Ούτε και εγώ και μάλλον ο λόγος που έγραψες είναι για να μας πεις οτι μαθαίνεις τούρκικα
τουλάχιστον μάθαμε οτι τα τουρκικά είναι η γλωσσα της ποίησης και τα αραβικά της φιλοσοφίας
-το επόμενο μάθημα
Ούτε και εγώ και μάλλον ο λόγος που έγραψες είναι για να μας πεις οτι μαθαίνεις τούρκικα
εχω μαθει απο μικρος το αλλαχ μπελαχ συνιβερσι και το α σιχτιρnemo έγραψε: 01 Σεπ 2018, 09:44Ούτε και εγώ και μάλλον ο λόγος που έγραψες είναι για να μας πεις οτι μαθαίνεις τούρκικα
τουλάχιστον μάθαμε οτι τα τουρκικά είναι η γλωσσα της ποίησης και τα αραβικά της φιλοσοφίας
-το επόμενο μάθημα
Ε ναι.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Σεπ 2018, 10:39 Μια χαρα παραγωγες εχουν βγαλει οι Τουρκοι.Και αρκετοι που κοροιδευαν ,και εκατσαν και ειδαν αναθεωρησαν.
Και βασικα αυτο αν δεν εχεις δει ποτε πως μπορεις να κρινεις;
Βλεπω γενικα σειρες, να ντραπω γιατι εχω δει και Τουρκικες και μου αρεσαν; wtf;![]()
Τέτοια ξενέρια σαν κι εσένα αποκλείεται να τα κάνουν αυτά. Αυτά είναι για μας.Yochanan έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:55Ασέβαστος έγραψε: 31 Αύγ 2018, 18:42 αλλα παλι, θα ντρεπομουν να το παραδεχτω στο φορουμ, αν τα ειχα δει. οπως π.χ. θα ντρεπομουν να παραδεχτω στον κανονικο κοσμο οτι γραφω στο πχορουμ.
μερικα πραγματα πρεπει να τα κραταμε μυστικα, αλλιως οι γυρω μας θα χασουν πασα ιδεα.![]()
![]()
Πολύ σωστός. Όπως κι εγώ ποτέ δε θα παραδεχόμουνα δημόσια ότι μου αρέσει να φοράω το σώβρακο στο κεφάλι και να παρελαύνω στο χωλ υπό τους ήχους της Μασαλιώτιδας φανταζόμενος ότι είμαι ένας επαναστάτης Κομουνάριος. Καλή η ειλικρίνια αλλά μερικά πράματα καλό είναι να τα κρατάμε για τον εαυτό μας.
αστο γαμησετα!
ενταξει, αφηνω απο τωρα μουσιΕσθήρ έγραψε: 02 Σεπ 2018, 21:05 Ενταξει τωρα,οσο τυφλος και να ειναι καποιος,αν πει οτι αυτος ο αντρας δεν ειναι κουκλι,εχει ενα θεματακι.![]()
Δυστυχώς έχεις δίκιο. Οι ελληνικές σειρές απο το 2000 και μετά είναι παρακμή. Δεν υπάρχουν λογοτεχνικοί διάλογοι, δεν υπάρχει ηθοποιηκό (με την αυθεντική ερμηνεία του όρου) σενάριο, δεν υπάρχει σοβαρότητα. Λόγος στην καλύτερη πεζός (όταν δεν είναι πεζοδρομίου) και σενάρια είτε χαχαχα χουχουοχου, είτε του τύπου πως θα σνιφάρεις κόκα απο τον πρωκτό.paul25 έγραψε: 31 Αύγ 2018, 01:01 Έλεγα να μην εμπλακώ αλλά πιστεύω πως τις αδικείτε τις Τούρκικες σειρές. Αν τις συγκρίνουμε με τις αντίστοιχου επιπέδου Ελληνικές σειρές, αλλά και ταινίες (πχ safe sex κλπ) έχουν καλύτερη παραγωγή, πιο συμπυκνωμένα και στιβαρά σενάρια, ιντριγκαδόρικες και ανατρεπτικές πλοκές, ηθική σοβαρότητα, πολύ συναίσθημα κλπ. Αντίστοιχα οι Ελληνικές σειρές έχουν συνήθως φθηνές παραγωγές, σενάρια απλοποιημένα λες και τα έχει γράψει άνθρωπος που βρίσκεται σε κώμα, πλοκές που θυμίζουν την ευθεία γραμμή του εγκεφαλογραφήματος αυτουνού που είναι σε κώμα, προπαγάνδα δεκαετιών μιας συνεχής και μπουχτιστικής ελευθεριότητας των ηθών (πάντα ένας gay μέσα και μια τσ#$%λα φίλη που πάει με όλους να προσπαθούν να μας αποσπάσουν μάταια το γέλιο μας και αντί αυτού μας αποσπούν την βαρεμάρα μας για το μια από τα ίδια έργο), επιφανειακότητα στο συναίσθημα όσο δε πάει. Ελάχιστες Ελληνικές σειρές ήταν κορυφή, συγκέντρωναν τα παραπάνω και ξεπερνούσαν κατά πολύ τα Τούρκικα, όπως Πρόβα Νυφικού, το Τρίτο Στεφάνι, Βαμμένα κόκκινα μαλλιά κλπ
χαχαχαχαχαχα! Μπαααα! Δεν με ψήνει, δε ταιριάζει στα γούστα μου....αν έρθουν αυτές οι δυο όμως ειδοποιήστε με