Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αν τρώμε χοιρινες μπριζόλες απέναντι σε καταυλισμούς μουσουλμάνων παράτυπων μεταναστών η απέναντι σε τζαμι το ραμαζάνι είμαστε ρατσιστές;
Κοίτα γιατί έχει κουράσει το θέμα. Εσεις οι χριστιανοταλιμπάνηδες θεωρείτε εχθρους τους μουσουλμάνους, τους ινδουιστές, τους βουδιστές κτλ κτλ. Θεωρείτε νορμάλ να σουβλίζετε το αρνί αλλά λάθος το ραμαζάνι και να τρώνε αρνί μόνο τότε και όχι χοιρινό. Εμείς οι Αθεοι θεωρούμε λάθος όλες αυτές τις νόρμες. Αλλά εγώ πάλι δεν θέλω να φτάνω σε ακρότητες και να προκαλώ τα αισθήματα κανενός για αυτό και θεωρώ λάθος όλους αυτούς τους φανερούς δείπνους κτλ αν και καταλαβαίνω οτι το νόημα τους είναι να στηλιτεύσουν την υποκρισία της νεοελληνικής κοινωνίας. Γιατί παραπέμπουν σε ένα φανατισμό και σχεδόν "θρησκευτικό" μίσος. Εγώ έγραψα οτι οσο δεν με ενοχλούν δεν τους ενοχλώ και εγώ.
Είμαι ΑΘΏΟΣ με ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ απόψεις και δεν μισώ καμία θρησκεία
Ειναι ΑΘΩΟΣ κ. Προεδρε.
Μονο λιγο Μαρξιστης ειναι...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ο οποιος υποκρινεται κατι που δεν ειναι για ψηφοθηρια.
Μη ντρεπεσαι. Πεστο...
Σημασία έχουν οι θεσμικές πράξεις, οχι οι φωτογραφίες.
Βάσει των θεσμικών πράξεων αποτελεί μεγα προοδευτικό μεταρρυθμιστή.
Ξέρω πολλούς πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι σέβονται και ΔΕΝ προσβάλουν το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού
Και πολλοί από τότε μετανάστες που έρχονται από χώρες του τρίτου κόσμου είναι χριστιανοί
Όσο ρατσιστικό είναι το να προσβάλει κανείς τα θρησκευτικά πιστεύω ενός παρατυπου μετανάστη άλλο τόσο είναι και να προσβάλει και τα θρησκευτικά πιστεύω ενός χριστιανού
Arisvilla έγραψε: 21 Απρ 2022, 13:49
Κοίτα γιατί έχει κουράσει το θέμα. Εσεις οι χριστιανοταλιμπάνηδες θεωρείτε εχθρους τους μουσουλμάνους, τους ινδουιστές, τους βουδιστές κτλ κτλ. Θεωρείτε νορμάλ να σουβλίζετε το αρνί αλλά λάθος το ραμαζάνι και να τρώνε αρνί μόνο τότε και όχι χοιρινό. Εμείς οι Αθεοι θεωρούμε λάθος όλες αυτές τις νόρμες. Αλλά εγώ πάλι δεν θέλω να φτάνω σε ακρότητες και να προκαλώ τα αισθήματα κανενός για αυτό και θεωρώ λάθος όλους αυτούς τους φανερούς δείπνους κτλ αν και καταλαβαίνω οτι το νόημα τους είναι να στηλιτεύσουν την υποκρισία της νεοελληνικής κοινωνίας. Γιατί παραπέμπουν σε ένα φανατισμό και σχεδόν "θρησκευτικό" μίσος. Εγώ έγραψα οτι οσο δεν με ενοχλούν δεν τους ενοχλώ και εγώ.
Είμαι ΑΘΏΟΣ με ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ απόψεις και δεν μισώ καμία θρησκεία
Ο οποιος υποκρινεται κατι που δεν ειναι για ψηφοθηρια.
Μη ντρεπεσαι. Πεστο...
Ξέρω πολλούς πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι σέβονται και ΔΕΝ προσβάλουν το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού
Και πολλοί από τότε μετανάστες που έρχονται από χώρες του τρίτου κόσμου είναι χριστιανοί
Όσο ρατσιστικό είναι το να προσβάλει κανείς τα θρησκευτικά πιστεύω ενός παρατυπου μετανάστη άλλο τόσο είναι και να προσβάλει και τα θρησκευτικά πιστεύω ενός χριστιανού
Δεν είναι ρατσιστικό το να προσβάλεις οποιοδήποτε φανταστικο δόγμα οποιουδήποτε.
Αθεος που φιλαει σταυρους και παρευρισκεται σε θρησκευτικες τελετες κανοντας τον σταυρο του?
Ε δεν ειναι λιγο υποκρισια?
Εσυ θα το κανες?
Δε βλέπω τίποτα το υποκριτικό, δηλωμένος άθεος είναι.
Προσβάλει τα θρησκευτικά συναισθήματα του ελληνικού λαού;
Το ζητούμενο εδώ είναι ή προσβολή θρησκευτικών συμβόλων και όχι το εάν είμαστε άθεοι αλλόθρησκοι ή κάτι άλλο
Το ζητούμενο εδώ είναι ότι η προσβολή οποιουδήποτε θρησκευτικού δόγματος είναι δικαίωμα του καθενός, από τη στιγμή που ο νόμος περί βλασφημίας καταργήθηκε.
Δεν είναι ρατσιστικό το να προσβάλεις οποιοδήποτε φανταστικο δόγμα οποιουδήποτε.
AlienWay έγραψε: 21 Απρ 2022, 13:52
Οι Βίγκαν στηρίζουν την κρεατοφαγία των άθεων, τη Μ. Παρασκευή!
Είδες ότι η αποδόμηση λειτουργεί και αντίστροφα; Μόνο οι αριστεροί θα νομίζουν ότι αποδομούνε τις αξίες; Οπως λέει και ο Φουσέκης: Κάνω και εγώ, ακριβώς το ίδιο.
ΡΑΤΣΙΣΜΌΣ είναι
Σαν την Ισλαμοφοβια...
Όχι δεν είναι ρατσισμός, ρατσισμός είναι η επιθετικότητα απεναντι σε κάποια ομάδα ανθρώπων, οχι η προσβολή θρησκευτικών δογμάτων.
AlienWay έγραψε: 21 Απρ 2022, 13:52
Οι Βίγκαν στηρίζουν την κρεατοφαγία των άθεων, τη Μ. Παρασκευή!
Είδες ότι η αποδόμηση λειτουργεί και αντίστροφα; Μόνο οι αριστεροί θα νομίζουν ότι αποδομούνε τις αξίες; Οπως λέει και ο Φουσέκης: Κάνω και εγώ, ακριβώς το ίδιο.
Ούτε που βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις. Έβγαλες από το μυαλό σου ότι "οι βιγκαν" στηρίζουν τον φανερό δείπνο και το ποσταρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 21 Απρ 2022, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υδράργυρος έγραψε:Η Ένωση Άθεων πιστεύει οτι όλες οι θρησκείες είναι τα ίδια
Ισοπεδωτικοί δηλαδή.
Καμμία διάκριση.
Α αθεια είναι η πιό επικίνδυνη από τις πεποιθήσεις, απλώς είσαι αυτάρεσκα κλεισμένος αρνούμενος το άπειρο, αυτοκαταδικασμένος σε πολιτιστική ένδεια και ατέρμονη επανάληψη των εφηβικών απορρίψεων του θείου.