!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Μία ενδιαφέρουσα πρόταση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 31 Αύγ 2018, 14:31 οχι βρέ, αν ο τζήμερος μπορούσε να περάσει το φράγμα της γειτονιάς του θα τον έβλεπα και εκείνον με συμπάθεια μάλλον, μου αρέσουν οι ικανοί και ας μην συμφωνώ μαζί τους. Κατά τα άλλα, δεν είχα καταλάβει το θέμα του νήματος, απλά παίζω μαζί σου λίγο, όπως και εσύ μάλλον.

αν στα αλήθεια σε ενδιαφέρει πώς μου μοιάζει ο τζήμερος δες το eqilibrium, δεν το έβαλα για πλάκα, μου το θυμίζει.
Α, κατάλαβα εσύ συμπαθείς όποιον περνάει το φράγμα της γειτονιάς του. Και η αξιολόγηση προκύπτει από τον αριθμό ψήφων που καθορίζει το εύρος της γειτονιάς, έτσι; Ε, μ' αυτήν την έννοια, σε λίγο καιρό θα συμπαθείς κι άλλους. Δεν είναι κακό. Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Ψυχή βαθειά, έξω καρδιά και τέτοια. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

αν ψήφιζα θα σε καταλάβαινα μάλλον, τώρα είπαμε, δεν κατάφερα να καταλάβω πώς το κάνουμε, οπότε ναι, βρίσκω άλλα που έχουν πλάκα. :003:

τεσπα, το φόρουμ σέρνεται και μου έχει σπάσει τα νεύρα, το απόγευμα πάλι :)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 31 Αύγ 2018, 14:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2018, 14:35 Απλώς τους τάραξα στη νομιμότητα, με τους κανόνες που οι ίδιοι έχουν θέσει. :lol:
Αν ο χ ή ψ κρατικός υπάλληλος βαριέται να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει, είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου.
ναι βρε ξέρω, εγώ αυτά τα λέω ψέμματα στα Ελληνικά, αλλά δέχομαι ότι έχουν χίλιες και μία περιγραφές στα γυναικεία :003:
Το πρόβλημα είναι ότι το κράτος δεν μιλάει Ελληνικά, γραφειοκορακίστικα μιλάει.

Όταν αποφασίσει να μιλήσει ελληνικά, θα το πάρουν περισσότεροι στα σοβαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο

Re: Μία ἐνδιαφέρουσα πρόταση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2018, 13:37
perseus έγραψε: 28 Αύγ 2018, 05:14 η Χωρα Τζημερε εχει αναγκη απο ενα τιμιο ανθρωπο που αγαπα την πατριδα του
Καὶ τί νὰ σοῦ κάνει ἕνας (1) καὶ μόνον τίμιος; Τὸν Χριστὸ ποὺ ξανασταυρώνεται καὶ τὸν ἀπαθανατίζουν τὰ κινητά;

Οἱ ἄνθρωποι εἶναι ὅλοι ἀνεξαιρέτως ἄτιμοι.
Δὲν τοὺς συμφέρει νὰ εἶναι τίμιοι.
Κάποιοι σχετικὰ τίμιοι, εἶναι σταθερὰ κι' ἀκλόνητα παραγκονισμένοι ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ζητοῦν τέλεια τιμιότητα, χω-
ρὶς οἱ ἴδιοι νὰ εἶναι στὸ παραμικρὸ τίμιοι.

* https://www.phorum.com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”