!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου ;
Δεν ειναι ακριβως αυτο που θα ηθελα, αλλα μπορω να βοηθησω αν θελετε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Τύπε, η ερώτηση είναι αν ''έμπαινες''. Όχι αν θα την παντρευόσουν, αν θα έκανες σχέση μαζί της, αν θα την είχες για καβάτζα ή έστω αν θα έμπαινες δεύτερη φορά. Οπότε ο πήχης εδώ είναι απλώς να είναι καλύτερη από όσες νταραβερίζεσαι συνήθως ή από τη γυναίκα σου. Βλέποντας τι κυκλοφορεί η πλειοψηφία, ειδικά από μια ηλικία και πάνω, γελάει ο κόσμος με τα τις επιφυλάξεις των περισσότερων εδώ .Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2022, 12:17 Αυτή υπάρχει; Την έχει δει κανένας από κοντά; Ή μόνο από insta, fb, tinder και twitter; Γιατί φοβάμαι για διαφορά μεταξύ διαφήμισης και προϊόντος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Εμπεδοκλής
Πιο μακρινή δεν έχεις; Φωτό από την κηλίδα στη θάλασσα αφού έχει βγει έχουμε;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
μάλλον γέρασε η Ράπτη και η νδ βγάζει τη νέα σαλονικια "σεξοβόμβα"
- Μαδουραίος
Ο ορος "μπαίνατε" είναι αποκλειστικό μου δικαιώματα να τον βάζω.
Μια νοστιμη νεα κοπελα ειναι που αναλογως τα γουστα μπορει ν'αρεσει απο παρα πολυ έως λιγο. (αντικειμενικα ειναι σεξουαλικη και εμφανισιμη)
Πλεον ο πηχης εχει ανεβει παρα πολυ.
Κυκλοφορουν πολυ ομορφες κοπελες.
Πλεον ο πηχης εχει ανεβει παρα πολυ.
Κυκλοφορουν πολυ ομορφες κοπελες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
Εμπεδοκλής
Τί να σου πω ρε τύπε; Έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα δε γαμάτε καθόλου. Ότι έχετε εμπειρίες μόνο από στριπ κλαμπς. Ότι για να "μπεις" σε κάποια απλά θα πρέπει να δείχνει ωραία στις φωτογραφίες ακόμη και αν είναι αστερίας...Scouser έγραψε: 15 Φεβ 2022, 12:29Τύπε, η ερώτηση είναι αν ''έμπαινες''. Όχι αν θα την παντρευόσουν, αν θα έκανες σχέση μαζί της, αν θα την είχες για καβάτζα ή έστω αν θα έμπαινες δεύτερη φορά. Οπότε ο πήχης εδώ είναι απλώς να είναι καλύτερη από όσες νταραβερίζεσαι συνήθως ή από τη γυναίκα σου. Βλέποντας τι κυκλοφορεί η πλειοψηφία, ειδικά από μια ηλικία και πάνω, γελάει ο κόσμος με τα τις επιφυλάξεις των περισσότερων εδώ .Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2022, 12:17 Αυτή υπάρχει; Την έχει δει κανένας από κοντά; Ή μόνο από insta, fb, tinder και twitter; Γιατί φοβάμαι για διαφορά μεταξύ διαφήμισης και προϊόντος.![]()
Το σέξ μη το φαντάζεστε μόνο, κάντε το και λίγο.
Δεν πάνε αυτές με δαπιτες. ΧΑτες γουστάρουν.
Δες τον Ηλία που έβγαζε γκόμενες τις γραμματείς των ΝΔ βουλευτών (βασικά γι' αυτό τον έχουν άχτι οι νουδούκοι).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είναι πάρα πολύ στημένη και πάρα πολύ βούρλο.
Τα δύο πιο δυσοίωνα χαρακτηριστικά για κακό σεκς.
Οπότε όχι.
Εξαίρεση το να λέει τα κλασικά της και να πρέπει κάποιος να της κλείσει άμεσα το στόμα.
Τα δύο πιο δυσοίωνα χαρακτηριστικά για κακό σεκς.
Οπότε όχι.
Εξαίρεση το να λέει τα κλασικά της και να πρέπει κάποιος να της κλείσει άμεσα το στόμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τι ΧΑτες και πράσινα αλογα μου τσαμπουνάς . βουλευτης ηταν ο τικακιας 5-6 χιλιαρικα καθαριζε , γιαυτο εριχνε κομενακια γραμματινες . πηγαιναν με τον βουλευτη οχι με τον -για 25ευρω φοραω το μπλουζακι αλλα το χρημα μου το ριξαν πιστολακι- .Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2022, 13:06Δεν πάνε αυτές με δαπιτες. ΧΑτες γουστάρουν.
Δες τον Ηλία που έβγαζε γκόμενες τις γραμματείς των ΝΔ βουλευτών (βασικά γι' αυτό τον έχουν άχτι οι νουδούκοι).
Σου ειπα κωλδρονε . ΠΟΡΤΑ . μην απελπιζεσαι ομως την πλακωνεις στα χαστουκια και ισως αλλαξει γνωμη .
Νon4me έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:37Τι ΧΑτες και πράσινα αλογα μου τσαμπουνάς . βουλευτης ηταν ο τικακιας 5-6 χιλιαρικα καθαριζε , γιαυτο εριχνε κομενακια γραμματινες . πηγαιναν με τον βουλευτη οχι με τον -για 25ευρω φοραω το μπλουζακι αλλα το χρημα μου το ριξαν πιστολακι- .
Σου ειπα κωλδρονε . ΠΟΡΤΑ . μην απελπιζεσαι ομως την πλακωνεις στα χαστουκια και ισως αλλαξει γνωμη .
Δε σηκώνω χέρι σε γυναίκα εγώ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Φτιάξε αντίστοιχο thread για την Ουρανία Μιχαλολιάκου, να έχει κάποιο νόημα το ερώτημα ''μπαίνατε;'' 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Υπάρχουν τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις για τον ερχομό του culture war στην Ελλάδα.
1η: Να είναι κάποιος SJW/Woke/πολιτικορθάκιας/τρολ κουλτούρας ακύρωσης και να το διαπραγματεύεται σύμφωνα με την υποκειμενική του κρίση.
2η: Να είναι κάποιος ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ και να αντιτίθεται σε όσους εκπροσωπούν την πρώτη περίπτωση.
3η: Να είναι κάποιος ελευθεριστής και υπέρ της ελευθερίας του λόγου και να αντιτίθεται σε όσους εκπροσωπούν την πρώτη περίπτωση.
Η Λατινοπούλου είναι εκπρόσωπος της 2ης περίπτωσης, δηλαδή είναι συντηρητική. Γι' αυτό και εστιάζει σε ανόητα ζητήματα του culture war όπως π.χ. οι φωτογραφίες γυναικών με τρίχες ή χοντρούς πισινούς.
Οποιος είναι εκπρόσωπος της 3ης κατηγορίας, καλό είναι να θεωρεί την κάθε Λατινοπούλου χειρότερη από τους SJW/Woke/πολιτικορθάκηδες/τρολ κουλτούρας ακύρωσης, διότι ευτελίζει την επιχειρηματολογία εναντίον τους.
1η: Να είναι κάποιος SJW/Woke/πολιτικορθάκιας/τρολ κουλτούρας ακύρωσης και να το διαπραγματεύεται σύμφωνα με την υποκειμενική του κρίση.
2η: Να είναι κάποιος ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ και να αντιτίθεται σε όσους εκπροσωπούν την πρώτη περίπτωση.
3η: Να είναι κάποιος ελευθεριστής και υπέρ της ελευθερίας του λόγου και να αντιτίθεται σε όσους εκπροσωπούν την πρώτη περίπτωση.
Η Λατινοπούλου είναι εκπρόσωπος της 2ης περίπτωσης, δηλαδή είναι συντηρητική. Γι' αυτό και εστιάζει σε ανόητα ζητήματα του culture war όπως π.χ. οι φωτογραφίες γυναικών με τρίχες ή χοντρούς πισινούς.
Οποιος είναι εκπρόσωπος της 3ης κατηγορίας, καλό είναι να θεωρεί την κάθε Λατινοπούλου χειρότερη από τους SJW/Woke/πολιτικορθάκηδες/τρολ κουλτούρας ακύρωσης, διότι ευτελίζει την επιχειρηματολογία εναντίον τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Όσον αφορά τα περί υπέρβαρων , εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι ναι μεν κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να φοράει ότι θέλει , αλλά συγγνώμη , το “ αποδέξου το σώμα σου ” δεν με βρίσκει εκατό τις εκατό σύμφωνο . Ομιλώ ως άτομο που υπήρξε παχύσαρκο , στα δεκαπέντε του έτη εκατόν είκοσι κιλά με τότε ύψος περίπου 1,73 . Και η μητέρα μου είναι υπέρβαρη και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας . Εγώ μπόρεσα και έχασα πάρα πολλά κιλά και στα είκοσι εφτά μου είμαι εβδομήντα δύο , η μητέρα μου όχι .
Ναι , αγάπα το σώμα σου , αλλά επειδή ακριβώς οφείλεις να το αγαπάς οφείλεις και να το προσέχεις . Και μετά από ένα σημείο , όταν νιώθεις εντάξει με τα αρκετά παραπανίσια κιλά σου , το αποτέλεσμα θα είναι να τα αυξήσεις όλο και πιο πολύ . Και από μία ηλικία και μετά η μοναδική αποτελεσματική λύση είναι η εγχείρηση με τους τόσους κινδύνους που την συνοδεύουν . Οπότε οφείλουμε να προσέχουμε το σώμα μας από νεαρή ηλικία πριν να είναι αργά .
Τι θα γινόταν αν είχα αποδεχτεί το σώμα μου ; Θα ήμουν πάνω από διακόσια κιλά , μίας και κατά μέσο όρο έβαζα δέκα κιλά τον χρόνο . Σε τι κατάσταση θα ήμουν ;
Έφαγα πολύ bullying στο γυμνάσιο , αλλά με ώθησε να τα καταφέρω . Και όπως θέλω να το βουλώσουν όσοι ασκούν bullying , το ίδιο θέλω να το βουλώσουν όσοι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όπως και να είμαστε . Όχι ρε μεγάλε , υπάρχει . Και αν φτάσεις 50 ετών και νιώθεις 70-80 επειδή κουβαλάς ακόμα έναν άνθρωπο πάνω σου θα το καταλάβεις , όπως και αν είσαι 30 και δεν μπορείς να πας τρία χιλιόμετρα χωρίς να τα δεις όλα .
Τώρα τα περί τριχών και αισθητικής , ας μην ξυρίζεται πουθενά , δικαίωμα της , αλλά όχι να το κάνουμε μόδα . Χρειάζονται φωνές λογικής μπροστά στις ακρότητες που προωθούν αρκετά αριστερίζοντα άτομα .
Ναι , αγάπα το σώμα σου , αλλά επειδή ακριβώς οφείλεις να το αγαπάς οφείλεις και να το προσέχεις . Και μετά από ένα σημείο , όταν νιώθεις εντάξει με τα αρκετά παραπανίσια κιλά σου , το αποτέλεσμα θα είναι να τα αυξήσεις όλο και πιο πολύ . Και από μία ηλικία και μετά η μοναδική αποτελεσματική λύση είναι η εγχείρηση με τους τόσους κινδύνους που την συνοδεύουν . Οπότε οφείλουμε να προσέχουμε το σώμα μας από νεαρή ηλικία πριν να είναι αργά .
Τι θα γινόταν αν είχα αποδεχτεί το σώμα μου ; Θα ήμουν πάνω από διακόσια κιλά , μίας και κατά μέσο όρο έβαζα δέκα κιλά τον χρόνο . Σε τι κατάσταση θα ήμουν ;
Έφαγα πολύ bullying στο γυμνάσιο , αλλά με ώθησε να τα καταφέρω . Και όπως θέλω να το βουλώσουν όσοι ασκούν bullying , το ίδιο θέλω να το βουλώσουν όσοι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όπως και να είμαστε . Όχι ρε μεγάλε , υπάρχει . Και αν φτάσεις 50 ετών και νιώθεις 70-80 επειδή κουβαλάς ακόμα έναν άνθρωπο πάνω σου θα το καταλάβεις , όπως και αν είσαι 30 και δεν μπορείς να πας τρία χιλιόμετρα χωρίς να τα δεις όλα .
Τώρα τα περί τριχών και αισθητικής , ας μην ξυρίζεται πουθενά , δικαίωμα της , αλλά όχι να το κάνουμε μόδα . Χρειάζονται φωνές λογικής μπροστά στις ακρότητες που προωθούν αρκετά αριστερίζοντα άτομα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 17 Φεβ 2022, 11:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 124 Απαντήσεις
- 3544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
-
- 9 Απαντήσεις