Ναι.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:01Το διαμέρισμα σου μήπως είναι προς αμπελογκάρντενς μεριά με μαρμάρινο πάτωμα και δύο ιωνικού τύπου κίονες στο χωλάκι της εισόδου μαν;
Πως το βρήκες.
Ναι.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:01Το διαμέρισμα σου μήπως είναι προς αμπελογκάρντενς μεριά με μαρμάρινο πάτωμα και δύο ιωνικού τύπου κίονες στο χωλάκι της εισόδου μαν;
Έμενα εκεί παλιά, αυτά που γράφεις δεν είναι τίποτα. Αν είσαι ο γιος του ιδιοκτήτη από την Σουηντία μάλλον παίζει πρόμπλεμ μαν, ελπίζω να αλλάξανε τουλάχιστον τον καθρέπτη με την χαρακιά από άκρη σε άκρη στην ντουλάπα του δωματίου απέναντί ακριβώς από την είσοδο της τουαλέτας.έργο_μακέτο έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:02Ναι.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:01Το διαμέρισμα σου μήπως είναι προς αμπελογκάρντενς μεριά με μαρμάρινο πάτωμα και δύο ιωνικού τύπου κίονες στο χωλάκι της εισόδου μαν;
Πως το βρήκες.![]()
Είμαι στο πατρικό στην Θεσσαλονίκη και ακούω το ανσανσέρ να σταματάει στον όροφο. Κοιτάω απ' το ματάκι και βλέπω κάποια που είναι ολόιδια εγώ να βγαίνει από το ανσανσερ με ένα παιδί που είναι ολόιδιο το παιδί μου. Τους βλέπω απ' το ματάκι να πλησιάζουν και είναι σαν να με κοιτάνε κι αυτοί. Χτυπάνε την πόρτα και ρωτάω ποιοί είστε και μου λένε με εντελώς φυσικό τρόπο εμείς. Και νιώθω πως σπρώχνουν με όλη τους τη δύναμη την πόρτα.Otto Weininger έγραψε: 18 Μάιος 2022, 22:54 Άντε με ψήσατε, ρίχνει και κεραυνούς, θα ρίξω μια ματιά σε ένα συλλεκτικό στολίδι της βιβλιοθήκης μου
Θύμισέ μου τη διεύθυνση.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:06Έμενα εκεί παλιά, αυτά που γράφεις δεν είναι τίποτα. Αν είσαι ο γιος του ιδιοκτήτη από την Σουηντία μάλλον παίζει πρόμπλεμ μαν, ελπίζω να αλλάξανε τουλάχιστον τον καθρέπτη με την χαρακιά από άκρη σε άκρη στην ντουλάπα του δωματίου απέναντί ακριβώς από την είσοδο της τουαλέτας.έργο_μακέτο έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:02Ναι.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:01
Το διαμέρισμα σου μήπως είναι προς αμπελογκάρντενς μεριά με μαρμάρινο πάτωμα και δύο ιωνικού τύπου κίονες στο χωλάκι της εισόδου μαν;
Πως το βρήκες.![]()
Καλλιθέας με Κ*#$&$##$.έργο_μακέτο έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:07Θύμισέ μου τη διεύθυνση.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:06Έμενα εκεί παλιά, αυτά που γράφεις δεν είναι τίποτα. Αν είσαι ο γιος του ιδιοκτήτη από την Σουηντία μάλλον παίζει πρόμπλεμ μαν, ελπίζω να αλλάξανε τουλάχιστον τον καθρέπτη με την χαρακιά από άκρη σε άκρη στην ντουλάπα του δωματίου απέναντί ακριβώς από την είσοδο της τουαλέτας.
Οκ.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:09Καλλιθέας με Κ*#$&$##$.έργο_μακέτο έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:07Θύμισέ μου τη διεύθυνση.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:06
Έμενα εκεί παλιά, αυτά που γράφεις δεν είναι τίποτα. Αν είσαι ο γιος του ιδιοκτήτη από την Σουηντία μάλλον παίζει πρόμπλεμ μαν, ελπίζω να αλλάξανε τουλάχιστον τον καθρέπτη με την χαρακιά από άκρη σε άκρη στην ντουλάπα του δωματίου απέναντί ακριβώς από την είσοδο της τουαλέτας.
Να μη μας πεις, να μας πεις που είναι να μην περνάμε από το οικοδομικό τετράγωνο.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:14 Άμα σας έγραφα τι έχει παιχτεί σε αυτό το σπίτι οι μισοί δεν θα με πιστέψετε κι οι άλλοι μισοί θα κάνετε κακάκια - μέρες να κοιμηθείτε ήσυχα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δεν πρόκειται να σας πω.
Θα με αφήσεις να το ζήσω δηλαδή.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:14 Άμα σας έγραφα τι έχει παιχτεί σε αυτό το σπίτι οι μισοί δεν θα με πιστέψετε κι οι άλλοι μισοί θα κάνετε κακάκια - μέρες να κοιμηθείτε ήσυχα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δεν πρόκειται να σας πω.
Έμενες μόνος σου; Το σπίτι είναι παλιό;sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2022, 23:14 Άμα σας έγραφα τι έχει παιχτεί σε αυτό το σπίτι οι μισοί δεν θα με πιστέψετε κι οι άλλοι μισοί θα κάνετε κακάκια - μέρες να κοιμηθείτε ήσυχα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δεν πρόκειται να σας πω.