Σελίδα 6 από 20

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 21:45
από Naida
Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:40

Με αβγο ουτε και εμενα.Με τυρι ναι.Αλλα οκ,δεκτον και μαΛιστα η κανονικη γαλλικη συνταγη μεσα στην μπεσαμελ οντως δενε χει τυρι.Ρε συ ομως,απο πανω δεν τριβεις τυρακι;Ουτε φρυγανιτσα;Πως θα γινει τραγανουλα;;;;;;;;; :lol:
Δε θέλω την αλμύρα του τυριού να καλύπτει την γεύση της κρέμας. Βάζω λίγο το γκριλ για να "αρπάξει" . Τραγανή γίνεται μόνο γύρω γύρω που κολλάει στο ταψί. Η υπόλοιπη πιάνει αυτή την πέτσα. Αν φτιάξω κάποια στιγμή θα ανεβάσω να δεις.

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 21:48
από User_601
Naida έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:45
Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:40

Με αβγο ουτε και εμενα.Με τυρι ναι.Αλλα οκ,δεκτον και μαΛιστα η κανονικη γαλλικη συνταγη μεσα στην μπεσαμελ οντως δενε χει τυρι.Ρε συ ομως,απο πανω δεν τριβεις τυρακι;Ουτε φρυγανιτσα;Πως θα γινει τραγανουλα;;;;;;;;; :lol:
Δε θέλω την αλμύρα του τυριού να καλύπτει την γεύση της κρέμας. Βάζω λίγο το γκριλ για να "αρπάξει" . Τραγανή γίνεται μόνο γύρω γύρω που κολλάει στο ταψί. Η υπόλοιπη πιάνει αυτή την πέτσα. Αν φτιάξω κάποια στιγμή θα ανεβάσω να δεις.
ωραια!Κοιτα..σε πιστευω,απλα ειναι αληθεια,εχω τεραστια αδυναμια στο τυρι γμτ!!!!!!!!!Τρελλαινομαι για τυρι,οποτε καταλαβαινεις οτι σε μπεσαμελ χωρις απο πανω τυρι εγω δεν θα επαιζα! :smt005:

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 21:48
από Υδράργυρος
Κοριτσια αφηστε τις συνταγες και πηγαιντε να τους μαγειρεψετε

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 21:49
από Κουρκούας
Ωραία είναι και η ελαφριά παραλλαγή σε μουσακά, χωρίς μπεσαμέλ, με κρέμα στυλ ελληνικού τσιζκέικ: μυζήθρα, αβγό και γιαούρτι.

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 21:51
από Naida
Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:48
ωραια!Κοιτα..σε πιστευω,απλα ειναι αληθεια,εχω τεραστια αδυναμια στο τυρι γμτ!!!!!!!!!Τρελλαινομαι για τυρι,οποτε καταλαβαινεις οτι σε μπεσαμελ χωρις απο πανω τυρι εγω δεν θα επαιζα! :smt005:
Κι εγώ έχω αδυναμία στο τυρί :hebit:

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 21:52
από Naida
Κουρκούας έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:49 Ωραία είναι και η ελαφριά παραλλαγή σε μουσακά, χωρίς μπεσαμέλ, με κρέμα στυλ ελληνικού τσιζκέικ: μυζήθρα, αβγό και γιαούρτι.
Και με γιαούρτι, αυγό και φέτα. Αλλά δεν μιλαμε πλέον για μπεσαμέλ :lol:

Welcome!

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 21:55
από User_601
Υδράργυρος έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:48 Κοριτσια αφηστε τις συνταγες και πηγαιντε να τους μαγειρεψετε
Ε οχι αγαπουλα,μαγειρευουμε οπου θελουμε,οταν θελουμε και οχι αναγκαστικα.Μαγειρευουμε επειδη μας αρεσει.Και οταν μας αρεσει και σε οποιον μας αρεσει.Επισης μας μαγειρευουν και εμας οι σωστοι αντρες.Οποτε αυτα τα σεξιστικα,αστα πληζ. :lol:

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 21:57
από Υδράργυρος
Ποιοι ειναι οι εργενηδες του πχορουμ; για να δουμε παληκαρια

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 21:58
από User_601
Naida έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:51
Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:48
ωραια!Κοιτα..σε πιστευω,απλα ειναι αληθεια,εχω τεραστια αδυναμια στο τυρι γμτ!!!!!!!!!Τρελλαινομαι για τυρι,οποτε καταλαβαινεις οτι σε μπεσαμελ χωρις απο πανω τυρι εγω δεν θα επαιζα! :smt005:
Κι εγώ έχω αδυναμία στο τυρί :hebit:
Τρελλαινομαι για τυρια.Τα μονα τυρια που δνε μου αρεσουν,βεβαια απο αυτα που εχω δοκιμασει ειναι κυριως το ανθοτυρο που το σιχαινομαι εντελως,καν τυρι δεν το θεωρω,ενα αλλο γαλλικο που δεν μου αρεσε αλλα δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε και επισης δεν τρελαινομαι για μυζηθρα σορυ απο τους κρητικους.Αγευστο μου φαινεται. :102:

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 21:59
από Naida
Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:58
Naida έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:51
Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:48
ωραια!Κοιτα..σε πιστευω,απλα ειναι αληθεια,εχω τεραστια αδυναμια στο τυρι γμτ!!!!!!!!!Τρελλαινομαι για τυρι,οποτε καταλαβαινεις οτι σε μπεσαμελ χωρις απο πανω τυρι εγω δεν θα επαιζα! :smt005:
Κι εγώ έχω αδυναμία στο τυρί :hebit:
Τρελλαινομαι για τυρια.Τα μονα τυρια που δνε μου αρεσουν,βεβαια απο αυτα που εχω δοκιμασει ειναι κυριως το ανθοτυρο που το σιχαινομαι εντελως,καν τυρι δεν το θεωρω,ενα αλλο γαλλικο που δεν μου αρεσε αλλα δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε και επισης δεν τρελαινομαι για μυζηθρα σορυ απο τους κρητικους.Αγευστο μου φαινεται. :102:
Μ' αρέσει το ανθότυρο! Με λίγο ψιλό αλάτι και πιπέρι. Αυτό που δε μου αρέσει είναι τα μουχλιασμένα.

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 22:09
από User_601
Naida έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:59
Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:58
Naida έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:51

Κι εγώ έχω αδυναμία στο τυρί :hebit:
Τρελλαινομαι για τυρια.Τα μονα τυρια που δνε μου αρεσουν,βεβαια απο αυτα που εχω δοκιμασει ειναι κυριως το ανθοτυρο που το σιχαινομαι εντελως,καν τυρι δεν το θεωρω,ενα αλλο γαλλικο που δεν μου αρεσε αλλα δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε και επισης δεν τρελαινομαι για μυζηθρα σορυ απο τους κρητικους.Αγευστο μου φαινεται. :102:
Μ' αρέσει το ανθότυρο! Με λίγο ψιλό αλάτι και πιπέρι. Αυτό που δε μου αρέσει είναι τα μουχλιασμένα.
χαχαχααχα,αντιθετα εμενα μου αρεσει πολυ το τυρι τυπου ροκφορ! Κια οταν λεω τυπου..εννοω κυριως το πιο λαιτ μπλου τσιζ το νταναμπλου και οχι το αυθεντικο ροκφορ.Μου αρεσει και το αυθεντικο,αλλα παραιεναι αρμυρο.Αντιθετα το νταναμπλου,ειναι εξαιρετικο και επισης ειναι απιθανο στην μαγειρικη!Αλλα ειδες;Γουστα ειναι αυτα! Εγω σιχαινομαι το ανθοτυρο,εσενα σου αρεσει.Εγω λατρευω το μπλε τυρι,εσυ οχι! :D

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 22:29
από the comet the course the tail
του άκη πετρεζικ υποτίθεται ότι έφαγα σήμερα.... :smt005: ελεοςςςςςςς

θα κανονίσω συνάντηση-διαγωνισμό μπεσαμελ με Naida και Εσθήρ! :a010:

!!!

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 22:33
από Naida
Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 22:09
Naida έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:59
Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:58

Τρελλαινομαι για τυρια.Τα μονα τυρια που δνε μου αρεσουν,βεβαια απο αυτα που εχω δοκιμασει ειναι κυριως το ανθοτυρο που το σιχαινομαι εντελως,καν τυρι δεν το θεωρω,ενα αλλο γαλλικο που δεν μου αρεσε αλλα δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε και επισης δεν τρελαινομαι για μυζηθρα σορυ απο τους κρητικους.Αγευστο μου φαινεται. :102:
Μ' αρέσει το ανθότυρο! Με λίγο ψιλό αλάτι και πιπέρι. Αυτό που δε μου αρέσει είναι τα μουχλιασμένα.
χαχαχααχα,αντιθετα εμενα μου αρεσει πολυ το τυρι τυπου ροκφορ! Κια οταν λεω τυπου..εννοω κυριως το πιο λαιτ μπλου τσιζ το νταναμπλου και οχι το αυθεντικο ροκφορ.Μου αρεσει και το αυθεντικο,αλλα παραιεναι αρμυρο.Αντιθετα το νταναμπλου,ειναι εξαιρετικο και επισης ειναι απιθανο στην μαγειρικη!Αλλα ειδες;Γουστα ειναι αυτα! Εγω σιχαινομαι το ανθοτυρο,εσενα σου αρεσει.Εγω λατρευω το μπλε τυρι,εσυ οχι! :D
Απαπαπα βρωμάει. Ούτε τα πολύ αλμυρά μ' αρέσουν . Εντάξει για τυρί δε θα τσακωθούμε :lol:

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 22:36
από Naida
the comet the course the tail έγραψε: 29 Ιαν 2019, 22:29 του άκη πετρεζικ υποτίθεται ότι έφαγα σήμερα.... :smt005: ελεοςςςςςςς

θα κανονίσω συνάντηση-διαγωνισμό μπεσαμελ με Naida και Εσθήρ! :a010:

!!!
Και θα δοκιμάσεις και θα βαθμολογήσεις; :lol:

Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019, 22:40
από the comet the course the tail
Naida έγραψε: 29 Ιαν 2019, 22:36
the comet the course the tail έγραψε: 29 Ιαν 2019, 22:29 του άκη πετρεζικ υποτίθεται ότι έφαγα σήμερα.... :smt005: ελεοςςςςςςς

θα κανονίσω συνάντηση-διαγωνισμό μπεσαμελ με Naida και Εσθήρ! :a010:

!!!
Και θα δοκιμάσεις και θα βαθμολογήσεις; :lol:
ωχ...
θα δοκιμάσω... και βλέπουμε... :8) :smt047 :8)