Δε θέλω την αλμύρα του τυριού να καλύπτει την γεύση της κρέμας. Βάζω λίγο το γκριλ για να "αρπάξει" . Τραγανή γίνεται μόνο γύρω γύρω που κολλάει στο ταψί. Η υπόλοιπη πιάνει αυτή την πέτσα. Αν φτιάξω κάποια στιγμή θα ανεβάσω να δεις.Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:40
Με αβγο ουτε και εμενα.Με τυρι ναι.Αλλα οκ,δεκτον και μαΛιστα η κανονικη γαλλικη συνταγη μεσα στην μπεσαμελ οντως δενε χει τυρι.Ρε συ ομως,απο πανω δεν τριβεις τυρακι;Ουτε φρυγανιτσα;Πως θα γινει τραγανουλα;;;;;;;;;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
User_601
ωραια!Κοιτα..σε πιστευω,απλα ειναι αληθεια,εχω τεραστια αδυναμια στο τυρι γμτ!!!!!!!!!Τρελλαινομαι για τυρι,οποτε καταλαβαινεις οτι σε μπεσαμελ χωρις απο πανω τυρι εγω δεν θα επαιζα!Naida έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:45Δε θέλω την αλμύρα του τυριού να καλύπτει την γεύση της κρέμας. Βάζω λίγο το γκριλ για να "αρπάξει" . Τραγανή γίνεται μόνο γύρω γύρω που κολλάει στο ταψί. Η υπόλοιπη πιάνει αυτή την πέτσα. Αν φτιάξω κάποια στιγμή θα ανεβάσω να δεις.Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:40
Με αβγο ουτε και εμενα.Με τυρι ναι.Αλλα οκ,δεκτον και μαΛιστα η κανονικη γαλλικη συνταγη μεσα στην μπεσαμελ οντως δενε χει τυρι.Ρε συ ομως,απο πανω δεν τριβεις τυρακι;Ουτε φρυγανιτσα;Πως θα γινει τραγανουλα;;;;;;;;;![]()
- Υδράργυρος
Κοριτσια αφηστε τις συνταγες και πηγαιντε να τους μαγειρεψετε
Ωραία είναι και η ελαφριά παραλλαγή σε μουσακά, χωρίς μπεσαμέλ, με κρέμα στυλ ελληνικού τσιζκέικ: μυζήθρα, αβγό και γιαούρτι.
Κι εγώ έχω αδυναμία στο τυρίΕσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:48
ωραια!Κοιτα..σε πιστευω,απλα ειναι αληθεια,εχω τεραστια αδυναμια στο τυρι γμτ!!!!!!!!!Τρελλαινομαι για τυρι,οποτε καταλαβαινεις οτι σε μπεσαμελ χωρις απο πανω τυρι εγω δεν θα επαιζα!![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και με γιαούρτι, αυγό και φέτα. Αλλά δεν μιλαμε πλέον για μπεσαμέλΚουρκούας έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:49 Ωραία είναι και η ελαφριά παραλλαγή σε μουσακά, χωρίς μπεσαμέλ, με κρέμα στυλ ελληνικού τσιζκέικ: μυζήθρα, αβγό και γιαούρτι.
Welcome!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 29 Ιαν 2019, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
User_601
Ε οχι αγαπουλα,μαγειρευουμε οπου θελουμε,οταν θελουμε και οχι αναγκαστικα.Μαγειρευουμε επειδη μας αρεσει.Και οταν μας αρεσει και σε οποιον μας αρεσει.Επισης μας μαγειρευουν και εμας οι σωστοι αντρες.Οποτε αυτα τα σεξιστικα,αστα πληζ.
- Υδράργυρος
Ποιοι ειναι οι εργενηδες του πχορουμ; για να δουμε παληκαρια
-
User_601
Τρελλαινομαι για τυρια.Τα μονα τυρια που δνε μου αρεσουν,βεβαια απο αυτα που εχω δοκιμασει ειναι κυριως το ανθοτυρο που το σιχαινομαι εντελως,καν τυρι δεν το θεωρω,ενα αλλο γαλλικο που δεν μου αρεσε αλλα δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε και επισης δεν τρελαινομαι για μυζηθρα σορυ απο τους κρητικους.Αγευστο μου φαινεται.
Μ' αρέσει το ανθότυρο! Με λίγο ψιλό αλάτι και πιπέρι. Αυτό που δε μου αρέσει είναι τα μουχλιασμένα.Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:58Τρελλαινομαι για τυρια.Τα μονα τυρια που δνε μου αρεσουν,βεβαια απο αυτα που εχω δοκιμασει ειναι κυριως το ανθοτυρο που το σιχαινομαι εντελως,καν τυρι δεν το θεωρω,ενα αλλο γαλλικο που δεν μου αρεσε αλλα δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε και επισης δεν τρελαινομαι για μυζηθρα σορυ απο τους κρητικους.Αγευστο μου φαινεται.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
User_601
χαχαχααχα,αντιθετα εμενα μου αρεσει πολυ το τυρι τυπου ροκφορ! Κια οταν λεω τυπου..εννοω κυριως το πιο λαιτ μπλου τσιζ το νταναμπλου και οχι το αυθεντικο ροκφορ.Μου αρεσει και το αυθεντικο,αλλα παραιεναι αρμυρο.Αντιθετα το νταναμπλου,ειναι εξαιρετικο και επισης ειναι απιθανο στην μαγειρικη!Αλλα ειδες;Γουστα ειναι αυτα! Εγω σιχαινομαι το ανθοτυρο,εσενα σου αρεσει.Εγω λατρευω το μπλε τυρι,εσυ οχι!Naida έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:59Μ' αρέσει το ανθότυρο! Με λίγο ψιλό αλάτι και πιπέρι. Αυτό που δε μου αρέσει είναι τα μουχλιασμένα.Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:58Τρελλαινομαι για τυρια.Τα μονα τυρια που δνε μου αρεσουν,βεβαια απο αυτα που εχω δοκιμασει ειναι κυριως το ανθοτυρο που το σιχαινομαι εντελως,καν τυρι δεν το θεωρω,ενα αλλο γαλλικο που δεν μου αρεσε αλλα δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε και επισης δεν τρελαινομαι για μυζηθρα σορυ απο τους κρητικους.Αγευστο μου φαινεται.![]()
-
the comet the course the tail
του άκη πετρεζικ υποτίθεται ότι έφαγα σήμερα....
ελεοςςςςςςς
θα κανονίσω συνάντηση-διαγωνισμό μπεσαμελ με Naida και Εσθήρ!
!!!
θα κανονίσω συνάντηση-διαγωνισμό μπεσαμελ με Naida και Εσθήρ!
!!!
Απαπαπα βρωμάει. Ούτε τα πολύ αλμυρά μ' αρέσουν . Εντάξει για τυρί δε θα τσακωθούμεΕσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 22:09χαχαχααχα,αντιθετα εμενα μου αρεσει πολυ το τυρι τυπου ροκφορ! Κια οταν λεω τυπου..εννοω κυριως το πιο λαιτ μπλου τσιζ το νταναμπλου και οχι το αυθεντικο ροκφορ.Μου αρεσει και το αυθεντικο,αλλα παραιεναι αρμυρο.Αντιθετα το νταναμπλου,ειναι εξαιρετικο και επισης ειναι απιθανο στην μαγειρικη!Αλλα ειδες;Γουστα ειναι αυτα! Εγω σιχαινομαι το ανθοτυρο,εσενα σου αρεσει.Εγω λατρευω το μπλε τυρι,εσυ οχι!Naida έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:59Μ' αρέσει το ανθότυρο! Με λίγο ψιλό αλάτι και πιπέρι. Αυτό που δε μου αρέσει είναι τα μουχλιασμένα.Εσθήρ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 21:58
Τρελλαινομαι για τυρια.Τα μονα τυρια που δνε μου αρεσουν,βεβαια απο αυτα που εχω δοκιμασει ειναι κυριως το ανθοτυρο που το σιχαινομαι εντελως,καν τυρι δεν το θεωρω,ενα αλλο γαλλικο που δεν μου αρεσε αλλα δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε και επισης δεν τρελαινομαι για μυζηθρα σορυ απο τους κρητικους.Αγευστο μου φαινεται.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και θα δοκιμάσεις και θα βαθμολογήσεις;the comet the course the tail έγραψε: 29 Ιαν 2019, 22:29 του άκη πετρεζικ υποτίθεται ότι έφαγα σήμερα....ελεοςςςςςςς
θα κανονίσω συνάντηση-διαγωνισμό μπεσαμελ με Naida και Εσθήρ!![]()
!!!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
ωχ...Naida έγραψε: 29 Ιαν 2019, 22:36Και θα δοκιμάσεις και θα βαθμολογήσεις;the comet the course the tail έγραψε: 29 Ιαν 2019, 22:29 του άκη πετρεζικ υποτίθεται ότι έφαγα σήμερα....ελεοςςςςςςς
θα κανονίσω συνάντηση-διαγωνισμό μπεσαμελ με Naida και Εσθήρ!![]()
!!!![]()
θα δοκιμάσω... και βλέπουμε...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 272 Απαντήσεις
- 4509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη