Άμα μου τύχει κανας μαλάκας και με πει πουτάνα, λες να τον αφήσω και να αρχίσω να μαλακίζομαι ε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2022, 23:08Πασιφάη έγραψε: 22 Απρ 2022, 22:41Λέτε γιατρέ μου; Εσείς κάτι παραπάνω θα ξέρετε φαντάζομαι. Εγώ πάντως έχω μιαν ανωμαλία τριφασική. Πολύ βαρύ χέρι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2022, 21:07
Φαντάζομαι πως το κονκλουζιον είναι πως είστε ανώμαλες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνεισφορά της Πάτρας στο συγχρονο Ελληνικό πολιτισμό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Συνεισφορά της Πάτρας στο συγχρονο Ελληνικό πολιτισμό
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να φανταστώ πως αν υπονοούσαν κάποιοι πως οι γυναίκες που συναναστρέφεσαι ήσαν ανώμαλες, δεν θα σου άρεσε και τόσο.George_V έγραψε: 22 Απρ 2022, 23:09Aρκετες.
Ηταν παντα ο ωραιος του σογιου και ειχε χαρέμι απο τοτε που τον θυμαμαι.
Βαστώ μικρό καλάθι πάντως για το ξαδερφάκι σου.
- wooded glade
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eγω παλι δεν κρατω μικρο καλάθι γιατι τον εχω ζησει απο κοντα και ξερω τι ειναι και τι κανει.Πασιφάη έγραψε: 22 Απρ 2022, 23:36Να φανταστώ πως αν υπονοούσαν κάποιοι πως οι γυναίκες που συναναστρέφεσαι ήσαν ανώμαλες, δεν θα σου άρεσε και τόσο.
Οταν ειμασταν πιο μικροι τον βάζαμε αυτον για βιτρινα να φέρνει τις γκομενες και μετα διαλεγε ο καθενας. Αν ειχαμε ξερω γω 50% πιθανοτητες ο καθενας μας να μας κατσει καποια αυτος ειχε 80% τουλάχιστον. Οποτε τον βαζαμε για βιτρινα και μετα αφου τις ειχαμε φέρει κοντα δουλευε ο καθενας το μπλαμπλα του και οτι γινοταν.
Οσο για το αλλο δεν εχω θεμα. Απο τη στιγμη που ειμαι καλα και περναω καλα χέστηκα τι λενε οι αλλοι για τις γυναικες που συναναστρεφομαι. Δε πα να τις λενε και καμπουρες? Αμα ειμαστε οκ και περναμε καλα στα @@ μας οτι και αν λενε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εμένα όταν ήμουν μικρός γιατί κανένα κοριτσάκι δε μου ζητούσε να παίξουμε το Λιγνάδη; Άδικη ζωή.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:12Εγώ κάποτε είδα κάποια παιδιάκια να πιάνει το ένα το πουλί του άλλου και όταν τα ρώτησα τι κάνουν μου είπαν ότι παίζουν το Λιγνάδη.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:45 Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες λενε οτι φορατε στραπον και ξεκωλιαζετε ξενομπατες.Πασιφάη έγραψε: 22 Απρ 2022, 15:09Τί ανωμαλίες κάνουμε; Και ποιό είναι τελικά, το συμπέρασμα για μας; Θέλω να μου πεις, αν δεν σου κάνει κόπο.wooded glade έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:39 Μιά φορά είχε δημοσιευτεί έρευνα του πανεπιστημίου Αθηνών σύμφωνα με την οποία οι πατρινιές όχι μόνο έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό σεξόβιας συμπεριφοράς αλλά κάνουν και ανωμαλίες (έλεγε το 31% κάνει και ανωμαλίες).
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γαμάμε είναι η αλήθεια, μερικούς μαλάκες που το παίζουνε γκομενιάρηδες με την ψωλή, τούρλα. Στις κατακεφαλιές μαν μου.Ασέβαστος έγραψε: 23 Απρ 2022, 08:27ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες λενε οτι φορατε στραπον και ξεκωλιαζετε ξενομπατες.Πασιφάη έγραψε: 22 Απρ 2022, 15:09Τί ανωμαλίες κάνουμε; Και ποιό είναι τελικά, το συμπέρασμα για μας; Θέλω να μου πεις, αν δεν σου κάνει κόπο.wooded glade έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:39 Μιά φορά είχε δημοσιευτεί έρευνα του πανεπιστημίου Αθηνών σύμφωνα με την οποία οι πατρινιές όχι μόνο έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό σεξόβιας συμπεριφοράς αλλά κάνουν και ανωμαλίες (έλεγε το 31% κάνει και ανωμαλίες).![]()
Πάντα βάσει ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών.
Προσωπικά κλάιν. Έχω το απόλυτο μανάρι δίπλα μου.
Μπα; Τόσο υπεράνω; Δεν θέλω να το εμβαθύνω ή να το προσωποποιήσω, διότι δεν είναι πρέπον. Απλά θεωρώ πως όταν υπάρχουν κάποιες αξίες και αξιοπρέπεια, δεν αρμόζει να χαρακτηρίζουμε τις γυναίκες σωρηδόν, με τέτοιο τρόπο.George_V έγραψε: 23 Απρ 2022, 00:00Eγω παλι δεν κρατω μικρο καλάθι γιατι τον εχω ζησει απο κοντα και ξερω τι ειναι και τι κανει.Πασιφάη έγραψε: 22 Απρ 2022, 23:36Να φανταστώ πως αν υπονοούσαν κάποιοι πως οι γυναίκες που συναναστρέφεσαι ήσαν ανώμαλες, δεν θα σου άρεσε και τόσο.George_V έγραψε: 22 Απρ 2022, 23:09
Aρκετες.
Ηταν παντα ο ωραιος του σογιου και ειχε χαρέμι απο τοτε που τον θυμαμαι.
Οταν ειμασταν πιο μικροι τον βάζαμε αυτον για βιτρινα να φέρνει τις γκομενες και μετα διαλεγε ο καθενας. Αν ειχαμε ξερω γω 50% πιθανοτητες ο καθενας μας να μας κατσει καποια αυτος ειχε 80% τουλάχιστον. Οποτε τον βαζαμε για βιτρινα και μετα αφου τις ειχαμε φέρει κοντα δουλευε ο καθενας το μπλαμπλα του και οτι γινοταν.
Οσο για το αλλο δεν εχω θεμα. Απο τη στιγμη που ειμαι καλα και περναω καλα χέστηκα τι λενε οι αλλοι για τις γυναικες που συναναστρεφομαι. Δε πα να τις λενε και καμπουρες? Αμα ειμαστε οκ και περναμε καλα στα @@ μας οτι και αν λενε.
Ψιτ. Ο ξάδερφος δεν γάμησε τόσο, όσο διαφημίζει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κοίτα όταν ήταν φοιτητής είχα δει αρκετά πράγματα... Πίστεψε με.Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:04Μπα; Τόσο υπεράνω; Δεν θέλω να το εμβαθύνω ή να το προσωποποιήσω, διότι δεν είναι πρέπον. Απλά θεωρώ πως όταν υπάρχουν κάποιες αξίες και αξιοπρέπεια, δεν αρμόζει να χαρακτηρίζουμε τις γυναίκες σωρηδόν, με τέτοιο τρόπο.George_V έγραψε: 23 Απρ 2022, 00:00Eγω παλι δεν κρατω μικρο καλάθι γιατι τον εχω ζησει απο κοντα και ξερω τι ειναι και τι κανει.Πασιφάη έγραψε: 22 Απρ 2022, 23:36
Να φανταστώ πως αν υπονοούσαν κάποιοι πως οι γυναίκες που συναναστρέφεσαι ήσαν ανώμαλες, δεν θα σου άρεσε και τόσο.
Ψιτ. Ο ξάδερφος δεν γάμησε τόσο, όσο διαφημίζει.![]()
Και γώ θα έλεγα ότι τα φουσκώνει αλλά έγινα μάρτυς πολλώ πάρα πολλών περιστατικών και συναντήσεων. Ε και θα πω ότι ωφεληθηκα και γω λιγάκι...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Ως συνήθως, η σεξιστική νοοτροπία θα αναζητήσει τα προβλήματα της συγκεκριμένης πόλης στη σεξουαλική συμπεριφορά των γυναικών της. Τα αρσενικά στο απυροβλητο.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
-