σε μια εταιρία δούλευε τότε. Αλλά εγώ το είπα γενικά βάσει κάποιων οικονομικών κανόνων που έχω εγώ. Θεωρώ πως η αξία του αυτοκινήτου σου πρέπει να είναι το πολύ 10 φορές απάνω από τα καθαρά έσοδά σου το μήνα.Ερμής έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:19Δεν ειναι μονο τα 2-2,5 το μήνα, είναι και απο που τα βγάζεις. Αν εισαι Δημόσιο και καβατζώνεις 2-2,5 το μήνα(χλωμό) τότε μπορείς. Αν εισαι Ε.Ε και βγάζεις για 6-7 μηνες σταθερά 2-2,5 το μήνα, τότε δε μπορείς.Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:06700 καθαρά ήταν ο κατώτατος. Γιαυτόν κλαιγόντουσαν. Δεν ξέρω ούτε έναν με πτυχία και μεταπτυχιακά που να έπαιρνε τέτοιο μισθό τότε. Εκτός και αν τα πτυχία ή τα μεταπτυχιακά του ήταν άκυρες παπαριές και δούλευε σε άσχετο τομέα. Αλλά και πάλι αμφιβάλω.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Απρ 2022, 12:58
Δε ξέρω για ποια περίοδο μιλάτε ακριβώς αλλά στα μέσα της δεκαετίας 2000-2009, μιλούσαν όλα τα ΜΜΕ από τον Ριζοσπάστη μέχρι και την Καθημερινή για την γενιά των 700 ευρώ αναφερόμενα σε νέους με πτυχία και μεταπτυχιακά που έπαιρναν το προαναφερθέν ποσό ως μηνιαία αμοιβή για την εργασία τους. Δε νομίζω πως τα 700 ευρώ εν έτει 2005, 2006 ή 2007 εξασφάλιζαν καλές συνθήκες ζωής σε όσους τα έπαιρναν επομένως αν δεχτούμε πως σύμπαντα τα ελληνικά ΜΜΕ ήταν ακριβή ως προς τη χρήση στατιστικών στοιχείων δε τα λες και κλαψιάρικα.
Αλλά η νοοτροπία σκατένια. Δούλευε η άλλη στην Ερμού στην Louis Vuitton και νόμιζε ότι ήταν μέτοχος. Έπαιρνε 1000 μισθό ως πωλήτρια και μου ήθελε τσάντα 1000 ευρώ, αυτοκίνητο τσίλικο και δε ξέρω γω τι άλλο.
Το αυτό και αρκετοί γνωστοί μου. Έβγαζε ο άλλος 2-2,5 χιλιάρικα το μήνα 27 χρονών μαλάκας τότε και νόμιζε ότι μπορεί να έχει αυτοκίνητο 50.000. Όχι μαλάκα, δε μπορούσες.
Γενικά με τη νοοτροπία υπήρχε και υπάρχει θέμα.
Γιαυτό όταν έσκασε η Κρίση έβλεπες ακίνητα στη γλυφάδα στις τωρινές τιμές του Νέου Κόσμου.
και όπως θα ξαναδείς στο όχι πολύ μακρινο μέλλον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η «χαμένη γενιά» των 30αρηδων: Το 41,4% μένει με τους γονείς του και το 72,2% παίρνει χαρτζιλίκι από τον παππού!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Η «χαμένη γενιά» των 30αρηδων: Το 41,4% μένει με τους γονείς του και το 72,2% παίρνει χαρτζιλίκι από τον παππού!
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Η «χαμένη γενιά» των 30αρηδων: Το 41,4% μένει με τους γονείς του και το 72,2% παίρνει χαρτζιλίκι από τον παππού!
Nαι εγώ απάντησα στο ότι όπως το παρουσιάζεις φαίνεται να προτιμάς να μένεις μαζί τους, ακόμα και να έχεις την οικονομική δυνατότητα για το αντίθετο. Προφανώς αν δεν βγαίνεις οικονομικά θα μείνεις εκεί που είσαι.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:18Ωραία , αυτά που λες μπορώ να τα κάνω , αλλά δεν θα μπορώ να :klg έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:10Ναι ρε μαν, ωραία όλα αυτά, αλλά το να μείνεις μόνος σου επι τους ουσίας αναφέρεται στο να πάρεις full control της ζωής. Είσαι υπεύθυνος για τους utility λογαριασμούς σου, τα νοίκια σου, το να έχεις το σπίτι σου σε ένα livable state, κ.λ.π. Δεν νομίζω ότι κανείς υποστηρίζει ότι πρέπει να ξεκόψεις την ύπαρξή σου από τους γονείς σου, προφανώς και άμα θες να φας με τη μάνα σου, θα στη μάνα σου να φας.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:01
Θα έμενα αλλά κάθε μεσημέρι θα έτρωγα στην μάνα μου και επίσης θα πήγαινα εκεί να κοιμηθώ όταν θα είχα τις μαύρες μου . Κοιτάξτε , το ένα παιδί έχει εντελώς διαφορετική σχέση με τους γονείς .
Να σημειώσω ότι ο αείμνηστος παππούς μου , άφησε σε εμένα επιχειρηματική δραστηριότητα και λαμβάνω τον μήνα περίπου πεντακόσια ευρώ , παίρνω δε τα εκατό και τα υπόλοιπα τα παίρνει η μάνα μου επειδή η σύνταξη του πατέρα μου δεν αρκεί . Οπότε εν μέρει συνεισφέρω .
1 ) Αγοράζω ρούχα από κάπου αλλού εκτός από κινέζικα κλπ .
2 ) Βγαίνω για ποτό πάνω από μία/δύο φορές την εβδομάδα .
3 ) Πάω ένα ταξίδι .
4 ) Πηγαινοέρχομαι στην πόλη που σπουδάζω όταν χρειάζεται .
5 ) Συντηρώ το αυτοκίνητο .
Ανέφερα χίλια ευρώ τον μήνα , αλλά δεν είναι στάνταρ . Μπορεί να βγάλω 1200 μπορεί να βγάλω και 700 βάση της φύσης της δουλειάς . Ας πούμε τον Νοέμβριο και τον Ιανούαριο με το ζόρι έφτασα τα 700 . Τι θα γινόταν αν είχα να δίνω τα μισά ;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Έχω την οικονομική δυνατότητα αλλά ταυτόχρονα συνεπάγεται να αλλάξω τρόπο καθημερινότητας , και να σπαταλώ σχεδόν το μισό μου εισόδημα στο διαμέρισμα που θα ενοικίαζα . Δεν είμαι χαρακτήρας που μπορεί να το κάνει , εφόσον έχω επιλογή .klg έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:32Nαι εγώ απάντησα στο ότι όπως το παρουσιάζεις φαίνεται να προτιμάς να μένεις μαζί τους, ακόμα και να έχεις την οικονομική δυνατότητα για το αντίθετο. Προφανώς αν δεν βγαίνεις οικονομικά θα μείνεις εκεί που είσαι.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:18Ωραία , αυτά που λες μπορώ να τα κάνω , αλλά δεν θα μπορώ να :klg έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:10
Ναι ρε μαν, ωραία όλα αυτά, αλλά το να μείνεις μόνος σου επι τους ουσίας αναφέρεται στο να πάρεις full control της ζωής. Είσαι υπεύθυνος για τους utility λογαριασμούς σου, τα νοίκια σου, το να έχεις το σπίτι σου σε ένα livable state, κ.λ.π. Δεν νομίζω ότι κανείς υποστηρίζει ότι πρέπει να ξεκόψεις την ύπαρξή σου από τους γονείς σου, προφανώς και άμα θες να φας με τη μάνα σου, θα στη μάνα σου να φας.
1 ) Αγοράζω ρούχα από κάπου αλλού εκτός από κινέζικα κλπ .
2 ) Βγαίνω για ποτό πάνω από μία/δύο φορές την εβδομάδα .
3 ) Πάω ένα ταξίδι .
4 ) Πηγαινοέρχομαι στην πόλη που σπουδάζω όταν χρειάζεται .
5 ) Συντηρώ το αυτοκίνητο .
Ανέφερα χίλια ευρώ τον μήνα , αλλά δεν είναι στάνταρ . Μπορεί να βγάλω 1200 μπορεί να βγάλω και 700 βάση της φύσης της δουλειάς . Ας πούμε τον Νοέμβριο και τον Ιανούαριο με το ζόρι έφτασα τα 700 . Τι θα γινόταν αν είχα να δίνω τα μισά ;
- Eθνικοκοινωνιστης
ολοι ξερουμε ποια ειναι η λυσηΚαραμελίτσα έγραψε: 13 Απρ 2022, 09:34
Έχουμε το αντίστοιχο εδώ. Δεν είναι μόνο η κρίση. Ακόμα και στην Αμερική το βλέπουμε αυτό.
Επιπλέον των Ελλήνων μπούμερ, έχουμε και το γαμοευρώ.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σε ποιο έργο τα είδες αυτά Όττο; Γιατί εμένα στην Αθήνα εκείνη την εποχή με πτυχίο Πολυτεχνείου μου πρόσφεραν 700 μπλοκακι. Για μελετητικό γραφείο μιλάω.Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:06700 καθαρά ήταν ο κατώτατος. Γιαυτόν κλαιγόντουσαν. Δεν ξέρω ούτε έναν με πτυχία και μεταπτυχιακά που να έπαιρνε τέτοιο μισθό τότε. Εκτός και αν τα πτυχία ή τα μεταπτυχιακά του ήταν άκυρες παπαριές και δούλευε σε άσχετο τομέα. Αλλά και πάλι αμφιβάλω.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Απρ 2022, 12:58Δε ξέρω για ποια περίοδο μιλάτε ακριβώς αλλά στα μέσα της δεκαετίας 2000-2009, μιλούσαν όλα τα ΜΜΕ από τον Ριζοσπάστη μέχρι και την Καθημερινή για την γενιά των 700 ευρώ αναφερόμενα σε νέους με πτυχία και μεταπτυχιακά που έπαιρναν το προαναφερθέν ποσό ως μηνιαία αμοιβή για την εργασία τους. Δε νομίζω πως τα 700 ευρώ εν έτει 2005, 2006 ή 2007 εξασφάλιζαν καλές συνθήκες ζωής σε όσους τα έπαιρναν επομένως αν δεχτούμε πως σύμπαντα τα ελληνικά ΜΜΕ ήταν ακριβή ως προς τη χρήση στατιστικών στοιχείων δε τα λες και κλαψιάρικα.Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2022, 09:16
Πριν το 2008-9 η τότε γενιά 25 - 30, κονομαγε περισσότερα από όσα έπρεπε, ξόδευε περισσότερα από όσα έπρεπε και στα κανάλια κλαιγοντουσαν για το ακριβό πασχαλινό κατσίκι
Αλλά η νοοτροπία σκατένια. Δούλευε η άλλη στην Ερμού στην Louis Vuitton και νόμιζε ότι ήταν μέτοχος. Έπαιρνε 1000 μισθό ως πωλήτρια και μου ήθελε τσάντα 1000 ευρώ, αυτοκίνητο τσίλικο και δε ξέρω γω τι άλλο.
Το αυτό και αρκετοί γνωστοί μου. Έβγαζε ο άλλος 2-2,5 χιλιάρικα το μήνα 27 χρονών μαλάκας τότε και νόμιζε ότι μπορεί να έχει αυτοκίνητο 50.000. Όχι μαλάκα, δε μπορούσες.
Μιλάω για δουλειές που τις έψαχνα μόνος μου χωρίς βύσμα. Οι πλούσιοι φίλοι σας με άκρες δεν ήταν ο κανόνας.
Η τελευταία χρονιά που οι Έλληνες σε όλη την Ελλάδα πέρασαν πραγματικά καλά μάλλον ήταν το 2004. Ειδικά το καλοκαίρι εκείνο, με Euro και Ολυμπιακούς, νόμιζε κανείς ότι η χώρα ξέφευγε από την κατάρα της ψωροκώσταινας. Από τα επόμενα χρόνια και μετά θυμάμαι σοβαρά ζόρια για αρκετούς μικρομεσαίους, και κάθε χρόνο για πολλούς η κατάσταση να πηγαίνει όλο και χειρότερα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά οι συνθήκες με τις οποίες ζούσαν τότε στα ενοικιαζόμενα δεν νομίζω ότι αντιστοιχούν σε αυτό που αναζητούν οι σημερινοί. Υπήρχαν περιπτώσεις όπου μοιραζόντουσαν δωμάτιο με συγχωριανό τους ή με συμφοιτητή τους μέχρι να καταφέρουν να ορθοποδήσουν.Parrot έγραψε: 13 Απρ 2022, 11:00sharp έγραψε: 13 Απρ 2022, 10:57 Πού τα είδατε αυτά, οι μπούμερς κι αν ήταν που δεν έφευγαν από το σπίτι μέχρι να παντρευτούν.![]()
Το αντίθετο ισχύει.
Στην Ελλάδα ειδικά, οι μπούμερς ήταν που έφυγαν όχι μόνο απ' το πατρικό τους, αλλα και απ' την επαρχία γενικά και ήρθαν Αθήνα.
Η πωλήτρια έπαιρνε 1.000 ευρώ μισθό και έδινε 1.000 να πάρει τσάντα. Ε, και..; Αυτό οδήγησε στην κρίση..;Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:06 Αλλά η νοοτροπία σκατένια. Δούλευε η άλλη στην Ερμού στην Louis Vuitton και νόμιζε ότι ήταν μέτοχος. Έπαιρνε 1000 μισθό ως πωλήτρια και μου ήθελε τσάντα 1000 ευρώ, αυτοκίνητο τσίλικο και δε ξέρω γω τι άλλο.
Και ο άλλος με 1,5 χρόνο δουλειάς αν έκανε και λίγο οικονομία άντε σε δυο χρόνια το έπαιρνε το αυτοκινητο των 50.000 ευρώ.
Ε, και..;
Δλδ, με αυτή την λογική, σε άλλες χώρες που παίρνουν πολλαπλάσιους μισθούς θα έπρεπε να είχαν πάει σε κρίση καμια δεκαριά φορές ας πούμε..;
- Otto Weininger
Οι φίλοι μου και γω είμαστε φτωχά λαϊκά παιδιά από τον Πειραιά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Εμένα είναι ούτε μηνιάτικοOtto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:28 Θεωρώ πως η αξία του αυτοκινήτου σου πρέπει να είναι το πολύ 10 φορές απάνω από τα καθαρά έσοδά σου το μήνα.
Κάθε 4-5 χρόνια περίπου με πιάνει το τέτοιο μου ότι πρέπει κι εγώ να μεγαλώσω, να γίνω άντρας και να πάρω καλό αυτοκίνητο, να με δείχνουν τα παιδιά και να λένε να ο μπαμπάς μου
Ξεκινάω να κοιτάω, καμμιά φορά πάω και το βλέπω κι από κοντά, και μόλις φτάνω στο δια ταύτα, να βγάλω πενταψήφιο νούμερο απ'την τράπεζα, δεεεε...
Αν τα'χα βρει έτοιμα μπορεί. Αν ήταν δανεικά μπορεί. Τα δουλεμένα δε μπορώ με τίποτα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην ἡ ἐλευθερία.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 12:28Συγγνώμη ρε φίλε αλλά τι την έχουμε την σπιταρόνα για να μένουν οι δύο τους , και εγώ από τα 1000 ευρώ που βγάζω να δίνω τα μισά περίπου γαμησιάτικα ; Στα επόμενα σχέδια είναι να πάρω δάνειο κάποια στιγμή που θα μπορώ να χτίσω ακόμα έναν όροφο από πάνω , ενοικίαση όπως είπα , μόνο γκαρσονιέρα - γαμηστρώνα .Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Απρ 2022, 10:26 Το θεωρώ αδιανόητο να είναι επιλογή το να μένεις με τους γονείς.
Αν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα , είναι αναγκαίο κακό , αν οι γονείς χρειάζονται υποστήριξη είναι κατανοητό.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δεν το χωράει ο νους μου. Για να τρως γεμιστά λέει ο άλλος ο μπουλης....![]()
Έχω θέμα με τα κιλά και όταν επιδίδομαι για καιρό στο έτοιμο φαγητό βάζω προοδευτικά 5 κιλά τον μήνα . Είμαι σε καθεστώς ημιμόνιμης διατροφής για να διατηρούμαι στα 70-75 κιλά που θέλω . Ε εκεί η λύση είναι ή μάνα ή catering , γιατί να δίνω ακόμα 150 ευρώ τον μήνα όταν μαγειρεύει υπέροχα ;
Επίσης γιατί να το κρύψω , δεν μπορώ μόνος μου σπίτι πολλές ημέρες . Εντάξει μία και δύο και τρεις μετά μου έρχονται δυσάρεστες σκέψεις .
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το ίδιο παθαίνω κι εγώ....πάντα τα τσιγκουνευομαι τελευταία στιγμή...Chilloutbuddy έγραψε: 13 Απρ 2022, 14:56Εμένα είναι ούτε μηνιάτικοOtto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:28 Θεωρώ πως η αξία του αυτοκινήτου σου πρέπει να είναι το πολύ 10 φορές απάνω από τα καθαρά έσοδά σου το μήνα.
Κάθε 4-5 χρόνια περίπου με πιάνει το τέτοιο μου ότι πρέπει κι εγώ να μεγαλώσω, να γίνω άντρας και να πάρω καλό αυτοκίνητο, να με δείχνουν τα παιδιά και να λένε να ο μπαμπάς μου![]()
Ξεκινάω να κοιτάω, καμμιά φορά πάω και το βλέπω κι από κοντά, και μόλις φτάνω στο δια ταύτα, να βγάλω πενταψήφιο νούμερο απ'την τράπεζα, δεεεε...
Αν τα'χα βρει έτοιμα μπορεί. Αν ήταν δανεικά μπορεί. Τα δουλεμένα δε μπορώ με τίποτα.
Είναι που το αυτοκίνητο πάντα χάνει την αξία του...οπότε πετάς λεφτά. Από την επομένη της αγοράς έχει πέσει η τιμή του.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ενώ αν μένεις μόνος σου και πληρώνει το διαμέρισμα και τους λογαριασμούς η μάνα σου, είσαι παράδειγμα πατριώτη.klg έγραψε: 13 Απρ 2022, 09:21 Επίσης, τι πατριωτισμό έχει ο τύπος που μένει με τη μάνα του; Ευχαριστούμε Ελλάδα, οι κακοί Γερμάνοι φταίνε; Τι διαβάζουμε πρωί πρωί γαμώ την τρέλα μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
φυσικα xers 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Δεν παίζει φίλε με συλλογικές συμβάσεις εργασίας εν ισχύ να έπαιρνες 700 ως μηχανικός. Εγώ πήρα πτυχίο, αφότου καταργήθηκαν οι συλλογικές και η μισθοδοσία μου σε σχέση με προσλήψεις της προηγούμενης χρονιάς ήταν κοντά 250 ευρώ διαφορά. Μπορεί και παραπάνω, δε θυμάμαι τώρα πόσο ήταν η συλλογική.mao mao έγραψε: 13 Απρ 2022, 14:02Σε ποιο έργο τα είδες αυτά Όττο; Γιατί εμένα στην Αθήνα εκείνη την εποχή με πτυχίο Πολυτεχνείου μου πρόσφεραν 700 μπλοκακι. Για μελετητικό γραφείο μιλάω.Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:06700 καθαρά ήταν ο κατώτατος. Γιαυτόν κλαιγόντουσαν. Δεν ξέρω ούτε έναν με πτυχία και μεταπτυχιακά που να έπαιρνε τέτοιο μισθό τότε. Εκτός και αν τα πτυχία ή τα μεταπτυχιακά του ήταν άκυρες παπαριές και δούλευε σε άσχετο τομέα. Αλλά και πάλι αμφιβάλω.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Απρ 2022, 12:58
Δε ξέρω για ποια περίοδο μιλάτε ακριβώς αλλά στα μέσα της δεκαετίας 2000-2009, μιλούσαν όλα τα ΜΜΕ από τον Ριζοσπάστη μέχρι και την Καθημερινή για την γενιά των 700 ευρώ αναφερόμενα σε νέους με πτυχία και μεταπτυχιακά που έπαιρναν το προαναφερθέν ποσό ως μηνιαία αμοιβή για την εργασία τους. Δε νομίζω πως τα 700 ευρώ εν έτει 2005, 2006 ή 2007 εξασφάλιζαν καλές συνθήκες ζωής σε όσους τα έπαιρναν επομένως αν δεχτούμε πως σύμπαντα τα ελληνικά ΜΜΕ ήταν ακριβή ως προς τη χρήση στατιστικών στοιχείων δε τα λες και κλαψιάρικα.
Μιλάω για δουλειές που τις έψαχνα μόνος μου χωρίς βύσμα. Οι πλούσιοι φίλοι σας με άκρες δεν ήταν ο κανόνας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
-
- 0 Απαντήσεις