μετρα; Εισαι για του 97.
Δεν σε βριζουν και σε εχουν γραμμενο στα αρχιδια τους; Του 98 ειναι μια χαρα.
Volk έγραψε: 03 Ιουν 2022, 18:30
Μιας και χαρακτηριστηκε ως το ποστ της 10ετιας απο αλλο μελος, θα ξεκινησω με τη φωτογραφια που ειχα ανεβασει σε αλλο νημα.
Κοιταξτε ομορφια, ντυμενη στα λευκα η μακαροναδα, δεν ειναι τελεια; Δεν θες να την αρπαξεις και να αρχισεις να πηρουνιαζεις φαι χωρις να σταματας;
Το εν λογω τυρι: Παρμεζανα, τριμμενη απο την σερβιτορα πανω απο το πιατο.
.
Τι Παρμεζάνα κι αρχίδια..... .πάγενε σε κάποιον βοσκό που φτιάχνει καί παράγειλε 10 κεφάλια μυτζήθρα πρόβεια νάχεις.....
Η σπιτική πρόβεια των χωριών δε παίζεται με κανένα αλλο τυρί στη μακαρονάδα χυλοπίτα γιουβέτσ.....
Volk έγραψε: 03 Ιουν 2022, 18:30
Μιας και χαρακτηριστηκε ως το ποστ της 10ετιας απο αλλο μελος, θα ξεκινησω με τη φωτογραφια που ειχα ανεβασει σε αλλο νημα.
Κοιταξτε ομορφια, ντυμενη στα λευκα η μακαροναδα, δεν ειναι τελεια; Δεν θες να την αρπαξεις και να αρχισεις να πηρουνιαζεις φαι χωρις να σταματας;
Το εν λογω τυρι: Παρμεζανα, τριμμενη απο την σερβιτορα πανω απο το πιατο.
.
Τι Παρμεζάνα κι αρχίδια..... .πάγενε σε κάποιον βοσκό που φτιάχνει καί παράγειλε 10 κεφάλια μυτζήθρα πρόβεια νάχεις.....
Η σπιτική πρόβεια των χωριών δε παίζεται με κανένα αλλο τυρί στη μακαρονάδα χυλοπίτα γιουβέτσ.....
.
Σπιτικη, σε κοκορα κοκκινιστο και σπιτικα ζυμαρικα!
Re: Αυστηρά για λυσσασμένους τυροφάγους!
Δημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2022, 20:44
από Σπύρος
Volk έγραψε: 03 Ιουν 2022, 18:30
Μιας και χαρακτηριστηκε ως το ποστ της 10ετιας απο αλλο μελος, θα ξεκινησω με τη φωτογραφια που ειχα ανεβασει σε αλλο νημα.
Κοιταξτε ομορφια, ντυμενη στα λευκα η μακαροναδα, δεν ειναι τελεια; Δεν θες να την αρπαξεις και να αρχισεις να πηρουνιαζεις φαι χωρις να σταματας;
Το εν λογω τυρι: Παρμεζανα, τριμμενη απο την σερβιτορα πανω απο το πιατο.
Άμα το ανακατέψεις μπορεί να διαπιστώσεις ότι θέλει ενίσχυση ειδικά επειδή πρόκειται για παρμεζάνα.
John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιουν 2022, 20:32
Καμαμπερ απο ωμο, απαστεριωτο γαλα, ιδανικα εκτος ψυγειου για κανα δυο μερες, για να ωριμασει και να ειναι σχεδον ρευστο, καπως ετσι.
Ιδανικο ακομα και για πρωινο, με ζεστο φρεσκο ψωμι και ενα Μεντοκ σοδειας του 98.
αν δεν βρουμε καμαμπερ μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την απλυτη επι δεκαημερο μαλλινη καλτσα μας που φοραμε με την γαλοτσα οταν στοιβαζουμε τις σβουνιες η δεν θα ταιριαζει με το μεντοκ του 98 ;
Μονο στην απαιδευτη επαρχιωτικη μυτη σου βρωμαει αυτο το τυρι, εαν γνωριζες την γευση του, θα σωπαινες χωρικε.
Volk έγραψε: 03 Ιουν 2022, 18:30
Μιας και χαρακτηριστηκε ως το ποστ της 10ετιας απο αλλο μελος, θα ξεκινησω με τη φωτογραφια που ειχα ανεβασει σε αλλο νημα.
Κοιταξτε ομορφια, ντυμενη στα λευκα η μακαροναδα, δεν ειναι τελεια; Δεν θες να την αρπαξεις και να αρχισεις να πηρουνιαζεις φαι χωρις να σταματας;
Το εν λογω τυρι: Παρμεζανα, τριμμενη απο την σερβιτορα πανω απο το πιατο.
Άμα το ανακατέψεις μπορεί να διαπιστώσεις ότι θέλει ενίσχυση ειδικά επειδή πρόκειται για παρμεζάνα.
Πως φαινονται οι εμπειροι παιχτες στο τυροπαιγνιο!
Εχεις απολυτο δικιο τυπε. Μολις ανακατεψα, ελιωσε με τα καυτα ζυμαρικα και ζητησα να μου τριψουν παλι.
John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιουν 2022, 20:32
Καμαμπερ απο ωμο, απαστεριωτο γαλα, ιδανικα εκτος ψυγειου για κανα δυο μερες, για να ωριμασει και να ειναι σχεδον ρευστο, καπως ετσι.
Ιδανικο ακομα και για πρωινο, με ζεστο φρεσκο ψωμι και ενα Μεντοκ σοδειας του 98.
αν δεν βρουμε καμαμπερ μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την απλυτη επι δεκαημερο μαλλινη καλτσα μας που φοραμε με την γαλοτσα οταν στοιβαζουμε τις σβουνιες η δεν θα ταιριαζει με το μεντοκ του 98 ;
Μονο στην απαιδευτη επαρχιωτικη μυτη σου βρωμαει αυτο το τυρι, εαν γνωριζες την γευση του, θα σωπαινες χωρικε.
Μην αναβεις δαδι τυπε
Re: Αυστηρά για λυσσασμένους τυροφάγους!
Δημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2022, 20:50
από John Brown Gun Club
Και για οσους αρεσκονται σε δυνατες γευσεις (και οσμες) στο τυρι, εχω να προτεινε ενα Ερβε Πικαν, μαζι με χωριατικο ψωμι, αχλαδι και ενα φλυτζανι καφε. Για λιγους.
John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιουν 2022, 20:32
Καμαμπερ απο ωμο, απαστεριωτο γαλα, ιδανικα εκτος ψυγειου για κανα δυο μερες, για να ωριμασει και να ειναι σχεδον ρευστο, καπως ετσι.
Ιδανικο ακομα και για πρωινο, με ζεστο φρεσκο ψωμι και ενα Μεντοκ σοδειας του 98.
αν δεν βρουμε καμαμπερ μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την απλυτη επι δεκαημερο μαλλινη καλτσα μας που φοραμε με την γαλοτσα οταν στοιβαζουμε τις σβουνιες η δεν θα ταιριαζει με το μεντοκ του 98 ;
Σε αυτη τη περιπτωση, θα ηταν πρεπων του 97.
Εξαρταται φυσικα και τη μπλιχλομποχα της καλτσας.
Σε βριζουν απο τα 30 μετρα; Εισαι για του 97.
Δεν σε βριζουν και σε εχουν γραμμενο στα αρχιδια τους; Του 98 ειναι μια χαρα.
ενημερωτικα ο Ζαν καταγεται απο Γαλλικη αριστοκρατικη αλλα φιλελευθερη οικογενεια ( ενας προγονος του ηταν γραμματεας του Ροβεσπιερου ) μεγαλογαιοκτημονων της Βουργουνδιας που ο γεναρχης τους ηταν εκτος γαμου καρπος της ενωσης μιας βασιλισσας των τσιγγανων με τον Πεπινο τον Βραχυ
Re: Αυστηρά για λυσσασμένους τυροφάγους!
Δημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2022, 20:58
από John Brown Gun Club
Volk έγραψε: 03 Ιουν 2022, 20:48
Μην αναβεις δαδι τυπε
Μα τι; Κανεις ενα ποστ για τυρια και μιλατε για φετες κασερια και τσενταρ. Πολυ περιορισμενος οριζοντας.
Re: Αυστηρά για λυσσασμένους τυροφάγους!
Δημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2022, 20:58
από Nostalgia
Ωραια τα τυρια αλλα μετα η χοληστερινη παει στον Θεο. Αδυναμια σε ξερη μυζηθρα, σφελα νοτιου Πελοποννησου, πεκορινο ρομανο, κεφαλοτυρι, γραβιερα κρητης, ρεγκατο κλπ κλπ κλπ γενικα η Ελλαδα παιζει δυνατα στα τυρια και ας ειμαστε γνωστοι μονο για την φετα, μια φορα μου ειχαν φερει ενα τυρι απο Λερο με μουστο απ'εξω, γενικα τρωω και με πιπερι και με τρουφες και και και, εκτος απο ροκφορ, δεν μου αρεσει.
Τελευταια το εχω περιορισει πολυ για την χοληστερινη.