Έτσι μπράβο.
Αυτό και ο κάπτεν χαρλοκ ήταν η παιδική μου ηλικία.
Εν τω μεταξύ, όπως έχω ξαναγράψει μάλλον στο παλιό, ειδικά ο χαρλοκ δεν ήταν και τόσο παιδικό, έδειχνε δολοφονίες στην ψύχρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι έκλαιγε συνέχεια γιατί τη φτύνανε οι γκόμενοι.
Και φαρμακομουνα γιατι με οποιον πηγε τον εφαγε το μαυρο σκοτάδι. Ενας επεσε απο το αλογο, ο αλλος επεσε με το αεροπλανο και ο τριτος βλεποντας τι παθανε οι δυο πρωτοι πηγε στην Αμερικη και εξαφανιστηκε για να μη τον παρει και αυτον ο χαρος.
Ακομα θυμαμαι την αδελφη μου να κλαιει για τον καθεναν τους και να λεει μα γιατι της συμβαινει αυτο συνεχεια και δεν στεριωνει με κανεναν...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι έκλαιγε συνέχεια γιατί τη φτύνανε οι γκόμενοι.
Και φαρμακομουνα γιατι με οποιον πηγε τον εφαγε το μαυρο σκοτάδι. Ενας επεσε απο το αλογο, ο αλλος επεσε με το αεροπλανο και ο τριτος βλεποντας τι παθανε οι δυο πρωτοι πηγε στην Αμερικη και εξαφανιστηκε για να μη τον παρει και αυτον ο χαρος.
Ακομα θυμαμαι την αδελφη μου να κλαιει για τον καθεναν τους και να λεει μα γιατι της συμβαινει αυτο συνεχεια και δεν στεριωνει με κανεναν...
enterprise-psi έγραψε: 23 Μάιος 2022, 22:06
Ήταν άλλες εποχές , γιατί περιοχή 88 , κάθε επεισόδιο και σφαγή .
Τώρα .
Εν τω μεταξύ ψάχνω φανατικά τα μετςγλωτισμενα επεισόδια και χαρλοκ και γκετα αλλά τα έχουν κατεβάσει από το ΥΤ οι πουστηδοι
αυτο ψαχνεις η τα χωριστα επεισοδια?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.